5 ایده بازاریابی کم هزینه برای استارتاپ ها
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به بررسی 5 ایده بازاریابی کم هزینه برای استارتاپ ها بپردازیم. بسیاری از استارتاپ ها سرمایه گذار خارجی ندارند. در بازاریابی، برای پول درآوردن باید پول خرج کنید. با این حال، ظهور رسانه های اجتماعی و بازاریابی دیجیتالی، بازاریابی یک کسب و کار را آسان تر و بسیار ارزان تر کرده است. حتی صاحبان استارتاپ های کوچک می توانند با ایده ها و استراتژی های بازاریابی خود خلاق باشند. آن ها می توانند با ایده های بازاریابی موثر و کم هزینه برای استارتاپ ها به مشتریان هدف خود برسند.
استراتژی بازاریابی خلاقانه برای هر شغلی، خواه یک شرکت بزرگ یا یک تجارت محلی بسیار ضروری است. تبلیغات هسته اصلی بازاریابی است. بنابراین برای تصمیم گیرنده مهم است که چنین آمیخته ای از بازاریابی را ایجاد کند که منجر به حداکثر سود و حجم زیادی از فروش شود. تبلیغات اغلب به عنوان روشی گران برای دستیابی به مشتریان گسترده در نظر گرفته می شود. با ما در ادامه مقاله 5 ایده بازاریابی کم هزینه برای استارتاپ ها همراه باشید.
1- استفاده از Social Proof
اولین ایده از 5 ایده بازاریابی کم هزینه برای استارتاپ ها استفاده از Social Proof می باشد. یکی از بزرگترین موانعی که کسب و کار جدیدی باید بر آن غلبه کنند نگرانی های مربوط به اعتبار است. هنگامی که شما یک استارتاپ جدید هستید. سابقه طولانی یا مشتریان فعلی برای اشاره به آن ندارید. مشتریان جدید به مدارکی نیاز دارند که بتوانند به شما اعتماد کنند.
شما به Social Proof جهت کسب اعتماد نیاز دارید و این روانشناسی اصلی خریدار است. Social Proof زمانی است که مشتریان محصولات و خدمات شما را بر اساس تجربیات خود توصیه می کنند. مردم این توصیه ها را به عنوان اثبات اعتماد آن ها به کسب و کار شما می بینند. به عنوان مثال می توان به ستایش در رسانه های اجتماعی، رتبه بندی مثبت در سایت های بررسی و توصیفات مشتریان اشاره کرد.
بنابراین این از نظر تاکتیکی بهتر است که مشتریان خود را مجبور کنید تا شما را بصورت آنلاین بررسی کنند. هر بار که مشتری راضی دارید از آن ها بپرسید آیا مایل به بررسی کسب و کار شما هستند یا خیر. یک ایمیل سریع یا متنی با لینک به هر سایت مرور که می خواهید نظرات خود را در آن ایجاد کنید، ارسال کنید. ایجاد یک حضور آنلاین قوی با بارهای Social Proof نه تنها اعتبار کسب و کار شما را تضمین می کند. بلکه باعث جذب مشتریان بیشتر در سراسر وب نیز می شوید. این کار کمی طول می کشد اما کاملا ارزشش را دارد و می توانید آن را با قیمت ارزان انجام دهید.
2- مشارکت
یکی دیگر از راه های عالی برای افزایش مشتری و مخاطبان، همکاری با برند های همفکر است. شما با مشارکت با برندهایی که ارزش های شما را به اشتراک می گذارند، موفقیت های زیادی در یافتن مشتریان جدید خواهید داشت. از تبلیغات گرفته تا هدیه با خرید تا ایجاد محتوا با هم مانند وبلاگ ها یا مصاحبه های ویدئویی، کارهای زیادی می توانید برای تبلیغ یکدیگر انجام دهید. این احتمال وجود دارد که اگر مشتریان شما برند شما را دوست داشته باشند. ممکن است برند مرتبط با ارزش های مشابه شما را دوست داشته باشند. نکته اصلی این است که مطمئن شوید همه بر اساس الزامات مربوط به هر برند هماهنگ هستند. بنابراین هیچ یک از برند ها احساس نمی کنند که بیشتر از دیگری مشارکت داشته است.
3- بهینه سازی موتور جستجو (سئو)
بهینه سازی موتورهای جستجو (سئو) باید بخشی از استراتژی بازاریابی محتوا شما باشد. استراتژی بازاریابی محتوا شما باید ساده باشد. محتوای مفیدی برای مشتریان هدف خود تولید کنید و سپس آن محتوا را بهینه کنید تا بهترین شانس رتبه بندی را داشته باشد.
اما استرس نداشته باشید الگوریتم های رتبه بندی گوگل هوشمند هستند. مهم نیست که بودجه شما چقدر است. اگر محتوای مفیدی ایجاد کنید، گوگل برای شما ترافیک ارسال می کند. تسلط بر سئو، به طور کلی، یکی از مقرون به صرفه ترین روش ها برای پیشبرد فروش است.
شرکت ایسوس یکی از معرف ترین برندهای پیشرو در تولید محصولات فناوری است. همچنین یکی از بزرگترین فروشندگان انواع کامپیوتر در دنیا محسوب می شود. پیشنهاد می کنیم جهت مطالعه داستان ایسوس مقاله زیر را از دست ندهید.
4- بازاریابی محتوا
بازاریابی محتوا یکی از کم هزینه ترین استراتژی های بازاریابی است که بر ایجاد، انتشار و توزیع محتوا برای مخاطبان هدف در اینترنت متمرکز است. اغلب توسط استارتاپ ها برای جذب و ایجاد سرنخ، گسترش مشتریان خود و افزایش فروش آنلاین استفاده می شود. این کار به بخش بزرگی از سرمایه گذاری نیاز ندارد. روش های زیادی وجود دارد که می توانید از آن ها استفاده کنید. مانند ایجاد یک وبلاگ برای استارتاپ خود که در آن می توانید هر چند روز یکبار مطالب جدید و جالب اضافه کنید که خوانندگان شما را مطلع و سرگرم کند.
اینفوگرافیک ها، فیلم ها، پادکست ها، تبلیغات در روزنامه ها، پوسترها و غیره از جمله ایده های بازاریابی استارتاپی هستند که به بازاریابی محتوا مربوط می شوند در صورتی که به طور منحصر به فرد و جالبی برای جلب توجه مشتریان مورد استفاده قرار گیرند. به عنوان مثال استفاده از تفسیر اجتماعی یک تاکتیک بسیار جذاب است. زیرا مردم نظرات خود را در مورد آن ها دارند. آن ها واکنش بیشتری نشان می دهند. این منجر به افزایش مشارکت می شود که برای یک تجارت بسیار مفید است. حتی اگر واکنش مورد بحث باشد.
5- ساخت اپلیکیشن خود
داشتن یک اپلیکیشن برای استارتاپ شما منجر به ایجاد یک برندینگ خوب و اعتماد مشتری می شود. مردم در خرید نهایی، بدون مقاومت خواهند بود. راه اندازی یک اپلیکیشن تلفن همراه به هزینه بسیار کمی نیاز دارد. امروزه تعداد زیادی اپلیکیشن وجود دارد که مردم از آن استفاده می کنند. شما می توانید آن را با خلاقیت خود طراحی کنید و آن را منحصر به فرد کنید. اما مطمئن شوید که آن را برای مخاطبان خود بهینه کرده اید.
بنابراین، وقتی برنامه خود را علاوه بر یک وب سایت دارید. ترافیک وب سایت آنلاین شما می تواند تجربه و دانش قبلی در مورد راه اندازی شما داشته باشد. سپس به بارگیری اپلیکیشن خود متوسل شود، که مزایای زیادی را به دنبال دارد. مانند این که اکنون به برخی از اطلاعات مشتری خود مانند آدرس ایمیل یا شماره تماس وی دسترسی دارید. می توانید پیشنهادات یا تخفیف های خود را به آن ها اطلاع دهید.
این امر همچنین منجر به ارتباط مستقیم با مشتری می شود. اکنون می توانید بر الگوهای خرید وی نظارت داشته باشید. آن ها می توانند پیشنهادات جذاب شما را هر از گاهی مرور کنند. همچنین با مشتری شما اعتماد ایجاد می کند. زیرا روش آنلاین در یک برنامه ایمن است. اگر یک متخصص را برای آن استخدام کنید، ساختن یک برنامه گران است. اما اگر دوست شما دانش ساخت برنامه دارد، می توانید با ارائه سهام استارتاپ خود با آن ها همکاری کنید.
یکی از کارآفرینان جوان آمریکایی کسی نیست جز شان پارکر فردی که سرویس اشتراک فایل های موسیقی ناپستر را بنیان گذاری کرد. پیشنهاد می کنیم جهت آشنایی بیشتر با این کارآفرین جوان مقاله زیر را حتما مطالعه نمایید.
6- رسانه های اجتماعی
وقتی صحبت از ایده های بازاریابی با بودجه کم می شود ، نمی توان از بازاریابی رسانه های اجتماعی چشم پوشی کرد. رسانه های اجتماعی یک پلتفرم عظیم است که به شما امکان دسترسی رایگان به پایگاه مشتری را می دهد که حتی می تواند به میلیون ها نفر برسد. شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک، اینستاگرام، لینکدین، توییتر، ردیت به شما این امکان را می دهد که مخاطبان مورد نظر خود را پیدا کرده و جامعه خود را بسازید.
هزینه راه اندازی حساب و صفحه در این پلتفرم ها صفر است. تنها چیزی که نیاز دارید این است که مطالبی مرتبط، جالب، خلاقانه و مخاطب را به خود جلب کنید. این ارزان ترین نوع تبلیغاتی است که وجود دارد. اگر با استراتژی های تبلیغاتی مناسب از آن استفاده کنید، آسمان محدود است.
مردم زمان زیادی را در شبکه های اجتماعی می گذرانند. بنابراین وقتی تبلیغ جذابی در مورد یک کفش یا شلوار می بینند. فورا مجذوب می شوند. علاقه در همان لحظه برانگیخته می شود. اگر معامله با نرخ، کیفیت و طرح وسوسه انگیزی ارائه شود. نرخ بالایی از فروش صورت می گیرد. می توانید آگهی را به وب سایت یا برنامه خود لینک دهید.
دیدگاهتان را بنویسید