7 استراتژی سئو برای موفقیت با گوگل در سال 2022
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به بررسی 7 استراتژی سئو برای موفقیت با گوگل در سال 2022 بپردازیم. روش های سئو زیادی وجود دارد که می تواند موفقیت شما را با گوگل بهبود بخشد. سخت ترین قسمت در مورد سئو، روان بودن آن است. گوگل الگوریتم خود را 500-600 بار در سال به روز می کند. این بدان معناست که حداقل یک بروزرسانی در هر روز از سال وجود دارد. حتی متخصصان سئو که تمام زندگی خود را وقف تعیین معیارهای رتبه می کنند، در پایان روز نیز سر خود را می خوارانند.
پیگیری همه تغییرات غیرممکن است. وقت خود را با آن تلف نکنید. اما اگر در مورد برخی از بزرگترین ترندها و تکنیک های سئو در سال 2022 اطلاعات داشته باشید. یک سر از رقبای خود بالاتر خواهید بود. می دانیم که 75 درصد از جستجوگران هرگز از صفحه اول نتایج جستجو عبور نمی کنند. بنابراین مهم است که بفهمیم چگونه می توان این بروزرسانی های الگوریتم را شکست داد. در صفحه اول صفحات نتایج موتور جستجو باقی ماند. در اینجا لیستی از 7 استراتژی وجود دارد که می توانید برای کسب و کار خود از آن ها استفاده کنید. با ما در ادامه مقاله 7 استراتژی سئو برای موفقیت با گوگل در سال 2022 همراه باشید.
اگر در فکر بهبود سئو وبسایت خود هستید. پیشنهاد می کنیم حتما سری به صفحه “سفارش سئو” رایانیتا بزنید. همچنین می توانید از این طریق از مشاوره رایگان با کارشناسان ما بهره مند شوید.
1- کلمات کلیدی
گوگل در تشخیص کلمات کلیدی مرتبط، حتی زمانی که دقیقا با جستجو اصلی مطابقت ندارند، عالی است. استفاده از کلمات کلیدی در سرتاسر وب سایت شما می تواند در افزایش رتبه شما در گوگل بسیار موثر باشد. اما فقط مراقب باشید که از کلمات کلیدی بیش از حد استفاده نکنید.
می توانید برای اتنخاب کلمات کلیدی مناسب کلمات کلیدی رقبا خود را رصد کنید. بر اساس استراتژی های سئو خود از آن ها استفاده نمایید. هنگامی که گوگل محتوا مرتبط را جستجو می کند، سعی می کند کلمات کلیدی جستجو را به کلمات کلیدی مشابه در وب سایت ها لینک دهد. هنگام ایجاد محتوا برای وب سایت خود، حتما کلمات کلیدی را در عناوین قرار دهید تا گوگل بتواند محتوا شما را راحت تر انتخاب کند.
2- تصاویر را فراموش نکنید!
بیش از 20 درصد از تمام جستجوهای در Google Images انجام می شود. بنابراین برای غلبه بر سئو در سال 2022، دانستن چگونگی بهینه سازی هر تصویر برای جستجو ضروری است. با اطمینان از کیفیت بالای تصاویری که استفاده می کنید. با کلمه کلیدی شما مرتبط هستند، شروع کنید. فقط با نگاه کردن به تصویر شما باید برای کاربران مشخص شود که محتوا شما در مورد چیست.
همیشه مطمئن شوید که هر تصویری را که استفاده می کنید قبل از آپلود در سایت خود فشرده می کنید. به یاد داشته باشید، گوگل به سرعت صفحه به عنوان یک عامل رتبه بندی نگاه می کند. تصاویر 21 درصد از وزن کل یک صفحه وب را تشکیل می دهند. به این معنی که حتی یک تصویر بزرگ می تواند سرعت یک سایت سریع را کاهش دهد. می توانید از ابزارهای آسان و رایگان موجود برای فشرده سازی سریع تصاویر خود استفاده کنید.
تگ های جایگزین تصویر نیز بسیار مهم هستند. این متن جایگزین تصاویر است و توسط موتورهای جستجو برای کمک به مرتبط کردن کلمات کلیدی با تصویر شما استفاده می شود. علاوه بر این، اگر تصویر شما بارگیری نشود. این همان چیزی است که در گوشه سمت چپ بالا برای کاربر ظاهر می شود. هنگام ایجاد متن جایگزین، اطمینان حاصل کنید که در صورت لزوم اطلاعات و کلمات کلیدی مرتبط را درج کنید. با این حال، مراقب باشید که از کلمات کلیدی استفاده نکنید. اگر ترکیب کلمه کلیدی گفته شده منطقی نیست. آن را درج نکنید. ممکن است گوگل این را به عنوان هرزنامه ببیند و در نتیجه سایت شما را پنالتی کند.
متن جایگزین اساسا توصیف کوتاهی از یک تصویر است که برای دسترسی بیشتر به محتوا برای افرادی که دارای اختلال بینایی هستند استفاده می شود. هنگام آپلود تصویر در سایت خود، حتما متن جایگزین دقیقی را به تصاویر اضافه کنید و کلمات کلیدی مرتبط را نیز درج کنید.
3- لینک داخلی
لینک داخلی زمانی است که شما محتوا می نویسید و لینک هایی را در داخل محتوا قرار می دهید که کاربر را به قسمت های مختلف وب سایت شما هدایت می کند. این لینک های داخلی یک راه عالی برای ماندن کاربران در وب سایت شما برای مدت طولانی است که می تواند رتبه شما را افزایش دهد. به وسیله لینک های داخلی می توانید حلقه ای در میان تمام صفحات وبسایت خود ایجاد نمایید تا خزنده های موتور های جستجو هنگام کراول کردن وبسایت شما تمامی صفحات را بگردند.
4- بک لینک
بکلینکها با لینکهای داخلی متفاوت هستند. زیرا کاربر به جای اینکه به صورت داخلی در یک وبسایت پیمایش کند. از وبسایت دیگری به وبسایت شما لینک داده میشود. بک لینک در اصل وب سایت دیگری است که به شما یک سر تایید می دهد که توسط گوگل انتخاب می شود و می تواند شما را به بالای صفحه نتایج سوق دهد.
بک لینک ها قلب سئو هستند. شما واقعا نمی توانید در سال 2022 یک استراتژی سئو قوی داشته باشید و همچنان از ایجاد لینک های با کیفیت بالا به سایت خود چشم پوشی کنید.
زیرا که بک لینک ها یک راه مهم برای ایجاد اعتبار برند هستند. در سال 2022، تخصص، اقتدار و قابل اعتماد بودن مهمتر از همیشه خواهد بود. هنگامی که یک سایت با اعتبار معتبر از قبل به سایت شما لینک می دهد. فاکتور EAT شما افزایش می یابد و بنابراین گوگل سایت شما را به عنوان یک پاسخ معتبر برای جستجوگران می بیند.
برای بک لینک ها باید از قالبهای ایمیل گرفته تا بایدها و نبایدهای لینکسازی، در مورد نحوه ساخت موثر بک لینک بیشتر بیاموزید. در اینجا چند نکته سریع وجود دارد:
- تمرکز بر کیفیت و کمیت: اعتبار دامنه لینک دهنده شما مهم تر از تعداد لینک هایی است که دارید.
- در نظر گرفتن وبلاگ نویسی مهمان
- استفاده از انجمن های آنلاین برای به اشتراک گذاشتن محتوا خود و ارتباط با افراد در صنعت خود
- با به اشتراک گذاری محتوا ارزشمند و ارتباط با دیگران در مورد بک لینک دادن به سایت خود، از رسانه های اجتماعی استفاده کنید.
- منشن های بدون لینک را پیدا کنید و آن ها را به لینک تبدیل کنید.
5- نوشتن محتوا با کیفیت
مهم است که به محض اینکه شخصی در صفحه شما قرار گرفت. با نوشتن با کیفیتی که او را به ماندن میخواهد استقبال شود. بالا رفتن در صفحه نتایج عالی است اما محتوا شما باید آموزنده باشد، بنابراین گوگل صفحه شما را مرتبط تشخیص می دهد.
این ممکن است بدیهی به نظر برسد. اما گاهی اوقات بازاریابان بیش از حد درگیر جزئیات سئو صفحه خود می شوند و از تمرکز بر ایجاد محتوای با کیفیت جدید برای جستجوگران غفلت می کنند. به خاطر داشته باشید که روزانه بیش از 4.4 میلیون پست وبلاگ منتشر می شود. بنابراین اگر به طور منظم محتوا جدیدی تولید نمی کنید، عقب افتادن آن بسیار آسان است.
هنگامی که محتوا جدید ایجاد می کنید، فرصتی برای بهینه سازی برای بهترین شیوه های سئو امروزی در اولین حرکت خواهید داشت. روی عناوین صفحه، سرصفحههای محتوا، سرفصلهای فرعی، متن جایگزین تصویر و کلیدواژههای جدید مورد نظر خود تمرکز کنید.
محتوا تازه نیز از نظر کاربران ارزشمندتر از محتوا قدیمی است. هنگامی که افراد به دنبال پاسخی برای یک سوال هستند. اغلب به تاریخ مربوطه نگاه می کنند. اگر همه پستهای شما دارای تاریخ قدیمی و اطلاعات قدیمی هستند. به سرعت به نتایج جستجو بعدی میروند. در نهایت، طراوت به خودی خود یک عامل رتبه بندی است. هرچه بیشتر منتشر کنید. گوگل بیشتر صفحات شما را ایندکس می کند و محتوا شما سریع تر رتبه بندی می شود.
6- بروزرسانی محتوا قدیمی
اگرچه ممکن است مشغول ایجاد محتوا جدید باشید. نمی توانید از به روز رسانی محتوا قدیمی خود غافل شوید. این یک تکنیک ضروری سئو در سال 2022 است. اگر فقط محتوا جدید را منتشر می کنید، محتوا قدیمی شما از نقشه خارج می شود و نامربوط می شود. از آنجایی که احتمالا زمان زیادی را روی آن پست های قدیمی سرمایه گذاری کرده اید. فرصتی را که می توانند ارائه دهند از دست ندهید.
یکی از سادهترین راهها برای بازگشت به گذشته و بهروزرسانی محتوا قدیمی است. لینک های خارجی خراب یا قدیمی را پیدا کرده و رفع کنید. این نه تنها تجربه کاربری شما را بهبود می بخشد. بلکه شما را از پنالتی شدن توسط گوگل به دلیل داشتن لینک های خراب بیش از حد جلوگیری می کند.
برگردید و لینک های داخلی خود را نیز به روز کنید. همانطور که محتوا تازه ایجاد می کنید، فراموش نکنید که به محتوا قدیمی مرتبط برگردید و لینک هایی به این پست های جدید اضافه کنید. این به گوگل میگوید که بین این صفحات رابطه وجود دارد. به گوگل کمک میکند صفحات جدید شما را سریعتر ایندکس کند. در حالی که به پستهای شما کمک میکند در جستجوهای جستجو مرتبط رتبه بالاتری داشته باشند.
این روزها پادکست ها به جریان اصلی تبدیل شده اند. اما فقط تا همین اواخر بود که پادکست ها و سایر انواع محتوا صوتی به عنوان دارایی های سئو مستقیم در نظر گرفته می شدند. پیشنهاد می کنیم جهت آنایی با نکاتی چند درمورد سئو پادکست مقاله زیر را حتما مطالعه نمایید.
7- تمرکز بر روی تجربه کاربر
صادقانه بگویم، وقتی صحبت از سئو به میان می آید، هر تاکتیکی باید به نوعی با بهبود تجربه کاربر مرتبط باشد. منظور از سئو همین است. در سال 2022، این مهم تر از هر زمان دیگری خواهد بود.
از این گذشته، تمرکز جدید روی بخش های حیاتی وب، همه چیز در مورد تجربه کاربر است. اما علاوه بر آن، گوگل نرخ پرش، زمان ماندن و درصد کلیک را نیز در نظر میگیرد. هدف این است که کاربر روی نتیجه شما کلیک کند. زمانی را صرف کلیک کردن روی صفحات مختلف کند و حداقل 3 دقیقه را در سایت شما بگذراند.
در اینجا چند فاکتور وجود دارد که باید هنگام تجزیه و تحلیل تجربه کاربری خود در نظر بگیرید:
- سازگاری با موبایل: آیا سایت شما طراحی ریسپانسیو برای موبایل دارد؟
- ناوبری: آیا کاربران می توانند صفحات دیگر را در سایت شما پیدا کنند؟
- سرعت صفحه: آیا بارگذاری سایت شما برای همیشه طول می کشد؟
- تعامل: آیا ویژگی هایی در سایت خود دارید که کاربران را وادار به تعامل با محتوای شما می کند؟
- کیفیت محتوا: آیا اشتباه تایپی، لینک های شکسته، یا فقط محتوای ضعیف دارید؟
با بهبود برخی از این زمینه ها، خواهید دید که کاربران زمان بیشتری را در سایت شما سپری خواهند کرد. در نتیجه، گوگل شروع به رتبه بندی سایت شما و صفحات مربوطه در SERP می کند. همه به دلیل تجربه کاربری خوب.
دیدگاهتان را بنویسید