Bounce rate چیست و تاثیر آن بر سئو
دراین مقاله از رایانیتا می خ.اهیم در مورد Bounce rate چیست و تاثیر آن بر سئو صحبت کنیم. چندین سال است که متخصصان سئو درباره ارتباط نرخ جستجوی گوگل آنالیتیکس با رتبه بندی موتور جستجو بحث می کرده اند. با این حال ، چندین باور غلط هنوز موضوع را احاطه کرده اند. نتیجه این است که بسیاری از دارندگان وب سایت ها برای امید به بهبود رتبه بندی خود ، نرخ های پرش پایین را بهینه می کنند. در حالی که نرخ پرش پایین تر به معنای رتبه بندی بالاتر نیست.
استفاده گوگل از نرخ پرش و سایر معیارهای گوگل آنالیتیکس در الگوریتم های رتبه بندی توسط خود گوگل رد شده است. به نظر می رسد پاسخ به اندازه کافی روشن است. که نرخ پرش بر SERP تأثیر نمی گذارد. جز این ، اگر واقعاً چنین بود. چطور نتیجه گیری Backlinko را مبنی بر اینکه نرخ پرش پایین با رتبه های بالاتر مرتبط است ، توضیح دهیم. با ما در ادامه مقاله Bounce rate چیست و تاثیر آن بر سئو همراه باشید تا بیشتر به این موضوع بپردازیم.
نرخ پرش(Bounce rate) چیست؟
نرخپرش به درصد بازدیدکنندگانی گفته می شود که بدون انجام اقدامی از قبیل کلیک کردن روی لینک، پر کردن فرم یا خرید ، از یک صفحه وب خارج می شوند. نرخ گزاف گویی به سه دلیل اصلی مهم است:
- شخصی که از سایت شما خارج می شود. بدیهی است که تبدیل نشده است. بنابراین هنگامی که بازدیدکننده را به نحوی در سایت نگه می دارید. می توانید نرخ تبدیل خود را نیز افزایش دهید.
- نرخ پرش ممکن است به عنوان یک عامل رتبه بندی گوگل استفاده شود. در حقیقت ، یک مطالعه صنعتی نشان داد که نرخ پرش با رتبه بندی گوگل در صفحه اول ارتباط نزدیک دارد.
- نرخ پرش بالا به شما این امکان را می دهد که بدانید سایت شما یا صفحات خاصی در سایت شما دارای مشکلاتی در رابطه با محتوا ، تجربه کاربر ، طرح صفحه یا نوشتن متن است.
آیا می دانید که ریچ اسنیپت چیست؟ ،ریچ اسنیپت برای تازه کارهای سئو واقعا اصطلاحی مبهم است. ما در مقاله زیر به این موضوع و علت اهمیت آن برا یسئو پرداختیم. پیشنهاد می کنیم این مقاله را از دست ندهید.
نرخ پرش چه اندازه گیری می کند؟
نرخ پرش درصد بازدیدهای یک طرفه از سایت شما است. این بدان معناست که آنچه گوگل آنالیتیکس در واقع ردیابی می کند تعداد بازدیدکنندگانی است که به صفحه شما می آیند. بدون مشاهده هیچ صفحه دیگری در وب سایت شما یا درگیر شدن با صفحه شما به هیچ وجه معنی دار ، به صفحه شما می آیند و آنجا را ترک می کنند.
بازاریابان این اندازه گیری را تفسیر می کنند تا تعیین کنند آیا صفحه وب همان چیزی را که کاربر به دنبال آن بوده ارائه می دهد.
نرخ پرش اندازه گیری مدت زمانی نیست که کاربر در صفحه شما سپری می کند. بیشتر این سردرگمی ناشی از این تمایز است. شما می توانید یک صفحه جذاب و نرخ پرش بالا داشته باشید. زیرا نرخ پرش زمان صرف شده در سایت را اندازه گیری نمی کند. این دو مفهوم دارد:
اول ، نرخ پذش لزوماً بد نیست.
اگرچه نرخ گزاف گویی ممکن است با محتوای ناکارآمد. دسترسی کم توضیح داده شود. اما همچنین می تواند نتیجه عدم تطابق بین کلمات کلیدی و محتوا یا حتی هدف صفحه باشد.
به عنوان مثال ، نرخ پرش بالا در یک صفحه فرود یا صفحه راه اندازی محصول اساساً اجتناب ناپذیر است. همچنین ممکن است نرخ پرش بالایی برای صفحات اطلاعاتی در نظر داشته باشید. که در آن کاربران می توانند آنچه را که جستجو می کنند پیدا کنند و سپس حرکت کنند.
پرش از یک صفحه اطلاعاتی ممکن است فقط به این معنی باشد که آنچه را که می خواستید پیدا کرده اید.
بنابراین ، بهینه سازی برای نرخ پرش لزوماً به معنای بهبود کیفیت وب سایت یا کمک به مفیدتر شدن وب سایت برای بازدیدکنندگان نیست.
دوم ، تأکید زیاد بر نرخ پرش می تواند باعث کاهش قابلیت استفاده از سایت شما شود.
تصور کنید هر صفحه ای را به دو صفحه تبدیل کرده. آن ها را بهم لینک دهید تا نرخ پرش به زور در سایت شما کاهش یابد. از آخر تجزیه و تحلیل همه چیز ، شما KPI را بهبود بخشیده اید. از انتهای تجربه کاربر ، شما یک سایت ساده و دقیق را به یک آشفته تبدیل کرده اید.
چرا گوگل از نرخ پرش به عنوان معیار استفاده نمی کند؟
براساس معیارهای اندازه گیری نرخ پرش ، به راحتی می توان دریافت که چرا گوگل از نرخ برگشتی که در گوگل آنالیتیکس مشاهده می کنید. به عنوان یک عامل رتبه بندی در SERP استفاده نمی کند.
1- گوگل انگیزه دسترسی به داده های آنالیتیکس را ندارد.
در حالی که ما داده های گوگل آنالیتیکس را در هر نوع آزمایش یا تجزیه و تحلیل جدایی ناپذیر می دانیم ، گوگل به احتمال زیاد همه چیز را به همان شکل نمی بیند.
افرادی که معتقدند گوگل دلیلی برای جستجوی داده های آنالیتیکس دارد. یکی از این دو دلیل را ذکر می کنند ، که هر یک از آن ها را می توان تجزیه کرد. البته توجه داشته باشید. از آنجا که الگوریتم واقعی گوگل اختصاصی است. درجه خاصی از حدس در هر دو طرف به کار رفته است.
2- گوگل آنالیتیکس به راحتی قابل دستکاری است.
تعداد پست های منتشر شده در مورد نحوه تشخیص و فیلتر کردن رفتار ربات در گوگل آنالیتیکس باید به تنهایی یک شاخص قدرتمند از ذاتا غیر قابل اعتماد بودن گوگل آنالیتیکس باشد. اگر گوگل آنالیتیکس برای فیلتر کردن خودکار رفتار دستکاری قدرت کافی ندارد. دلیلی ندارد که گوگل از این داده های “ناقص” در سیستم رتبه بندی خود استفاده کند.
3- عدم اطمینان کافی از انازه گیری نرخ پرش
نرخ پرش نمی تواند تعامل کاربر را به طور دقیق تعیین کند. زیرا این امر در زمان صرف شده در صفحه تاثیری ندارد. در عین حال ، نرخ پرش در صنایع مختلف بسیار متفاوت است. طبق Clicktale ، بلاگ ها دارای نرخ پرش 70-90٪ ، سایت های محتوایی حدود 40-60٪ و سایت های خدماتی فقط 10-30٪ هستند.
اگر هدف این صفحه هدایت کاربر از طریق بقیه وب سایت نباشد. منطقی نیست که گوگل انواع خاصی از وب سایت ها را بر اساس نرخ جستجوی گوگل آنالیتیکس مجازات کند.
برای آن ها ، نرخ پرش بالا با نمایش بسیاری از تصاویر آن ها در نتایج جستجوی گوگل توضیح داده می شود. هنگامی که افراد تصاویر خود را جستجو می کنند. بر روی آنها کلیک می کنند ، تصویر نمایش داده می شود و به عنوان یک ضربه برای وب سایت محسوب می شود و همچنین هنگامی که افراد پس از مشاهده تصویر آن را می بندند ، یک پرش است. اگر کلمات کلیدی یکسان هم برای وب سایت و هم برای تصویر ، رمزگشایی بین این دو غیرممکن شود.
به جرعت می توان گفت که بک لینک سازی یکی از روش های پرکاربرد در ارتقا و بهبود سئو وب سایت است. با بک لینک سازی رتبه خود را در موتور جستجو بهبود می بخشید. اما مسدله مهم اینجا است که به همان اندازه که مفید است می تواند خطر ناک باشد. پیشنهاد می کنیم مقاله زیر از دست ندهید.
چگونه نرخ پرش را بهبود ببخشیم
1- قرار دادن فیلم های یوتیوب را در صفحه خود
افزودن فیلم به صفحات وبسایت بیش از دو برابر متوسط زمان حضور کاربر در صفحه را افزایش می دهد.
همچنین قرار دادن فیلم ها منجر به کاهش نرخ پرش و افزایش زمان در صفحه می شود. در حقیقت تفاوت در نرخ پرش برای صفحات با ویدئوی جاسازی شده و بدون آن نشان می دهد که نرخ پرش صفحات دارای ویدیو به میزان قابل توجهی پایین تر (11٪) در مقایسه با صفحات بدون فیلم است.
همچنین به خاطر داشته باشید که این فیلم ها لزوماً نیازی به فیلم های شما نیستند. می توانید هر ویدیویی را از یوتیوب تعبیه کنید که برای صفحه شما منطقی باشد.
2- استفاده از الگوی معرفی PPT
بسیاری از افراد بر اساس آنچه “بالای صفحه” می بینند تصمیم می گیرند صفحه شما را ترک کنند یا در آن بمانند.
به همین دلیل مهم است که توجه دیگران را به محض ورود به سایت شما جلب کنید.
یکی از بهترین راه ها برای انجام این کار این است که مقدمه ای بنویسید که باعث شود کسی بخواهد به خواندن ادامه دهد.
- اولین “P” در “PPT” مخفف “Promise” است. همان جایی است که شما قول می دهید آنچه را که آن شخص به دنبال آن است تحویل دهید.
- در مرحله بعدی ، شما “Proof” را به آنها می دهید که به شما و محتوای شما قابل اعتماد است. شما می توانید تجربه شخصی خود ، نتایج حاصل از مشتری یا تحصیلات و مدارک خود را ذکر کنید.
3- تحث تاثیر قراردادن کاربر با طراحی شگفت انگیز خود
کابران از صفحاتی با طراحی بد خارج می شوند. اما طراحی شگفت انگیز می تواند کاربان را مانند چسبی قوی به صفحه شما گیر دهد. بنابراین اگر طراحی سایت شما فقط “خوب” است ، سرمایه گذاری در یک طراحی شگفت انگیز را در نظر بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید