اکوسیستم کارآفرینی چیست؟
در این مقاله می خواهیم در مورد اکوسیستم کارآفرینی بحث کنیم . در سراسر جهان ، کارآفرینی می تواند به تمام موضوعات مربوط به رشد اقتصادی ، ثبات و همچنین اندازه گیری رفاه در کشورها بپردازد. اکوسیستم نقش بسیار حیاتی در رشد یا سقوط شرکت های تجاری دارد.درادامه به این می پردازیم که اصلا اکوسیستم کارآفرینی چیست. در ادامه این مقاله از بخش کارآفرینی آکادمی رایانیتا همراه ما باشید.
ما از کارآفرینی مبتنی بر نیاز به سمت ایجاد شرکت های مبتنی بر فرصت حرکت می کنیم که بسیار سخت است. به خصوص در ظهور اقتصاد بازار. موفقیت کارآفرینی و همچنین تأثیرگذاری ، به طور مستقیم یا غیرمستقیم تحت تأثیر محیط یا اکوسیستمی قرار می گیرد که در آن تجارت خود را انجام می دهد.
اکوسیستم کارآفرینی
اکوسیستم کارآفرین مجموعه ای از افراد مختلف است که می توانند کارآفرینان بالقوه یا موجود باشند. سازمان هایی که از کارآفرینی پشتیبانی می کنند. می تواند مشاغل ، سرمایه گذاران خطرناک ، ناجیان تجارت و بانک ها باشند. همچنین موسساتی مانند دانشگاه ها ، آژانس های بخش دولتی و فرآیندهای کارآفرینی که در داخل اکوسیستم رخ می دهد. مانند: نرخ زاد و ایجاد مشاغل ، تعداد شرکت های بالقوه در جال رشد ، کارآفرینان سریالی و جاه طلبی های کارآفرینی آنها می باشد.
از یک اکوسیستم کارآفرینی چه چیزی بدست می آید
همانطور که قبلاً ذکر شد ، اکوسیستم کارآفرینی ترکیبی از مولفه های اجتماعی ، اقتصادی ، فرهنگی و سیاسی در یک منطقه است. علاوه بر این در یک اکوسیستم کارآفرینی، با کمک عناصر مختلف برای پشتیبانی و توسعه ایجاد می شود. که برای رشد کسب و کارهای نوپا مفید است. علاوه بر این ، کارآفرینان تازه یاد می گیرند که ریسک کنند و همچنین شروع به جستجوی برخی از بودجه های پروژه های تازه توسعه یافته خود کنند.
در محیط محلی کارآفرینان ، همه این نهادها با یکدیگر مرتبط هستند و عملکرد آنها را به صورت رسمی و غیر رسمی ایجاد می شود. بنابراین ، کل سیستم می تواند با هم کار کند. تعامل بین این زیر سیستم ها باید به روشی انجام شود که بتواند انگیزه را برآورده کند.
ویژگی های اکوسیستم کارآفرینی
همانطور که می دانید، اکوسیستم کارآفرینی تأثیر زیادی در رشد کسب و کارها دارد. به راحتی می توان از بودجه موسسات مختلف بهره گرفت. همه این جوامع فوق العاده سرمایه گذاری بسیار مفید هستند. به یک شرکت کمک می کنند تا تجارت خود را توسعه دهد. حال بیاید به برخی از ویزگی های این اکوسیستم بپردازیم:
1- شامل شش حوزه است
صدها عنصر بخشی از اکوسیستم کارآفرینی است که به شش حوزه عمومی تفکیک شده است. این شامل فرهنگ ، اجازه دادن به سیاست ها و رهبری ، مقدار مناسب در دسترس بودن بودجه ، کیفیت سرمایه انسانی ، بازارهای مبتنی بر سرمایه گذاری برای محصولات و طیف وسیعی از کمک های نهادی و همچنین زیرساختی است.
2- منحصر به فرد بود هر اکوسیستم
با کمک این شش حوزه ، توصیفی از اکوسیستم کارآفرینی بدست خواهیم آورد و از شش حوزه اصلی تشکیل شده است اما این حوزه ها حاوی چندین مولفه هستند که از پیچیدگی و فردیت بالایی برخوردار هستند.
3- تعیین دلایل اصلی و ارزش عملی محدود شده
سطح کارآفرینی در یک جامعه تحت تأثیر آموزش ، عملکرد مناسب بازارهای سرمایه و همچنین چارچوب های نظارتی و قانونی قرار می گیرد. به طور کلی ، تأثیر بسیار ضعیف است و همچنین برای مدت طولانی باقی می ماند. هر از گاهی تغییرات بزرگی را در کارآفرینی احساس می کنیم که نتیجه اصطلاح “تعاملات مرتبه بالا” طبق آماری است. اصطلاح “تعاملات مرتبه بالا” به این معنی است که گروهی از متغیرها با هم کار می کنند.
در حقیقت ، تعداد اندکی از افراد خواه دو نفر باشند یا بیشتر می توانند کاتالیزوری باشند که هیچ تغییری در مراحل انجام شده ایجاد نمی کند. در حالی که ارزیابی و ارزیابی اکوسیستم کارآفرینی در سطح منطقه ای برای تعیین یک مسیر گاه به گاه در نقاط مشخص در طول زمان مفید است و تجزیه و تحلیل این که برای ورود به مسیرهای عمومی معمولی از کاربرد کمتری برخوردار است.
4-اکوسیستم های کارآفرینی نسبتاً خودپایدار هستند
همانطور می دانید “موفقیت با تولید مجدد شش حوزه اکوسیستم کارآفرین” موفقیت را به وجود می آورد. یک نکته برجسته وجود دارد که باعث کاهش درگیری دولت می شود و باید بسیار مهم تر شود. ریشه کن نشده اما تا حد زیادی کاهش یافته است.
وقتی شش حوزه اکوسیستم کارآفرینی به اندازه کافی قوی باشند. پس آنها به طور متقابل تقویت می شوند ، همچنین رهبران عمومی علاقه ای به سرمایه گذاری در این تجارت ندارند تا آنها را در بقا در نبرد کمک کنند.
حوزه های اصلی اکوسیستم کارآفرینی
در این کره خاکی ، همه چیز بخشی از یک اکوسیستم مانند حوضه آبریز ، حشرات ، درختان ، چمن ها و همچنین مشاغل در حال اجرا یا در مسیر رشد است. با رشد کسب و کار شما ، اصطلاح “اکوسیستم کارآفرینی” مناسب آن است و دارای شش حوزه اصلی است.
مدل های زیادی برای اکوسیستم وجود دارد. اما ما فقط این شش مورد را به عنوان پایه و اساس در نظر می گیریم و در ادامه قصد داریم درک بهتری از این حوزه ها داشته باشیم. همه این حوزه ها نشان می دهد که از تفکر اقتصادی سنتی به دیدگاه مردم ، شبکه ها و همچنین موسسات اقتصادی مبتکرانه و جدید تغییر یافته است.
1- حوزه سرمایه گذاری
برای انواع مشاغل داشتن ذخایر مالی بسیار موثر و سودمند است. زیرا آنها می توانند با به دست آوردن منابع بیشتر رشد را حفظ کنند. یکی از جنبه های اصلی هر تجارت ، منابع مالی است زیرا پشتیبانی از تعیین افراد و خرید و همچنین اجاره املاک و همچنین ابزار و سرمایه گذاری در بازاریابی و فروش و پیگیری مشتریان را فراهم می کند.
2- حوزه سیاست
در سراسر مناطق مختلف جهان ، ارکان مقررات دولت متنوع است. هر سیاست دولت می تواند توانایی های شروع و گسترش تجارت را افزایش دهد یا کاهش دهد. تحت این حوزه ، عناصر مختلفی از جمله گام آسان برای شروع یک تجارت ، انگیزه مالیات ، و قوانینی که می تواند دوستانه با تجارت باشد ، دارد.
3- حوزه فرهنگ
ادعا شده است که برای تأسیس یک اکوسیستم کارآفرین در حال ظهور ، خیره شدن به حمایت فرهنگی نیاز است. تحمل ریسک و شکست در یک شرکت ، اولویت با خود اشتغالی ، جشن نوآوری ، داستان های موفقیت ، فرهنگ های تحقیقاتی و الگوها از جنبه هایی است. که به عنوان توضیحات مجمع جهانی اقتصاد همیشه در حمایت فرهنگی بسیار مهم است.
4- حوزه پشتیبانی
انواع موسسات غیرمتعارف ، و همچنین سازمان ها ، به ایجاد و گسترش تجارت نیز کمک می کنند.
تحول دیجیتال و ایجاد اکوسیستم دیجیتال به صورت بنیادی در حال تغییر دادن همۀ صنایع است و صنایع نیز منافع خود را در آن جستجومیکنند. به شما پیشنهاد می کنیم برای درک بهتر از اکوسیستم دیجیتال حتما به مطالعه مقاله اکوسیستم دیجیتال چیست؟ بپردازید.
5- حوزه مارکت
نمایندگی از تمایل مصرف کننده برای خرید محصولات و همچنین خدمات یک شرکت توسط حوزه مارکت نشان داده می شود.
6- حوزه سرمایه انسانی
کیفیت و کمیت نیروی کار حوزه سرمایه انسانی است. بر اساس مهارت ها و توانایی هایی که افراد دارند ، محیط کار متناسب با آن ایجاد می شود. برخی از عناصر این حوزه مانند استعداد فنی و مدیریتی ، تجربه یک شرکت کارآفرین ، دسترسی نیروی کار مهاجر و در دسترس بودن منابع خارجی وجود دارد.
دیدگاهتان را بنویسید