هیت مپ چیست و کاربرد آن
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به اینکه هیت مپ چیست و کاربرد آن بپردازیم. هیپ مپ ها (نقشه حرارتی) ابزاری عالی برای تجسم داده های آماری پیچیده هستند. با شنیدن اصطلاح هیت مپ، چه چیزی به ذهن شما خطور می کند؟ آیا بلافاصله به چیزی مربوط به امور مالی فکر می کنید؟ یا شما به پیش بینی هایی که در شبکه های آب و هوا مشاهده کرده اید جلب شده اید؟ شاید شما یک متفکر خارج از محدوده هستید و به پیگیری وب سایت و ابزارهایی برای بهینه سازی تبدیل فکر می کنید؟
هیت مپ ها را می توان برای تعداد انگشت شماری از تجسم داده ها استفاده کرد. به دلیل وابستگی آن ها به رنگ برای انتقال مقادیر، از نقشه های حرارتی معمولا برای نمایش نمای کلی تری از مقادیر عددی استفاده می شود. این امر به ویژه در هنگام برخورد با حجم زیادی از داده ها صادق است. زیرا تشخیص و معنا سازی رنگ از اعداد خام آسان تر است. با این حال، نقشه های حرارتی چند وجهی هستند و می توان آن ها را به معنای واقعی تر نیز استفاده کرد.
در کل روش نهایی برای سنجش نحوه استفاده واقعی کاربران از وب سایت شما از طریق نقشه های حرارتی و تکرار جلسه است. همانطور که پیتر دراکر می گوید: اگر نتوانید آن را اندازه بگیرید، نمی توانید آن را بهبود ببخشید. با ما در ادامه مقاله هیت مپ چیست و کاربرد آن همراه باشید.
هیت مپ یا نقشه حرارتی چیست؟
نقشه حرارتی نرم افزاری برای تجزیه و تحلیل داده ها است. از رنگی استفاده می کند که نمودار میله ای از ارتفاع و عرض به عنوان یک ابزار تجسم داده استفاده می کند. اگر به یک صفحه وب نگاه می کنید و می خواهید بدانید که به کدام مناطق بیشتر توجه می شود. یک نقشه حرارتی شما را به روشی بصری نشان می دهد که آسان برای جذب و تصمیم گیری است.
هیت مپ نحوه تعامل بازدیدکنندگان با وب سایت شما و نحوه تعامل شما را نشان می دهد. در آمار، این یک نمایش گرافیکی از داده ها است. در آن مقادیر داده به صورت رنگ نشان داده می شوند. در مواردی که سایر سرویس ها مانند گوگل آنالیتیکس داده های ساکن مانند طول جلسه را نشان می دهند. نقشه های حرارتی جزئیات خارق العاده ای درباره نحوه استفاده واقعی کاربران از سایت شما ارائه می دهند. این بدان معنی است که شما می توانید عناصری از طرح وب سایت خود را که شایسته توجه و مراقبت بیشتر است، مشخص کنید.
رنگ ها در نقشه حرارتی می توانند فرکانس یک رویداد، عملکرد معیارهای مختلف در مجموعه داده ها و… را نشان دهند. طرح های مختلف رنگی توسط مشاغل مختلف انتخاب می شود تا داده هایی را که می خواهند در نقشه حرارتی ترسیم شود، ارائه دهد. به طور خلاصه، سطح تعامل باعث تغییر رنگ های پوشانده می شود. هرچه فعالیت بیشتر باشد. رنگ ها واضح تر می شوند و بالعکس، فعالیت هرچه کمتر باشد، رنگ سردتر می شود.
علت اصلی استفاده از هیت مپ ها
همه وب سایت ها همان چیز را می خواهند که کاربران خوشحال کی کند. کاربران خوشحال بیشتر می خرند، بیشتر مشترک می شوند یا محتوای بیشتری مصرف می کنند. مسئله این است که بدانید چه چیزی کاربران شما را خوشحال می کند.
اگر شما یک طراح UX، یک بازاریاب حرفه ای، یک تحلیلگر دیجیتال یا یک مالک محصول هستید. این حتی بیشتر صحت دارد. شما به ندرت واقعا با مشتریان خود ملاقات می کنید. حتی اگر این کار را هم انجام دهید، ممکن است آن ها از وب سایت نمی دانند که چه چیزی می خواهند یا نحوه بیان آن را نمی دانند.
نقشه های حرارتی تعاملات کاربر را اندازه گیری می کنند و آن ها را به اطلاعات تبدیل می کنند. آن ها به شما امکان می دهند همه داده ها را مشاهده کرده و به راحتی روندهای اساسی را تشخیص دهید. بدون اینکه نیازی به خرد کردن اعداد یا مقایسه سنجه ها باشید. این باعث صرفه جویی در ساعات بی شماری کار و ناامیدی می شود. نقشه های گرما به شما اطلاعات قابل اطمینان در مورد چگونگی بهبود سایت و تقویت تبدیلات می دهند. دانستن دقیقا نحوه استفاده کاربران از سایت شما کار شما را بسیار آسان می کند.
شما باید از نقشه های حرارتی استفاده کنید زیرا آن ها بصری هستند. یک نقشه حرارتی خوب جنگل داده ها را خرد می کند. موضوعات و بینش عملیاتی را که به شما کمک می کند تصمیمات شغلی بهتری بگیرید، برجسته می کند.
تا چه میزان با روش های سئوکلاه سیاه آشنا هستید؟آیا روش های جلوگیری از آن را بلد هستید؟ پیشنهاد می کنیم قبل از این که این روش ها آسیبی به سئو شما وارد کنند. یک سری به مقاله زیر بزنید.
چه کسی از نقشه های حرارتی بهره می برند؟
هبت مپ ها به شما امکان می دهد به راحتی روند تعامل کاربران با سایت خود را مشاهده کنید. بنابراین برای کل تیم شما دارای ارزش فوق العاده ای است. حتی اگر اعضای تیم فردی روی جنبه های بسیار مختلف سایت تمرکز کنند. بطور معمول طراحان UX، متخصصان بازاریابی، تحلیل گران دیجیتال و دارندگان محصولات نقشه های گرمایی در کار خود استفاده می کنند. هر چهار نقش از ردیابی چرا کاربران سود می برند:
- تبدیل نمی شوند.
- موفق به دستیابی به محتوای مهم یا “دعوت به عمل”
- توسط عناصر غیر مهم حواس پرتی کنید.
نقشه های حرارتی برای طراحان UX
- مشاهده رفتار غیر منتظره مانند کلیک کاربران بر روی عناصری که قابل کلیک نیستند. اگر طراحی ها انتظارات کاربران را برآورده نکنند. باعث ناامیدی می شود و به طور کامل شانس تکمیل خرید یا ثبت نام توسط کاربران را کاهش می دهد.
- با استفاده از نقشه های حرارتی برای مقایسه عملکرد صفحه قبل و بعد از طراحی مجدد وب سایت، تست A / B یا طراحی های جدید یا طرح بندی وب سایت را آزمایش کنید. به خصوص اگر از روش Lean UX استفاده کنید بسیار مهم است.
- از نقشه های حرارتی به عنوان مکمل روش تست قابلیت، استفاده کنید
- برای تغییر در طراحی با داده های جامد و به راحتی قابل درک استدلال کنید. شما می توانید دقیقا به رئیس خود اشاره کنید که مشکل دقیقا در کجاست. داده ها را برای تهیه نسخه پشتیبان تهیه کنید.
نقشه های حرارتی برای متخصصان بازاریابی
- اطمینان حاصل کنید که هزینه های بازاریابی شما به مشتریان پرداختی تبدیل شده است. نقشه های حرارتی به شما کمک می کند تا تغییرات قابل عملیاتی مانند مکان اجرای فراخوان برای اقدامات در سایت خود برای افزایش نرخ کلیک (CTR) وجود داشته باشد.
- میزان کارایی قرارگیری تبلیغات را بسنجید. ببینید دقیقا کجای میانگین برابر است. کاربران شما در چه صفحه ای از صفحه پیمایش می کنند و مدت زمان ماندگاری آن ها چیست.
- هدف گذاری جغرافیایی کمپین های بازاریابی را بهینه کنید. بیاموزید که کاربران شما از کجا آمده اند. از این دانش برای تمرکز کمپین های بازاریابی خود در مهمترین مناطق استفاده کنید.
آنالیز دیجیتال و نقشه های حرارتی
- نقشه های حرارتی شما را قادر می سازد داده های کمی را با داده های کیفی متعادل کنید. زمینه و تفاوت در تجزیه و تحلیل خود را فراهم کنید. جایی که ابزارهای دیگر فقط به شما امکان می دهند کلیک های یک دکمه را بشمارید. با استفاده از داده ها، فاصله را از تجزیه و تحلیل به بینش عملی و توصیه های تجاری از بین ببرید.
- نقشه های حرارتی به شما کمک می کنند تا داده های نامرتبط را شناسایی و کنار بگذارید. به شما این امکان را می دهد که بر روی داده های مربوطه و زمینه هایی که ممکن است به تجزیه و تحلیل بیشتر نیاز داشته باشند تمرکز کنید.
- داده های پیچیده را به راحتی با نقشه های حرارتی ارائه دهید. زیرا آن ها بسیار دیداری هستند اما ریشه در آمار کمی دارند. برای ارائه توصیه های خود از یک نقشه گرما استفاده کنید. از آن به عنوان کمک تصویری استفاده کنید. داده ها را برای تهیه نسخه پشتیبان تهیه کنید.
آیا تا به حال به بهینه سازی صفحه اصلی وبسایت خود فکر کردید؟ در مقاله زیر نکاتی را جهت تسریع در این بهینه سازی آورده ایم. پیشنهاد می کنیم این مقاله را از دست ندهید.
صاحبان محصولات
- پیش فرض ها را بررسی و حذف کنید. تصمیمات خود را به جای حدس و گمان بر اساس شواهد مستدل قرار دهید. با استفاده از نقشه های حرارتی، می توانید صدها کاربر را همزمان تجزیه و تحلیل کنید. بفهمید که محصول بعدی شما به کجا می رود.
- مروری استراتژیک مورد نیاز برای تصمیم گیری و اولویت بندی کارها را ارائه دهید.
- نقشه های حرارتی تاریخی می توانند به شما کمک کنند تغییرات تدریجی را که به طور بالقوه مضر هستند، کشف کنید. اما چون به آرامی اتفاق می افتند، مورد توجه قرار نمی گیرند. همچنین می توانید نحوه تاثیر UI / UX یا سایر محصولات را بر نحوه استفاده کاربران از محصول مشخص کنید.
دیدگاهتان را بنویسید