طراحی سایت اختصاصی یا آماده؟
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم بحث طراحی سایت اختصاصی یا آماده بپردازیم. شما به عنوان یک فردی که می خواهد وبسایت خود را راه اندازی نمایید. دو راهکار دارید، یا باید از طرح های آماده جهت این کار استفاده نمایید. یا اینکه می توانید طراجی سایت خود را به صورت اختصاصی انجام دهید، که طبیعتا گران تر نیز می باشد. حال اگر قصد ایجاد یک وبسایت برای کسب و کار خود دارید. تا با آن کسب و کار خود را رونق بدهید. همچنین رقبای خود را پشت سر بگذارید. با ما در ادامه مقاله طراحی سایت اختصاصی یا آماده همراه باشید.
طراحی سایت آماده
خب همان طور که از نام این گونه از طراحی پیداست. سایت از پیش طراحی شده است. سایت آماده مانند قالبی است که به راحتی می توانید وب سایت خود را از آن شکل دهید. این وب سایت های از پیش ساخته شده ای هستند که می توانید وارد کنید. بنابراین نیازی به انجام هیچ کاری از ابتدا ندارید. این فقط یک طرح بندی یا طرحی است که می توانید بر روی محتوای خود برای راه اندازی وب سایت اعمال کنید. قالب های وب سایت دارای عناصر قابل تعویض هستند.
- رنگ ها و فونت ها
- پس زمینه سایت
- قرار دادن عناصر ناوبری
- عنصر رسانه های اجتماعی و ستون های فرعی
- طراحی و اندازه مناطق محتوا و تصاویر
این عناصر زیبایی ظاهری متفاوتی را برای وب سایت شما ارائه می دهند. با این وجود حتی پس از تنظیم صفحه اصلی و ایجاد چندین صفحه در وب سایت خود، تغییر هر یک از این عناصر ظاهر متفاوتی به وب سایت شما می بخشد. وب سایت شما تغییر شکل می دهد. اما محتوا همچنان سر جای خود و عملکردی دارد. قالب سایت آماده را بعنوان نما در نظر بگیرید.
طراحی سایت اختصاصی
اما در طراحی اختصاصی چیزی از پیش آماده نیست. همین موضوع باعث گران تر بودن و وقت گیر تر بودن این گونه از طراحی می باشد. در طراحی سایت اختصاصی سایت بر اساس نیاز های شما و نوع کسب و کارتان و اینکه مخاطبان شما از چه دسته ای هستند. طراحی و ساخته می شود. با طراحی سایت اختصاصی به راحتی می توانید خود را از سایر رقبایتان متمایز نمایید. بطور کلی در روش طراحی سایت اختصاصی شما محدودیت خاصی در نحوه اجرا، سلیقه و… ندارید. هر طرح و فکری قابل اجراست. در ادامه به برخی ز مزایا و معایت این دو گونه طراحی می پردازیم. با ما همراه باشید.
تا کنون به تفاوت های وب سرورهای litespeed و apache فکر کردید؟ اینکه کدام یک برای شما مناسب تر هستند. ویژگی هایی که ارائه می دهند برای کسب و کار شما کاربردی تر است. پیشنهاد می کنیم جهت آشنایی بیشتر با این دو وب سرور و مقایسه آن ها مقاله زیر را از دست ندهید.
مزایای طراحی سایت اختصاصی
هر روشی برای خود مزایا و معایبی که در ادامه به برخی از آن ها می پردازیم.
توسعه نامحدود
سایت هایی که به شیوه اختصاصی اجرا می شوند. هرچقدر که نیاز باشد و سایت پا برجا قابلیت توسعه و آپدیت دارند. این گونه از سایت ها بیشتر مناسب برای کسب و کارهایی هستند که به طور مستمر درحال توسعه و بروزرسانی هستند. سایت هایی همانند سایت های استارتاپی، فروشگاهی، حتی مارکت پلیس ها و…
سرعت بالا سایت
از آنجایی که سایت ها اختصاصی کد نویسی می شوند. خبری از پلاگین های متعدد جهت انجام امور متفاوت نیست. هر آنچه که با توجه به نیاز و خواسته کارفرما باشد استفاده می شود. بنابراین کد کمتری استفاده می گردد. در نتیجه همه این موارد سایت شما سرعت بیشتر نسبت به حالت آماده خواهد داشت.
امنیت بالاتر از طراحی آماده
خب از آنجایی که این دسته از سایت ها پلاگین محور نبوده و وب سایت شما متناسب با کسب و کارتان ایجاد می گردد. خب از انجایی که صورت اختصاصی برای شما نوشته می شوند امن تر هستند
مزایای طراحی سایت آماده
در ادامه به برخی از مزایا و ویژگی های استفاده ار طراحی سایت آماده می پردازیم.
قیمت ارزان تر
طراحی سایت به صورت آماده از آنجایی که بخشی از کارهای شما از پیش انجام شده است. شما زحمت کمتری را می کشید. هزینه تمام شده آن بیار پیایین تر از طراحی سایت بخ ص.رت تخصصی است.
زمان کمتر طراحی
چون د ر این روش قالب ها از پیش آماده هستند و فایل نصبی دارند. درنتیجه زمان کمتری جهت پیکربندی نیاز دارند. بنابراین اگر دقیقا بدانید چه پلاگین هایی مورد نیاز شماست. در مدت زمان اندکی کار را به انجام می رسانید.
توسعه توسط کاربران بدون دانش کدنویسی
کاربران می توانند با اطلاعات اندکی سایت خود را توسعه دهند منظور از توسعه افزودن امکانات به سایت و یا جابجایی امکانات و یا بخش های موجود در سایت است
سئو و بهینه سازی طراحی سایت آماده
معمولا قالب های آماده سئو بیس هستند. اگر طراحی سایت با قالب آماده به صورت استاندارد انجام شود،پ. با کمک پلاگین ها و بهینه سازی توسط متخصصین سئو قابلیت سئو شدن دارند.
رایانیتا نیز خدمات متفاوتی در حوزه طراحی سایت اختصاصی و آماده با بهترین و مناسب ترین قیمت ها ارائه می دهد. علاوه بر این می توانید از مشاوره رایگان و تخصصی رایانیتا توسط کارشناسان مجرب ما بهرمند شوید، تا مناسب ترین نوع وبسایت برای کسب و کار خود را انتخاب نمایید. جهت کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از این امکانات به صفحه سفارش سایت رایانیتا مراجعه نمایید.
معایب طراحی سایت آماده
در انتها بع برخی از معایب طراحی سایت بصورت آماده پردازیم.
سرعت کمتر سایت نصبت به اختصاصی
معمولا در طراحی سایت های آماده از کدهای بسیاری استفاده شده است.در نتیجه هسته سنگین تری نسبت به سایت های اختصاصی دارند. بنابراین پیشنهاد می کنیم اگر ابعاد سایت خود را بزرگ می دانید مثلا اگر قصد دارید فروشگاه اینترنتی طراحی کنید که تعداد محصولات بسیار زیادی دارید از طراحی سایت آماده صرف نظر کنید.
عدم توسعه با توجه به نیاز کاربران
به احتمال خیلی زیاد ایده های نو یا امکانات جدید در قالب ها آماده وجود ندارد یا پلاگینی موجود نیست که نیاز کاربران را برطرف کند. حتما باید به صورت پلاگین یا نسخه نصبی کد نویسی شود و به قالب اظافه گردد که انجام این کار هم با محدودیت روبروست هم زمان بسیاری نیاز دارد
امنیت سایت های آماده از سایت های اختصاصی
برای افزایش امنیت بیشتر بهتر است از سایت های آماده لایسنس دار استفاده کنید. که به طبع گرون تر هستند. با این حال به دلیل اینکه قالب ها شناخته شده اند ممکن است دروازه های ورودی مشخصی داشته باشند. یا از یک افزونه رایگان استفاده کنید که مورد حمله حکرها قرار گیرد با تمام این تفاسیر نمی توان امنیت کلی سایت ها را زیر سوال برد. زیرا که یک قسمت از امنیت وب سایت به طراحی ارتباط دارد پس پیشنهاد می شود اگر از در طراحی سایت آماده یا اختصاصی استفاده می کنید. امنیت سمت سرور یا هاست و بک آپ های روزانه خود را تامین کنید. می توانید از پلاگین هایی که از هک شدن وب سایت جلوگیری می کنند استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید