9 مهارت لازم یک فریلنسر
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به بررسی 9 مهارت لازم یک فریلنسر بپردازیم. ورود به دنیای ناشناخته فریلنسر آسان نیست. ما غالباً درمورد چگونگی موارد لازم برای موفقیت به عنوان یک فریلنسر صحبت می کنیم. اما به ندرت می گوییم دقیقاً کدام یک را بخاطر اینکه واقعاً زیاد است، بیان می کنیم. هرکسی که حداقل یک یا دو سال فریلنسر بودن را امتحان کرده باشد. می داند که مجموعه مهارت های مورد نیاز چقدر گسترده است. با ما در ادامه همراه باشید تا با 9 مهارت لازم یک فریلنسر آشنا شوید.
فریلنسرها به چه مهارت هایی نیاز دارند؟
هنگامی که ما در مورد مهارت های یک شخص برای یک کار خاص صحبت می کنیم ، شما اغلب با عبارات “مهارت های سخت” و “مهارت های نرم” مواجه خواهید شد. بنابراین دقیقاً چه تفاوتی بین این دو وجود دارد.
مهارت های سخت
توانایی های قابل یادگیری ، قابل اندازه گیری که برای یک کار خاص بسیار مهم است. این مهارت ها را می توان به وضوح تعریف کرد و اغلب به جای طبیعی آموخته می شوند. مانند:
- تخصص در یک زبان برنامه نویسی برای یک برنامه نویس
- امکان ساخت وب سایت وردپرس برای یک توسعه دهنده وب
- تخصص استفاده از Sketch برای یک طراح وب
- دانش افزونه وردپرس و Yoast برای یک نویسنده
مهارت های نرم
مهارت های نرم بیشتر ویژگی های شخصیتی است که می تواند به فرد در یک کار خاص کمک کند. اگرچه این ها برای یک کار کاملاً مهم نیستند، اما بسیار مفید هستند و می توانند تفاوت بین موفقیت و شکست را ایجاد کنند. مانند:
- ارتباط بین فردی
- حالت
- تفکر انتقادی
فریلنسرها بسته به رشته ای که در آن تخصص دارند و خدماتی که ارائه می دهند به مهارتهای سخت یا اصلی مختلفی نیاز دارند. اما وقتی صحبت از مهارت های نرم می شود ، ویژگی ها و مهارت های خاصی در شخصیت وجود دارد که به هر فریلنسر کمک می کند. در ادامه به معرفی 9 مهارت لازم یک فریلنسر می پردازیم.
1- اعتماد به نفس
شما به عنوان یک فریلنسر باید به کاری که می توانید انجام دهید و توانایی های خود اطمینان داشته باشید. اگر به خودتان اعتقاد ندارید، مشتریان بالقوه نیز باور نمی کنند. اعتماد به نفس داده نمی شود و قطعاً می توان با انجام وظیفه در حد توان خود و توانایی تحقق بخشیدن به آنچه تاکنون بدست آورده اید ، یاد گرفت.
فریلنسینگ یک فرهنگ در حال گسترش در سطح جهان است. اما خب این فرهنگ یا به نوعی این شغل مزایایی و معایبی نیز دارد. پیشنهاد می کنیم برای آشنایی با این مزایا و معایب مقاله زیر را مطالعه نمایید.
2- مدیریت زمان
توانایی ایجاد برنامه ها و مهم تر از همه حفظ آن ها، تصمیم می گیرد که کسب وکار شما چقدر خوب عمل می کند. فریلنسینگ با کار در محیط های اداری متفاوت است. هیچ کس شما را چک نمی کند و منجر به فشار خارجی کمتر می شود.
شما باید بدانید که چه چیزی برای بالا بردن سطح انگیزه شما مفید است و برنامه خود را با حداقل تعلل مرتب کنید. در یک روز شما باید روی پروژه کار کنید، جلساتی را با مشتری های مختلف اجرا کنید. با فاکتورها سرو کار داشته باشید ، با مشتریان بالقوه پیگیری کنید و …
3- مهارت های ارتباطی و بین فردی
شما نیاز به برقراری ارتباط بیشتر با مشتریان خواهید داشت، باید به نحو احسن انجام شود. شما باید بتوانید به صورت کوتاه و دقیق آنچه دقیقاً می توانید ارائه دهید و تحت چه شرایطی بیان کنید. از طرف دیگر ، شما باید بفهمید که چرا طرف مقابل به روشی خاص ارتباط برقرار می کند. شما باید خیلی اوقات خود را جای مشتری خود قرار دهید!
علاوه بر این شما برای برقراری ارتباط با دیگر فریلنسرهایی که در زمینه کاری شما کار می کنند، به مهارت های شبکه عالی نیاز خواهید داشت. شرکت در کنفرانس ها و رویدادها و مکالمه با دیگر متخصصان در محل کار شما نیز می تواند در تجارت آزاد شما شگفت انگیز باشد.
4- مهارت های مارکتینگ
کلمات LinkedIn ، SEO یا Google Ads برای شما معنایی دارند. اگر نه شما احتمالاً آماده نیستید که یک فریلنسینگ را برای خود شروع کنید. قرار گرفتن در معرض یکی از دشوارترین موارد در آغاز کار است. بنابراین باید بدانید که چگونه می توانید هر ذره تقویت اضافی به خود بدهید. رسانه های اجتماعی باید بخشی از استراتژی بازاریابی شما و همچنین توصیفات مشتری باشد.
5- توانایی در ترجمه
احتمالاً شما حداقل به یک زبان مسلط هستید. یک روش ناشناخته برای متنوع کردن مجموعه مهارت های شما یادگیری زبان دوم و یافتن کار به عنوان مترجم است. Duolingo یک برنامه کاربردی رایگان است که فقط در عرض چند هفته زبان های دیگر را به شما یاد می دهد.
6- مهارت های مدیریت و تجارت
این که آیا در مورد حفظ یک ضرب الاجل است یا می دانید که در طی دو سال دیگر کسب و کار شما به کجا هدایت می شود. برنامه ریزی اغلب باعث تفاوت بین فریلنسرهای خوب و عالی می شود.
فریلنسرها نه تنها نیاز دارند که زمان و حجم کار خود را به صورت هفتگی مدیریت کنند. بلکه شما باید بتوانید هدفی بلند مدت را برای مسیری که می خواهید تجارت شما در آن قرار داشته باشد ، ترسیم کنید.
7- مهارت های کنترل استرس
استرس و فرسودگی شغلی فریلنسر را به راحتی از بین می رود اگر در حال حاضر در وضعیت قابل مقایسه ای نیستید، اما می تواند یک چالش واقعی باشد. حفظ سر واضح و زیاد کار نکردن خود یکی از عوامل تعیین کننده در ادامه کار بودن کسب و کار شما بعد از چند ماه اول خواهد بود.
8- مهارت های فروش و مذاکره
متقاعد کردن مشتری برای اینکه به خدمات شما نیاز دارند. هنگامی ضروری است که شما رئیس خود باشید و ماهانه کاملاً مسئولیت درآمد خود را داشته باشید. بعلاوه ، شما باید بتوانید این کار را در مدت زمان کوتاهی انجام دهید. خواه از طریق نوشتن ، از طریق وب سایت خود و یا چهره به چهره.
مشتری های بالقوه از طریق تعداد زیادی فریلنسر همکاری می کنند و شما نیاز دارید که بتوانید به سرعت تأثیر خود را بگذارید تا توجه آنها را به شما و خدمات خود جلب کنید. در حالی که همچنان مشتری های بالقوه خود را جذب می کنید ، باید از مشتریان واقعی خود مراقبت کنید تا آنها را در طولانی مدت نگه دارید.
با افزایش کار از راه دور (فریلنس)، افراد بیشتر از هر زمان دیگری می خواهند به یک فریلنسر تبدیل شوند. اما برای شروع فریلنسینگ ابتدا باید کار هایی را انجام دهید یا بهتر بگوییم آغاز این کار یک سری گام هایی دارد. توصیه می کنیم مقاله زیر را حتما مطالعه نمایید.
9- اشتیاق برای یادگیری و کنجکاوی
تقریباً هر زمینه از فریلنسینگ بسیار پویا است. قوانین خاص خود را دارد. اما این وظیفه شماست که دائماً خود را بهتر کرده و مهارت های جدید مرتبط را بیاموزید که این کار خدمات شما را برای مشتریان جدید جذاب نگه می دارد.
دیدگاهتان را بنویسید