10 ایده کسب و کار فناورانه
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به بررسی 10 ایده کسب و کار فناورانه بپردازیم. ایده های زیادی برای کسب و کارهای فناورانه وجود دارد. ایده هایی که به کارآفرینانی که دارای دانش فنی هستند اجازه می دهد تجربه خود را در ایجاد شرکت های موفق جدید به کار گیرند. این موضوع با سرعت تغییر تکنولوژی همچنان ادامه دارد. توانایی سازگاری با این تغییرات و کمک به دیگران در این فرایند، همه عوامل ایجاد یک بنیان تجاری بسیار قدرتمند است.
بسیاری از این ایده ها شامل فروش خدمات می شود. به این معنی که شما نیازی به یک دسته پول در موجودی یا تجهیزات تولید ندارید. این لیست ایده های بسیار انعطاف پذیر ارائه می دهد. شما می توانید بسیاری از این کسب و کارها را با سرمایه اولیه بسیار کمی راه اندازی کنید. یا به عنوان مشاور انفرادی کار کنید یا کارمندانی را استخدام کنید و چندین مشتری و کسب و کار را مدیریت کنید. با ما در ادامه مقاله 10 ایده کسب و کار فناورانه همراه باشید.
کسب و کار فناورانه چیست؟
کسب و کارهای فناورانه محصولات و خدماتی را ارائه می دهند که در صنایع مختلف کاربرد دارند. اما در اصل آن ها به تحقیق، توسعه و توزیع کالاهای مبتنی بر فناوری مربوط می شوند. این شامل کسب و کارهای تولید کننده لوازم الکترونیکی مانند اپل، ایجاد نرم افزار مانند ادوبی، ارائه خدمات مربوط به فناوری اطلاعات مانند گوگل و موارد دیگر می شود.
بهترین بخش در مورد ایده های کسب و کار فناورانه این است که به هزینه های زیادی احتیاج ندارند. شما می توانید کارهای کوچک را شروع کرده و با گذشت زمان رشد کنید. با این حال، برای شروع موفقیت آمیز یک کسب و کار در صنعت، به برخی از دانش فنی نیاز دارید. اگر هیچکدام را ندارید، توصیه می کنیم قبل از شروع به کار در یک بوت کمپ برنامه نویسی ثبت نام کنید. در ادامه به 10 ایده کسب و کار فناورانه، از جمله برخی توصیه های خود کارآفرینان فناوری، می پردازیم.
1- طراحی وب
یکی از ایده های تجاری فناوری که هرگز از مد نمی افتد، طراحی وب سایت است. دلیل این امر این است که تقریبا هر کسب و کاری برای داشتن اعتبار و ایجاد نام تجاری خود به یک وب سایت حرفه ای نیاز دارد. تا بتواند کاربران هدف خود را جذب نماید.
طراحی وب شامل طیف وسیعی از خدمات مختلف از جمله طراحی گرافیک، طراحی رابط کاربری، کپی نویسی و سئو است. طبق گزارشات کسب و کارهای طراحی وب در پنج سال گذشته به میزان 6.6 درصد رشد کرده اند. به طوری در سال 2019 حدود 38 میلیارد دلار درآمد کسب کرده اند. به این معنی که می توانید برای سال های آینده بازار این ایده تجاری رونق بسیاری داشته باشد.
2- اینفلوئنسر مارکتینگ
اینفلوئنسر مارکتینگ صنعتی است که توسط شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام ایجاد شده است. شامل تایید و قرار دادن محصولات افراد یا سازمان هایی است که دارای سطح خاصی از تخصص یا تاثیر اجتماعی در زمینه های مربوطه خود هستند. در حالی که نه تنها هیچ کس می تواند تاثیرگذار باشد. اما اگر دارای سطح خاصی از دانش منحصر به فرد یا کاریزمای زیاد هستید. می توانید با جمع آوری رسانه های اجتماعی و ایجاد شرکتی مبتنی بر اینفلوئنسر مارکتینگ برای ارتباط با برندهای مختلف، یک کسب و کار راه اندازی کنید.
از طرف دیگر، می توانید یک کسب و کار با تمرکز بر ارتباط برندها با اینفلوئنسران مناسب برای محصولات و ماموریت آن ها راه اندازی کنید. در واقع مانند یک مشاور به برندهای مختلف مشاوره دهید که با کدامیک از اینفلوئنسران فعال در فضای مجازی همکاری داشته باشند. می توانند بازدهی بیشتری کسب نمایند.
3- اتوماسیون محتوا
با تبدیل محتوا و رسانه های اجتماعی به بخشی فزاینده از برنامه های بازاریابی بسیاری از کسب و کارها، فرصتی عالی برای کارآفرینان فناوری در حورزه نرم افزار اتوماسیون محتوا ایجاد شده است. امروزه کسب و کارها در تمام کانال های مختلف رسانه های اجتماعی مانند اینستاگرام، فیس بوک، تیک تاک، توئیتر و غیره حساب دارند.
همه این کانال ها نیازمند رویکردهای متفاوتی در برنامه ریزی محتوا، تولید محتوا و مدیریت حساب و تجزیه و تحلیل هستند. ابزاری برای مدیریت، تبلیغات و تجزیه و تحلیل عمومی ترین رسانه های اجتماعی هستند. شما به یک مرکز همه جانبه که بازاریابان بتواند داده هاو عملکرد را تجزیه و تحلیل کنند. همچنین اکانت های شما را در کانال های مختلف رسانه های اجتماعی به صورت متمرکزتر مدیریت و تبلیغ کنند. همچنین روش مناسب و موثر ارائه بدهد، نیاز دارید.
امروزه داده ها همه آن چیزی هستند که هر کسی درباره آن صحبت می کند. به بازاریابان و کسب و کارها گفته می شود که اگر می خواهند از موفقیت برخوردار شوند به داده ها توجه می کنند. برای همین استفاده از پلتفرم های مدیریت داده می تواند کمک شایانی را به شما و کسب و کارتان بکند. پیشنهاد می کنیم جهت آشنایی بیشتر با این پلتفرم ها مقاله زیر را از دست ندهید.
4- هوش مصنوعی
اصطلاح هوش مصنوعی برای توصیف فن آوری های مربوط به یادگیری ماشین، بینایی رایانه، پردازش زبان طبیعی و غیره استفاده می شود. اگرچه هوش مصنوعی یک فناوری است که مدت زیادی است که استفاده می شود. زیرا پیچیده تر می شود، اما پتانسیل بازار آن نیز رشد می کند
این صنعت تنها در سال 2019 رشدی حدود 154 درصد داشته است. این را به یک بخش فناوری عالی برای ایجاد یک تجارت در اطراف تبدیل کرده است. جهان هوش مصنوعی روز به روز درحال پیشرفت می باشد. می تواند یکی از بهترین گزینه های ممکن جهت راه اندازی کسب و کارهای فناورانه باشد.
5- تولید پادکست
اگر در چند سال گذشته به نوآوری در محتوا توجه کرده باشید. احتمالا از محبوبیت فزاینده پادکست ها مطلع هستید. امروزه چیزی حدود 51 درصد از مردم به پادکست ها گوش می دهند. همچنین چشم انداز پادکست در سال های آینده فقط افزایش می یابد. با توجه به شیوه زندگی مردم اکثرا ترجیح به گوش دادن کتب صوتی و پادکست ها می دهند.
کارآفرینان باید ایجاد کتابخانه محتوای پادکست خود را در اسرع وقت شروع کنند. بیشتر مردم از رسانه ها در حال حرکت استفاده می کنند. کتاب های صوتی و پادکست ها در این زمینه پیشرو هستند. هر کارآفرین یا نهادی تجاری که توجه مصرف کنندگان را می خواهد. باید به معنای واقعی کلمه در گوش آن ها باشد. تولید پادکست را به شدت جدی بگیرید.
6- توسعه اپلیکیشن های تلفن همراه
هر کسب و کاری به یک وب سایت نیاز دارد. با ترندی که بازار در حال پیشرفت است. به زودی هر کسب و کاری نیز به یک اپلیکیشن تلفن همراه برای خود نیاز خواهد داشت. این یک فرصت هیجان انگیز برای افرادی است که در توسعه برنامه مهارت دارند. شرکت های موفقی زیادی کل کسب و کار خود را بر اساس توسعه اپلیکیشن های کاربردی برای دیگران اختصاص داده اند.
اما اپلیکیشن ها فقط برای کسب و کارها نیستند. همچنین می توانید یک اپلیکیشن برای بازی (مانند کالاف دیوتی)، ابزار مفید (مانند Evernote)، جمع کننده محتوا (مانند Flipboard) و موارد دیگر ایجاد کنید. در واقع یک منبع بی پایان از ایده های تولید و توسعه اپلیکیشن وجود دارد. میران دانلود و استفاده از اپلیکیشن های در سال های اخیر روز به روز در حال افزایش بوده است و همچنان نیز رشد می کند. بنابراین تا تنور گرم است نان را بچسبانید.
7- مشاور بهینه سازی موتورهای جستجو (سئو)
گوگل هنوز بخش مهمی از بسیاری از استراتژی های بازاریابی کسب و کار است. آن ها باید بتوانند به عنوان یک نتیجه برتر در جستجوی گوگل برای کلمات کلیدی مربوط به کسب و کار خود ظاهر شوند. این بدان معناست که آن ها به کسی نیاز دارند که در بهینه سازی موتورهای جستجو یا سئو مهارت داشته باشد تا به آن ها کمک کند. برخی از کسب و کارها افراد را برای انجام سئو در داخل خانه استخدام می کنند. اما بسیاری از سازمان ها نیز با فریلنسرها یا نمایندگی های شخص ثالث برای اجرای یک استراتژی سئو همکاری می کنند. اگر می توانید خود را در زمینه یئو آموزش دهید و ترندهای همیشه در حال تغییر آن را دنبال کنید. می توانید کسب و کاری را شروع کنید که خدمات سئو را به سازمان های دیگر ارائه می دهد.
8- مشاور رسانه های اجتماعی
اگر اهل سئو نیستید. اما در رسانه های اجتماعی مهارت دارید، می توانید با کسب و کارها همکاری کنید تا به آن ها در تولید بازاریابی رسانه های اجتماعی کمک کنند تا لایک، اشتراک گذاری، بازتوییت، فالوور، نظرات، کلیک ها و موارد دیگر را ایجاد کنند. در این نقش، شما با شرکت ها مشورت کرده و به آن ها در مدیریت اکانت های اجتماعی آن ها، انتشار محتوا در سراسر وب و ایجاد نام تجاریشان کمک می کنید.
علاوه بر این، هزینه راه اندازی یک بازاریاب رسانه های اجتماعی حداقل است و می تواند از خانه شما انجام شود. فقط مطمئن شوید که مهارت های رسانه های اجتماعی خود را تقویت کرده و از آخرین ترندها و پلتفرم ها مطلع شوید.
خب افراد درون گرا عموما از کسب و کارهایی که نیاز به وقت زیاد یا تعامل عمومی دارند، دوری می کنند. اگر شما هم شخصیت درون گرایی دارید. پیشنهاد می کنیم حتما سری به مقاله زیر بزنید.
9- مشاوره امنیت سایبری یا فناوری اطلاعات
امروزه کسب و کارها به طور فزاینده ای در معرض حملات سایبری قرار می گیرند. نیاز به مشاوران فناوری اطلاعات را بیش از پیش احساس می کنند. به عنوان یک مشاور فناوری اطلاعات، شما می توانید به کسب و کارها کمک کنید تا سیستم های امنیتی خود را ارزیابی کنند. آزمایشاتی را انجام دهند و در مورد چگونگی محافظت بهتر خود در برابر هکرهای سایبری مشاوره ارائه دهند.
به طور کلی، یک مشاور فناوری اطلاعات می تواند به کسب و کارها کمک کند تا رایانه های خود را راه اندازی کرده و مشکلات کلی را برطرف کنند.
10- سرمایه گذار خطرپذیر
اکثریت قریب به اتفاق استارتاپ های فناورانه توسط سرمایه گذاری حمایت می شوند. اگر به فضای فناوری علاقه دارید، اما خودتان هیچ دانش فنی ندارید. می توانید کمی پول جمع آوری کرده و تبدیل به یک سرمایه گذار خطرپذیر شوید.
مشابه سرمایه گذار خطرپذیر، چیزی نیست که بتوانید یک شبه به آن تبدیل شوید. این به این دلیل است که سرمایه گذار خطرپذیر مستلزم این است که به دیگران اجازه دهید با پول شما کار کنند. برای اینکه بتوانید نامی برای خود دست و پا کنید. باید کار کوچکی را شروع کرده و سرمایه گذاری های محکمی انجام دهید.
دیدگاهتان را بنویسید