5 ابزار همکاری از راه دور
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به معرفی 5 ابزار همکاری از راه دور بپردازیم. خب همان طور که می دانید دو سالی است که جهان درگیر همه گیری کرونا می باشد. در نتیجه صاحبان کسب وکارها به ایده همکاری کارکنان خود از طریق راه دور متمایل شده اند. شرکت ها نیز متوجه شده اند که حضور در یک دفتر دیگر به هیچ وجه ضروری نیست.
از آن جایی که کار گروهی برای سازمانی بسیار مهم است. بدون همکاری موثر نمی توان به موفقیت رسید. بنابراین، شما باید کاری انجام دهید تا همکاری موثر بین کارکنان خود را بازیابی کنید. اگر نمی دانید چه کاری می توانید در مورد آن انجام دهید، سعی کنید از برخی از ابزارهای همکاری استفاده کنید. این ها ابزارهای تکنولوژیکی هستند که به طور خاص برای کمک به همکاری موثر تیم های راه دور طراحی شده اند. با ما در ادامه مقاله 5 ابزار همکاری از راه دور همراه باشید تا به برخی از این ابزار ها بپردازیم.
1- Slack:
Slack یک ابزار همکاری موثر است که تیم شما را قادر می سازد تا به طور موثر ارتباط برقرار کرده. فایل ها را با یکدیگر به اشتراک بگذارید. ابزارهای نرم افزاری خود را متصل کرده و به صورت مشارکتی کار کنید. برخی از ویژگی های مهم آن عبارتند از:
کانال های ارتباطی منظم:
این یکی از مهمترین ویژگی های Slack است. این به شما کمک می کند تا مکالمات خود را با تیم های مختلف در قالب کانال های سازماندهی شده سازماندهی کنید. به عنوان مثال، مکالمه با تیم فروش در کانال تیم فروش ظاهر می شود. این به شما کمک می کند تا مکالمات را بر اساس نیاز اولویت بندی کرده. همچنین از بهم ریختن آن ها جلوگیری کنید.
Slack Connect:
Slack connect یک ویژگی جذاب است که به شما کمک می کند با شرکای خود، فروشندگان و سایر افرادی که در برخی از پروژه های شما مشارکت دارند. اما در یک شرکت متفاوت کار می کنند، ارتباط برقرار کنید. می توانید آن ها را به هر کانال ارتباطی که مایل هستید اضافه کنید. به آن ها کمک کنید تا در کنار کارکنان خود کار کنند. به این ترتیب، می توانید آن ها را در جریان نگه دارید و به طور موثر با آن ها همکاری کنید.
تماس های صوتی و تصویری فوری:
برای کمک به تیم های راه دور برای انجام جلسات رودررو، slack ویژگی تماس فوری ویدئویی را ارائه می دهد. در حین تماس های ویدئویی، می توانید صفحه نمایش خود را با هم تیمی های خود به اشتراک بگذارید. علاوه بر این، Slack همچنین به شما امکان می دهد در برنامه های ویدئو کنفرانس انتخابی خود مانند Zoom ،Cisco Webex Meetings و BlueJeans به تماس های ویدئویی بپیوندید. علاوه بر این، هنگامی که نیازی به اشتراک گذاری صفحه ندارید. فقط به ویژگی صوتی نیاز دارید، می توانید برای برقراری ارتباط با تیم خود به تماس های صوتی فوری Slack بروید.
سابقه جستجو:
در Slack، به راحتی می توانید اسناد، پرونده ها و مکالمات مورد نیاز خود را با استفاده از سابقه جستجو پیدا کنید. فقط باید نام فایل را در نوار ابزار جستجو تایپ کنید و ظرف چند ثانیه آن را روی صفحه مشاهده خواهید کرد.
همه این ویژگی ها در کنار هم Slack را به ابزاری عالی برای همکاری تیم از راه دور تبدیل می کند.
بازاریابان بسیاری دراپ شیپینگ را به عنوان جدیدترین و سریع ترین روش کسب درآمد از اینترنت می دانند. به همین علت نیز در مقاله زیر این مقوله را بررسی کردیم. پیشنهاد می کنیم برای آشنایی بیشتر با دراپ شیپینگ و مزایای آن مقاله زیر را حتما مطالعه نمایید.
2- گیت هاب (GitHub)
گیت هاب یکی از بهترین ابزارهای همکاری برای توسعه دهندگان نرم افزار است. این به شما کمک می کند تا با اعضای تیم خود ارتباط برقرار کرده و کدهای رایانه ای را با هم ایجاد کنید. می توانید کدهای رایانه را با یکدیگر به اشتراک بگذارید. علاوه بر این، گیت هاب در بین توسعه دهندگان نرم افزار بسیار محبوب است. حدود 2.8 میلیون توسعه دهنده از این پلتفرم برای میزبانی و مرور کدها، مدیریت پروژه ها و توسعه نرم افزار مورد نظر به همراه تیم های خود استفاده می کنند. برخی از ویژگی های مهم گیت هاب عبارت اند از:
1- repository گیت هاب
مخزن گیت هاب پوشه ای است که می توانید پروژه توسعه نرم افزار خود را در آن انجام دهید. می توانید تمام فایل های مربوط به پروژه خود را در یک مکان (repository) نگه دارید. این کار مدیریت پروژه را برای شما آسان می کند. علاوه بر این، می توانید repository را برای خود نگه دارید. همچنین آن را با تیم خود به اشتراک بگذارید.
2- انشعاب (Branching)
هر repository در گیت هاب دارای یک شاخه اولیه است. که به عنوان master شناخته می شود. اما، شما می توانید هر تعداد انشعاب که می خواهید ایجاد کنید. این شاخه ها به شما امکان می دهند کد منبع را به طور مستقل کپی کرده. تغییراتی در آن ایجاد کنید. پس از رضایت کامل از کار خود، می توانید شعبه را در شاخه اصلی ادغام کنید.
3- مدیریت پروژه:
گیت هاب شما را قادر می سازد تا به طور موثر با تیم راه دور توسعه نرم افزار خود همکاری کنید. هر زمان که پروژه ای را برای تکمیل با هم دارید. رهبر می تواند با ذکر نام آن ها در درخواست های مختلف کشش، وظایف متفاوتی را به اعضای تیم اختصاص دهد. هنگامی که عضو مربوطه درخواست کشش را باز می کند. می داند که از او می خواهد با کد چه کار کند.
3- ProofHub:
ProofHub یک نرم افزار برنامه ریزی پروژه همه کاره است. تیم شما می تواند به راحتی با آن همکاری کند. این برنامه ویژگی های پردرآمدی مانند به اشتراک گذاری فایل ها، اسناد و یادداشت برداری را ارائه می دهد. همکاری را برای کارکنان شما بسیار آسان می کند. برای افزودن به زیبایی این نرم افزار برنامه ریزی پروژه، استفاده از آن واقعا آسان است. کارکنان شما فقط باید چند دقیقه ای را صرف کشف آن کنند. اکنون، اجازه دهید در مورد برخی از ویژگی های مهم ProofHub بحث کنیم:
1- بحث ها:
ProofHub به شما امکان می دهد گروه های بحث ایجاد کرده و با تیم خود بحث کنید. می توانید افرادی را که می خواهید بحث را با آن ها انجام دهید انتخاب کنید. سپس به راحتی موضوع مربوطه را با آن ها در میان بگذارید. علاوه بر این، می توانید از نظرات در بحث ها برای اشاره به مواردی مانند ایده و بازخورد استفاده کنید. در کنار این، می توانید از افراد نیز نام ببرید تا توجه آن ها را به نقطه خاصی از بحث جلب کنند. همه این ویژگی ها باعث می شود که تیم شما بتواند بدون درهم و برهم زیاد بحث های معناداری با یکدیگر داشته باشد.
2- مدیریت کارها:
ProofHub مدیریت کار را برای تیم شما بسیار آسان می کند. با استفاده از ویژگی وظایف می توانید کارهای شخصی را به اعضای مختلف تیم اختصاص دهید. همچنین می توانید یک کار را به وظایف فرعی تقسیم کنید. آن ها را به چند نفر اختصاص دهید. همچنین می توانید تاریخ شروع و سررسید را با انجام وظایف ذکر کنید. در کنار این، شما همچنین می توانید برچسب ها را به کارهای مختلف اضافه کنید تا میزان اهمیت آن ها را نشان دهید. همه این ها باعث می شود که تیم شما درک کند که باید چه کاری انجام دهد و در چه زمانی کار را انجام دهد.
3- مدیریت پروژه با نمودار گانت
ProofHub نمودارهای گانت را ارائه می دهد که به شما امکان می دهد کارهای مربوط به پروژه را تجسم و برنامه ریزی کنید. این نمودارها به شما کمک می کند تا پیشرفت را ردیابی کرده و تصور کنید که پروژه به کجا می رود.
4- nTask
nTask یک نرم افزار مدیریت پروژه است که بسیاری از ویژگی های جالب را به صورت رایگان ارائه می دهد تا به همکاری موثر تیم از راه دور شما کمک کند. لیست کارهای انجام شده، تاریخ شروع و پایان، فایل های ضمیمه و پیگیری زمان برخی از آن ها هستند. این ها ویژگی های مهم nTask هستند:
1- لیست کارهای انجام شده:
nTask به شما امکان می دهد تا لیست کارهای انجام شده را ایجاد کنید. با استفاده از این لیست ها، تیم شما می تواند تمام کارهایی را که باید انجام دهد، پیگیری کند. بدون اینکه هیچ موردی را از دست بدهد. پس از اتمام کار، می توانند آن را علامت بزنند تا نشان دهد که تکمیل شده است.
2- تاریخ شروع و پایان:
شما می توانید تاریخ شروع و پایان را در هر کار مشخص کنید تا به تیم خود در اولویت بندی آن ها کمک کنید. هنگامی که تیم شما از مهلت ها آگاهی کامل دارد، می تواند برای برآوردن آن ها به طور موثر کار کند.
اگر قصد ورود حرفه ای به دنیای فریلنسری دارید. تا از این پس برای خودتا ن کار کنید. پیشنهاد می کنیم که از سایت های خوب فریلنسری در ایران جهت دریافت پروژه استفاده نمایید. جهت آشنایی بیشتر با این سایت ها مقاله زیر را از دست ندهید
5- Google Meet:
Google Meet یک ابزار مشترک است که به شما امکان می دهد به صورت مجازی با تیم راه دور خود ارتباط برقرار کنید. همانطور که از نام آن مشخص است. این برنامه متعلق به گوگل است. یکی از پرکاربردترین ابزارها برای ویدئو کنفرانس است. به شما این امکان را می دهد که جلسات را تا 60 دقیقه به صورت رایگان سازماندهی کنید. در کنار این، می توانید حداکثر 100 شرکت کننده را به صورت رایگان اضافه کنید. اما، اگر مایل به برگزاری جلسات بیش از 60 دقیقه هستید. باید یک برنامه پولی خریداری کنید. همین امر در مورد افزایش تعداد شرکت کنندگان نیز صادق است. برخی از ویژگی های مهم Google Meet:
1- تعداد نامحدود جلسات:
می توانید جلسات نامحدودی را در Google meet انجام دهید. حتی اگر از جلسات رایگان 60 دقیقه ای استفاده می کنید. می توانید بعد از پایان جلسه قبلی جلسه جدیدی را شروع کنید.
2- سازگار با همه دستگاه ها:
Google Meet در همه دستگاه ها کار می کند. شما می توانید آن را در رایانه شخصی، تلفن همراه، تبلت خود از هر چیزی که می خواهید استفاده کنید، استفاده نمایید. این ویژگی باعث محبوبیت Google Meet می شود.
1- اشتراک گذاری صفحه نمایش:
در حالی که با اعضای تیم خود در Google Meet جلساتی دارید. می توانید هر زمان که نیاز بود صفحه خود را با آن ها به اشتراک بگذارید. اشتراک گذاری صفحه باعث می شود تیم شما بتواند آنچه را که می خواهید بگویید راحت تر درک کند.
2- پیام رسانی با شرکت کنندگان:
Google Meet همچنین به شما امکان می دهد تا برای اعضای تیم خود پیام ارسال کنید. این ویژگی واقعا برای هم تیمی ها مفید است که افکار خود را بدون ایجاد مزاحمت برای گوینده با یکدیگر به اشتراک بگذارند.
دیدگاهتان را بنویسید