8 راه برای بهبود مدیریت پروژه استارتاپ ها
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به 8 راه برای بهبود مدیریت پروژه استارتاپ ها بپردازیم. صاحبان کسب و کارهای کوچک بر اساس اقتضای شرایط از روش های متفاوتی استفاده می کنند. در صورت عدم توجه به آن ها می توان به راحتی در وظایف مدیریتی غرق شد. بسیاری از صاحبان کسب و کارها اغلب تصور می کنند که مدیریت پروژه برای برندهای معتبر است. با این وجود، این یک راه حل عالی برای افزایش کارایی تیم شما و ترویج ارتباطات روان بدون در نظر گرفتن اندازه آن است. همچنین تضمین می کند که هر عنصر در پشت صحنه به خوبی کار می کند.
برای تسهیل مدیریت بهتر پروژه در کسب و کار خود، به فرآیندها، سیاست ها و ابزارهای مناسب برای کمک به تیم ها در مدیریت وظایف و برقراری ارتباط با یکدیگر نیاز دارید. بدون تاکتیک های هوشمندانه همکاری، همه برنامه های درخشان شما برای تحقق بخشیدن به پتانسیل خود با مشکل مواجه خواهند شد.
راهحلها و منابع خودکاری وجود دارند که میتوانند به شما در حذف خطاها کمک کنند. استفاده از آن ها به شما اعتماد به نفس لازم برای ریسک کردن معقول را می دهد. با ما در ادامه مقاله 8 راه برای بهبود مدیریت پروژه استارتاپ ها همراه باشید.
1- ترسیم گردش کار با جزئیات
وقتی دامنه، اعضا تیم مسئولیت پذیر یا نتیجه دلخواه را نمی دانید. نمی توانید یک پروژه را مدیریت کنید. گردش کارها را ترسیم کنید تا نقشه هایی برای چگونگی توسعه پروژه های شما در طول زمان ارائه دهید. توصیه می شود که با فرآیندهایی شروع کنید که دارای گلوگاههای آشکار یا فرآیندهایی در سازمان شما هستند که عملکرد ضعیفی دارند.
نقشهها نمیتوانند افرادی را که آنها را نمیخوانند راهنمایی کند. بنابراین بهترین شیوههای مستندسازی را پس از ایجاد گردش کار خود دنبال کنید. برای راهنمایی کاربران در فرآیندها، صفحات بصری سنگین ایجاد کنید. در صورت امکان، جریان های کاری را در نرم افزار مدیریت پروژه خود به عنوان الگو ایجاد کنید تا افراد بتوانند به سرعت و به راحتی کار خود را مدیریت کنند. در عین حال به دیگران اجازه دهند از وضعیت وظایف خود مطلع شوند.
مطمئن شوید که گردش کار خود را به درستی مستندسازی کرده اید. اکثر مردم استفاده از راهنماهای بصری را به اشکال دیگر ترجیح می دهند. بنابراین بهتر است این رویکرد را اتخاذ کنید.
2- شناسایی و پیگیری نقاط عطف پروژه
معمولا به شرکتها توصیه می شود که تکمیل وظایف اصلی در جریان کار، لحظات تصمیمگیریهای کلیدی، تحویل اولیه و تکمیل آزمایش را دنبال کنند. نقاط عطف مهم برای پروژه های خود را از قبل تعیین کنید. تا بدانید چه زمانی در مسیر قرار دارید. چه زمانی مشکلی پیش می آید.
علاوه بر عواملی که کلاریزن توصیه می کند. مراقب بودجه و جمع آوری داده های خود باشید. شما باید بدانید که قصد دارید چه مقدار پول برای بخش های مختلف پروژه خرج کنید و انتظار دارید چه مقدار داده با نقاط خاص جمع آوری کنید. هرچه بیشتر از قبل بدانید، راحت تر می توانید مسائل را شناسایی کرده و قبل از اینکه مشکلات کوچک به چالش های بزرگ تبدیل شوند، مسیر را اصلاح کنید.
3- در حین حرکت آزمایش، ارزیابی و تنظیم کنید!
بهترین شیوه های مدیریت پروژه و بهترین پروژه ها یک ویژگی مشترک دارند. آن ویژگی نیز تنها انعطاف پذیری است. به طور مداوم کارایی ابزارها و شیوه های مدیریت پروژه خود را ارزیابی کنید و در صورت لزوم تنظیمات را انجام دهید.
در حالی که اعضای تیم در خط مقدم کار می کنند به صحبت های خود گوش دهید. به آن ها تکیه کنید تا فرآیندهای خود را تا حد امکان ساده نگه دارید. چیزی که به نظر شما معقول به نظر می رسد ممکن است برای آن ها کارساز نباشد. به یاد داشته باشید. آن ها کسانی هستند که هر روز کار را انجام می دهند. اگر از بهترین گزینه بین دو انتخاب مطمئن نیستید، تست A/B را با دو گروه مختلف امتحان کنید تا ببینید کدام یک بهتر است.
امروزه دیگر هر کسی بیل گیتس را می شناسد. بیل گیتس درس های زیادی در مورد تجارت به جهان داده است. پیشنهاد می کنیم برای مطالعه مهم ترین آن ها مقاله زیر را از دست ندهید.
4- شفاف بودن در مورد اهداف
اطمینان حاصل کنید که اهداف شما واقع بینانه و هوشمندانه هستند، تا از هدر رفتن منابع جلوگیری کنید. زمانی را برای طراحی یک برنامه پروژه قوی و شناسایی مراحلی که باید بردارید اختصاص دهید. اگر در این مسیر با چالشهایی مواجه شدید، آنها را فرصتی برای یادگیری و نزدیکتر شدن به موفقیت بدانید.
5- تنظیم و مدیریت بودجه و جدول زمانی پروژه
شناسایی نقاط عطف شما را در مسیر اجرای پروژه های مختلف نگه می دارد. علاوه بر این، می توانید به سرعت متوجه شوید که آیا مشکلی وجود دارد. اعضای تیم شما ممکن است بخواهند بدانند چرا یک نقطه عطف خاص مهم است. در به اشتراک گذاشتن دلایل تردید نکنید. زیرا پاسخ های شما می تواند آن ها را متمرکز نگه دارد.
هنگام ایجاد یک طرح پروژه، به یاد داشته باشید که بودجه را نیز لحاظ کنید. قبل از شروع پروژه، تخمین بزنید که برای هر بخش از پروژه چقدر هزینه خواهید کرد.
6- اختصاص نقش هایی به اعضای تیم خود
داشتن یک تیم برای استارتاپ خود، مهم نیست که چقدر کوچک باشد، ضروری است. تیم شما می تواند از چند نفر تشکیل شده باشد و چنین افرادی ممکن است به صورت تمام وقت برای شما کار نکنند. هنگام ساختن یک تیم، افرادی را انتخاب کنید که با آن ها ارزش های مشابهی دارید و مهارت ها و تجربه های مربوطه را دارید.
شما باید تعیین کنید که آیا باید یک مدیر پروژه برای استارتاپ خود استخدام کنید یا خیر. در حقیقت، برخی از مدیران دارای گواهینامه مربی چابک هستند که در نهایت به شما برتری نسبت به رقبای خود می دهد.
نقش هایی را به هر یک از اعضا اختصاص دهید و مسئولیت های آن ها را برای یک پروژه سریع و بدون دردسر برجسته کنید. ارتباطات صوتی کلید مدیریت بهتر پروژه است. این فراتر از صحبت کردن و گوش دادن است. ارتباط مستلزم داشتن درک کامل از آنچه پروژه مستلزم آن است.
7- سرمایه گذاری بر روی ابزارهای مدیریت پروژه مناسب
ابزار مدیریت پروژه یک اندازه برای استارت آپ ها وجود ندارد. روش مدیریت پروژه را پیدا کنید که از همان ابتدا برای شما کار می کند. رویکرد چابک برای برخی استارتاپ ها گزینه ایده آلی است. در حالی که برخی دیگر ممکن است نیاز به تکیه بر اسکرام داشته باشند.
این پیشنهاد برای نرم افزار مدیریت پروژه نیز صدق می کند. ابزاری که انتخاب می کنید باید از همکاری یکپارچه پشتیبانی کند و به شما امکان نظارت بر پیشرفت پروژه های خود را بدهد. نیازی نیست که استراتژی مدیریت پروژه شما به طور دقیق تنظیم شود. سعی کنید آن را با یک سیستم بازخورد اشتباه و آزمایش منظم اصلاح کنید.
بیل گیتس علاوه بر خدمات بسیاری که در زمینه کامپیوتر ارائه داده است. جملات انگیزشی بسیاری نیز دارد. که پیشنهاد می کنیم جهت مطالعه جالب ترین و مهم ترین آن ها مقاله زیر را حتما مطالعه نمایید.
8- تشویق به مشارکت
این چیزی است که باید در استارتاپ شما و همچنین رویکرد مدیریت پروژه شما وجود داشته باشد. هنگامی که کانال های ارتباطی خود را راه اندازی کردید. یک روش مدیریت پروژه روشن انتخاب کردید و تمام اهداف خود را تعیین کردید. مطمئن شوید که همه کارکنان شما درگیر هستند. حتی اگر آن ها مخالف هستند، ایده این است که آن ها را تشویق کنید تا نظرات و پیشنهادات خود را به اشتراک بگذارند. ارتباط مستمر و موثر عملکرد کار را بهبود می بخشد و به سریع تر شدن پروژه کمک می کند.
درواقع آن ها نباید از صحبت کردن بترسند.
برای انجام این کار، از اصول اولیه شروع کنید. فرهنگ سازمانی خود. شما باید فرهنگ کاری را به قدری توسعه دهید که به جای اینکه کارمندان هر روز صبح از آمدن هراس داشته باشند، ترک کار برایشان دشوار باشد. فرهنگ کاری شما نیز به نوبه خود بازتابی از باورهای اصلی شماست. فرهنگ رفتار کارکنان را هدایت می کند. به آن ها کمک می کند احساس کنند که در خانه هستند. خلق و خوی بهتر با عملکرد بهتر ارتباط دارد.
دیدگاهتان را بنویسید