نحوه تعیین اهداف بلندمدت بازاریابی برای سازمان های B2B
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به بررسی نحوه تعیین اهداف بلندمدت بازاریابی برای سازمان های B2B بپردازیم. بازاریابی فرآیندی پیچیده است. با نزدیک شدن به سال جدید، برنامه ریزی بودجه و فعالیت های بازاریابی خود برای بازاریابان و رهبران B2B مهم است. وقتی به استراتژی های بازاریابی بلندمدت و اهداف بازاریابی بلندمدت خود برای سال پیش رو نگاه می کنید. احتمالا سوالات زیادی وجود دارد که سازمان شما به دنبال پاسخ به آن ها خواهد بود. بسیاری از حوزههای بازاریابی وجود دارد که میتوانید بخشی از برنامه بازاریابی خود را در آنها اختصاص دهید. اما ارزیابی اینکه کدام حوزهها بیشتر به آن نیاز دارند، بسیار مهم است. به خصوص زمانی که محدودیتهای بودجه را به ترکیب اضافه میکنید.
ایجاد یک طرح بازاریابی به سازمان شما کمک می کند تا هم اهداف بازاریابی و هم اهداف تجاری را برآورده کند. هنگامی که این اهداف را تعریف کردید. آن ها را قابل اندازه گیری کنید و جدول زمانی را به آن پیوست کنید. همان طور که برنامه یکپارچه و چند کانالی شما توسعه می یابد. این امر به سازمان شما کمک می کند تا اهداف بلندمدت بازاریابی شما را ببیند و تلاش جمعی را موثرتر و بهترین نتایج ممکن را ارائه دهد. با ما در ادامه مقاله نحوه تعیین اهداف بلندمدت بازاریابی برای سازمان های B2B همراه باشید.
ایجاد یک برنامه بازاریابی با تمرکز بر اهداف کلیدی
به عنوان بازاریابان B2B، به ویژه در فضای فناوری، داشتن یک برنامه بازاریابی که اهداف کلیدی برای رسیدن به آن ها و تاکتیک هایی برای استفاده برای دستیابی به آن اهداف را مشخص می کند، مهم است. همه چیز از اهداف محتوایی گرفته تا اهداف فروش و موارد دیگر، داشتن دیدی کامل از آنچه می خواهید در سال به دست آورید می تواند مفید باشد.
زیرا تمرکز بر اهداف کلیدی اینقدر مهم است. استراتژی های بازاریابی بلندمدت برای موفقیت مستمر، سال به سال ساخته می شوند. این اهداف کلیدی را می توان با استراتژی های بازاریابی بلندمدت مختلف برآورده کرد. موفقیت درازمدت بازاریابی یک شبه اتفاق نمیافتد. بنابراین ایجاد این جنبههای استراتژی در برنامه بازاریابی شما میتواند راه درازی داشته باشد.
نحوه تعیین اهداف بلند مدت بازاریابی
چارچوبها و تاکتیکهای تحلیلی مختلفی وجود دارد. که سازمان ها میتوانند از آن ها برای تعیین اهداف بلندمدت بازاریابی استفاده کنند. در ادامه چند مورد ساده و آسان برای استفاده آورده شده است:
1- قراردادن اهداف خود را بر اساس داده های جمع آوری شده قبلی
این تاکتیک زمانی که به رسانه های اجتماعی یا وب سایت خود نگاه می کنید بهترین است. این دو جنبه از بازاریابی B2B دارای مکانیسمهای ردیابی داخلی مانند گوگل آنالیتیکس و ابزارهای مختلف تجزیه و تحلیل پلتفرم رسانههای اجتماعی هستند. انجام یک تجزیه و تحلیل کامل از معیارهای وب سایت شما مانند بازدید از صفحه در ماه، نرخ پرش، بازدید از صفحه در هر جلسه و موارد دیگر می تواند به شما در تعیین اهداف بلندمدت بازاریابی کمک کند. برای مثال، میتوانید هدفی تعیین کنید که میخواهید نرخ پرش را تا 4 درصد در 6 ماه کاهش دهید. یا میتوانید پس از اصلاح بهینهسازی موتور جستجو هر ماه 1000 بازدید بیشتر از صفحه را به دست آورید.
2- ایجاد اهداف بلندمدت بازاریابی قابل مقایسه با اهداف تجاری
اهداف تجاری باید توسط اهداف بازاریابی پشتیبانی شوند. زیرا فعالیت های بازاریابی بخشی از موفقیت کسب و کار را به همراه خواهد داشت. قبل از تعیین اهداف بلندمدت بازاریابی، اهداف سازمانی خود را مشخص کنید. فعالیت های بازاریابی که مکمل آن چیزی نیست که تیم اجرایی شما می خواهد از سازمان شما به عنوان یک کل ببیند، در دراز مدت مفید نخواهد بود.
3- شناسایی نقاط قوت و ضعف
واقعیت این است که همه ما در بازاریابی دارای نقاط قوت و ضعفی هستیم. این می تواند تمرین خوبی برای هر سازمانی باشد که بنشیند و بفهمد که چه نقاط ضعف و قوت بازاریابی دارید. طوفان فکری در مورد اینکه چگونه نقاط قوت خود را قوی تر کنید. چگونه نقاط ضعف خود را برطرف کنید، یک تیم بازاریابی کامل ایجاد می کند.
استفاده از استراتژی های بلند مدت بازاریابی
استراتژی های بازاریابی بلندمدت بر ایجاد آگاهی از برند متمرکز است. با گذشت زمان شتاب بیشتری به دست می آورد. استفاده از این فعالیت ها می تواند به موفقیت تلاش های بازاریابی B2B تیم شما کمک کند.
1- بازاریابی محتوا:
یکی از تاکتیک های مورد علاقه بازاریابان B2B برای استفاده، بازاریابی محتوا به عنوان راه تیم شما برای تولید و توزیع محتوای رهبری فکری و موارد دیگر عمل می کند. تولید مداوم وبلاگها، مقالات، کتابهای الکترونیکی، برگههای اطلاعاتی و سایر محتواها میتواند به ایجاد اعتماد و تخصص در این صنعت کمک کند. خوانندگان مدام به محتوایی که از آن چیز جدیدی یاد می گیرند بازخواهند گشت. محتوای برتر خود را بر آموزش متمرکز کنید. با محتوای شخصیسازی شده B2B به حرکت مشتریان بالقوه از طریق قیف ادامه دهید.
2- سئو:
سئو چیزی نیست که بتوانید در یک هفته آن را انجام دهید. انتظار داشته باشید که نتایج آنی را ببینید. از آنجایی که سازمانهای بیشتری برای یافتن نقاطی در صفحه اول نتایج جستجو در گوگل رقابت میکنند. اختصاص دادن زمان در برنامه بازاریابی خود به سئو امری ضروری است. درک اینکه چه کلمات کلیدی برای بهینه سازی وب سایت و قطعات محتوای خود می تواند به هدایت محتوا به مخاطبانی که در جستجوی آن هستند کمک کند. تحقیق کلمات کلیدی باید یک مرحله اصلی در این فرآیند باشد. زیرا اگر برای کلمات کلیدی صحیح بهینه سازی نکنید. رتبه بندی شما به درستی منعکس نمی شود.
3- رسانه های اجتماعی:
از آنجایی که پلتفرم ها و کانال های محتوای دیجیتال بیشتر و بیشتر توسط تیم ها و افراد مورد استفاده قرار می گیرند. استفاده از رسانه های اجتماعی هرگز مهم نبوده است. در برنامه بازاریابی شما، این باید فعالیتی باشد که زمان قابل توجهی به آن اختصاص داده شده است. وقتی به اهداف بازاریابی بلندمدت پیرامون رسانه های اجتماعی فکر می کنید. باید آن ها را هم برای سازمان B2B و هم برای مدیران B2B خود ایجاد کنید. مدیران B2B در رسانه های اجتماعی برای جنبه رهبری فکری بسیار مهم هستند. در حالی که هر دو می توانند به ایجاد آگاهی از برند کمک کنند.
اهمیت توسعه اپلیکیشن موبایل برای کسب و کارها امروزه آشکار است. زیرا کاربران به تدریج به دنبال انجام کارها به صورت مجازی هستند. جهت آشنایی با مهم ترین مزایای اپلیکیشن موبایل مقاله زیر را حتما مطالعه نمایید.
چگونگی تنظیم و پیگیری اهداف بازاریابی B2B
در ادامه به چگونگی تنظیم و پیگیری اهداف بازاریابی B2B خواهیم پرداهت. با ما در ادامه همراه باشید.
1- تعیین چگونگی موفقیت برای شرکت شما
اولین قدم برای تعیین اهداف بازاریابی، شناسایی دستاوردهایی است که برای شما اهمیت بیشتری دارد. به نظر شما چه چیزی به موفقیت شرکت شما کمک می کند؟ چه چیزی بیشترین تاثیر را خواهد داشت؟ آیا به دنبال کسب درآمد بیشتر هستید؟
راه دیگری برای انتخاب اهداف برای کسب و کارتان این است که معیارهایی را در نظر بگیرید که شرکت شما در آن ضعیف عمل می کند. مشخص کنید نقاط ضعف در قیف بازاریابی شما کجاست. از آنجا، مشخص کنید که قصد دارید در مورد آن چه کاری انجام دهید. برای مثال، شاید حضور شما در شبکه های اجتماعی آنقدر که می خواهید قوی نباشد. اهدافی که با این مشکل مطابقت دارند ممکن است شامل افزایش تعداد فالوورها، جلب مشارکت بیشتر (مانند لایک، اشتراک گذاری، نظرات و غیره) یا بهبود تبلیغات رسانه های اجتماعی شما باشد.
وقتی به نقاط ضعف شرکت خود نگاه می کنید. ممکن است متوجه شوید که راه های زیادی برای مقابله با این نقاط ضعف وجود دارد. نکته کلیدی این است که بهترین روش برای رفع مشکل و تعیین هدف بر اساس آن روش را بیابید.
2- اولویت بندی اهداف مهم
هنگامی که چند هدف را که می خواهید با شرکت خود به آن دست یابید فهرست کردید. ابتدا باید اهدافی را که می خواهید به آن ها برسید اولویت بندی کنید. به عنوان مثال، 85 درصد از بازاریابان B2B می گویند تولید سرنخ مهم ترین هدف بازاریابی محتوایی آن هاست. اما ممکن است اهداف دیگری در ذهن داشته باشید.
کدام اهداف برای موفقیت شرکت شما مهم هستند؟
برای فهمیدن این موضوع، ممکن است انتخاب یک هدف اولیه از لیست خود و ادامه دادن به آن مفید باشد. به عنوان مثال، ممکن است شرکت شما به اندازه ای که شما می خواهید فروش نداشته باشد. یا شاید تعداد زیادی از فروش های شما زمان زیادی طول بکشد تا تکمیل شود. هر یک از این اهداف می تواند نقطه کانونی شما باشد. همان طور که هدف اصلی خود را انتخاب می کنید. مطمئن شوید که یک اجماع گروهی در مورد آن به دست آورید تا مطمئن باشید که تیم های شما به این هدف متعهد خواهند بود.
در هر سازمانی با وجود خلاقیت پیشرفت اتفاق می افتد. خلاقیت فردی و سازمانی نیز به همین دلیل بسیار مهم است. جهت آشنایی با راه های ارتقا این خلاقیت سری به مقاله زیر بزنید.
4- دنبال کردن سیر پیشرفت خود
بعد از اینکه همه چیز را شروع کردید. مهم است که ببینید از نظر تکمیل هدفتان چگونه عمل کرده اید. ردیابی پیشرفت شما کلید یادگیری این است که چه چیزی موثر است و چه چیزی مفید نیست. از نتایج خود، می توانید مسیر بعدی خود را مشخص کنید. اگر به نظر می رسد افزایش هزینه تبلیغات تفاوتی ایجاد نمی کند. پس کاهش هزینه های خود را در نظر بگیرید. اگر ایجاد احساس فوریت در CTA های خود باعث جذب کلیک های بیشتر و افزایش تبدیل ها می شود.
دیدگاهتان را بنویسید