5 نکته برای بهبود طراحی سایت موبایل شما
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به 5 نکته برای بهبود طراحی سایت موبایل شما بپردازیم. از زمان به روز رسانی الگوریتم “mobilegeddon” گوگل، تاکید زیادی بر داشتن طراحی بهینه موبایل برای وب سایت ها داشته است. این روند قطعا ادامه خواهد داشت زیرا مرور وب موبایل به طور پیوسته از سهم دسکتاپ از ترافیک وب پیشی میگیرد. بنابراین، اگر میخواهید وبسایت خود را از دیگر افراد متمایز کنید. در نتیجه رقبا را شکست دهید، باید طراحی موبایل خود را برای سئو بهینه کنید.
طراحی وبسایت ریسپانسیو برای موبایل، تجربه مرور تلفن همراه را نسبت به نسخه دسکتاپ اولویتبندی میکند. تا اینکه آن را به عنوان یک فکر بعدی تلقی کند. امروزه دستگاه های تلفن همراه بیش از نیمی از ترافیک وب سایت را به خود اختصاص می دهند. از جمله حدود 45 درصد از کل خرید آنلاین را شامل می شوند. با توجه به اینکه تلفنهای هوشمند تنها ده سال است که در دسترس هستند. انتظار میرود این ارقام تنها زمانی افزایش یابد که گشت و گذار در وبسایتهای تلفن همراه جاافتادهتر شود و طراحیها شهودیتر شوند. با ما در ادامه مقاله 5 نکته برای بهبود طراحی سایت موبایل شما همراه باشید. تا روش هایی را جهت بهبود با هخم بررسی کنیم.
1- حذف پاپ آپ های
به مواقعی فکر کنید که به طور تصادفی به محتوای جالبی در وب برخورد کرده اید. تنها به دلیل آن پاپ آپ های مزاحم که محتویات صفحه وب را کاملا پوشش می دهد، آن را ترک می کنید. از زمان بهروزرسانی الگوریتم سازگار با موبایل در سال 2015، گوگل ارزش وبسایتهای دارای پاپآپهای مزاحم موبایل را کاهش داده است.
به گفته گوگل، پاپ آپ های مزاحم به دلیل اندازه کوچکتر صفحه نمایش تلفن همراه، باعث تجربه کاربری ضعیف می شود. به این ترتیب، باید از داشتن پاپ آپ های زیاد در وب سایت خود اجتناب کنید. اگرچه همه یپاپ آپ ها مزاحم نیستند.
2- افزایش سرعت لندینگ پیج های خود
سرعت سایت یک عامل مهم رتبه بندی موتور جستجو است. هرچه لندینگ پیج های شما سریع تر بارگذاری شوند. تعامل بیشتری دریافت خواهید کرد. سرعت بارگیری لندینگ پیج ها در وب سایت شما زمانی که از طریق دستگاه های تلفن همراه به آن ها دسترسی پیدا می کند، اهمیت بیشتری دارد.
اگر بارگذاری صفحه وب شما زمان زیادی طول بکشد. صرف نظر از اینکه محتوا چقدر ارزشمند باشد. کاربران برای مدت طولانی درگیر نمی شوند. بنابراین چگونه می توانید زمان بارگذاری صفحات فرود خود را کاهش دهید؟
با این 3 مرحله ساده شروع کنید:
- شناسایی تصاویر بزرگتر را در وب سایت خود: می توانید این تصاویر را با استفاده از ابزارهایی مانند ShortPixel یا TinyPNG فشرده کنید.
- تجزیه و تحلیل هر بخش از جاوا اسکریپت و CSS خود: پس از تجزیه در صورت نیاز آن ها را کوچک کنید.
- تا حد امکان ریدایرکت ها: این ریدایرکت ها درخواست های HTTP اضافی ایجاد می کند که زمان بارگذاری صفحه شما را افزایش می دهد. گوگل توصیه میکند کاربرانی که دارای نمایندگیهای کاربر تلفن همراه هستند. بدون ریدایرکت میانی به آدرس اینترنتی معادل تلفن همراه ارسال شوند.
طراحی یک لندینگ پیج که بتواند نرخ تبدیل خوبی به شما بدهد کار چندان ساده ای نیست. باید برای ایجاد آن به نکات بسیاری دقت نمایید. به همین دلیل پیشنهاد می کنیم مقاله زیر را مطالعه نمایید.
3- حل مشکلات محتوای غیرقابل پخش
برخی از انواع ویدیوها یا محتوا در دستگاه های تلفن همراه قابل پخش نیستند. مانند تجربه هایی که به Flash نیاز دارند یا سایر پخش کننده ها که در دستگاه های تلفن همراه پشتیبانی نمی شوند.
محتوای غیرقابل پخش، زمانی که در صفحهای از هر وبسایتی نمایش داده میشود. میتواند برای کاربران تلفن همراه که چنین یام هایی دریافت کنند بسیار ناامیدکننده باشد. برای ارائه یک تجربه بهتر از تلفن همراه برای کاربران، نکات زیر را دنبال کنید:
- از استانداردهای HTML5 برای انیمیشن ها استفاده کنید تا تجربه خوبی را برای همه کاربران خود فراهم کنید.
- از جاسازی ویدیویی که در همه دستگاهها قابل پخش است استفاده کنید.
- در نظر بگیرید که رونوشت ویدیو در دسترس باشد. این باعث می شود تا سایت شما برای افرادی که از مرورگرهایی استفاده می کنند که نمی توانند فرمت ویدیویی اختصاصی را پخش کنند، قابل دسترسی باشد.
4- ساده سازی پیمایش در سایت
ناوبری در وب سایت شما باید بصری و ساده باشد. اگر نمی خواهید کاربران شما وب سایت شما را رها کنند. زیرا نمی توانند نحوه استفاده از مسیریابی را بیابند. آن را واضح نگه دارید. منوی شما نباید بیش از هفت مورد داشته باشد. برچسب های شما باید تا حد امکان توصیفی باشد و نوار ناوبری شما باید تنظیم شود. از این طریق بازدیدکنندگان شما می توانند بیش از پنج ثانیه در سایت شما باقی بمانند.
به خاطر داشته باشید که بازدیدکنندگان وب سایت شما به احتمال زیاد به آنچه شما برای گفتن دارید علاقه مند هستند. با این حال، هنگامی که رسیدن به اهداف را برای آنها آسان کنید، نیمی از آنها جهش میکنند. برای بهبود قابلیت استفاده، مرزی بین متن و لبه بیرونی صفحه خالی بگذارید. همچنین طرح بندی را خواناتر و قابل اسکن تر می کند.
از نوع مناسب منوی ناوبری استفاده کنید. چند گزینه ناوبری معمولی در دسترس است. یک نوار ناوبری و یک منوی کشویی استاندارد رایج ترین و ساده ترین روش ها هستند.
هنگامی که یک منوی کشویی استاندارد فعال می شود، به عنوان یک لیست در بالای محتوا ظاهر می شود. در حالی که نوار پیمایش یک منوی افقی یا عمودی است که برای مطابقت با دسته ها استفاده می شود.
انتخاب بهترین فرمت فایل تصویری برای وب سایت شما کار بزرگی است. زیرا تصاویر موجود در وب سایت شما نقش بزرگی در تجربه آنلاین بازدیدکنندگان دارند. پیشنهاد می کنیم جهت آشنایی بیشتر با این موضوع و چگونگی انتخاب مقاله زیر را حتما مطالعه نمایید.
5- افزودن میانبر برای کاربران موبایل
ترافیک موبایل ممکن است از دسکتاپ پیشی گرفته باشد. اما نرخ تبدیل موبایل همچنان پایین تر از همتایان دسکتاپ خود قرار دارد. به عنوان مثال، آمار نشان می دهد که در حالی که فروش تلفن همراه همچنان در حال افزایش است، اکثر خریداران همچنان تبدیل روی دسکتاپ را ترجیح می دهند.
پایین بودن نرخ تبدیل موبایل تا حدودی به دلیل دوسوگرا بودن و اعتماد پایین کاربران تلفن همراه است. با این حال، یک دلیل ساده تر و مرتبط تر وجود دارد. یعنی تبدیل در تلفن همراه یک کار دشوار است.
به عنوان مثال، نرخ افزودن به سبد خرید برای موبایل تقریبا برابر با سایتهای دسکتاپ است. این بدان معناست که کاربران تلفن همراه از خرید در سایت های تلفن همراه راحت هستند. اما در هنگام تکمیل تراکنش های خود تردید دارند.
بنابراین، با کاهش آگاهانه تلاش مورد نیاز برای استفاده از سایت تلفن همراه خود، می توانید تجربه تلفن همراه خود را بهبود بخشید. بازدیدکنندگان را به تبدیل تشویق کنید. می توانید از ویژگی های داخلی اکثر تلفن های همراه استفاده کنید تا میانبرهایی را برای کاربران خود فراهم کنید که سهولت استفاده را افزایش می دهد.
چند نمونه میانبر:
- برای تماس کلیک کنید: این به کاربران تلفن همراه شما امکان میدهد به جای استفاده از صفحه کلید عددی برای تایپ شماره تلفن خود، روی شماره تلفن یا نماد تلفن ضربه بزنند تا با شما تماس بگیرند.
- ورود به سیستم اجتماعی یا شخص ثالث: اجازه دادن به بازدیدکنندگان تلفن همراه خود برای استفاده از یک حساب فیس بوک یا گوگل برای ثبت نام و ورود به سایت تلفن همراه شما، باعث صرفه جویی در تلاش اضافی برای تایپ آدرس ایمیل و رمز عبور آن ها می شود. همچنین آن ها را از به خاطر سپردن نام کاربری و رمز عبور دیگری که بعدا به سایت شما باز می گردند، نجات می دهد.
دیدگاهتان را بنویسید