نحوه ایجاد فرم آنلاین برای وبسایت
در این مقاله از رایانیو می خواهیم به نحوه ایجاد فرم آنلاین برای وبسایت بپردازیم. خب در بسیاری از اقداماتی که به صورت آنلاین انجام می دهیم فرم های آنلاین به راحتی برای ما وجود دارد. می توان به ثبت نام یا ورود به سیستم، ارائه اطلاعات حمل و نقل یا اشتراک در خبرنامه، به فرم های آنلاین اعتماد کرد که ما را در این مسیر راهنمایی می کند. اگر در مرحله ایجاد وب سایت برای کسب و کار خود هستید. به احتمال زیاد باید برای ایجاد نیازهای بازدیدکنندگان سایت خود و همچنین نیازهای خود به عنوان صاحب یک کسب و کار، از فرم سازها استفاده کنید.
هنگامی که فرم های آنلاین به خوبی انجام می شوند. بخشی بی عیب و نقص از تجربه مرور محسوب می شود. سهولت و کارایی را به فعالیت های آنلاین شما می افزایند. پس با ما در ادامه مقاله نحوه ایجاد فرم آنلاین برای وبسایت همراه باشید. تا همه چیزهایی را که باید در مورد فرم های آنلاین بدانید، از آنچه هستند، تا توضیح اجزای اصلی آن ها و… را با هم بررسی کنیم.
فرم آنلاین چیست؟
خب در ابتدا بیایید به این بپردازیم که فرم آنلاین چیست؟ یک فرم آنلاین، که به عنوان فرم وب یا فرم HTML نیز شناخته می شود. یک صفحه وب تعاملی است که امکان ورود کاربر را فراهم می کند. سپس اطلاعات دریافت شده از طریق فرم به طور خودکار برای پردازش به سرور ارسال می شود. در جمع آوری داده ها و به دست آوردن اطلاعات تماس کاربران، فرم های آنلاین به جذب سرنخ کمک می کند. انواع مختلفی از فرم های آنلاین وجود دارد. از فرم های تماس گرفته تا بخش RSVP وب سایت رویداد، فرم هایی که سفارشات و پرداخت های آنلاین را در یک فروشگاه آنلاین مدیریت می کند و موارد دیگر.
در اصل، فرم ها را می توان در وب سایت شما استفاده کرد. هر کجا که مایل به جمع آوری اطلاعات از بازدیدکنندگان سایت خود هستید. آدرس ایمیل آن ها یا پاسخی در مورد اینکه آیا در مهمانی شرکت می کنند یا خیر. یکی دیگر از کاربردهای ممکن برای فرم آنلاین این است که برخی از مطالب خود را فقط برای بازدیدکنندگان خاص سایت ارسال کنید. زیرا آن ها را ملزم به ورود به منطقه اعضا می کنید.
عناصر اصلی فرم های آنلاین
فرم های آنلاین، مانند همتایان کاغذی خود، معمولا از یک سوال یا مجموعه ای از سوالات تشکیل شده است. این ها با زمینه هایی جفت می شوند که در آن ها کاربران می توانند پاسخ خود را تایپ کنند. یا از بین چندین پاسخ موجود مناسب ترین پاسخ را انتخاب کنند. فرم های آنلاین را می توان فقط از یک یا چند نوع زمینه، مخلوط و منطبق تشکیل داد. انواع اصلی زمینه ها در فرم های آنلاین عبارتند از:
- جعبه های متن: همچنین به عنوان فیلدهای ورودی شناخته می شوند. کادرهای متن فیلدهای خالی هستند که برای تایپ متن به صورت آزاد در آن ها استفاده می شود. به عنوان مثال، تایپ رمز عبور در هنگام ورود.
- لیست های کشویی: لیست های کشویی زمینه هایی هستند که پس از کلیک روی آن ها، به لیست باز می شوند. این لیست شامل چندین مورد است که می توانید از آن ها یک مورد را انتخاب کنید.
- کادرهای علامت گذاری: کادرهای مربع کوچک که هنگام کلیک علامت زده یا برداشته نمی شوند. اکثر فرم ها به کاربران اجازه می دهند بیش از یک گزینه در هر فیلد چک باکس که به عنوان انتخاب چندگانه نیز شناخته می شود، انتخاب کنند. به عنوان مثال یک کادر انتخاب، کادری است که برای تایید شرایط و ضوابط یک سرویس وب علامت می زنید.
- دکمه های رادیویی: دکمه های کوچک دایره ای شکل. دکمه های رادیویی معمولا در لیستی از دو یا چند پاسخ اختیاری قرار می گیرند که از بین آن ها کاربر می تواند با کلیک روی آن، مناسب ترین پاسخ را انتخاب کند. پس از انتخاب، دکمه های رادیویی یک نقطه اضافه شده در مرکز خود نشان می دهند.
بهترین روش ها برای ایجاد فرم های آنلاین
یک فرم آنلاین خوب آن است که از این سه قانون طلایی پیروی می کند:
- بصری بودن استفاده از آن
- سریع تکمیل شدن ( کاهش تعداد فیلد ها)
- نیازمند به تلاش کم از سوی کاربر
فرمي كه هر سه اين عوامل را مديريت مي كند. مي بايست نرخ ترك كمتري را تجربه كند و منجر به ارسال پاسخ هاي بيشتري شود. در حالی که نکات زیادی در مورد ایجاد فرم های آنلاین وجود دارد. در زیر سه مورد اصلی توضیح داده شده است:
1- بصری بودن استفاده از آن
فرم های آنلاین نباید جایی برای سو تفسیر بگذارند. اطمینان حاصل کنید که هر عنصری را در فرم خود به طور کامل ایجاد کنید. به طوری که همه کاربران فورا از آنچه از آن ها خواسته می شود. چگونه و چرا باید پر کنند، آگاه شوند. سوالات شما، ساختار فرم و ترتیب قرار دادن سوالات مختلف، باید همه کاربران را در مسیر درست هدایت کند تا از هرگونه سردرگمی احتمالی جلوگیری شود.
2- کاهش تعداد فیلد ها
برای اطمینان از اینکه بازدیدکنندگان سایت فرم را از ابتدا تا انتها پر می کنند. مطمئن شوید که تکمیل آن طولانی و دست و پاگیر نیست. میزان فیلدها و مراحل را به حداقل برسانید و هر مرحله ای را که کاملا ضروری نیست حذف کنید. به عنوان مثال، ایجاد یک فیلد واحد برای نام کامل کاربران بر دو مرحله جداگانه برای نام و نام خانوادگی ارجح است.
3- نیازمند به تلاش کم از سوی کاربر
پر کردن فرم آنلاین باید آسان و بدون زحمت باشد. میزان تایپ دستی را به حداقل برسانید و در صورت امکان از کادرهای تایید، دکمه های رادیویی یا لیست های کشویی استفاده کنید. به عنوان مثال، در صورت درخواست تاریخ، ارائه تاریخ انتخاب در قالب تقویم می تواند تجربه استفاده شما را بسیار بیشتر از تایپ بازدیدکنندگان در یک روز، ماه و سال افزایش دهد.
دیدگاهتان را بنویسید