5 راه برای غلبه بر بازنویسی عنوان گوگل
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به 5 راه برای غلبه بر بازنویسی عنوان گوگل بپردازیم. خب گوگل تقریبا از 10 سال پیش شروع به بازنویسی عناوین صفحات در نتایج جستجوی خود کرد. اما اخیرا آن ها با این تمرین بسیار تهاجمی شدند. مدیران وب سایت ها از شبکه های اجتماعی شکایت کرده. گاهی اوقات از گوگل بخاطر کوتاه کردن عناوین، حذف کلمات کلیدی، حذف عنوان در مکان های نامناسب و به طور کلی نادیده گرفتن برچسب های عنوان شکایت کرده اند.
طبق مطالعات گوگل تا 58 درصد از همه عناوین را بازنویسی می کند. که به نظر می رسد با گزارشات مربوط به این زمینه مطابقت دارد. صادقانه بخواهیم بگویم، بسیاری از این موارد بازنویسی جزئی مانند افزودن نام تجاری هستند. البته در موارد دیگر، بازنویسی ها مطمئنا قابل توجه تر هستند.
گوگل اغلب دلایل خوبی برای بازنویسی عناوین دارد که آن ها را برای همه مستند کرده است تا بخوانند. با این وجود، شما کارهای زیادی را روی تگ های های عنوان خود انجام داده اید. به دلیل دقت، بازاریابی، حقوقی یا زیبایی ظاهری، ممکن است از دیدن بازنویسی آثار هنری خود در نتایج جستجو بیزار باشید. با ما در ادامه مقاله 5 راه برای غلبه بر بازنویسی عنوان گوگل هماه باشید.
1- Relevancy Refactor (رفلکتور ارتباط)
خب همیشه ما فکر می کنیم که مهم ترین کلمات کلیدی را به تگ های عنوان خود اضافه می کنیم. اما گوگل اغلب بهتر می داند. این امر به ویژه هنگامی آشکار می شود که زبان بازاریابی را به جای کلمات کلیدی که جستجوگران در واقع از آن استفاده می کنند، انتخاب کنید.
برای مثال گاها گوگل عناوینی که حاوی اعداد هستند را اعدادشان را پاک می کند. بدون شک شما تعداد زیادی کلیک مربوطه برای آن عنوان ایجاد کردید. این موضوع جای تقدیر دارد. اما با این اوصاف، گوگل به احتمال زیاد در حال بررسی داده هایی است که نشان می دهد. اکثر افرادی که در آن لندینگ پیج شما به طور خاص به دنبال جای اصل محتوا هستند. تا اینکه به دنبال تعداد باشند. نگاهی گذرا به کلمه کلیدی اصلی صفحه از طریق Moz’s Keyword Explorer نشان می دهد که این حقیقت دارد.
راه حل:
اگرچه ممکن است گوگل حذف نسخه بازاریابی شما را که برای جذب چشم و کلیک طراحی شده است حذف کند. اما کلمات کلیدی اصلی را که در واقع باعث ایجاد ترافیک در صفحه شما می شوند، بررسی کنید. ابزارهایی مانند Keyword Explorer above یا گزارش عملکرد گوگل سرچ کنسول در این زمینه عالی هستند.
2- خود داری از افزودن عنوان وبلاگ در هر صفحه
در قالب های بلاگر سفارشی، اکثر طراحان به دلیل مهارت های فنی کافی در سئو، اغلب عنوان وبلاگ را در کنار هر صفحه ای در وبلاگ خود که شامل پست ها و صفحات استاتیک است، اضافه می کنند. عنوان وب سایت اصلی شما تنها در صورتی می تواند اضافه شود که نام دامنه شما کوتاه و دقیق باشد. یعنی نام دامنه تک کلمه ای باشد. اما اگر دامنه شما شامل 2 الی 4 کلمه کلیدی است. توصیه می شود از افزودن آن در هر صفحه خودداری کنید.
حملات فیشینگ می توانند آسیب بسیاری به شما وارد کنند. به همین دلیل آشنایی با انوع مختلف آن و روش های شناسایی این حملات کمک بسیاری به شما می کند. به همین دلیل پیشنهاد می کنیم جهت آشنایی با مهم ترین و پرکاربردترین آن ها مقاله زیر را از دست ندهید.
3- کلمه کلیدی Kerfuffles
دستورالعمل های گوگل در مورد نوشتن عنوان ها می گوید. هیچ دلیلی وجود ندارد که کلمات یا عبارات یکسان چندین بار ظاهر شوند. در گذشته اخیر، به راحتی می توانید از یک کلمه دو یا سه بار در عنوان استفاده کنید. در بسیاری از موارد، حتی منطقی است. کاملا بدون هرزنامه مناسب است. در حال حاضر ، به نظر می رسد که گوگل با استفاده از چندین کلمه کلیدی یکسان، سختگیرانه تر برخورد می کند. به این مثال توجه کنید:
عنوان شما: 10 مورد از بهترین دستور العمل های جدید ما – دستور العمل های پخت و پز
عنوان سرچ گوگل: 10 مورد از بهترین دستورهای جدید ما – پخت و پز
این یک قانون محکم نیست. در حقیقت، هنوز می توانید موارد زیادی را در نتایج گوگل پیدا کنید که در آن یک کلمه بیش از یک بار ظاهر می شود. با این اوصاف، به نظر می رسد گوگل در صورتی که یکی از کلمات تکراری در برند یا سایر قسمت های دیگر بیابد. عنوان را بازنویسی می کند.
راه حل:
خب همان طور که گفتیم جدیدا گوگل در مورد کلمات کلیدی مشابهی که بیش از یک بار در عنوان ها استفاده می شود. سختگیرانه تر شده است. بنابراین بیش از یکبار استفاده از کلمه کلیدی ممکن است مفید نباشد. استفاده از انواع دیگر اصطلاحات مرتبط ممکن است به این معنی باشد که احتمال بازنویسی کمتر است. پس شدیدا از تکرار چند باره کلمات کلیدی در عناویت خود مخصوصا عناوین اصلی و لندینگ پیج ها خودداری نمایید.
4- Boilerplate (تکرار واضحات)
Boilerplate به سادگی هر قسمتی از تگ عنوان است. بارها در سایت شما تکرار می شود. این می تواند نام تجاری شما “رایانیا” یا عنوان بخش “دیجیتال مارکتینگ” باشد. به بیان ساده تر، هنگامی که گوگل صفحه ای را در عنوان شما مشاهده می کند. آن منحصر به صفحه نیست، ممکن است آن را کمتر مرتبط تلقی کند.
برای مثال شما بخشی تکراری را در تعداد کثیری از مقالات خود دارید. این موارد مگر اینکه کاربران به طور خاص آن کلمه را جستجو کنند. ممکن است گوگل آن را به طور خاص مرتبط نبیند.
راه حل:
عنوان boilerplate بخشی از وب است. اکثر سیستم های CMS به طور پیش فرض صفحه boiler را اضافه می کنند. boilerplate به خودی خود لزوما بد نیست. اما وقتی بی ربط باشد می تواند مشکلاتی را ایجاد کند.
در واقع، طبق آزمایش های انجام شده. در آن حذف boilerplate بی ربط باعث افزایش 20 درصدی ترافیک طبیعی وبسایت شده است. کلید ارتباط است. باز هم می خواهید کلمات کلیدی ورودی خود را بررسی کنید. اگر صفحه boilerplate شما بسیار مربوط به جستجوهای کاربران است. یا در موارد دیگر، اگر نرخ کلیک را افزایش دهد، احتمالا می خواهید آن را حفظ کنید، حفظ آن گزینه بهتری می باشد.
تا کنون به چگونگی تولید یک محتوا مفید و عالی برای مشتریان b2b کسب و کار خود فکر کردید؟ اصلا نگران نباشید. که پبشنهاد می کنیم در این مورد حتتما مقاله زیر را مطالعه نمایید.
5- عنوان خیلی کوتاه
گوگل معمولا 55 الی 60 کاراکتر اول یک تگ عنوان را نشان می دهد. این شامل فاصله، کاما و همه چیز بین آن ها است. اما اگر عنوان شما بسیار کوتاه مثلا کمتر از 15 کاراکتر باشد. گوگل عنوان صفحه اصلی شما را با آن یا آدرس اینترنتی شما ترکیب می کند. یا یک عنوان کاملا جدید ایجاد می کند.
صفحات درباره ما، تماس، نقشه سایت، تبلیغات و… شما مطمئنا می تواند عناوین کوتاهی داشته باشد. حتی اگر گوگل عنوان صفحه اصلی شما را در کنار آن اضافه کند. مشکل زیادی ایجاد نمی کند. اما شما واقعا دوست ندارید گوگل پست های وبلاگ یا مقاله های شما را مانند این شروع کند. این! بنابراین اطمینان حاصل کنید که صفحات محتوا که در آن ها مقاله ارسال می کنید. باید دارای عنوان توصیفی با تعداد کاراکترهای بیش از 60 کاراکتر باشند.
دیدگاهتان را بنویسید