بیوگرافی بیل گیتس
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به بیوگرافی بیل گیتس بپردازیم. بیل گیتس بزرگترین کارآفرین تجارت نرم افزاری جهان، مایکروسافت را با پاول آلن تأسیس کرد. متعاقباً به یکی از ثروتمندترین مردان جهان تبدیل شد. با ما در ادامه همراه باشید تا بیشتر به بیوگرافی بیل گیتس بپردازیم.
بیل گیتس کیست؟
بیل گیتس کارآفرین و تاجر همچنین شریک تجاری اش پل آلن بزرگترین تجارت نرم افزاری جهان، مایکروسافت را از طریق نوآوری در فن آوری، استراتژی شدید تجاری و تاکتیک های تهاجمی تجاری تأسیس و ساختند. در این روند ، گیتس به یکی از ثروتمندترین مردان جهان تبدیل شد. در فوریه 2014، گیتس اعلام کرد که از سمت خود به عنوان رئیس مایکروسافت کناره گیری می کند. به کارهای خیرخواهانه در بنیاد خود، بنیاد بیل و ملیندا گیتس می پردازد.
تولد و سنین جوانی
ویلیام هنری گیتس سوم در 28 اکتبر 1955 در سیاتل، واشنگتن متولد شد. گیتس در خانواده ای از طبقه متوسط بالاتر به همراه خواهر بزرگتر خود، کریستین و خواهر کوچک ترش لیبی بزرگ شد. پدر آنها، ویلیام اچ گیتس وقتی با همسر آینده خود،مری ماکسول ملاقات کرد. دانشجوی امیدوار کننده، اگر تا حدی خجالتی بود. وی یک دانشجوی ورزشکار و اخراجی در دانشگاه واشنگتن بود. به طور فعال در امور دانشجویی و رهبری شرکت داشت.
گیتس با مادرش مری ، كه پس از مدت كوتاهی شغل معلمی رها کرد. وقت خود را صرف كمك به تربیت فرزندان و كار در امور مدنی و امور خیریه كرد ، رابطه بسیار نزدیكی داشت. او همچنین در چندین هیئت مدیره شرکت، از جمله اولین بانک بین ایالتی در سیاتل (که توسط پدربزرگش تأسیس شد)، United Way و International Business Machines (IBM) خدمت می کرد. او معمولاً وقتی داوطلب می شد در مدارس و سازمانهای اجتماعی گیتس را همراهی کند.
تحصیلات بیل گیتس
گیتس در دوران کودکی خواننده ای پرشور بود. ساعت های زیادی را با مراجعه به کتاب های مرجع مانند دایره المعارف صرف می کرد. تقریباً در سن 11 یا 12 سالگی ، والدین گیتس نگرانی هایی در مورد رفتار او داشتند. او در مدرسه خوب درس می خواند ، اما به نظر می رسید که گاهی خسته و گوشه گیر است. والدینش نگران بودند که او ممکن است تنها شود.
اگرچه آنها اعتقاد زیادی به آموزش عمومی داشتند. اما وقتی گیتس 13 ساله شد، والدینش او را در مدرسه مقدماتی منحصر به فرد سیاتل، دریاچه ثبت نام کردند. او تقریباً در همه دروس خود شکوفا شد، در ریاضیات و علوم سرآمد بود، اما در درام و انگلیسی نیز بسیار خوب عمل کرد.
هنگامی که در مدرسه Lakeside بود. یک شرکت کامپیوتری سیاتل پیشنهاد داد که وقت کامپیوتر را برای دانش آموزان فراهم کند. گیتس با آنچه کامپیوتر قادر به انجام آن بود سرگرم شد و بیشتر اوقات فراغت خود را صرف کار در ترمینال کرد. او یک برنامه tic-tac-toe را به زبان رایانه BASIC نوشت که به کاربران امکان می داد با کامپیوتر بازی کنند.
گیتس در سال 1973 از لیک ساید فارغ التحصیل شد. او در آزمون SAT کالج نمره 1590 از 1600 را کسب کرد، این یک موفقیت علمی است که برای چندین سال هنگام معرفی خود به افراد جدید به آن می بالید.
به لطف بیل گیتس ، رایانه ها جزئی از زندگی امروز ما هستند. بیل گیتس یک انسان خود ساخته و سرشار از خوش بینی و مثبت نگری است. همچنین او جملات انگیزشی بسیاری برای جوانان و دیگران دارد. پیشنهاد می کنیم برای مطالعه این جملات یک سری به مقاله زیر بزنید.(;
آیا بیل گیتس به کالج رفت؟
گیتس در پاییز سال 1973 در دانشگاه هاروارد ثبت نام کرد ، و در ابتدا به فکر شغل وکالت بود. پدر و مادرش بسیار مأیوس شدند. گیتس در سال 1975 تحصیلات خود را رها کرد و به دنبال شغل خود، مایکروسافت با شریک آلن بود. گیتس بیشتر از وقت خود را در کلاس آزمایشگاه کامپیوتر می گذراند. در یک تست جا افتاد و با نمره معقولی قبول شد.
بیل گیتس و بنیان گذار مایکروسافت
در سال 1975 گیتس و آلن Micro-Soft را ایجاد کردند. ترکیبی از “میکرو کامپیوتر” و “نرم افزار” است. اولین محصول این شرکت نرم افزار BASIC بود که روی کامپیوتر Altair اجرا می شد.
اگرچه برنامه نرم افزاری BASIC مایکروسافت برای رایانه Altair هزینه و حق الزحمه شرکت را به همراه داشت. اما این مبلغ سربار آنها را برآورده نمی کرد. گیتس فقط حدود 10 درصد از افرادی که از BASIC در رایانه Altair استفاده می کردند، واقعاً هزینه آن را پرداخت کرده اند.
نرم افزار BASIC مایکروسافت در بین علاقه مندان به رایانه محبوب بود. آنها نسخه های قبل از بازار را به دست می آوردند و آنها را به صورت رایگان تولید و توزیع می کردند. در این زمان ، بسیاری از علاقه مندان به رایانه های شخصی در این کار صرف هزینه نمی کردند. آنها احساس کردند سهولت تولید و توزیع به آنها امکان می دهد نرم افزار را با دوستان و علاقه مندان به رایانه به اشتراک بگذارند. گیتس جور دیگری فکر می کرد. وی توزیع رایگان نرم افزار را سرقت می دانست ، به ویژه هنگامی که شامل نرم افزاری بود که برای فروش ایجاد شده بود.
اگرچه این شرکت با پایه های متزلزل شروع به کار کرد. اما مایکروسافت تا سال 1979 حدود 2.5 میلیون دلار درآمد کسب کرد. گیتس در سن 23 سالگی خود را به عنوان رئیس شرکت منصوب کرد. وی با ذکاوت در زمینه تولید نرم افزار و احساس تجاری جدی ، این شرکت را هدایت کرد و به عنوان سخنگوی آن کار کرد. گیتس شخصاً هر خط کدی را که شرکت ارسال می کرد ، بررسی می کرد. اغلب در صورت لزوم ، کد را خود بازنویسی می کرد.
رقابت بیل گیتس با استیو جابز
اگرچه رقابت آنها افسانه است ، مایکروسافت و اپل بسیاری از نوآوری های اولیه خود را با یکدیگر تقسیم کردند. در سال 1981 ، اپل در آن زمان به رهبری استیو جابز، از مایکروسافت برای کمک به توسعه نرم افزار برای رایانه های مکینتاش دعوت کرد. برخی از توسعه دهندگان هم در توسعه مایکروسافت و هم در توسعه برنامه های مایکروسافت برای Macintosh نقش داشتند. این همکاری را می توان در برخی از نام های مشترک بین سیستمهای Microsoft و Macintosh مشاهده کرد.
از طریق این اشتراک دانش بود که مایکروسافت ویندوز را توسعه داد، سیستمی که با استفاده از ماوس یک رابط گرافیکی را نمایش می داد و متن و تصاویر را روی صفحه نمایش می داد. این تفاوت زیادی با سیستم MS-DOS مبتنی بر متن و صفحه کلید دارد که در آن همه قالب بندی متن روی صفحه به صورت کد نشان داده می شود و نه آنچه که در واقع چاپ می شود.
ستیون پل جابز(Steven Paul Jobs) مخترع، طراح و کارآفرین آمریکایی بود که از بنیان گذاران، رئیس اجرایی و رئیس اپل کامپیوتر بود. محصولات انقلابی اپل ، که شامل iPod ، iPhone و iPad هستند. برای مطالعه زندگی نامه استیو جابز و پستی و باندی های زندگی او به مقاله زیر مراجعه نمایید.
گیتس به سرعت متوجه تهدید این نوع نرم افزار برای MS-DOS و مایکروسافت در کل شد. استفاده از تصاویر گرافیکی از نرم افزار رقابتی VisiCorp که در سیستم Macintosh استفاده می شود بسیار آسان تر است.
گیتس در یک کمپین تبلیغاتی اعلام کرد که یک سیستم عامل جدید مایکروسافت در حال توسعه است که از یک رابط گرافیکی استفاده می کند. قرار بود “Windows” نامیده شود و با تمام محصولات نرم افزاری رایانه های شخصی که در سیستم MS-DOS تولید شده اند سازگار خواهد بود. این اعلامیه یک بلوف بود، زیرا مایکروسافت چنین برنامه ای را در دست ساخت نداشت.
البته به عنوان یک تاکتیک بازاریابی، نبوغ محض بود. تقریباً 30 درصد از بازار رایانه از سیستم MS-DOS استفاده می کردند و به جای تغییر سیستم جدید، منتظر نرم افزار ویندوز بودند.
شیوع بعدی و عدم آمادگی ما
در ادامه توجه شما را به سخرانی بیل گیتس در سال 2015 جلب می کنیم. در این سخرانی بیل گیس اشاره ای به شیوه بیماری ابولا دارد و به موضوع عدم آمادگی انسان ها برای شیوع بیماری بعدی اشاره و تاکید دارد.
دیدگاهتان را بنویسید