مقایسه برترین سایت های فریلنسینگ خارجی
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به معرفی و مقایسه برترین سایت های فریلنسینگ خارجی بپردازیم. امروزه کسب درآمد از طریق اینترنت چندان عجیب و دور از ذهن نیست. یکی از بهتری و پردرآمد ترین روش ها در سطح جهانی فریلنسینگ است.
عموما افراد از دور کاری و فریلنسری به عنوان شغل دوم و یا کمکی یاد می کنند. ولی خب درصدی هم به عناوین شغل اصلی خود این کار را انجام می دهند. به دلیل اینکه سایت های خارجی و ایرانی زیادی هستند که در این زمینه فعالیت دارند و البته که هرکدام ویژگی های خاص و منحصر به فرد خود را دارند و بیشتر محدوده خاصی را پوشش می دهند. نکته مهم این است هدف از فریلنسینگ هرچه باشد .نباید صرفا به این سایت ها مراجعه و ثبت نام کنید بلکه باید بهترین های های این حوزه را بشناسید.رزومه خوبی فراهم کنید و شیوه معرفی و اثبات خود در قالب یک پروفایل حرفهای را کاملا بدانید.مارا در ادامه این مقاله از بخش فریلنسینگ دنبال کنید.((;
بهترین وبسایت های متداول فریلنسینگ خارجی
سایت up work
Upwork یک سایت فریلنسینگ محبوب در سطح جهان است که به شما امکان می دهد فریلنسرها را از سراسر جهان استخدام کنید، مدیریت کنید و به آنها پول پرداخت کنید. این سایت شاید بزرگترین بازار پروژه های آنلاین در دنیا باشد. شما با هر تخصصی می توانید در این سایت شغل فریلنسری مورد علاقه خود را پیدا کنید. جدا از تکنولوژی های مختلف در این سایت، فریلنسرها می توانند پروژه های کوتاه مدت، بلند مدت و سطح تخصصی پروژه ها را نیز انتخاب نمایند.
از نقاط قوت Upwork می توان به مرور پروفایل های فریلنسر، تضمین بازپرداخت پول، خدمات حقوق و دستمزد و Work Diary اشاره کرد.
شما به عنوان یک فریلنسر در این پلتفرم انعطاف پذیر هستید و می توانید در پروژه های کوتاه، مداوم، فردی، تیمی و بیشتر کار کنید. این یک گزینه مناسب برای بسیاری از فریلنسرها، به ویژه کسانی که در سال های اولیه فریلنسری خود هستند.
به عنوان یک کارفرما، استفاده از سایت بسیار آسان است برایتان و هرآنچه را که برای استخدام یک فریلنسر فوراً لازم دارید، در خود جای داده است. فقط کار را تعریف کنید ، فریلنسرهای خود را استخدام کنید، ساعت کاری آنها را پیگیری کنید و سپس با پیوند دادن کارت اعتباری ، حساب بانکی یا PayPal آنها را پرداخت کنید. همه این کارها از طریق Upwork انجام می شود تا به راحتی بتوانید به جای تدارکات ، روی پروژه خود تمرکز کنید.
هزینه های Upwork
در این سایت شما به عنوان مشتری ، شما 3٪ هزینه تراکنش پرداخت را به سایت پرداخت خواهید کرد ، اما فریلنسر از 5٪ الی 20٪ کل مبلغ قرارداد را به سایت پرداخت خواهد کرد.
محاسبه درصد پرداختی فریلنسر ها بدین صورت است که برای 500 دلار اول که برای مشتری خاص صورتحساب دریافت می شود ، فریلنسر 20٪ هزینه پرداخت می کند ، برای 500.01 تا 10،000 دلار بعدی فریلنسر 10٪ پرداخت می کند. با هر چیزی بالاتر از 10،000 دلار ، 5٪ است.
در نظر گرفتن هزینه از طرف فریلنسر مهم است زیرا برخی از فریلنسرها این هزینه را در نرخ ساعتی خود حساب می کنند.
سایت Freelancer
فریلنسر بزرگترین سایت فریلنسینگ و تأمین منابع مالی در جهان است. شبکه گسترده ای ازکارفرمایان و فریلنسر های 247 کشور را در بر می گیرد. از سال 2001 تاکنون میزبان بیش از هفت میلیون پروژه بوده است.برخلاف سایر وبسایتهای این فهرست، در وبسایت فریلنسر امکانی جالب وجود دارد، که فریلنسرها برای اثبات مهارتهای خود با یکدیگر رقابت میکنند. بنابراین اگر دوست دارید، یکی از میلیون ها موقعیت شغلی موجود در فریانسر را از آن خود کنید. و همچینین روحیه رقابتی دارید و از این مهم تر به توانایی های خودتان اعتماد دارید. عضویت در فریلنسر بهترین گزینه برای شما می تواند باشد.
اگر کارفرما هستید وبه دنبال فردی مناسب، برای اینکه یک فریلنسر واجد شرایط برای شغل خود پیدا کنید تنها کافیست ، فقط یک پروژه ارسال کنید و در عرض چند دقیقه پیشنهادات خود را دریافت کنید. سپس پیشنهادها و قیمت را با هم مقایسه کنید. سپس فریلنسری را که می خواهید با آن کار کنید انتخاب کنید و کار را شروع کنید.
Freelancer فقط در صورت رضایت از کار ارائه شده توسط فریلنسرها ،درگاه پرداخت شما را باز می کند.
هزینه های کار در فریلنسر
این هزینه برای کارفرما به صورت 3% (حداقل 3 دلار) برای پروژه هایی که با قیمت ثابت پرداخت می کند. برای هرگونه پرداخت برای پروژه های ساعتی 3% هزینه معامله در نظر گرفته شده است. فریلنسر ها نیز 10% (حداقل 5دلار) برای هر پروژه با هزینه ثابت و 10% بابت کار ساعتی پرداخت می کنند.
سایت Guru
Guru یک سرویس فریلنسر مستقر در پیتسبورگ ، پنسیلوانیا است که به کارفرماها کمک می کند تا فریلنسرهای مناسب شغل مناسب را پیدا کنند. آنها دارای یک شبکه جهانی بیش از 1.5 میلیون “گورو” هستند که می توانند در پروژه های فنی ، خلاقانه و تجاری شما کمک کنند.
برای یافتن فریلنسر با گورو ،کافیست فقط یک پروژه را به صورت رایگان ارسال کنید. شما می توانید پروفایل های فریلنسر را مرور کرده و کارهای گذشته آنها را مشاهده کنید. تا بتوانید با خیال راحت فریلنسر خود را استخدام کنید. پس از انتخاب فریلنسر، پروژه خود را بصورت آنلاین در Guru Workroom مدیریت کنید. جایی که می توانید توافق نامه هایی ایجاد کنید ، نقاط عطفی را تعیین کنید ، وظایفی را تعیین کنید ، ارتباط برقرار کنید ، اسناد را به اشتراک بگذارید و موارد دیگر. Guru همچنین از پرداخت ها شما حفاظت می کند. شما به گورو پرداخت می کنید و آنها فقط در صورت تأیید کار ، بودجه را به فریلنسر شما می دهد.
سایت Peopleperhour
Peopleperhour می تواند به شما در یافتن فریلنسرهایی با مهارت مناسب بالا برای هر آنچه که پروژه شما به آن نیاز دارد کمک کند. فریلنسرهایی که در زمینه طراحی ، توسعه ، محتوا و تبلیغ مهارت دارند. برای شروع کار ، فقط پروژه و اهداف خود را شرح دهید. سپس PeoplePerHour آن را برای انجام کار به متخصصان راهنما ارسال می کند.
در این سایت، یک فریلنسر می توانند به بازار وسیعی از پروژه های گوناگون از طراحی وب سایت تا فروش، مارکتینگ و ترجمه متون دسترسی پیدا کنند.
سایت 99Designs
99 دیزاینز یکی از سایت های فریلنسی است. که برای طراحان راه اندازی شده و به طراحان امکان رقابت با هم را می دهد. شاید بشه گفت که بزرگترین سایت برای فریلنسر ها در حوزه طراحی لوگو، وب و درکل کار های گرافیکی است. شیوه فعالیت دراین سایت اینگونه است که مشتری بصورت خلاصه کار خود را اعلام می کند. فریلنسر ها طرح های اولیه (اتود) خود را ارسال می کنند. و کارفرما از میان هرکدام که نزدیک تر به خواسته اش بود را برای ادامه کار انتخاب می کند.
Freelancer نیز بعد از مشاهده کسب موفقیت 99Designs در این شیوه، از این روش نیز در پروژه های خود استفاده کرد.
دیدگاهتان را بنویسید