اکستنشن های گوگل کروم برای چک سئو
در این مقاله می خواهیم اکستنشن های گوگل کروم برای چک سئو را به شما معرفی کنیم. همان طئر که می دانید بهینه سازی سئو سایت امری ضروری و لازم است. اما از کجا بدانیم کجای راه بهینه سازی قرار داریم. یا روی چه مسائلی باید بیشتر تمرکز کنیم. با نصب و استفاده از این اکستنشن ها می توانیم سئو وبسایت خود را به راحتی بررسی و آنالیز کنیم. با تیم رایانیتا در ادامه همراه باشید تا به معرفی برخی از اکستنشن های گوگل کروم برای چک سئو بپردازیم.
1- اکستنشن MozBar
MozBar به کاربران خود این امکان را می دهد تا فقط با یک کلیک SEO را در مرورگر خود بررسی کنند. MozBar هنگام مشاهده هر صفحه وب ، معیارهایی را ارائه می دهد. MozBar به کاربران امکان می دهد SERP ها را به یک فایل CRV صادر کرده و به تجزیه و تحلیل دسترسی پیدا کنند. به روزرسانی در MozBar Premium توابعی مانند تجزیه و تحلیل دشواری کلمات کلیدی ، بهینه سازی صفحه و معیارهای جستجوگر SERP را ارائه می دهد.
2- اکستنشن Keywords Everywhere
کلمات کلیدی در همه جا ابزاری است که سه نوع اطلاعات مختلف را برای کلمات کلیدی در گوگل نشان می دهد. حجم جستجوی ماهانه ، هزینه هر کلیک و رقابت Google Adwords. با نصب این اکستنشن، رفت و برگشت از Google Keywords به صفحه مرورگر باز خود از گذشته است. زیرا یک اکستنشن درون مرورگر است.
3- اکستنشن GrowthBar
GrowthBar یک اکستنشن ساده کروم است که به شما امکان دسترسی سریع به نقاط مهم داده های جستجوگرها در مورد هر وب سایتی را می دهد. کانال های رشد و کلمات کلیدی را که برای آنها کار می کند قفل می کند. این ابزار به شما امکان می دهد کلمات کلیدی با بهترین عملکرد ، امتیاز دشواری رتبه بندی کلمات کلیدی ، اقتدار دامنه ، داده های لینک دادن ، تعداد کلمات صفحه ، تبلیغات فیس بوک و موارد دیگر را جستجو کنید.
4- اکستنشن SimilarWeb
ارائه ترافیک و معیارهای کلیدی برای هر وب سایت ، SimilarWeb یک برنامه محبوب محبوب است. که به کاربران امکان می دهد هنگام جستجو در اینترنت با یک کلیک آمار و استراتژی هر وب سایت را مشاهده کنند. این اکستنشن برای کسانی که به دنبال استراتژی های جدید و موثر در جستجوگرها هستند و همچنین علاقه مند به تجزیه و تحلیل روندهای مختلف در بازار مفید است.
5- اکستنشن SEO Meta in 1 Click
SEO Meta in 1 Click تنها با یک کلیک تمام متا تگ ها و اطلاعات اصلی SEO را برای یک صفحه وب نمایش می دهد. این شامل طول عناوین و توضیحات ، URL ، سرصفحه ها به ترتیب شکل ظاهری و تعداد تصاویر بدون متن alt است.
6- اکستنشن BuzzSumo
این اکستنشن به شما امکان می دهد اشتراک و محتوای با عملکرد بالا را به راحتی در صفحات شبکه های اجتماعی ردیابی کنید. استفاده از BuzzSumo می تواند به تصمیم گیری های آینده SEO کمک کند. بک لینک هایی را که در صفحات خود ارائه می دهید بررسی کند.
7- اکستنشن Hunter
Hunter یافتن اطلاعات تماس فوراً در مرورگر شما را آسان می کند. این فرآیند با نام “جستجوی دامنه” توسط یک نماد در Chrome قابل دسترسی است. Hunter تمام آدرس های ایمیل مربوط به یک وب سایت را پیدا می کند.
8- اکستنشن Google Trends
Trends بخشی از Google Webmaster Tools است ، مجموعه ای از ابزارهای داخلی برای ساخت وب سایت ها و ادغام آنها با گوگل . Trends تجزیه و تحلیل ارائه می دهد، با استفاده از نمودار، در جستجوی برتر در گوگل از چندین کشور. این روند می تواند به شما کمک کند عملکرد SEO را در وب سایت خود شناسایی کنید.
9- اکستنشن SEMrush
SEMrush خود را به عنوان یک داشبورد ، گزارش عملکرد دامنه و همچنین صفحات منفرد ، نشان می دهد. یکی از ویژگی های برجسته آن جعبه ابزار SEO است که به کاربرانش امکان تجزیه و تحلیل بک لینک و مشاهده رتبه کلمات کلیدی را می دهد. این همچنین پیشنهادات SEO در صفحه را ارائه می دهد ، خود را در یک بخش استراتژی SEO جای می دهد.
10- اکستنشن Serpstat
با استفاده از Serpstat ، می توانید بلافاصله SEO وب سایت خود و همچنین رقبا را بررسی کنید. پس از کلیک روی نماد درون مرورگر، می توانید آنالیز کامل SEO از یک دامنه را دریافت کنید. Serpstat دارای سه بخش است: پارامترهای SEO در صفحه ، تجزیه و تحلیل صفحه و تجزیه و تحلیل دامنه.
11- اکستنشن Ahrefs
Ahrefs با نوار ابزار SEO خود در کرو ، خصوصیات وب سایت را بررسی می کند و کلمات کلیدی ، لینکها و نمایه های رتبه بندی را ارائه می دهد که باعث بهبود SEO در وب سایت شما می شود. برای دریافت یک گزارش دقیق در مورد معیار سئو ، فقط روی آن کلیک کنید.
12- اکستنشن Check My Links
13- اکستنشن NoFollow
Check My Links، بررسی سئو را فقط با یک کلیک انجام می دهد و از طریق صفحات وب لینک های خراب را اسکن می کند. با صرفه جویی در مصرف وقت بسیار زیاد، هنگام طراحی صفحات وب دارای لینک سنگین، اطمینان حاصل می شود که لینکها به درستی کار می کنند و هنگام خراب شدن لینک ها اشاره می کنند.
با NoFollow ، بازاریابان می توانند رئوس مطالبی از صفحات وب را مشاهده کنند که با متاتگ nofollow کدگذاری شده اند. از آنجا که لینک های Nofollow به معیارهای سئو اضافه نمی شوند ، کاربران می توانند با لینک های فهرست شده ، هر صفحه وب خارجی را که به وب سایت خود لینک می دهند ، شناسایی کنند. برای صفحاتی که نمی خواهید فهرست بندی شوید – مانند یک صفحه فرود – NoFollow بررسی می کند که آیا این صفحات به درستی کدگذاری شده اند یا لینک هایی را که به درستی کار نمی کنند برجسته می کند.
گوگل با اعلام تغییرات در نحوه برخورد با ویژگی لینک ها “nofollow” جهان سئو را به لرزه درآورد. تا چه حد درمورد این قیبل لینک ها می دانید؟ مقاله زیر را از درست ندید. که تاثیر زیادی بر روی سئو سایت شما دارند.(;
14- اکستنشن Screaming Frog SEO Spider
این ابزار برای کمک به شماست. Screaming Frog’s SEO Spider شما را قادر می سازد تا آدرس های اینترنتی وب سایت را بیابید و عناصر اصلی را برای تجزیه و تحلیل SEO و رفع مشکلات شناسایی شده اضافه کنید. این یک فرایند طولانی را ساده می کند. برخی از عناصر عبارتند از یافتن لینک های خراب ، کشف صفحات تکراری و تجسم سایت.
استفاده از یکی از اکستنشن های گوگل کروم برای چک سئو استرس SEO شما را کاهش می دهد. بسیاری اطلاعات مفیدی در مورد چگونگی اصلاح مهارت هایی مانند ایجاد بک لینک و دقت کلمات کلیدی در اختیار شما قرار می دهند.
دیدگاهتان را بنویسید