اشتباهات رایج در بازاریابی شبکه های اجتماعی
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به موضوع اشتباهات رایج در بازاریابی شبکه های اجتماعی بپردازیم. اینکه بدانید در بازاریابی شبکه های اجتماعی کسب و کار خود چه کار هایی را باید انجام دهید. انجام چه کار اشتباه و مضر می باشد ضروری است. ما در ادامه مقاله می خواهیم به مسئله اشتباهات رایج در بازاریابی شبکه های اجتماعی را بررسی کنیم. این که انجام ندادن چه کار هایی بهتر است. با ما همراه باشید.
افرادی که تازه شروع به کار در شبکه های اجتماعی می کنند سردرگم می شوند. زیرا موارد زیادی برای یادگیری و انجام در پلتفرم های مختلف رسانه های اجتماعی وجود دارد. گاهی اوقات شما فقط نمی دانید از کجا شروع کنید ، چه کاری انجام دهید و چه کاری نباید انجام دهید. به همین دلیل بیشتر تازه کاران اشتباهات زیر را مرتکب می شوند. اگر بتوانید از آنها جلوگیری کنید ، در هزینه ، وقت و ناامیدی صرفه جویی خواهید کرد. علاوه بر این ، بدون صرف وقت خود برای کارهای بی فایده ، سریعتر به نتایج خوبی خواهید رسید.
1- صرفا بر فیس بوک تمرکز نکنید!
اگرچه کلمه فیس بوک مترادف رسانه های اجتماعی شده است. اما این تنها شبکه اجتماعی نیست که می توانید برای تبلیغ وب سایت خود از آن استفاده کنید. شاید برای استفاده شخصی فیس بوک مورد نیاز شما باشد اما برای اهداف SEO و ترافیک وب بیشتر ، باید در سایر شبکه های اجتماعی نیز شرکت کنید. اگر کمبود وقت دارید. + Google بهترین انتخاب بعدی شما می تواند باشد.
برای اینکه رشد شما در شبکه های اجتماعی سرعت بیشتری داشته باشد. بهتر است که با ترند های برتر شبکه های اجتماعی آشنا شوید. پس مقاله زیر را از دست ندهید.
2- بیش از حد زمان گذاشتن بر رسانه های اجتماعی متعدد
در حالی که نباید فقط در فیس بوک تمرکز کنید. اگر بخواهید همزمان در پلتفرم های زیادی حضور داشته باشید. دستیابی به نتایج خوب بسیار دشوار است. این یکی از اشتباهاتی است که بسیاری از مردم مرتکب می شوند. در پایان آنها اعتقاد دارند که کل بازاریابی در شبکه های اجتماعی بی فایده است و نتیجه بخش نیست.
بنابراین به جای تلاش برای جذب فالوور در فیس بوک ، Google+ ، توییتر ، Pinterest ، LinkedIn به طور همزمان ، می توانید با چند شبکه شروع کنید. سپس بعد از بعد از رشد اکانت خود در یک پلتفرم می توانید به پلتفرم بعدی بروید.
استفاده و توسعه همزمان چند پلتفرم رسانه اجتماعی ممنوع!
این موضوع رانیز باید اضافه کنیم که پس از مدتی اکانت های شما در شبکه های اجتماعی به طور طبیعی رشد می کنند. تلاشی که برای هر شبکه انجام می دهید کمتر خواهد شد.
3- عدم بهینه سازی سئو پروفایل رسانه های اجتماعی
علاوه بر مزایای ترافیک و دیده شدن از رسانه های اجتماعی ، برخی از مزایای پنهان سئو نیز وجود دارد. شما می توانید پروفایل های شبکه های اجتماعی خود را جستجو کرده. حضور خود را در شبکه های اجتماعی و موتورهای جستجو تقویت کنید.
انجام این کار چندان هم سخت نیست. در واقع شما باید پروفایل های خود را در شبکه های مختلف رسانه های اجتماعی مانند وب سایت خود بهینه کنید. توجه ویژه باید به عناوین ، آدرس ها و توضیحاتی که استفاده می کنید داشته باشید. سعی کنید آنچه را که می گویید و به اشتراک می گذارید معتبر باشد.
4- قرار ندادن دکمه شبکه های اجتماعی در وبسایت خود
یک راز موفقیت در شبکه های اجتماعی به ویژه برای تازه کاران این است که شما باید به کاربران خود راه های آسان برای به اشتراک گذاشتن مطالب خود در رسانه های اجتماعی را بدهید. این بدان معناست که دکمه های شبکه های اجتماعی باید در مکان های برجسته و در اندازه مناسب در وب سایت یا وبلاگ شما در دسترس قرار بگیرند.
ترکیب چیدمان های بسیاری برای این دکمه ها وجود دارد. موارد زیر برای عمل کرد مطلوب توصیه می شود:
- برای به اشتراک گذاری مطالب از دکمه های بزرگ رسانه های اجتماعی استفاده کنید. سعی کنید دکمه ها را در بالای محل قرارگیری و در مناطقی که توسط کاربران قابل مشاهده است قرار دهید.
- یک جعبه “افزودن به حلقه ها” را در نوار کناری قرار دهید.
- فراموش نکنید که تعدادی از خوانندگان شما برای مشاهده صفحات شما از تبلت استفاده می کنند. بنابراین اشتراک گذاری مطالب شما را برای آنها آسان تر می کند (دلیل دیگر استفاده از دکمه های بزرگ این است که با انگشت به راحتی قابل کلیک هستند).
- اگر از تصویری در پست خود استفاده می کنید. مطمئن شوید که دکمه Pinterest در دسترس و پیکربندی صحیح است.
5- اشتراک گذاری محتوا صرفا از وبسایت خود
هدف اصلی پلتفرم های اجتماعی شبکه با کاربران دیگر است. به اشتراک گذاری محتوای جالب از تعدادی از وب سایت ها روش پیشنهادی برای جلب توجه و افزایش پیروان است. فراموش نکنید که لیدرها را در مکان خود دنبال کنید. محتوای آنها را به طور مداوم به اشتراک بگذارید و با ارسال نظرات یا ذکر آنها در پست های خود ، با آنها تعامل کنید.
6- تلاش در سرعت افزایش فالوئر
همه وب سایت ها برای عضویت دارای قوانینی هستند. شبکه های رسانه های اجتماعی نیز از این قاعده مستثنی نیستند. اگر از قوانین آنها پیروی نکنید ، خطر از دست دادن حساب و تمام زمانی را که صرف ساختن اکانت خود کرده اید ، در کمین شماست. اگر نمی خواهید سیاست های هر شبکه را بخوانید ، بهترین کاری که می توانید انجام دهید اجتناب از اغراق است و خوب خواهید شد.
اینستاگرام یکی از پلتفرم های رسانه دیجیتال است. که امروزه از محبوبیت خوبی بر خوردار است. همچنین کاربران زیادی دارد. حضور در این رسانه می تواند کمک بسیاری به کسب و کار شما کند. اما بهتر است نحوه کار با آن را بیاموزید. یکی از روش های جذب فالوئر از طریق ورود پست های شما به اکسپلور اینستاگرام می باشد. به همبن دلیل به شما پیشنهاد می کنیم تا حتما مقاله زیر را مطالعه کنید.
7- عدم اطلاع از نوع پروفایل شخصی و پروفایل کسب وکار
تقریباً همه شبکه های رسانه های اجتماعی (شاید به استثنای توییتر) نسخه های مختلفی برای پروفایل های شخصی و تجاری دارند. فیس بوک صفحه تجارت فیس بوک ، Google+ دارای Google+ برای تجارت و Pinterest اخیراً Pinterest را برای تجارت معرفی کرده است.
برای فیس بوک و + Google ، یک صفحه کسب و کار متعلق به یک پروفایل شخصی است بنابراین شما باید ابتدا اکانت شخصی خود را ایجاد کنید. سپس یک صفحه کسب و کار ایجاد کنید. هر شبکه قوانین خاص خود را دارد و آنچه مهم است ایجاد یک صفحه کسب و کار برای تبلیغ وب سایت شما است. شما می توانید از پروفایل کسب و کار برای تبلیغ پست از وب سایت خود و از پروفایل شخصی خود برای تبلیغ پست از وب سایت های دیگر نیز استفاده کنید.
رسانه های اجتماعی یکی از مولفه های مهم یک کمپین بازاریابی دیجیتال است. برای هر بازاریابی که می خواهد به صورت آنلاین رقابت کند ، یک ضرورت است. تازه کاران در شبکه های اجتماعی ممکن است در درک چگونگی عملکرد هر شبکه اجتماعی مشکل داشته باشند. به همین دلیل بسیار مهم است که از انجام اشتباهات رایج در بازاریابی شبکه های اجتماعی ذکر شده در بالا جلوگیری کنید.
دیدگاهتان را بنویسید