هوش مصنوعی و آینده طراحی وب
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به هوش مصنوعی و آینده طراحی وب بپردازیم. صنعت طراحی وب با پیشرفت فناوری دائما در حال تغییر است. این که آیا تغییر سبک ها، بهترین شیوه های جدید یا اجرای فناوری نوآورانه است. ما شاهد پیشرفت اینترنت در چند دهه گذشته بوده ایم. پیشرفت های عمده مانند دسترسی به اینترنت پرسرعت منجر به تجربه بیشتر کاربران شده است. همچنین شاهد محتوای چند رسانه ای و HTML5 به استانداردهای جدید هستیم.
اما همه چیز برای طراحی وب شروع به تغییر می کند. نوع جدیدی از فناوری به آرامی به عنوان آینده این صنعت در حال ظهور است. برای آنچه آینده به نظر می رسد، هوش مصنوعی (AI) یک فناوری بدون جایگزین است. صنعت مدرن امروزی بطور اساسی به شیوه های سریع تر، دقیق و مقرون به صرفه ترین مشاغل آنلاین متکی هستند. طراحان و توسعه دهندگان با پتانسیل نامحدود خود می توانند از برنامه های هوش مصنوعی در توسعه وب برای ساده سازی وظایف روزانه مدیریت وب سایت خود و دستیابی به ارزش پاسخ بالاتر از کاربر هدف خود استفاده کنند. برنامه ها و ابزارهای هوش مصنوعی نه تنها عملکرد وب سایت شما را بصورت واضح روشن می کند. بلکه تجربه آنلاین آن را غنی و شخصی تر می کند. با ما در ادامه مقاله هوش مصنوعی و آینده طراحی وب همراه باشید.
ظهور هوش طراحی مصنوعی (ADI)
هوش طراحی مصنوعی (ADI) اخیرا تبلیغات گسترده ای ایجاد کرده است. می تواند در طراحی و توسعه وب، نسل اصلی بازی ها باشد. ADI را می توان به عنوان فناوری تعریف کرد که وب سایت ها را به تنهایی می سازد. در حالی که مداخله انسان تنها در مرحله اولیه مورد نیاز است. تا زمینه و خروجی مورد نظر را از طریق مجموعه ای از پارامترهای ورودی تنظیم کند.
پیشرفت های اخیر در الگوریتم های هوش مصنوعی و قابلیت های یادگیری ماشینی، ADI شکاف بین شناخت انسان و اتوماسیون ماشین را با هدف ایجاد قابلیت های بصری بیشتر و تجربیات بهتر کاربران کاهش داده است. وقتی صحبت از طراحی و توسعه وب می شود. پتانسیل عظیمی برای استفاده از ADI برای درک قوانین خلاقانه و اعمال مستقل آن ها وجود دارد. در حالی که ADI و یادگیری ماشینی هرگز جایگزین فرایند خلاقیت نمی شوند. هوش مصنوعی همچنان به عنوان یک هوش تقویت شده مفید خواهد بود. طراحان و توسعه دهندگان می توانند از آن برای بهبود نتایج مشتری و ایجاد تجربیات بهتر کاربر استفاده کنند.
روش کار ADI
روش کار ADI به این صورت است که از یادگیری ماشین برای تجزیه و تحلیل مجموعه داده های موجود مانند داده های خرید مشتری، زمان در داده های سایت، نرخ کلیک، داده های کاتالوگ محصولات و سایر معیارهای رفتاری استفاده می شود. هنگامی که مجموعه داده ها در دسترس است. AI سپس “ورودی” یا ترجیحات انسانی مانند طرح های رنگی، محتوا و زمینه را برای ایجاد یک طراحی کاملا منحصر به فرد برای رابط کاربری یا وب سایت اعمال می کند.
در حالی که نیاز به طراحان و برنامه نویسان را جایگزین نمی کند. اما فناوری هوش مصنوعی باید به زودی به اندازه ای پیشرفت کند که بسیاری از کارهای خسته کننده طراحان وب و توسعه دهندگان وب را در حال حاضر انجام دهد. از دیدگاه توسعه وب سازمانی در جایی که برنامه ریزی معماری گسترده و سفارشی مورد نیاز است. مهندسی انسانی، تجزیه و تحلیل کسب و کار و تفکر انتقادی را نمی توان به طور کامل با هوش مصنوعی جایگزین کرد. اما هوش مصنوعی می تواند روند معماری را سریع تر انجام دهد. از طریق برنامه نویسی، بررسی، تشخیص اشکال و آزمایش رگرسیون، ابزارهای مجهز به هوش مصنوعی می توانند ضربه زدن به کلیدها را کاهش داده و بهینه سازی کد و توصیه های قطعه را به سرعت ارائه دهند.
نکته مهم دیگر این است که ADI در هنگام ایجاد ایده برای UI وب سایت، معانی بسیاری از یک مشتری معمولی را در نظر نمی گیرد. همیشه مقدار زیادی از ترجیحات مشتری، تفاوت های ظریف و ذهنیت افراد وجود دارد که برای موفقیت در اجرای یک پروژه وب سایت باید در نظر گرفته شود. همه آن ها در حال حاضر در حوزه AI نیست.
نحوه متحول کردن طراحی وب توسط هوش مصنوعی
طراحی وب سایت سنتی همیشه توسط طراح فردی یا تیمی از طراحان تکمیل شده است. این طراحان از ترکیبی از کد نویسی و در برخی موارد از قالب های از پیش طراحی شده برای ایجاد طرح های وب سایت منحصر به فرد استفاده می کنند. اما با هوش بیشتر هوش مصنوعی، شروع به ورود به دنیای طراحی وب کرده است. این فناوری آنقدر در حال پیشرفت است که حتی می تواند از نظر خلاقیت، اصالت و شخصی سازی با طراحان رقابت کند. حتی قادر به تجزیه و تحلیل داده های صفحات وب موجود برای ایجاد طرح های بسیار شخصی است.
این باعث می شود تا ابزارهای خسته کننده ای را که اغلب با تجربه طراحی وب همراه هستند، کاهش دهید. همچنین یک ابزار قدرتمند برای کاهش هزینه ها در زمینه طراحی وب به شرکت ها ارائه می دهد.
هوش مصنوعی برای بهبود UX
هوش مصنوعی در حال حاضر چندین جنبه کلیدی طراحی وب را کنترل می کند. نقش تعیین کننده ای در UX دارد. با جدیدترین مداخلات هوش مصنوعی در طراحی وب، طراحان می توانند جبهه آنلاین خود را به تجربه ای پرمعنا و غنی برای مشتری تبدیل کنند. هوش مصنوعی طراحان را قادر ساخته تا رابط هایی بسازند که بسیار جذاب تر، ریسپانسیوتر و در نهایت انسانی تر باشند. در میان بسیاری از دستاوردهای هوش مصنوعی که امروزه شاهد آن هستیم. بارزترین نقش آن در ابزارهای بی شمار هوش مصنوعی است.
هوش مصنوعی به طور موثر چهره طراحی وب مدرن را تغییر داده. به سرعت بسیاری از بخش های استاندارد تعامل انسان و ماشین را ایجاد کرده است. یکی از بزرگترین نمونه های آن، ورود ربات های چت است که امروزه تقریبا مولفه تقریبا هر وب سایت یا برنامه تلفن همراه هستند. با الگوریتم های پیشرفته هوش مصنوعی و روش های پیچیده یادگیری ماشین، هوش مصنوعی به طور موثری شکاف بین شناخت انسان و اتوماسیون ماشین را پر می کند.
این امر ساختار طراحی وب سنتی را تغییر داده. تاثیر شدیدی بر نحوه تعامل کاربران با وب سایت ها گذاشته است. علاوه بر این، برنامه های کاربردی مبتنی بر هوش مصنوعی معنای برقراری ارتباط را دوباره تعریف کرده اند. پاسخ هایی شبیه به انسان تولید کرده و نیاز به مسیرهای گفتگو از پیش برنامه ریزی شده را جایگزین کرده اند. چت بات های امروزی مبتنی بر سیستم های پیشرفته پردازش زبان طبیعی (NLP) هستند که قادر به ایجاد مکالمات معنی دار هستند که نتایج بهتری در ایجاد تعامل دارند. در اینجا چند آمار جالب وجود دارد که چگونه چت بات ها در آینده تجارت آنلاین را هدایت می کنند.
هوش مصنوعی برای تقویت UI
به طور مشابه، رابط های کاربری (UI) از طریق یادگیری عمیق و هوش مصنوعی تطبیقی بهینه می شوند که قادرند تصمیمات طراحی را به تنهایی اتخاذ کنند. این برنامه با آموزش اصول طراحی و آموزش مشاهده صفحات موجود در وب سایت شما کار می کند. با ترکیب این دو فرایند، هوش مصنوعی قادر به تقلید از افکار مستقل و تولید طراحی وب سایت های کاربردی و جذاب منحصر به فرد است. پلتفرم های توسعه وب مانند Wix به طور فعال از ADI برای مدیریت طراحی UI خود استفاده می کنند.
الگوریتم Wix ADI با انتخاب بین میلیاردها ترکیب برای طراحی و ساخت یک رابط طراحی منحصر به فرد، کاملا اختصاصی برای کاربر، کار می کند. از آنجا که ADI برای این پلتفرم آموزش دیده است. به یادگیری و سفارشی سازی سایت بر اساس نیازهای کاربر، فعالیت های تجاری، تعاملات مشتری و ترجیحات شخصی ادامه می دهد.
دیدگاهتان را بنویسید