7 دلیل بومی سازی محتوا برای مخاطب هدف
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به بررسی 7 دلیل بومی سازی محتوا برای مخاطب هدف بپردازیم. بسیاری از کارآفرینان رویا رشد و تسخیر بازار بین المللی را در سر می پرورانند. به همین دلیل است که بسیاری از سازمان ها پس از راه اندازی کسب و کار خود، محصولات خود را در سطح جهانی توزیع می کنند.
اگرچه گفته می شود که زبان انگلیسی بیشترین صحبت در سال 2021 است، اما هنوز همه نمی توانند آن را درک کنند. با توجه به این واقعیت، برندها چگونه می توانند به طور موثر با کاربران در سطح بین المللی ارتباط برقرار کنند؟ خوب، اینجا جایی است که بومی سازی وارد می شود.
فرآیند بومی سازی محتوا شامل بومی سازی تمام محتوای مرتبط با محصول برای مخاطب هدف است. این فرآیند شامل ترجمه و پذیرش عوامل فرهنگی و زبانی است. محتوا محلی شده باید بومی به نظر برسد. باید مبتنی بر انتقال پیام به بازار هدف باشد و در عین حال واکنشی مشابه محتوای بومی را بیدار کند. استراتژی محلی سازی محتوا چارچوبی است که شامل موارد زیر است:
- برنامه ریزی
- پدید آوردن
- در حال توزیع
- مدیریت محتوای مرتبط با محصول برای دسترسی بین المللی
با ما در ادامه مقاله 7 دلیل بومی سازی محتوا برای مخاطب هدف همراه باشید.
بومی سازی محتوا برای مخاطب هدف
استراتژی های بومی سازی محتوا می تواند مزایای زیادی برای برند شما داشته باشد. برقراری ارتباط با مخاطبان خود به شیوه ای طبیعی به جذب آن ها به سمت محصول شما کمک می کند. در این مقاله، ما به شما می گوییم که چرا مهم است که محتوای خود را برای مخاطبان هدف خود بومی سازی کنید.
1- به دست آوردن مزیت رقابتی
استراتژی مناسب بومی سازی محتوا شما را ده قدم جلوتر از رقبای خود قرار می دهد. اگر رقبای شما نتوانند محتوا خود را بومی سازی کنند، مزیت رقابتی به شما می دهد. این به شما امکان می دهد تا برند خود را به عنوان یک مرجع در بازارهای هدف راه اندازی کنید.
محلی سازی باعث می شود که محتوا شما به روشی بسیار بهتر با مصرف کنندگان طنین انداز شود. حتی مهم نیست که محصولات شما و محصولات رقبای شما یکسان باشند. مخاطب هدف شما همچنان شما را نسبت به رقبایتان انتخاب می کند.
2- کاهش خطر
وقتی صحبت از دسترسی به بازارهای بالقوه می شود. عوامل خاصی در افزایش خطرات مربوط به رفتار مصرف کننده نقش دارند. این عوامل شامل نرخ ارز و مسائل اقتصادی است. استراتژیهای بومیسازی محتوا میتوانند چنین خطراتی را کاهش دهند و به کسبوکارها اجازه دهند کارآمدی داشته باشند.
آنچه ممکن است یک رویه تجاری قابل قبول در یک نقطه از جهان باشد. ممکن است در دیگری توهین آمیز باشد. به همین دلیل است که درک اینکه فرهنگ چگونه بر تجارت در سطح بین المللی تاثیر می گذارد بسیار مهم است. همچنین به جلوگیری از بسیاری از سوتفاهم ها کمک می کند. به این ترتیب، می توانید نام تجاری خود را به بهترین شکل ممکن در بازارهای جدید ارائه دهید.
3- افزایش وفاداری به برند
در دنیایی که گرایش های مصرف کننده به راحتی تغییر می کند، برندهای تجارت الکترونیک نیاز به بهبود مستمر دارند. این مهم است که مشتریان با خرید محصولی که هرگز ندیده یا آزمایش نکرده اند احساس راحتی کنند. عدم انجام این کار حضور محصول شما در بازار محلی را به خطر می اندازد.
استراتژی های بومی سازی محتوا به محصول شما احساسی واقعا محلی می دهد. این به ایجاد اعتماد در تجارت شما و افزایش وفاداری کمک می کند. این به این دلیل است که بومی سازی با قلب صحبت می کند.
استفاده از تصاویر فرهنگی مناسب نمونه خوبی است. می توانید از تصاویر زنانی که سر خود را پوشانده اند در نسخه مسلمان سایت خود استفاده کنید. این باعث می شود مخاطبان شما متوجه شوند که شما به دین و فرهنگ آن ها احترام می گذارید. این یک استراتژی است که ارتباطات شما را با مخاطب هدف تقویت می کند. باعث می شود که آن ها مدام برگردند.
4- برندسازی محلی
کسب و کارها هنگام نامگذاری دامنه خود باید بازار هدف خود را در نظر داشته باشند. یک نام دامنه مرتبط با محل یک کسب و کار امکان می دهد نام تجاری خود را بفروشد. این به این دلیل است که بسیاری از مردم ترجیح می دهند با محله خود معاشرت کنند.
یکی از مهم ترین مراحل در راه اندازی حضور در وب، انتخاب نام دامنه مناسب است. اکثر برندهای آنلاین نام دامنه را برای مخاطبان هدف خود انتخاب می کنند. استفاده از نام های دامنه با برند محلی به بهبود آگاهی از برند کمک می کند.
نام تجاری محلی نیز ضروری است. زیرا موتورهای جستجوی محلی محتوا مرتبط محلی را نمایش می دهند. این کار با فیلتر کردن نتایج جستجو برای گنجاندن دامنههای کد کشور خاص انجام میشود.
اگر شما هم برای برندسازی خود به دنبال روش های جدید و نوین هستید و همواره به دنبال استراتژی هایی برای برندسازی هستید. پیشنهاد می کنیم مقاله زیر را از دست ندهید!!!
5- بهبود فروش با بومی سازی
در حین خرج کردن پول، مصرف کنندگان ترجیح می دهند برای برندهایی که به زبان آن ها صحبت می کنند، ارتباط برقرار کنند. به گفته بیش از 50 درصد از مصرف کنندگان، یافتن اطلاعات به زبان مادری خود اهمیت بیشتری دارد. جدا از زبان، ترجیحات بر اساس موقعیت جغرافیایی نیز متفاوت است. اینها ترجیحاتی هستند که بومی سازی برای شناسایی آن ها طراحی شده است. پس از آن، شما قرار است محتوایی ایجاد کنید که به آن تفاوت ها پاسخ دهد.
به عنوان مثال، ایتالیایی ها یک رویکرد آنلاین معمولی را ترجیح می دهند. به این ترتیب، محتوا محلی شده برای کاربران ایتالیایی باید شامل تغییر لحن باشد. شما همچنین می توانید طنز را متناسب با مخاطب اضافه کنید.
محتوا محلی شده با موفقیت فروش را افزایش می دهد. زیرا نیازهای زبان را برآورده می کند. همچنین به شیوههای بازاریابی متفاوتی میپردازد که برای مخاطبان مختلف جذاب است.
6- کاهش هزینه های پشتیبانی مشتری
محلی سازی یافتن محتوا به زبانی را که کاربران می فهمند آسان می کند. به همین دلیل، کاربران کمتر از تیم پشتیبانی مشتری شما کمک می خواهند. به عنوان مثال، یک کاربر ایرانی می تواند مشکلات عیب یابی را بدون نیاز به پشتیبانی مشتری حل کند. اما، این تنها در صورتی است که راهنمای عیبیابی محصول یا خدمات خود را در ایران را به آن ها ارائه دهید.
7- افزایش اعتبار (Credibility)
بومی سازی محتوا باعث می شود نام تجاری شما به راحتی با بازار هدف شما ترکیب شود. در نتیجه، نام تجاری شما به یک محصول آشنا برای مصرف کنندگان هدف شما تبدیل می شود. این باعث می شود برند شما قابل اعتمادتر به نظر برسد.
بومی سازی تبلیغات شما را قادر می سازد تا پیام های بازاریابی قوی ایجاد کنید. چنین پیام هایی به جلب توجه مخاطب کمک می کند. این به نوبه خود به افزایش وفاداری به برند کمک می کند. بهبود وفاداری به برند از سوی دیگر منجر به افزایش فروش می شود. این امر به ویژه از طریق شفاهی مشتریان شما به دوستان و خانواده آن ها است.
تا کنون به فروش بیشتر فکر کردید؟ در دنیا امروزه شیوه تبلیغات به کلی دست خوش تغییر شده اند. حتما تا به حال به قصد خرید وارد سایت های مختلفی از جمله سایت های فروشگاهی شده اید. اما در نهایت از هیچ کدام از آن ها به هر دلیلی مایل به خرید نبوده اید. پیشنهاد می کنیم مقاله زیر را حتما مطالعه نمایید.
کلام پایانی
طنین انداز شدن با مشتریان در بازارهای هدف، شما را قادر می سازد تا به مخاطبان جهانی دست یابید. این کافی نیست که محصولات یا خدمات شما از بهترین کیفیت برخوردار باشند. همچنین باید اطمینان حاصل کنید که روی بومی سازی محتوا سرمایه گذاری می کنید.
استراتژی های بومی سازی محتوا به شما در افزایش فروش کمک می کند. همچنین وفاداری به برند شما را افزایش می دهد و عوامل خطر را کاهش می دهد. بنابراین آیا آماده اید تا بومی سازی محتوا را برای کسب و کار خود شروع کنید؟ به عناصر این مقاله توجه کنید تا مطمئن شوید که رویکردی جامع برای بومی سازی محتوا دارید.
دیدگاهتان را بنویسید