۶ مهارت مهم سازگاری در محل کار
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به ۶ مهارت مهم سازگاری در محل کار بپردازیم. توانایی انطباق با تغییر محیط و فرآیندهای کاری، شما را به عنوان یک کاندیدای شغلی رقابتی و در کل یک حرفه ای قوی معرفی می کند. داشتن مهارت انطباق پذیری به معنای آن است که شما گشوده و مایل به یادگیری چیزهای جدید هستید. چالش های جدید را در پیش می گیرید. متناسب با شرایط در محل کار خود را تنظیم می کنید.
علاوه بر این، توسعه سازگاری شما همچنین می تواند به معنای توسعه مهارت های دیگرتان باشد. مهارت هایی مانند ارتباطی و بین فردی باشد. با ما در ادامه مقاله ۶ مهارت مهم سازگاری در محل کار همراه باشید تا بیشتر به این موضوع پردازیم.
اگر شما هم اهل دنبال کردن اخبار روز کسب و کار و تکنولوژی روز دنیا هستید. پیشنهاد می کنیم که بخش خبری رایانیتا را از دست ندهید. می توانید ما را در “رایانیوز” دنبال کنید.
مهارت های سازگاری چیست؟
سازگاری یک مهارت نرم است که به معنی توانایی یادگیری سریع مهارت ها و رفتارهای جدید در واکنش به تغییر شرایط است. کارفرمایان معمولا هنگام استخدام کارمندان جدید به دنبال سازگاری هستند. این مهارت به دلیل اهمیت آن برای رشد در یک نقش، اغلب در شرح شغل گنجانده می شود.
مهارت های سازگاری ویژگی هایی هستند که به شما امکان می دهند با تغییرات محیط خود سازگار شوید. سازگار بودن در محل کار می تواند به این معنی باشد که شما می توانید به سرعت به تغییر ایده ها، مسئولیت ها، انتظارات، روندها، استراتژی ها و سایر فرایندها پاسخ دهید. سازگار بودن همچنین به معنای داشتن مهارت های نرم مانند مهارت های بین فردی، ارتباطی، تفکر خلاق و حل مسئله است.
سازگاری در محل کار می تواند هنگام کار روی پروژه ها، توسعه استراتژی ها و اجرای رویکردهای مختلف برای انجام کار شما مهم باشد. با نشان دادن مهارت های سازگاری، شما نشان می دهید که چقدر انگیزه شما برای امتحان چیزهای جدید و یادگیری مهارت های جدید است.
شخصی که سازگاری را در محل کار نشان می دهد انعطاف پذیر است و توانایی پاسخگویی موثر به شرایط کار خود را دارد. حتی اگر اوضاع طبق برنامه پیش نرود. آن ها معمولا به تنهایی و با اعضای تیم خوب کار می کنند.
معمولا از افراد در سمت های رهبری انتظار می رود که بدون دستورالعمل صریح، شرایط غیرمعمول را مدیریت کنند. یک رهبر سازگار باید بتواند مشکلات را در یک محیط سریع حل کند. هنگام تصمیم گیری های دشوار به قضاوت آن ها اعتماد کند. در حالی که هنوز تشخیص دهد آنچه قبلا کار کرده لزوما جواب نمی دهد.
انواع مهارت های سازگاری
مهارت های سازگاری می تواند شامل مجموعه مهارت های مختلفی باشد. اساسا می تواند به شما کمک کند با تغییرات سازگار شوید. به طور مثبت و کنش گرانه کنار بیایید. برخی از نمونه های این مهارت های مهم نرم عبارتند از:
1- مهارت های ارتباطی
سازگار بودن می تواند به میزان ارتباط موثر شما با هم تیمی ها و مدیران بستگی داشته باشد. توانایی درخواست توضیح در حین انتقال یا جستجوی اطلاعات یا منابع اضافی برای یک پروژه جدید و ناآشنا می تواند به رهبران تیم شما نشان دهد که چقدر برای یادگیری انگیزه دارید و در صورت نیاز از آنها کمک می خواهید.
گوش دادن فعال و سایر اشکال ارتباطی مانند ارتباط غیر کلامی نیز از جنبه های مهم سازگاری هستند. گوش دادن فعال نشان می دهد شما با توجه و آماده برای هدایت مسیر جدید هستید. توسعه مهارت های ارتباطی غیرکلامی می تواند به شما کمک کند تغییرات در روابط تیمی یا پویایی را در محل کار هدایت کنید.
2- مهارت های فردی
مشابه برقراری ارتباط موثر با دیگران، داشتن مهارت های عالی بین فردی نیز می تواند نقش اساسی در سازگاری کلی شما داشته باشد. توانایی تعامل با دیگران به روش های سالم و مثبت می تواند به شما کمک کند. در هنگام شیفت های عملیاتی از ارتباط نادرست و درگیری جلوگیری کنید.
3- مهارت حل مسئله
انطباق با تغییر همچنین می تواند به مهارت حل مسئله متکی باشد. شما ممکن است از مهارت های حل مسئله خود برای یافتن راه حل های خلاقانه برای موضوعات چالش برانگیز استفاده کنید و قادر به مشاهده و تجزیه و تحلیل نحوه برخورد با حل یک مسئله جدید باشید ، می تواند به مدیران شما تمایل شما را برای ایجاد اصلاحات یا اصلاح روش رویکرد شما برای حل مشکلات در محل کار نشان دهد. .
4- مهارت های تفکر خلاق و استراتژیک
سازگاری همچنین می تواند به تفکر خلاق و توانایی تفکر استراتژیک نیاز داشته باشد. به عنوان مثال، توسعه ایده های جدید برای بازاریابی محصولات، یافتن راه هایی برای انطباق با بازار متغیر و اجرای روش هایی برای بهبود و توسعه استراتژی های جدید، همه می تواند مهارت های سازگاری کلی شما را به نمایش بگذارد.
5- مهارت های کار گروهی
مهارت های کار گروهی می تواند برای سازگاری با شخصیت های مختلف و پویایی کار ضروری باشد. همکاران شما می توانند ترکیبی از مهارت ها، زمینه ها و تجربیات مختلف باشند. اینکه بتوانید در یک تیم متنوع از افراد کار کنید و با تعارضات کنار بیایید. ایده های متفاوت و سایر پویایی هایی که می تواند رخ دهد. می تواند به میزان مثبت از سازگاری شما در یک محیط تیمی بهره مند شود.
6- مهارت های سازمانی
مهارت های سازمانی می تواند چندین جنبه مختلف داشته باشد. که می تواند این مهارت را برای رشد مهارت های سازگاری شما ضروری کند. هنگامی که شما یک منطقه کار سازمان یافته، از جمله کاغذ بازی ، پرونده های دیجیتال و سایر جنبه های شغل خود را حفظ می کنید. اگر تغییرات عملیاتی در محل کار شما رخ دهد. می توانید آمادگی بهتری داشته باشید.
نحوه بهبود مهارت های سازگاری
سازگار بودن و باز بودن برای تغییر ممکن است همیشه آسان نباشد. با این حال، شما ممکن است مراحل زیر را در نظر بگیرید تا به شما در پیشرفت و بهبود مهارت های سازگاری خود کمک کند:
1- آگاهی از تغییرات در محیط خود
یک روش کلیدی که می تواند به شما در توسعه مهارت های سازگاری کمک کند. این است که از تغییرات محیط کار خود آگاه باشید. به عنوان مثال، اگر مسئولیت های تیم شما شامل استفاده از بودجه شرکت باشد. ممکن است بودجه جدید تیم مالی را برای به روز نگه داشتن کمک هزینه های جاری مشاهده کنید. همچنین ممکن است از سیاست ها، رویه ها و سایر فرایندهای عملیاتی آگاه باشید تا در جریان تغییرات اعمال مختلف شرکت باشید.
2- ایجاد یک ذهنیت رشد
سازگار بودن همچنین به معنای تمایل به یادگیری و امتحان چیزهای جدید است. ایجاد ذهنیت رشد می تواند بر توانایی شما در پذیرفتن چالش های جدید، یافتن فرصت های جدید برای توسعه دانش و مشارکت در پروژه های جدید تاثیر مثبت بگذارد. تمایل و انگیزه شما برای ادامه مهارت های شما همچنین می تواند تعهد شما را نسبت به رشد حرفه ای خود نشان دهد.
3- تعیین صحیح اهداف خود
روش دیگری که می تواند به شما در توسعه مهارت های سازگاری کمک کند. ممکن است تعیین اهداف برای خود باشد. به عنوان مثال اگر احساس می کنید در ارتباط غیرکلامی خود ضعیف تر هستید. یا تمایل دارید که انتظار انجام کارهای چالش برانگیز را به تعویق بیندازید. ممکن است هدف خود را تعیین کنید تا در هر جنبه از مهارت های خود کار کنید تا بتوانید توانایی کلی خود را برای سازگاری با تغییرات در محل کار بهبود ببخشید.
4- درخواست بازخورد و فیدبک
همانطور که در طول حرفه خود پیشرفت می کنید. ممکن است به فکر بازخورد یا انتقاد سازنده از مدیران خود باشید تا به شما کمک کند مهارت های ضعیف خود را ارتقا دهید. بازخورد مثبت و سازنده می تواند برای تعیین اهداف و دستیابی به موفقیت در حرفه شما مفید باشد. از دریافت فیدبک هایی نواقص کار شما را اعلام می کنند نترسید. بلکه دقیقا به دنبال دریافت همین دسته از فیدبک هل باشید. تا با اصلاح آن ها بتوانید سازگاری خود را ارتقا دهید.
5- یادگیری به رسمیت شناختن و پذیرش تغییر
همچنین اگر به خود اجازه دهید تغییرات را هنگام وقوع بپذیرید ، بسیار سودمند است. یادگیری تصدیق تغییرات در حرفه خود می تواند به شما کمک کند تا خود را آماده کنید. با شرایط مختلف سازگار شوید. علاوه بر این، یادگیری چگونگی تمایل به پذیرش تغییر می تواند گامی موثر در جهت تشخیص این باشد که چه زمانی باید تنظیماتی انجام دهید تا انتقال برای خودتان نرم تر شود.
اینکه بتوانید در شرایط حساس خودتان را کنترل کنید. تصمیم گیری صحیحی داشته باشید یک مهارت بسیار ارزشمند در محیط کار است. اما چطور می توانیم مهارت تصمیم گیری خود را بهبود و ارتقا ببخشیم؟ پیشنهاد می کنیم مقاله زیر را از دست ندهید.
مهارت های سازگاری در محل کار
در ادامه چند نکته اضافی برای کمک به شما در استفاده از مهارت های سازگاری خود در محل کار آوردایم:
- اگر تغییراتی در فرایندها، رویه ها یا روش های عملیاتی ایجاد شده باشد. می توانید از هم تیمی ها و مدیران توضیح بخواهید تا به شما کمک کند برنامه ریزی بهتری برای انتقال داشته باشید.
- ممکن است برای کار در وظایفی که ممکن است برای شما جدید باشد. درخواست فرصت کنید یا مسئولیت هایی را که نیاز به رویکردهای خلاقانه دارند، به عهده بگیرید.
- اگر به اشتراک گذاشتن ایده های خود با همکاران خود موضوعی است که شما را مضطرب می کند. می توانید هدفی را برای مشارکت در جلسات و همکاری های تیمی تعیین کنید.
- سعی کنید همه جنبه های کار خود را نظیر اسناد، مدارک مورد نیاز، پروژه ها و سایر اطلاعات کاری سازماندهی کنید. بنابراین در صورت انتقال در شغل خود آماده باشید.
دیدگاهتان را بنویسید