15 نوع خطای رایج سایت
ما در این مقاله از بخش طراحی سایت رایانیتا به معرفی 15 نوع خطای رایج سایت می پردازیم. احتمالا بارها برای شما این اتفاق افتاده است، که هنگام ورود به یک وبسایت یا باز کردن یک لینک در وب سایت ها با یک خطای که بصورت عدد نمایش داده می شود مواجه شوید.با ما همراه شوید تا به این معرفی بپردازیم. راستی پیشنهاد می کنیم یه سری هم به صفحه اصلی سایت ما بزنید. ((:
15 نوع خطای رایج سایت
- 500 خطای داخلی سرور
- 401 غیر مجاز
- 400 درخواست بد
- 403 ممنوع
- 404 پیدا نشد
- 408 درخواست مهلت زمانی
- 501 اجرا نشده است
- 502 سرویس موقتا بیش از حد بارگیری شده
- 503 سرویس در دسترس نیست
- اتصال توسط میزبان رد شد
- پرونده فاقد داده است
- نمی توان نتیجه ارسال فرم را به لیست نشانه گذاری ها اضافه کرد
- برنامه راهنما یافت نشد
- خطای TCP هنگام ارسال درخواست به سرور با آن مواجه شد
- جستجوی DNS ناموفق بود.
1- 500 InternalServerError(خطای داخلی سرور)
این رایج ترین خطایی است که کاربران وب مشاهده می کنند. این یک خطای هدف کلی است و هر زمان که یک وب سرور با یک مشکل داخلی روبرو شود می تواند رخ دهد. خطای 500 اغلب هنگامی رخ می دهد که یک سرور وب بیش از حد بارگیری می شود.
2- 401 Unauthorized(غیر مجاز)
کاربران وب پس از یک تلاش ناموفق برای ورود به سیستم ، احتمالاً در این خطا قرار می گیرند. اساساً ، به این معنی است که کاربر سعی کرده است به سایت یا صفحه ای دسترسی پیدا کند که به آن دسترسی نداشته است.
3- 400 Bad Request(درخواست بد)
یکی از خطاهای رایجی هست که هنگام مشاهده صفحات وب یا برنامههای تلفنهای هوشمند ممکن است با آن مواجه شوید. این خطا یک کد HTTP Status هست که به اختصار اونو با نام خطای 400 میشناسیم. وقتی این خطا به ما داده می شود به این معنی هست که درخواست ارسالی ما که به سرور ارسال شده نادرست بوده یا به هر دلیلی درخواست ما موقع ارسال به سرور دچار تغییراتی شده و خراب شده که طبیعتا پاسخی هم برای آن اریال نمی شود. بنابراین سرور پاسخ مناسبی برای این نوع درخواست ارسالی که غالبا نادرست هست یا خراب شده پاسخی دریافت نکرده و خطای 400 رخ خواهد داد.
این پیام خطا هنگامی ظاهر می شود که مشکلی در مرورگر وب شما ایجاد شده باشد. این بدان معناست که درخواست شما به نوعی خراب شده است.
4- 403 Forbidden(ممنوع)
درصورتی که فرصتی برای ورود به صفحه وجود نداشته باشد ، اگر بخواهید به یک فهرست ممنوع در وب سایت دسترسی پیدا کنید ، خطای 403 در صفحه مشاهده خواهید کرد. این خطا یک کد HTTP statua از خانواده کد های 4XX هست. که ممکن است به دلایل افزایش امنیت، تحریم، خرید Host با تنظیمات نامناسب و یا خطا های نرم افزاری و یا حتی انسانی به ما داده شود.
5- 404 Not Found(پیدا نشد)
یکی دیگر از 15 نوع خطای رایج سایت که زیاد با آن روبرو می شویم خطا معروف 404 است، که وقتی کاربری بخواهد به صفحه وب موجود دسترسی پیدا کند ، با خطای 404 مواجه می شود. این معمولاً نتیجه یک لینک خراب ، یک صفحه وب است که منتقل شده است ،یا کاربر URL را اشتباه تایپ کرده یا صفحه به سادگی حذف شده است. این کد خطا یک کد وضعیت از پرتکل HTTP از نوع خطاهای مهم رده 4XX است به این معنا که صفحهی وب سایتی که شما در تلاش برای دسترسی به آن هستید، بر روی سرور خود قابل دسترسی نیست. ارور 404 که معنای یافت نشد را دارد، غالباَ به وسیلهی وبسایت ها، سفارشیسازی میشوند. یعنی برخی وب سایت ها نحوه نمایش ارور ۴۰۴ را تغییر داده و بر اساس سیاستهای داخلی آن سایت باز طراحی میشود.
6- 408 Request Timeout (درخواست مهلت زمانی)
خطای 408 زمانی اتفاق می افتد که کاربر قبل از پایان بازیابی اطلاعات توسط سرور ، درخواست را متوقف کند. وقتی کاربر یک مرورگر را ببندد ، خیلی زود روی پیوند کلیک کند یا دکمه توقف را فشار دهد ، این خطا ظاهر می شود. همچنین معمولاً مشاهده این خطا هنگامی که یک سرور کند کار می کند یا یک پرونده بسیار بزرگ است ، مشاهده می شود.
7- 501 Not Implemented(اجرا نشده است)
وقتی این خطا ظاهر می شود ، به این معنی است که کاربر امکانی را درخواست کرده است که مرورگر از آن پشتیبانی نمی کند.
8- 502 Service Temporarily Overloaded(سرویس موقتا بیش از حد بارگیری شده)
هنگام ازدحام در سرور این خطای 502 رخ می دهد. معمولاً وقتی ترافیک سایت کاهش می یابد ، این خطا به صورت خودکار رفع می شود.
9- 503 Service Unavailable(سرویس در دسترس نیست)
اگر سایت شلوغ باشد یا سرور خراب باشد ، ممکن است کاربران با خطای 503 مواجه شوند.
10- Connection Refused by Host(اتصال توسط میزبان رد شد)
این خطا بسیار شبیه خطای 403 است. این بدان معناست که کاربر یا اجازه دسترسی به سایت را ندارد یا رمز ورود صحیح نیست.
11- File Contains No Data(پرونده فاقد داده)
وقتی یک صفحه در آنجا است ، اما هیچ چیزی نشان داده نمی شود ، کاربران می توانند فایلی را مشاهده کنند که هیچ خطای داده ای ندارد. این خطا احتمالاً به دلیل اطلاعات حذف شده هدر یا قالب بندی بد جدول ایجاد شده است.
12- Cannot Add Form Submission Result to Bookmark List(نمی توان نتیجه ارسال فرم را به لیست نشانه ها اضافه کرد)
فقط یک سند یا آدرس وب می تواند به عنوان Bookmark ذخیره شود. اگر کاربری بخواهد فرم دیگری را ذخیره کند ، این خطا را دریافت می کند.
13- Helper Application Not Found(برنامه راهنما یافت نشد)
اگر کاربری بخواهد فایلی را که نیاز به استفاده از برنامه کمکی دارد بارگیری کند ، اگر مرورگر نتواند برنامه مورد نیاز را پیدا کند ، ممکن است این خطای خاص ظاهر شود.
14- TCP Error Encountered While Sending Request to Server(خطای TCP هنگام ارسال درخواست به سرور با آن مواجه شد)
وقتی این خطا رخ داد ، در بین سایت درخواست شده و کاربر مشکلی رخ داده است. گاهی اوقات این مربوط به سخت افزار است ، بنابراین همه موارد این خطا باید به مدیر شبکه گزارش شود.
15- Failed DNS Look-Up(جستجوی DNS ناموفق بود)
خطای جستجوی DNS ناموفق به معنای ترجمه نشدن URL وب سایت است. به دلیل اضافه بار ، این خطا بیشتر در سایت های تجاری دیده می شود. بهترین کار برای رفع این خطا این است که بعداً دوباره امتحان کنید.
دیدگاهتان را بنویسید