بیوگرافی موسس سامسونگ
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به بیوگرافی موسس سامسونگ بپردازیم. سامسونگ ، شرکت کره جنوبی که یکی از بزرگترین تولید کنندگان دستگاه های الکترونیکی در جهان است. سامسونگ در تولید طیف گسترده ای از لوازم الکترونیکی مصرفی و صنعتی از جمله لوازم خانگی ، دستگاه های رسانه دیجیتال، تراشه های حافظه و سیستم های یکپارچه تخصص دارد.
سامسونگ به یکی از شناخته شده ترین نام ها در فناوری تبدیل شده است. حدود یک پنجم از کل صادرات کره جنوبی را تولید می کند. سامسونگ در اول مارس 1938 به عنوان فروشگاه تجارت مواد غذایی توسط لی بیونگ-چول تاسیس شد. با ما در ادامه مقاله بیوگرافی موسس سامسونگ همراه باشیدو تا بیشتر به بیوگرافی لی بیونگ-چول بپردازیم.
استیو آنتونی بالمر تاجر آمریکایی که مدیر عامل شرکت نرم افزار رایانه ای مایکروسافت کورپوریشن بود. بالمر مدیر ارشد پیشروترین تولید کننده نرم افزار برای محاسبات شخصی و تجاری جهان بود. پیشنهاد می کنیم برای آشنایی بیشتر با استیو بالمر مقاله زیر را از دست ندهید.
موسس سامسونگ کیست؟
لی بیونگ چول ، بنیانگذار گروه سامسونگ و پدر صنعت کره می باشد. به گفته لی بیونگ چول: نوآوری های بی حد و حصر فن آوری و توسعه تدریجی فن آوری های انقلابی ، اقتصاد کره را احیا کرده. همچنین شکوفایی اقتصادی را حفظ می کند.
او بارها و بارها “ثروتمندترین مرد کره” نامید شده است. وی گروه سامسونگ را از یک شرکت صادراتی کوچک در سال 1938 به یکی از بزرگترین شرکت های کره تبدیل کرد. او به شیوه تفکر خود ، که در آن تجارت قوی به رفاه ملت و جامعه کمک می کند، وفادار ماند.
بنابراین ، ملت و شرکت های بزرگ آن جدا از هم نیستند و از پشت با هم پیوند می خورند. چنین ایدئولوژی ممکن است از دوران کودکی وی ناشی شود. در آن زمان وی در زمان پادشاهی ژاپن به دنیا آمد و کره به حکومت ژاپن وابسته بود. به عبارت دیگر ، در میان بسیاری از عوامل ، او فهمید که چگونه یک کشور در برابر کمبود سرمایه های جدی که کشور را روی آب نگه می دارد آسیب پذیر است. سهام ملت در لبه صندلی بدون وجود سرمایه داری قوی محکم است.
از این رو تعجب آور نیست که او تجارت را در خدمت کشورش قرار داد. تلاش های بی حد و مرز لی برای ایجاد شرکت های آزاد در کره برای تقویت کشور کرد. موجب شهرت وی به عنوان یک قهرمان پرشور رفاه اقتصادی شد. تلاش های وی منجر به گرم شدن بی سابقه روابط با دولت و رشد جاه طلبی سرمایه داری در آینده پیش رو شد.
اوایل زندگی لی بیونگ چول
لی بیونگ چول متولد 12 فوریه سال 1910 در شهرستان اویریونگ در کره جنوبی است. لی تنها پسر یک خانواده ثروتمند بود. خانواده وی صاحب زمین بودند. ثروت هنگفتی را برای وی به یادگار گذاشتند. چول در دانشگاه واسدا در توکیو تحصیل کرد اما مدرک خود را ناقص گذاشت.
تاسیس شرکت بازرگانی سامسونگ
پس از شکست در اولین تجارت خود ، چول در اول مارس 1938 تجارت صادراتی خود را ایجاد کرد. نام این شرکت را به نام شرکت بازرگانی سامسونگ گذاشت. این شرکت انواع کالاها و مواد خوراکی مانند ماهی ، سبزیجات و میوه ها را به مناطق مختلف چین صادر می کرد. این شرکت با تامین کالاها در سراسر کره و حتی سایر کشورها تا سال 1945 رونق عمده ای در رشد داشت.
این شرکت سپس در سال 1947 به سئول منتقل شد. شرکت بازرگانی سامسونگ یکی از ده شرکت بزرگ بازرگانی در آن زمان محسوب می شد. اما ، چول مجبور بود با مشکل دیگری یعنی جنگ روبرو شود. با شروع جنگ ، چول مجبور شد شرکت خود را در حدود سال 1950 به مکانی امن در بوسان منتقل کند.
اما این تغییر برای چول یک مزیت بود. هجوم گسترده نیروهای ارتش و تجهیزات نظامی آمریكا باعث رونق تجارت كامیون داری وی برای یك و نیم سال آینده شد. چول همچنین یک پالایشگاه قند تاسیس کرد که خیلی زود موفقیت را دید. پس از جنگ ، وی در سال 1954 کارخانه پشم را در داگو راه اندازی کرد که بعدا به بزرگترین کارخانه پشم کشور تبدیل شد. همانطور که تجارت در حال رشد بود ، چول به بخش های مختلف دیگری مانند امور مالی ، بیمه ، خرده فروشی و امنیت می پرداخت.
ورود سامسونگ به صنعت الکترونیک
چول اعتقاد زیادی به صنعتی شدن داشت. می خواست گروه سامسونگ در هر بخش پیشرو باشد. در دهه 1960 بود که سامسونگ وارد صنعت الکترونیک شد تا بازار را مانند سایر بخش ها در اختیار بگیرد. سامسونگ روی ایجاد محصولات نوآورانه تمرکز کرد. به زودی این شرکت اولین محصول خود را که یک تلویزیون سیاه و سفید بود، منتشر کرد. در اواسط و اواخر دهه 1960 سامسونگ شش بخش را در بخش هایی مانند نیمه هادی ها ، مخابرات ، سخت افزار و غیره متمرکز کرده است.
موفقیت در تجارت الکترونیک
در سال 1980 ، سامسونگ، یک شرکت بزرگ در ارتباطات از راه دور را خریداری کرد. این همان سال بود که این شرکت بخش الکترونیکی خود را تحت واحد شرکت سامسونگ الکترونیک با مسئولیت محدود داشت. سپس این شرکت تولید تلفن ، دستگاه نمابر و سایر وسایل الکترونیکی در مقیاس گسترده را آغاز کرد.
بنیانگذار سامسونگ ، لی بیونگ چول ، در 19 نوامبر 1987 در سئول ، کره جنوبی درگذشت. اما این شرکت به فلسفه وی در زمینه گسترش گسترده ادامه داد. این شركت قبل از تاسیس كارخانه های خود در نیویورك ، تگزاس ، لندن و غیره فعالیت خود را گسترش داد.
موفقیت های بزرگ
سامسونگ در سال 1992 در راس لیست به عنوان شرکت تولید تراشه های حافظه شماره یک در کل دنیا قرار گرفت. به زودی همچنین در صنعت تراشه سازی ، مقام دوم ، درست پشت اینتل قرار گرفت. سال 1995 با موفقیت بزرگی روبرو شد زیرا سامسونگ اولین صفحه LCD را در صنعت سخت افزار تلویزیون متحول کرد.
از سال 2012 سامسونگ 15٪ از تولید ناخالص داخلی کره جنوبی را تشکیل می دهد. در همان سال درآمد کل شرکت 265 میلیارد دلار بود و 26 میلیارد دلار سود کسب کرد. سامسونگ بیش از 425،000 نفر را استخدام کرده است که زندگی خوبی برای مردم در سراسر جهان فراهم می کند.
علت موفقیت سامسونگ
آنچه سامسونگ را به بالاترین سطح خود رساند مهارت مدیریت لی بیونگ چول بود.
لی بیونگ-چول بصیرت خوبی داشت که در عین پرهیز از آشفتگی ، کار بزرگی را پرورش داد و همچنین وی رهبری قابل ستایش بود. او اصول خود را در طول زندگی حفظ کرد که رئیس یک شرکت باید سه ایده اساسی را در نظر بگیرد در حالی که این سه را متعادل می کند: بازار ، مردم و مدیریت.
همچنین ، او با تمام وجود به کارمندان خود اعتماد داشت که به وی اجازه داد بدون نظارت مستقیم وی ، کار را انجام دهد. جالب ترین انتخاب وی برای امنیت و رفاه شرکت ، انتخاب روانشناس به عنوان مشاور خود به جای متخصص تجارت بود. وی تشخیص داد که مدیریت کار با اعداد نیست بلکه مدیریت افراد است. همچنین ، او درک کرد که کارمندانش با ارزش ترین دارایی شرکت او هستند.
همه افرادی را که به دنبال آرزوهایشان می روند تحسین می کنند. اینکه این افراد با ایجاد کسب و کار موفق خود دنیا را تغییر می دهند و به راحتی ثروتمند می شوند. خببرخی از آن ها به قدری مهربان هستند که از اسرار خود بگویند و آن ها را به اشتراک بگذارند. برای آشنایی با کتاب هایی از این دسته از افراد موفق پیشنهاد می کنیم یک سری به مقاله زیر بزنید.
توسعه سامسونگ به ترتیب زمانی
حال بیاید جمع بندی از توسعه سامسونگ داشته باشیم. از دوران کارخانه برنج تا به امروز
همان طور که پیش تر اشاره کردیم بیونگ چول در سن 26 سالگی با استفاده از پول موروثی پدرش یک کارخانه تولید برنج در شهر خود ، کیونگنام ایجاد کرد. این سرمایه گذاری به یک جاده سنگ لاخی منتقل شد. بنابراین او به داگو نقل مکان کرد و یک تجارت کامیون و املاک و مستغلات را شروع کرد. نام آن را سامسونگ گذاشت ، که به معنی “سه ستاره” است.
برای بدتر کردن آن ، تجارت به دلیل فشار اعتباری ناشی از حمله ژاپن به منچوری ورشکست شد. با این حال ، لی دوباره روی ریل قرار گرفت و در آنجا تجارت خود را آغاز کرد. تجارت داخلی و بین المللی را به تجارت سابق کامیون و املاک و مستغلات اضافه کرد. این چنین است که شرکت بازرگانی سامسونگ در اوضاع پرتنش در کره توسعه یافت. در سال 1953 ، وی بزرگ ترین شرکت تصفیه شکر در کره را راه اندازی کرد.
در سال 1952 ، او شرکت فرعی دیگری به نام شرکت نساجی پشم چیل تاسیس کرد. از آن زمان ، سامسونگ الکترونیک ظهور کرد. به گروه غالب تبدیل شد که حتی رهبر اینتل در زمینه سرمایه گذاری برای سوابق مالی را پشت سر می گذارد.
در سال 1971 ، سامسونگ الکترونیک موفق شد برای اولین بار تلویزیون های داخلی را به خارج از کشور صادر کند و چهارمین دستگاه ضبط ویدئو را به طور متوالی اختراع کند. از آن به بعد ، سامسونگ برای اولین بار در سال 1976 تلویزیون های رنگی را در کره تولید کرد. به عنوان شماره یک تولید کننده تلویزیون های رنگی سیاه و سفید در جهان رتبه بندی شد.
به این ترتیب ، سامسونگ از موفقیت به موفقیت رسید. سوار بر روی تاج موج و بدون شک لی بیونگ چول بذر این موفقیت ها را کاشت. وی همچنین به عنوان رئیس فدراسیون صنایع کره ، یک سازمان تجاری برجسته که متشکل از مدیران برجسته بازرگانی کشور است ، خدمت کرد.
دیدگاهتان را بنویسید