7 نکته بازاریابی فیس بوک برای کسب و کارهای کوچک
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به 7 نکته بازاریابی فیس بوک برای کسب و کارهای کوچک بپردازیم. دستیابی به یک پایداری ممکن است یکی از مهم ترین چالش های هر کسب و کار کوچکی باشد. این که بتوانید مشتریان بالقوه خود را ایجاد کرده و مشتریان خود را افزایش دهید، برای آینده تجارت شما ضروری است. فیس بوک بستری است که می تواند به نفع شما استفاده شود. تلاش های خود را در چند زمینه کلیدی متمرکز کنید تا ضمن جذب مشتریان پولی، نام تجاری خود را توسعه دهید. با ما در ادامه مقاله 7 نکته بازاریابی فیس بوک برای کسب و کارهای کوچک همراه باشید.
تفاوت های شبکه اجتماعی طبیعی و پولی
تاکتیک های طبیعی و پولی رسانه های اجتماعی می توانند در دستیابی به اهداف مفید باشند. شبکه اجتماعی پولی یک راه عالی برای دستیابی به نتایج کوتاه مدت پس از قرار دادن تبلیغ یا پرداخت هزینه برای افزایش پست فیس بوک است. با پرداخت پول، به محض اتمام بودجه اختصاص داده شده شما بازدهی و کسب نتایج شما از بین خواهد رفت. با استفاده از روش های طبیعی، باید کمی بیشتر وقت بگذارید. اما نتایج می تواند طولانی مدت باشد.
از آنجا که تبلیغات آنلاین ممکن است پرهزینه باشد. بنابراین باید تاثیر پولی را که هزینه می کنید به حداکثر برسانید. با ترکیب استراتژی های طبیعی و دستیابی به بهترین بازده برای روش های پرداختی، می توانید به نتایج عالی برسید. این 7 نکته را در مورد چگونگی توسعه نام تجاری خود با فیس بوک بررسی کنید.
1- بهینه سازی صفحه پروفایل خود
صفحه پروفایل خود را بهینه کرده و میزان اطلاعاتی را که در مورد کسب و کار شما در دسترس مخاطبان است به حداکثر برسانید. اطمینان حاصل کنید که تمام اطلاعات تماس شما کامل، درست و به روز است. هنگامی که به 25 دنبال کننده رسیدید، انتخاب یک آدرس اینترنتی بیهوده مناسب را فراموش نکنید. URL بیهوده آدرس صفحه سفارشی برای صفحه کسب و کار شما است. معمولا نام کسب و کار شما یا عبارت مرتبط با نام تجاری شما خواهد بود.
صفحه پروفایل شما باید به وب سایت شما لینک داشته باشد. همچنین باید از لینک های وب سایت خود به صفحه نمایه خود اطمینان حاصل کنید. لوگوی خود را به عنوان عکس پروفایل فیس بوک خود اضافه کنید و یک بنر مناسب برای تصویر جلد ایجاد کنید.
2- ایجاد تقویم محتوا
یک استراتژی موفق بازاریابی در فیس بوک مستلزم این است که شما مرتبا مطالب خود را ارسال کنید. برای اطمینان از انجام این کار، باید یک تقویم محتوا ایجاد کنید که شامل موارد زیر است:
- صنعت و رویدادهای اجتماعی
- روند فصلی
- ایجاد موضوعات محبوب
- محتوای تعاملی
همچنین، موجب حفظ ارتباط دوطرفه شما با مخاطبانتان می شود. که افراد دوباره به پیج شما مراجعه می کنند. هنگام برنامه ریزی محتوای خود، در مورد کلمات کلیدی تحقیق کنید. تعیین کنید که چه کلمات کلیدی در زمینه شما جستجو می شوند. بر اساس آن کلمات کلیدی محتوای خود را ایجاد کنید. همچنین می توانید از ابزاری مانند گوگل ترندز برای کشف موضوعات داغ در طاقچه خود استفاده کنید.
هنگامی که لیست کلمات کلیدی خود را ایجاد کردید. می توانید از Facebook Creator Studio برای برنامه ریزی محتوای خود در زمان مقرر استفاده کنید. با انجام همه برنامه ریزی های محتوای خود در یک ماه، زمان زیادی را صرفه جویی کنید.
یک بازاریابی تجارت الکترونیکی نیاز به خلاقیت و تلاش مداوم دارد. اینستاگرام نیز یک بستر بازاریابی بسیار موثر برای فروشندگان آنلاین است. اما استفاده بیشتر از آن با چالش هایی همراه است. اینکه چطور می توان از طریق اینستاگرام مارکتینگ ترافیک ورودی خود را افزایش داد، جای بحث دارد. پس پیشنهاد می کنیم مقاله زیر را حتما مطالعه نمایید.
3- افزودن خدمات مشتری در استراتژی بازاریابی فیس بوک خود
طبق مطالعه ای از بازاریابی متمرکز، 82 درصد از مصرف کنندگان انتظار خدمات مشتریان عالی از برندهای فیس بوک را دارند. جلب رضایت مشتریان و ارائه خدمات عالی به مشتریان راهی هوشمند برای جدایی از رقبای صنعت شما است.
استفاده از فیس بوک به عنوان یک کانال خدمات مشتری سریع ترین زمان پاسخگویی را به شما می دهد. این که بتوانید در صورت وجود یک نام تجاری به یک نام تجاری برسید یک سیگنال اعتماد بزرگ است. مردم وقتی می دانند که شما پاسخ خواهید داد، بیشتر شما را انتخاب می کنند. اگر مشکلی وجود داشته باشد. آن ها می توانند ببینند که خدمات مشتری شما در محل کار است.
4- تمرکز بر ایجاد جامعه خود
یک گروه فیس بوک با محوریت علایق مشتریان خود ایجاد کنید. هرچه جامعه ای که ایجاد می کنید محکم تر باشد. اعتماد مردم به نام تجاری شما بیشتر می شود. همه کسب و کارهای کوچک نمی توانند از ایجاد گروه فیس بوک سود ببرند. بنابراین ابتدا باید فکر کنید که آیا مخاطبان شما به این نیاز دارند. سپس دریابید که موضوعات مکالمه آن ها را درگیر خواهد کرد.
چه چیزی برای آن ها وجود دارد که بخواهند به گروه شما بپیوندند؟ مردم از داشتن فضایی اختصاصی لذت می برند. به راه هایی فکر کنید که می توانید به جامعه خود بازگردانید و از مشتریان خود حمایت کنید. این قطعا نتیجه خواهد داد. زیرا به زودی شاهد افزایش وفاداری به نام تجاری خود خواهید بود. حتی ممکن است برخی از سفیران برند را پیدا کنید.
همچنین، حتما در سایر گروه های مورد علاقه جامعه شرکت کنید. با قرار دادن کسب و کار خود به عنوان یک مقام معتبر در فضای خود، یک طرفدار وفادار ایجاد خواهید کرد که به معنای فروش و ارزش ویژه برند است.
5- افزایش تعداد پست ها در صورت امکان
وقتی محتوا ارسال می کنید. فیس بوک آن را به کل دنبال کنندگان شما نشان نمی دهد. این کار به این دلیل انجام می شود که کسب و کارها مانند شما انگیزه دارند هزینه کمی برای افزایش محتوای خود بپردازند. اگرچه ممکن است این یک مدل تجاری عجیب به نظر برسد. اما می توانید از آن برای کسب و کار خود استفاده کنید. با صرف پنج دلار برای افزایش محتوای خوب، می توانید دنبال کنندگان خود را افزایش داده و سرنخ هایی ایجاد کنید. هنگام تبلیغ یک پست، از دعوت افراد برای لایک کردن صفحه و برند خود غافل نشوید. اگر یک سرمایه گذاری کوچک به درستی اجرا شود، می تواند راه زیادی را طی کند.
6- استفاده از مخاطبین سفارشی برای تبلیغات و پست های تقویت شده
برای اجرای تبلیغات نیازی به بودجه بازاریابی فیس بوک ندارید. شما فقط به یک استراتژی هدفمند موثر نیاز دارید تا پست های خود را در مقابل افراد مناسب قرار دهید.
ساده ترین راه برای مشاهده بازدهی بیشتر در هزینه تبلیغات، استفاده از مخاطبان سفارشی است. روش های متعددی برای ایجاد مخاطبان سفارشی وجود دارد. با استفاده از پیکسل فیس بوک در وب سایت خود می توانید طیف وسیعی از رفتارها را هدف قرار دهید. چند روش برای استفاده از هدف گیری سفارشی شامل ایجاد یک مخاطب سفارشی بر اساس موارد زیر است:
- مشترکین خبرنامه شما
- تعداد افرادی که ویدئویی را به طور کامل تماشا می کنند یا به طور کامل از بین می روند.
- کسانی که از صفحه شما بازدید می کنند و با شما همکاری می کنند.
- چه کسی از وب سایت شما یا صفحات خاصی در سایت شما بازدید می کند.
- دوستان افرادی که صفحه شما را دوست دارند و با آن همکاری می کنند.
شما می توانید یک مخاطب سفارشی بسازید. یا اطلاعاتی را که در اختیار دارید بگذارید تا فیس بوک مخاطبی از افراد ایجاد کند که با علایق و رفتارهای مشابه لیست مشتریان شما و مخاطبان موجود مطابقت دارد. در هر صورت، هدف قرار دادن تبلیغات و پست های تقویت شده شما بسیار دقیق تر از مواردی است که به طور تصادفی علایق و جمعیت شناسی را انتخاب کنید.
طراحی و ایجاد یک لندینگ پیج با نرخ تبدیل قابل قبول چندان کار ساده ای نمی باشد. در اجرای آن باید نکات بسیاری را رعایت نمایید. به همین دلیل پیشنهاد می کنیم جهت آشنایی با مهم ترین این نکات مقاله زیر را حتما مطالعه نمایید.
7- موفقیت خود را بسنجید
صرف نظر از رویکرد شما در بازاریابی فیس بوک، مطمئن شوید که موفقیت تلاش های خود را اندازه گیری کرده اید. هر هفته زمانی را برای مرور بینش های فیس بوک خود اختصاص دهید. عملکرد پست و محتوا را بررسی کنید تا به طور مداوم استراتژی خود را تنظیم کنید تا تعیین کنید کدام در جذب مشتریان جدید و بهبود تعامل در صفحه فیس بوک شما موثرتر است. با تلاش مداوم، مدت زیادی طول نمی کشد تا مشتریان کسب و کار کوچک شما را نسبت به رقبا پیدا کرده و انتخاب کنند.
دیدگاهتان را بنویسید