چگونه بیزینس پلن استارتاپ خود را بنویسیم
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به این بحث بپردازیم که چگونه بیزینس پلن استارتاپ خود را بنویسیم. آیا برنامه ای برای راه اندازی یک استارتاپ جدید دارید؟ آیا در مورد یک بیزینس پلن بسیار فکر کرده اید یا در مورد این موضوع با شرکای تجاری خود بحث کرده اید؟ نوشتن یک بیزینس پلن برای کسب و کار نوپای شما بسیار مهم است. زیرا تعیین می کند که آیا کسب و کار شما در این دنیای تجارت رقابتی موفق خواهد شد یا خیر.
بسیاری از مشاوران تجاری ، بانکداران ، کارآفرینان باتجربه و سرمایه گذاران به طور کلی موافقند که شما باید یک بیزینس پلن تدوین کنید تا بتوانید در اولین مراحل پیشرفت خود را در مسیر پیشرفت قرار دهید. با ما در ادامه مقاله چگونه بیزینس پلن استارتاپ خود را بنویسیم همراه باشید تا بیشتر در این مورد صحبت کنیم.
1- اهداف و مأموریت خود را توصیف کنید
اول و مهمترین ، بیزینس پلن استارت آپ شما باید شما را متقاعد کند که ایده شما برای یک کار تجاری فقط یک رویا نیست بلکه می تواند یک واقعیت مناسب باشد. کارآفرینان ذاتاً افرادی مثبت ، با اعتماد به نفس و توانمند هستند. بنابراین ، شما باید برنامه ریزی کنید ، اهداف تعیین کنید و مهمتر از همه ، بیزینس پلن خود را بدانید. در واقع، بیانیه ماموریت باید هدف یک شرکت را در یک جمله جذاب توضیح دهد. برای تعیین مأموریت خود دو برابر بیشتر وقت صرف تحقیق کنید زیرا سرمایه گذاران می خواهند مطمئن شوند که تجارت شما باعث درآمد آنها خواهد شد. در زیر برخی از سوالاتی که باید در یک طرح تجاری به آنها پاسخ دهید وجود دارد.
- قرار است با اختراع و کار خود چه عواملی را تغییر دهید
- چه چیزی محصول یا خدمات شرکت شما را از بقیه بازار متفاوت می کند؟
- برای اداره کار خود به چه مواردی نیاز دارید؟
- چه کسی از تجارت شما سود می برد؟
- اهرم ها و مبادله هایی که می خواهید به مشتریان خود بدهید ، کدامند و تحت چه عواقب و شرایطی قرار دارند؟
- مشکلی که برای مشتریان خود حل می کنید چیست؟
امروزه رقابت در بین همه کسب و کار ها وصنایع شدت بسیاری گرفته است. هر کسب و کاری برای ورود و کسب موفقیت در بازار باید یک تحلیل دقیق از بازار و رقبا خود داشته باشد. برای این منظور پیشنهاد می کنیم مقاله زیر را مطالعه نمایید.
2- آنالیز مارکت
آیا تصور روشنی از نوع افرادی که محصول یا خدمات شما را خریداری می کنند دارید؟ این یکی از اولین سوالاتی است که هر سرمایه گذار در مورد بیزینس پلن شما می پرسد. به عنوان یک واقعیت، هرچه اطلاعات بیشتری در مورد بازار رقابتی خود کسب کنید، نتایج بهتری خواهید داشت. تحقیق درستی انجام دهید، از متخصصان بخواهید، مقالات صنعت، گزارش های مالی و اخبار را بخوانید. تا بتوانید بهترین پایه ممکن را برای تصمیم گیری داشته باشید. در زیر برخی از مواردی که باید در کار تجزیه و تحلیل بازار اضافه کنید وجود دارد.
- آیا برای محصول یا خدمتی که می خواهید بفروشید بازار مناسبی وجود دارد؟
- آیا مشتری ایده آل شما در یک نوع منطقه خاص زندگی می کند؟
- آیا از نظر جغرافیایی ، جمعیتی یا روش دیگری دسترسی خود را محدود می کنید؟
- آیا فقط افراد ثروتمند توانایی تهیه هزینه آن را دارند؟
هنگامی که توانستید پاسخ این سوالات را بفهمید، یک تحلیل عملکرد بازار خواهید داشت. که به شما کمک می کند تا با تمام جنبه های بازار آشنا شوید. با تعریف بازار هدف، این شرکت در موقعیت خود قرار خواهد گرفت تا سهم بیشتری از بازار را به خود اختصاص دهد.
3- هزینه راه اندازی خود را توضیح دهید
بیزینس پلن شما بدون پیش بینی مالی کامل نیست. پس از پایان کار با تجزیه و تحلیل بازار و اهداف کسب و کار خود ، مرحله بعدی توضیح هزینه راه اندازی برای اهداف آینده شرکت شما در برنامه تجاری است. آیا تابحال از خود سوال کرده اید که برای تأسیس شرکت به چه میزان سرمایه نیاز دارم؟ خوب ، شما باید هنگام محاسبه هزینه های راه اندازی محافظه کار باشید زیرا به طور کلی ، همه چیز بیش از آنچه انتظار دارید هزینه خواهد داشت.
ماه های اول سخت ترین ماه برای یک شرکت جدید است. همیشه بیشتر از اعداد واقعی خود در پیش بینی خود بگنجانید. خلاصه هر بیانیه را در چند جمله قابل فهم، مانند صورت های مالی پیش بینی شده، از جمله صورت های درآمد ، گردش پول ماهانه ، ترازنامه ها و صورت جریان های نقدی سالانه در برنامه کسب و کار خود خلاصه کنید.
4- نمونه کارها محصولات و خدمات
این تمرین مهیج هنگام آماده سازی برای بیزینس پلن است. برای درک نیازهای مشتریان بالقوه خود، باید سبد محصولات و خدمات خود را مشخص کنید. پس از شناسایی آنها، به انگیزه مشتری برای خرید محصولات و خدمات پیشنهادی خود فکر کنید. در حقیقت، ارزش پیشنهادی شرکت چیزی است که آن را از رقبا در دنیای تجارت متمایز می کند. محصولات و خدمات خود را، از جمله ویژگی ها و مزایا، مزایای رقابتی و در صورت بازاریابی یک محصول، محصولات و چگونگی تولید محصولات خود را گسترش دهید.
5- پلن های مدیریتی و عملیاتی
پلن های مدیریتی و عملیاتی برای توضیح چگونگی عملکرد کسب و کار به طور مداوم تهیه شده اند. برنامه عملیاتی، لجستیک سازمان مانند وظایفی را که برای هر بخش در داخل شرکت تعیین می شود و سرمایه و مسئولیت های مختلف تیم های مدیریتی هزینه های مربوط به عملیات مربوط به تجارت را برجسته می کند.
یک نکته لازم برای هر کسب و کاری افزایش انگیزه کارمندان و روحیه بخشیدن به آن ها می باشد. پیشنهاد می کنیم مقاله زیر را مطالعه نمایید تا با روش هایی ساده برای انجام این کار آشنا شوید.
6- کانال های بازاریابی و فروش
هنگامی که ماموریت ها، نیازهای سرمایه ای، رقابت، محصولات، خدمات، مدیریت و برنامه های عملیاتی خود را به طور عینی ارزیابی کردید. قدم بعدی کشف بهترین کانال های بازاریابی و فروش است. یک یا دو برگ از برنامه تجاری شما باید شامل برنامه بازاریابی شما در استراتژی کانال فروش شما باشد.
اما بیشتر صاحبان کسب و کار ها به اهمیت انتخاب کانال های فروش مناسب برای پیشنهادات خود پی نمی برند. بنابراین همیشه توصیه می شود که کانال های فروش مناسب را با توجه به نیاز شغلی خود انتخاب کنید. تفاوت قابل توجه بین انتخاب بین فروشندگان ، توزیع کنندگان و نمایندگان می تواند بر برنامه های عملیاتی شما تأثیر بگذارد. حتماً این موارد را مرتباً بررسی کنید ، بنابراین می توانید از فهمیدن اینکه چه مشاغلی از قبل دچار مشکل شده است خودداری کنید. موارد زیر را در برنامه بازرگانی خود در بخش بازاریابی بگنجانید.
- بودجه تبلیغاتی شما چقدر خواهد بود؟
- از چه نوع تبلیغات یا تبلیغاتی استفاده خواهید کرد؟
- آیا شما یک آرم ایجاد می کنید و از آن در کارت ها ، سربرگ ها ، وب سایت ها و سایر موارد استفاده می کنید؟
- چند بار از تبلیغات پولی استفاده خواهید کرد؟
- از چه تبلیغات غیرپرداخت دیگری استفاده خواهید کرد؟ به عنوان مثال ، آیا شما از شبکه های اجتماعی یا شبکه های حرفه ای استفاده خواهید کرد؟
دیدگاهتان را بنویسید