5 فریم ورک عالی PHP در سال 2021
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به معرفی 5 فریم ورک عالی PHP در سال 2021 بپردازیم. PHP پرکاربردترین زبان برنامه نویسی در وب است که به وب سایت های معروف مانند فیس بوک و ویکی پدیا کمک می کند. یادگیری آن آسان است و به شما امکان می دهد برنامه های وب را سریع بسازید. توسعه دهندگان بیشماری در سراسر جهان از PHP و چارچوب برنامه های شخص ثالث استفاده می کنند. فریم ورک های PHP به شما امکان می دهد بهره وری بیشتری داشته باشید و برنامه های قدرتمندی را بر پایه ای پایدار و خوب آزمایش کنید.
فریم ورک ها همچنین می توانند برخی از نقاط ضعف زبان PHP را کاهش دهند. که آنها را حتی برای برنامه های کاربردی سخت می کند. توسعه نرم افزار به طور فزاینده ای پیچیده می شود. نیاز به استفاده از ماژول ها، الگوهای طراحی و ابزارهایی برای ایجاد برنامه های قابل اعتماد در یک بازه زمانی معقول دارد. اینجاست که فریم ورک ها می توانند تفاوت بزرگی ایجاد کنند. با ما در ادامه مقاله 5 فریم ورک عالی PHP در سال 2021 همراه باشید.
در صورتی که می خواهید وبسایت کسب و کار خود را طراحی و ایجاد نمایید. اما نمی دانید که از کجا باید شروع کنید، یا نیاز به مشاوره در این زمینه دارید. پیشنهاد می کنیم حتما یک سری به صفحه سفارش سایت رایانیتا بزنید.
1- فریم ورک لاراول (Laravel)
لاراول محبوب ترین فریم ورک PHP است. در ابتدا در سال 2011 توسط تیلور اوتول منتشر شد. از آن زمان به بعد تبدیل به یک فریم ورک کامل با صدها مشارکت کننده و میلیون ها نصب شده است.
این فریم ورک بر اساس معماری MVC است. از زبان قالب مخصوص خود به نام Blade استفاده می کند که ایجاد طرح بندی HTML را آسان می کند. در مورد دسترسی به پایگاه های داده، لاراول از Eloquent ORM استفاده می کند که درک و استفاده از آن آسان است.
چیزی که Laravel را متمایز می کند تنوع بسیار زیاد ویژگی ها، بسته ها و برنامه هایی است که توسعه را سریع تر و آسان تر می کند. به عنوان مثال صف ها به شما امکان می دهند برخی از کارهای سنگین را به طور همزمان انجام دهید. بدون این که برنامه خود را تحت فشار قرار دهید و زمان بارگذاری را برای کاربران خود به تاخیر بیندازید. سایر ویژگی ها، مانند ذخیره سازی، پخش رویدادها برای تجربیات وب در زمان واقعی و احراز هویت کاربران، همه خارج از جعبه پشتیبانی می شوند.
حدود نیمی از توسعه دهندگان PHP از لاراول استفاده می کنند. می توانید از آن برای ساختن هر نوع پروژه، از جمله SaaS، تجارت الکترونیک و سایر برنامه ها استفاده کنید. شرکت های کوچک آن را به دلیل یادگیری آسان انتخاب می کنند. در حالی که شرکت های بزرگ به دلیل ویژگی های قدرتمندی که دارند به آن تکیه می کنند.
مزایا فریم ورک لاراول
- به دلیل مستندات عالی و اجتماع گسترده، این نقطه شروع عالی برای مبتدیان است.
- نحو ساده است و می تواند آنقدر بصری باشد که کد شما مانند “جادو” عمل کند. این باعث می شود لاراول بدون تجربه قبلی یادگیری و درک آن آسان باشد.
- به لطف Laravel Forge و Laravel Envoyer می توانید به راحتی در AWS یا سایر ارائه دهندگان فضای ابری مستقر شوید.
- تقریبا شامل همه ویژگی هایی است که برنامه های پیشرفته ممکن است به همراه آن بسیار قوی و ایمن باشند.
معایب فریم ورک لاراول
- بسیاری از توسعه دهندگان معتقدند لاراول بسیار معتبر است زیرا نحو و ساختار پروژه اعمال می شود.
- این فریم ورک تا حدودی سنگین است. زیرا ویژگی های زیادی دارد و نسبت به سایر جایگزین ها کندتر می شود.
- هنگامی که پایگاه داده ها و پرس و جوها پیچیده می شوند. Eloquent ORM ممکن است برای عملکرد موثر به دستورات SQL خام نیاز داشته باشد.
2- فریم ورک سمفونی (Symfony)
سمفونی یک فریم ورک کامل است که توسعه PHP را متحول کرد. جدا از اینکه یک فریم ورک است، مجموعه ای از اجزای قابل استفاده مجدد را ارائه می دهد که می توانند مستقیما در هر پروژه PHP استفاده شوند.
این اجزا در تعداد بیشماری ابزار اوپن سورس، از جمله لاراول استفاده می شود. سنفونی توسط آزمایشگاه های سنسیو نگهداری و پشتیبانی می شود. دارای 100 نفر مشارکت کننده است و دارای یک جامعه پر جنب و جوش توسعه دهندگان است. این فریم ورک بر اساس الگوی MVC است. با استفاده از Doctrine ORM نگاشت رابطه اشیا را ارائه می دهد. وقتی صحبت از ایجاد View ها می شود. از موتور قالب Twig برای ارائه HTML به شما کمک می کند. سمفونی به دلیل ویژگی های متنوع، اجتماع بزرگ و استحکام، به درستی به لیست بهترین فریم ورک های PHP تعلق دارد.
این ایده آل برای پروژه های پیچیده وب است که در آن پیش بینی، پشتیبانی و بهینه سازی مورد نیاز است. سمفونی درایورهای متعددی برای پایگاه داده های سازمانی دارد. این را برای پروژه های سازمانی نیز انتخابی عالی می کند.
مزایا فریم ورک سمفونی
- سمفونی یک چارچوب کامل است که می توانید برای ارائه پشتیبانی طولانی مدت به آن اعتماد کنید. تقویم انتشار نسخه LTS را ببینید.
- سمفونی بسیار قابل تنظیم است و شامل 50 جز مستقل است که می تواند در هر پروژه ای مورد استفاده قرار گیرد.
- تست عملکرد پیشرفته و واحد به لطف قابلیت های تست داخلی امکان پذیر است.
- حفظ پروژه شما آسان تر است. زیرا سمفونی دارای یک پایگاه کد خوب طراحی شده است.
- سمفونی دارای اسناد عالی و جامعه توسعه دهندگان بزرگی است که می توانید برای پاسخ به آن ها تکیه کنید.
معایب فریم ورک سمفونی
- سیمفونی دارای منحنی یادگیری تندتری است. تسلط بر آن مستلزم درک بسیاری از اجزای آن است.
- در مورد تزریق وابستگی، تا حدودی فاقد آن است. زیرا به روش شهودی کار نمی کند.
- یادگیری و کار با ORM Symfony ، Doctrine ، بسیار دشوارتر از سایر ORM ها است.
3- فریم ورک فالکون (Phalcon)
فالکون یک فریم ورک جالب است. زیرا به زبان PHP نوشته نشده است. اما به عنوان یک افزونه PHP که به زبان C نوشته شده است ارائه می شود. البته به هیچ وجه این بدان معناست که شما باید خودتان C را بنویسید.
اما از آنجا که به زبان PHP نوشته نشده است و مستقیما از C کامپایل شده است. فوق العاده سریع است! فالکون می تواند درخواست های بیشتری را در هر ثانیه نسبت به هر فریم ورک های دیگر با اختلاف زیاد انجام دهد. همراه با عملکرد فوق العاده سریع، فالکون ویژگی های زیادی مانند ORM، ذخیره سازی، قالب بندی و امنیت را ارائه می دهد. فالکون هنگامی توصیه می شود که عملکرد بالا مهم باشد. بنابراین توسط بسیاری از شرکت های بزرگ استفاده می شود.
مزایای فریم ورک فالکون
- فالکون عملکرد فوق العاده ای را ارائه می دهد. زیرا در C نوشته شده است و از قبل کامپایل شده است.
- سربار بسیار کم به برنامه شما اضافه می کند.
- این شامل گویش SQL خود به نام PHQL است ، که به شما کمک می کند تا داده های پایگاه داده رابطه ای را بنویسید که می تواند در چندین سیستم پایگاه داده استفاده شود.
معایب فریم ورک فالکون
- Phalcon دارای نحوی کمی پیچیده تر از سایر فریمورک های PHP در این مجموعه است.
- نصب و استقرار آن بسیار سخت تر است زیرا باید به عنوان یک برنامه افزودنی PHP نصب شود.
- این برنامه فقط از 3 آداپتور پایگاه داده پشتیبانی می کند: MySQL ، PostgreSQL و SQLite.
4- فریم ورک Yii
Yii یک فریم ورک اوپن سورس برای ایجاد برنامه های کاربردی در بالای PHP است. این فریم ورک بر اساس الگوهای OOP و MVC است. با تمرکز بیشتر بر عملکرد اصلی سربار کمتری اضافه می کند.
از آنجا که Yii بسیار سریع تر از فریم ورک های دیگر است. برای ایجاد برنامه های کاربردی وب توصیه می شود. می توان از آن برای ایجاد هر چیزی از وبلاگ ها تا برنامه های SaaS تا وب سایت های رسانه های اجتماعی استفاده کرد. برای مشاهده لیست پروژه های ساخته شده با Yii، وب سایت YiiPowered را بررسی کنید.
مزایای فریم ورک Yii
- Yii با کمک ابزار بصری Gii، نسل خودکار CRUD را ارائه می دهد.
- این یک چارچوب کامل است. از بسیاری از عملیات های پیش فرض با استفاده از AJAX، مانند تایید ورودی ها پشتیبانی می کند.
- به دلیل وزن کم، عملکرد عالی و زمان بارگذاری سریع را ارائه می دهد.
معایب فریم ورک Yii
- ORM مورد استفاده در Yii از روابط پیچیده و پرس و جو ها پشتیبانی ضعیفی دارد. این ممکن است شما را مجبور به نوشتن SQL خام کند در حالی که برخی از مزایای استفاده از ORM را از دست می دهید.
- بسیاری از ویژگی ها، به طور پیش فرض پشتیبانی نمی شوند و نیاز به پیکربندی و نصب اضافی دارند.
- یادگیری Yii سخت تر است. مخصوصا برای توسعه دهندگان با تجربه کمتر.
در صورتی که دنیا ایده آل باشد شما هرگز نگران تغییر هاست وب نخواهید بود. اما متاسفانه، جهان ایده آل نیست. بهتر است که روش تغییر هاست را بیاموزید. به همین دلیل پیشنهاد می کنیم مقاله زیر را مطالعه نمایید.
5- فریم ورک CakePHP
CakePHP به شما امکان می دهد برنامه های PHP را به سرعت و با پیکربندی کمتر ایجاد کنید. این ویژگی های داخلی را ارائه می دهد که به شما کمک می کند منطق تجاری برنامه خود را کدگذاری کنید. همچنین دارای یک لایه دسترسی انعطاف پذیر به پایگاه داده و ویژگی های قدرتمندی است که به شما امکان می دهد هر دو سیستم نرم افزاری ساده و پیچیده را بسازید.
CakePHP یکی از اولین فریم ورک های MVC است. که در اوایل دهه 2000 وارد اکوسیستم توسعه PHP شد. از آن زمان به بعد به یک فریم ورک کامل با تعداد زیادی ویژگی تبدیل شده است. نحوه طراحی CakePHP باعث برجسته شدن آن می شود. زیرا تنظیمات مبتنی بر قرارداد را ارائه می دهد. با راه اندازی پایگاه داده با شرایط نامگذاری خاص، CakePHP می تواند به طور خودکار بدون هیچ گونه پیکربندی کار کند.
این مورد توسط شرکت های کوچک و بزرگ به طور یکسان استفاده می شود. شما می توانید برخی از پروژه های واقعی CakePHP را در ویترین رسمی آن ها مشاهده کنید.
مزایای فریم ورک CakePHP
- پس از تسلط بر فریم ورک، راه اندازی مبتنی بر کنوانسیون CakePHP ساخت برنامه های جدید را آسان می کند.
- دارای بسیاری از ویژگی های داخلی مانند احراز هویت، تایید اعتبار، محلی سازی و موارد دیگر است.
- CakePHP شامل تمام ویژگی های امنیتی مدرن است. پایگاه کد آن توسط برنامه منبع باز Mozilla Secure بررسی شده است.
معایب فریم ورک CakePHP
- جامعه CakePHP تا حدودی کوچک است. بنابراین یافتن راه حل برای مسائل خاص شما دشوار است.
- CakePHP از مسیرهای پیش فرض برای URL های فانتزی، که در بیشتر چارچوب های دیگر یافت می شود، پشتیبانی نمی کند.
- بسیاری از توسعه دهندگان با ارتقا از نسخه های قدیمی تر به نسخه های جدید یا برعکس مشکلاتی را تجربه می کنند.
- این واقعیت که بر اساس کنوانسیون است به این معنی است که شما آزادی کمتری دارید.
دیدگاهتان را بنویسید