4 سایت آپلود فایل ایرانی
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به بررسی 4 سایت آپلود فایل ایرانی بپردازیم. سایت های اشتراک و آپلود فایل، خدماتی را برای دسترسی به رسانه های دیجیتالی مانند عکس، فیلم ، اسناد و … از هر کجا به کاربران ارائه می دهند. این برنامه ها به شما کمک می کند تا فایل های بزرگ را به راحتی منتقل کنید. برخی از خدمات اشتراک فایل، ویژگی های پیشرفته اشتراک گذاری لینک مانند حفاظت از رمز عبور، انقضای لینک، مجوز مشاهده، ویرایش، بارگیری یک فایل را ارائه می دهند. در ادامه به معرفی برخی از بهترین وبسایت ها آپلود فایل می پردازیم. با ما در ادامه مقاله 4 سایت آپلود فایل ایرانی همراه باشید.
اگر قصد تغییر و تحولی در کسب و کار خود را دارید. می خواهید رقبا خود را پشت سر بگذارید. نیاز به طراحی یا توسعه وبسایت خود را حتما در این میان حس خواهید کرد. به همین دلیل پیشنهاد می کنیم با مراجعه به صفحه سفارش طراحی سایت به صورت رایگان از مشاوره با کارشناسان ما بهره مند شوید.
علت استفاده از سایت های آپلود فایل
بهتر است قبل از اینکه به معرفی و بررسی سایت های آپود فابل فارسی بپردازیم. اول ببینیم که چرا نیازمند استفاده از این قبل سایت ها هستیم. معمولا به دلایل زیادی این دسته از سایت ها مورد استفاده قرار می گیرند که در ادامه به مهمترین آن ها می پردازیم.
استفاده به عنوان هاست دانلود
اکثر کسب و کار تمایل دارند برای کاهش هزینه های هاست خود از سایت های آپلود استفاده نمایند. درواقع برای جلو گیری از هدر رفتن حجم پولی خود این تصمیم را می گیرند. اینگونه می توانند فایل های حجیم و ویدیو های خود را بصورت رایگان در آپلود سنترها بارگذاری کنند. البته در صورت استفاده از سنترهای رایگان این اتفاق می افتد.
پس از بارگذاری نیز لینک های دانلود را در اختیار کاربر قرار می دهند. البته بسیاری از این قبیل سایت ها لینک مستقیم در اختیار شما قرار می دهند. اینگونه دیگر کاربر متوجه نمی شود که فایل اصلی در فضایی خارج از وب سایت قرار دارد.
تهیه نسخه پشتیبان
برخی از صاحبان کسب و کارها نیز از سایت ها آپلود جهت تهیه نسخه پشتیبان وبسایت خود استفاده می کنند. به راحتی یک نسخه از فایل های خود را در آپلود سنتر قرار می دهند. البته این اقدام هم می تواند برای فایل های شخصی باشد. هم می توانید از آن برای بک آپ گیری از فایل های مهم وب سایت خود استفاده نمایید.
ارسال فایل در ایمیل
علت دیگر استفاده از این سایت ها استفاده جهت فایل هایی است که در ایمیل هل جابجا می شوند. از آن جایی که فایل ها با حجم بیش از 50 مگابایت را نمی توان ضمیمه ایمیل کرد. برای کاربرانی که قصد ارسال ایمیل با فایل های حجیم را دارند. گزینه بسیار مناسبی است. تا از طریف آپلود سنترهای رایگان کار خود را انجام دهند.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
گاهی اوقات نیز اشتراک گذاری برخی از فایل ها به دلیل حجم بالا در شبکه ها اجتماعی و گروه های انجمن ها امکان پذیر نیست. در این صورت نیز می توانید از این سرویس های آپلود فایل استفاده نمایید تا به راحتی اشتراک گذاری خود را انجام دهید.
معایب سرویس های آپلود فایل
همه ما علاقه به استفاده از سرویس ها رایگان داریم. ولی در این میان بسیاری هم برایشان سوال است که آیا این رایگان بودن همراه معایبی هست یا خیر؟ بله درست است. با وجود کاربرد بسیار ان سایت های آپلود رایگان همراه با معایبی هستند. یکی از اصلی ترین معایب آن ها عدم ارائه لینک مستقیم است. در واقع کاربر برای دانلود فایل های موجود بر اپلود سنترها باید طی دو مرحله کار خود را انجام دهد. در این صورت همچنین ممکن است امکان توقف و ادامه در دانلود منیجر ها هم نباشد.
مشکل دیگر محدودیتی است که بسیاری از ان سایت ها در آپلود فایل دارند. معمولا حجمی را در ابتدا به صورت رایگان در اختیار شما قرار می دهند. جهت مصرف بیشتر باید هزینه پرداخت کنید. یا اینکه در هر بار اپلود فایل محددیتی درنظر گرفته می شود. بیشتر از ان امکان اپلود ندارید.
از سری معایب دیگر سرعت پایین دانلود در حالت رایگان است. حال که به یک دید کلی در مورد سایت های اپلود فایل رسیدید. با ما در ادامه همراه باشید. تا به بررسی برخی از این سایت ها بپردازیم.
1- پیکو فایل
یکی از بهترین سایت های آپلود فایل پیکو فایل است. این سایت در ابتدا به شما 20 گیگ فضای رایگان و دائمی ارائه می دهد. به جرعت می توان گفت یکی از بهترین سایت های آپلود فایل ایرانی است. همچنین پیکو فایل جز قدیمی ترین سایت ها در این حوزه به شمار می رود. تقریبا می تواند گفت از زمانی که دیگر وبلاگ ها امکان ارائه فضا اضافی برای اپلود را نداشتند، آغار به کار نمود. از زیرمجموعه های بلاگ اسکای بمار می رود.
از نظر بسیاری از کاربران ظاهر پیکو فایل بسیار ساده و قدیمی است. چندان جذای نیست همچنین یادآور ویندوز 98 خدابیامرز است. اما با وجود تمام این ها نمی توان اماکانات خوبی را که ارائه می دهد نادیده گرفت. اینکه پیکو فایل کلا رایگان است. خبری از نسخه پولی آن نیست. از مهم ترین مزایای آن می توان به قابلیت رمز نگاری بر روی لینک ها یاد کرد. همچنین می توان از طریق گزارش ترافیکی که در پنا مدیریت ارائه می دهد. میزان دانلود و ترافیک استفاده شده در روزهای مختلف را برای هر فایل آپلود شده مشاهده کرد.
مزایای استفاده از پیکو فایل
- رایگان بودن
- اماکان رمزگذاری لینک ها
- مدیریت ساده و آسان فایل های آپلود شده
- 20 گیگ فضای رایگان
- ارائه گزارش مصرف ترافیک
- ابزارهای ویرایشگر تصویر
معایب استفاده از پیکو فایل:
- طراحی ظاهری قدیمی و ساده
- عدم امکان آپلود فایل های بیش از 700 مگابایت
2- پرشین گیگ
پرشین گیگ نیز یکی از بهترین سایت های اپلود فایل ایرانی است. پرشین گیگ جز قدیمی ترین سنتر های آپلود است و از سال 1383 فعال می باشد. این سایت در ابتدا کاملا رایگان بوده است. اما اکنون بخش هایی از آن پولی شده است. در مورد پلن رایگان ارائه شده توسط پرسین گیگ می توان گفت تقریبا امکانات کنحصر به فردی ندارد. تنها 8 گیگابایت فضا در اختیارتان قرار می دهد. مدت بسیاری است که تغییرات ظاهری بسیاری در خود اعمال کرده است. پرشین گیگ تقریبا از پس از ارائه دیتا اینترنت پنل پولی خود را نیز به کار انداخت. می توان گفت در این پنل امکانات بسیار خوبی ارائه می دهد.
مزایای استفاده از پرشین گیگ:
- دانلود به روش لینک مستقیم
- 8 گیگ فضای آپلود رایگان
- پشتیبانی آنلاین
- ظاهر کاربرپسند
- خدمات اشتراک فایل
معایب استفاده از پرشین گیگ:
- هزینه نسبتا بالا سرویس ها
- سرعت پایین
3- آپلود بوی
سایت آپلود فایل آپلود بوی از سال 1391 شروع بع فعالیت کرده است. می توان گفت یکی از بهترین سرویس های ایرانی در زمینه اشتراک و آپلود فایل می باشد. کاربرد آپلود بوی بیشتر برای وبمستران جهت کسب درآمد است. به ازا هر فایلی که توسط کاربران شما دانلود می شود به شما پول می دهد. به ازای هزار دانلودی که از فایل های شما صورت می گیرد تا سقف 30 دلار به شما پرداخت می شود.
مهم تر از همه آپلود بوی فضای 100 گیگابایتی را به صورت رایگان در اختیار شما قرار می دهد. البته محدودیت هایی را شامل می شود. به دو صورت رایگان و پولی می توانید از آپلود بوی استفاده نمایید. که امکانات ویژه آن طبیعتا برای کاربران پولی فعال می شود. برای مثالامکان استفاده از لینک مستقیم برای کاربران پولی فراهم است. محدودیت زمانی برای دانلود فایل ها وجود ندارد.
عموما کاربان آپلود بوی افرادی هستند که نیاز به بک آپ گیری فایل های زیاد و حجیم مانند فایل های ویدیویی دارند.
مزایای استفاده از آپلود بوی :
- ارائه فضایی امن و قابل اطمینان
- دارای فضای ابری قدرتمند
- 100 فضای رایگان آپلود
- رابطی کاربرپسند
- سرعت آپلود مناسب
- محلی برای کسب درآمد ار دانلود ها
- ارائه امکاناتی خاص به کاربران پولی
معایب استفاده از آپلود بوی:
- پولی بودن امکانات خاص
- صرف زمان یک دقیقه ای جهت دانلود فایل
- محدودیت آپلود برای کاربران رایگان
- هزینه های اشتراکی بالا
آیا تا به حال به اینکه تجارت الکترونیکی B2B و B2C یه عمده تفاوت هایی با هم دارند فکر کردید؟ پیشنهاد می کنیم جهت آشنایی با این تفاوت ها مقاله زیر را از دست ندید. 😉
4- یوآپلود
یوآپلود نیز یکی از قوی ترین و قدیمی ترین سنترهای آپلود فایل رایگان است. می توان گفت بهترین مزیت آن رایگان بودن دائمی آن است. یوآپلود کلا به صورت رایگان عرضه می شود و هیچ نوع اکانت پولی در حال حاضر ندارد. به راحتی می توانید در این سایت عضو شوید. فایل های خود را در آن اپلود نمایید و آن ها را مدیریت کنید. یکی دیگر از مزیت های اصلی آن می تواند طراحی کاربرپسند یواپلود باشد. شاید مسئله ای مقداری شما را اذیت کند و آند هم محدودیت آپلود فایل باشد. امکان آپلود فایل هایی با حجم بیش از 300 مگ را در یوآپلود ندارید. اما یوآپلود از تمام پسوندهای محبوب مثل zip و rar نیز پشتیبانی می کند.
مزایا استفاده از یوآپلود:
- حجم بی نهایت آپلود برای هر کاربر
- ماندگاری همیشگی فایل ها بر روی سرورهای یوآپلود
- مدیریت ساده و آسان فایل های آپلود شده
- پشتیبانی از پسوندهای مختلف برای آپلود فایل ها
معایب استفاده از یوآپلود:
- حداکثر حجم آپلود برای هر فایل 300 مگابایت
- امکان تغییر و حدف فایل توسط کاربر مهمان وجود ندارد.
دیدگاهتان را بنویسید