8 عادت کارآفرینان موفق
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به 8 عادت کارآفرینان موفق بپردازیم. پایه و اساس همه موفقیت ها داشتن عادت های مناسب است. موفق ترین کارآفرینان بر فعالیت های خود تسلط دارند. زیرا این کار باعث می شود هوشمندانه کار کنند. تلاش بی دلیل و اتلاف وقت را از بین می برند. موفقیت وقتی با حالت تنبل ، تصادفی ، ضربه ای از دست رفته نزدیک می شود. موفقیت ریشه در نظم و روتین دارد، نه استعداد و نبوغ. کارآفرینان موفق قبل از اجرای هر هدف یا طرحی ، از جزئیات ، سازماندهی و آمادگی کامل اطمینان حاصل می کنند.
آن ها اطمینان حاصل می کنند که به روال معمول خود پایبند باشند. نظم و ترتیب خود را حفظ می کنند تا کارهای لازم را انجام دهند. اگر عادت های درستی داشته باشید می توانید کارهای بیشتری در این زندگی انجام دهید. اگر می خواهید کسب و کاری را شروع کنید. هر نوع تجارت ، عادت ها برای اطمینان از انجام همه کارهای کوچک لازم برای انجام کارها بسیار مهم است. این مسئله حتی در مواردی که تمام وقت کار می کنید. درس می خوانید ، از بچه ها مراقبت می کنید یا کارهای روزمره خود را انجام می دهید این درست است. با ما در ادامه همراه باشید تا با 8 عادت کارآفرینان موفق آشنا شوید.
با اینکه حضور زنان کارآفرین چندان امری عادی نبود. اماهنگامی که اکوسیستم استارتاپی در ایران شکل گرفت. بسیاری از زنان هستند که از همان روزهای آغازین تأثیر زیادی بر اکوسیستم استارتاپی ایران داشته اند. پیشنهاد می کنیم برای آشنایی با برخی از این زنان موفق مقاله زیر را حتما مطالعه نمایید.
1- زود بیدار شوید
این عادت شامل بیدار شدن زود هنگام است. یک دلیل وجود دارد که 90 درصد مدیران و کارآفرینان موفق قبل از ساعت 6 صبح روزهای هفته از خواب بیدار می شوند.
ساعات اولیه صبح وقت ایده آلی برای تمرکز روی پروژه ها بدون ایجاد وقفه است. در آن زمان از روز هیچ کس دیگری بیدار نیست ، به جز افرادی که واقعاً کارهایی دارند که می خواهند انجام دهند.
علاوه بر این ، آیا تا به حال برنامه ریزی کرده اید که در اواخر شب روی کار خود کار کنید اما مشکلی برایتان پیش بیاید. به عنوان مثال ، ممکن است احساس ناراحتی داشته باشید یا واقعاً خسته شده اید یا کسی در تماس است و از شما می پرسد آیا می توانید برای شام به آن ها بپیوندید و شما نمی خواهید نه بگویید.
هر یک از این دلایل می تواند عصر به سراغ شما بیاید. شما را از مسیر انجام کارها خارج کند. اما تعداد کمی از مردم از شما می خواهند که برای جلسه صبحانه 5:30 صبح به آن ها بپیوندید. صبح نه تنها وقت ایده آل برای تمرکز بر روی پروژه های خود است. بلکه همچنین زمانی است که از نظر ذهنی در فعال ترین حالت قرار دارید.
معنای آن این است که احتمالاً یک ساعت کار شما قبل از برخاستن بقیه مفیدتر خواهد بود. کارایی شما بیشتر از این خواهد بود که اگر همان ساعت را در همان روز کار کنید. در واقع ، دقیقاً به همین دلیل است که یکی از موفق ترین کارآفرینان جهان ، جف بزوس ، مدیر عامل و بنیانگذار آمازون مهم ترین جلسات خود را قبل از ناهار برگزار می کند. او معتقد است که آن زمان است که دقیق ترین حالت را دارد و قادر به تصمیم گیری های بزرگ است.
2- ورزش و مدیتیشن کردن
عادت بعدی که باید به آن را انجام دهید. ورزش و مدیتیشن است و دقیقاً مانند ساعت کاری خود ، می خواهید برای انجام هر دو این کارها زمان تعیین کنید. با ورزش منظم ، سطح خون ، گلوکز و اکسیژن را بالا نگه می دارید. مغز را تغذیه می کند و اندورفین را در بدن آزاد می کند تا ذهن و روحیه شما تقویت شود.
ورزش فقط برای شما خوب نیست ، بلکه وقتی پردازش و بهره وری فرا می رسد به طور قابل توجهی قدرت مغز شما را افزایش می دهد.
مدیتیشن یا زمان تفکر آگاهانه می تواند به شما در کاهش استرس و تمرکز روی کارها و پروژه ها کمک کند.
در حقیقت ، ری دالیو ، سرمایه گذار و میلیاردر ، مهمترین دلیل موفقیت امروز خود را مدیتیشن می داند. احتمالا شما دوست دارید ورزش و مدیتیشن کنید اما فقط وقت ندارید. اما واقعیت این است که ما نیز زمان مشابهی با این کارآفرینان موفق داریم. بنابراین چگونه می توانید برای تمرین و مراقبه وقت بگذارید؟
شاید این جواب را دوست نداشته باشید. اما زود بیدار شوید. کارآفرینان موفقی مانند تیم کوک از اپل ، جف وینر از لینکدین و… همه هر روز ساعت 6 بیدار می شوند تا قبل از شروع کار خود ابتدا ورزش کنند.
3- همین امروز فردا را شروع کنید
یکی دیگر از 8 عادت کارآفرینان موفق که باید به آن عادت کنید شروع فردا، امروز است. نمی خواهیم دوباره به شما بگوییم که زود بیدار شوید. منظور از این روال این است که شما می خواهید مطمئن شوید که به آنچه واقعاً برای شما اکنون مهم است توجه می کنید و این کار را به بعدا تعویق نمی اندازید.
این یک تمایل طبیعی انسان برای انجام کارها است. بسیاری از اوقات ، هنگامی که می دانیم سخت ترین مشکل چیست. آن را به تعویق می اندازیم و سعی می کنیم یک روز دیگر آن را انجام دهیم. درعوض امروز یک سری کارهای ساده تر را انجام خواهیم داد. تا بتوانیم احساس مثمر ثمر باشیم. اما اینگونه فکر نکنید.
در مورد آنچه باید انجام شود واقعاً با خود صادق باشید. خوش بین باشید که می توانید این کار را انجام دهید و سپس کارهای دشوار را سریعا اولویت بندی کنید و ابتدا آنها را انجام دهید.
این نیز واقعاً مهم است. زیرا شما هرگز نمی دانید فردا چه عواملی را به همراه خواهد آورد. شاید حتی زمان بیشتری برای کار بر روی آن پروژه مهم داشته باشید. اما شاید چیزی پیش بیاید و نتوانید به آن برسید. وقتی امروز وقت دارید ، تا حد امکان از آن استفاده کنید. مهمترین کارها را انجام دهید. سپس به سراغ کارهای کوچک بروید.
4- انعطاف پذیر بودن
به همان اندازه که منظم بودن مهم است. کارآفرینان موفق نیز می دانند که چقدر ضروری است که انعطاف پذیر باشند. تا بتوانند در پاسخ به شرایط پیش بینی نشده یا تغییر یافته ، متمرکز باشند. انعطاف پذیری کافی برای تغییر جهت ، شانس موفقیت آن ها را بسیار افزایش می دهد. کارهایی که طبق آن زندگی می کنند از نظر طراحی ساده هستند. زیرا این سادگی باعث می شود که زندگی و حرفه خود را بدون توجه به شرایط خود حفظ کنند. کارآفرینان موفق به این امر عادت می کنند که فقط به ملزومات ضروری نیاز داشته باشند. این امر بهره وری آن ها را افزایش می دهد. زیرا تنظیمات آن ها برای کار و برقراری ارتباط خاص نیاز به چیز خاصی از آن ها ندارد تا در ساحل یا دفتر کار خود موثر باشند.
5- کنجکاوی
موفق ترین کارآفرینان ، کسالت را قاتل بزرگ موفقیت خود می دانند. به همین دلیل است که مطمئن می شوند هرگز خسته نخواهند شد. آن ها با خوشحالی ساعت های بی پایان را صرف کار و انجام کاری می کنند که دوست دارند. آن ها عادت را برای خود باز کرده و نسبت به همه چیز در زندگی و زمینه کاری خود کنجکاو هستند. این کنجکاوی باعث می شود آنها سوال کنند و ایده هایی را برای مراحل بعدی خود ایجاد کنند. از آنجا که آن ها انتخاب می کنند کنجکاو باقی بمانند ، تخلیه ذهن خلاق آن ها غیرممکن است. کنجکاوی فقط جنبه دیگری است که به اثربخشی آن ها کمک می کند. کنجکاوی تفاوت اصلی در جداسازی یک موفقیت متوسط از یک موفقیت بزرگ است.
لری پیج و سرگس برین دو کارآفرین اینترنتی و دانشمند رایانه ای هستند که با همدیگر موتور جستجوی گوگل را تاسیس کردند. چیزی که امروزه محبوب خیلی از کاربران است. پیشنهاد می کنیم برای آشنایی بیشتر با لری پیج مقاله زیر را حتما مطالعه نمایید.
6- پیگیری وضعیت پیشرفت خود
یکی دیگر از عادت های کارآفرینان موفق شامل ردیابی پیشرفت خود است. پیگیری پیشرفت به معنای پیگیری پیروزی های کوچک در مسیر رسیدن به اهداف بزرگ است. این به دو دلیل بسیار مهم است.
- به شما کمک می کند تا اهداف بزرگ را به کارهای کوچک تر تقسیم کنید. در غیر این صورت ، اهداف بزرگ می توانند بسیار ترسناک و مقابله با آن دشوار باشند.
- وقتی این اهداف بزرگ را به کارهای کوچک تقسیم کنید. میزان کارتان را ردیابی کنید ، حتی قبل از رسیدن به آن اهداف بزرگ ، احساس موفقیت را حس خواهید کرد.
این کاری است که بسیاری از کارآفرینان قادر به انجام آن نیستند. به همین دلیل دلسرد می شوند. آن ها هدفی را تعیین می کنند مانند اینکه می خواهند صد میلیون درآمد کسب کنند و سپس چند فروش انجام می دهند. اما آن ها با خود بی تاب خواهند شد زیرا چند فروش صد میلیون نیست.
بسیار مهم است که نگرش خود را حفظ کنید. به ویژه هنگامی که کار خود را شروع می کنید و انجام این کار ، پیروزی های کوچکی را که به شما کمک می کنند به این پیروزی های بزرگ برسید ردیابی کنید.
این عادت یک جنبه عملی نیز دارد. وقتی به پیگیری پیشرفت خود عادت می کنید. بیشتر و بیشتر می آموزید که چه مدت طول می کشد تا شما هر کاری را انجام دهید. این امر کمک می کند تا مقیاس بندی تجارت شما مفید باشد.
7- گذراند وقت با خانواده و دوستان
عادت بعدی احتمالا چیزی نیست که انتظار دارید. بلکه گذراندن وقت با دوستان و خانواده است. ممکن است شما در ساخت یک فروشگاه تجارت الکترونیکی یک ماشین باشید. اما هیچ یک از ما ماشین نیستیم. همه ما به ارتباط انسانی وابسته هستیم تا احساس کنیم زندگی کامل تری داریم.
بسیاری از ما آرزوی موفقیت و کارآفرینی موفق را داریم. تا بتوانیم از دوستان و خانواده خود حمایت کنیم. با آن ها به تعطیلات برویم ، وقت بیشتری را با آن ها بگذرانیم و …
همراه با موفقیت خود با دوستان و خانواده خود در ارتباط باشید. این ها انواع روابطی است که شما را پشتیبانی می کند. زیرا هر روز کارها مشکل و دشوارتر خواهند شد.
هرچه موفقیت بیشتری داشته باشید. به افراد نزدیک تر خود وابسته تر خواهید شد. تا در شرایط ناخوشایند شرایط را برای شما فراهم کنند. اگر عادت کنید که اولویت این روابط را تعیین کنید. وقت خود را با خانواده و دوستانتان بگذرانید و آن ها نیز برای شما خواهند بود. .
8- به یادگیری ادامه دهید
این آخرین عادت از 8 عادت کارآفرینان موفق است. بیل گیتس می گوید که سالانه حداکثر 50 کتاب و وارن بافت روزانه بین پنج تا شش ساعت کتاب می خواند. اکنون ما با توجه به نمونه کارهای سرمایه گذاری خود زندگی نمی کنیم. پنج تا شش ساعت در روز برای خواندن زمان نداریم. اما این بدان معنا نیست که هر روز نمی توانید کمی مطالعه کنید.
مطالعه به شما کمک می کند یاد بگیرید و ادامه یادگیری برای موفقیت شخصی و مالی شما ضروری است.
علاوه بر این ، با خواندن و یادگیری بیشتر چیزی برای از دست دادن نیست. به معنای واقعی کلمه هیچ راهی بهتر برای گذراندن وقت خود برای رشد و گسترش ذهن وجود ندارد.
به یاد داشته باشید که هیچ کس به عنوان یک کارآفرین متولد نمی شود. خواندن و یادگیری به شما کمک می کند و ابزار لازم را برای رشد و تبدیل شدن به آن صاحب کسب و کار موفقی که قرار است باشید به شما ارائه می دهد. اینکه شما در روز پنج دقیقه زمان برای مطالعه دارید یا بیشتر، کاملاً به خود شما بستگی دارد.
امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد. (;
دیدگاهتان را بنویسید