نکات ضروری در انتخاب نام دامنه
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به بررسی نکات ضروری در انتخاب نام دامنه بپردازیم. نام دامنه آدرس منحصر به فرد و خاص وب سایت شماست. این همان چیزی است که بازدیدکنندگان برای دسترسی به سایت شما در مرورگرهای خود تایپ می کنند. این آدرس اصلی برای همه مواردی است که قرار است در سایت شما قرار بگیرد.
انتخاب نام دامنه مناسب برای موفقیت وب سایت شما بسیار مهم است. اگر نام دامنه را اشتباه انتخاب کرده اید. می تواند دردسری باشد که بعداً بدون آسیب رساندن به نام تجاری و رتبه بندی جستجو روشن شوید. هنگام راه اندازی یک وبلاگ ، انتخاب نام دامنه می تواند استرس آور باشد زیرا شما نمی خواهید اشتباه کنید. در ادامه مقاله نکات ضروری در انتخاب نام دامنه با تیم رایانیتا همراه باشید.
بنابراین تفاوت دامنه و URL دراین است که URL کل آدرسی است که در نوار پیمایش مرورگر شما نشان داده می شود. از جمله آنچه که قبل از دامنه وجود دارد و بعد از دامنه. برخی از نکات ضروری در انتخاب نام دامنه را برایتان آوردیم.
1- همیشه به دنبال دات کام باشید
امروزه پسوندهای جدید نام دامنه زیادی در دسترس است. از دامنه اصلی .com ، .net و .org گرفته تا پسوندهای نیچ مانند .pizza ، .photography ، و حتی .blog. ما همیشه انتخاب نام دامنه .com را توصیه می کنیم.
اگرچه یافتن نام های وبلاگ هوشمندانه با استفاده از برنامه های افزودنی جدید می تواند وسوسه انگیز باشد. اما .com همچنان معتبرترین پسوند نام دامنه است. پسوندهای دامنه جدیدتر مانند .ninja یا.photography می توانند غیرقابل اعتماد باشند.
دامنه های Dot-com نیز به یاد ماندنی ترین ها هستند. بسیاری از کاربران ، به ویژه آن هایی که اهل فن نیستند ، بدون اینکه به آن فکر کنند. به طور خودکار در انتهای هر دامنه “.com” را تایپ می کنند.
اگر وب سایت شما چیزی مانند jane.photography است. کاربران شما به طور تصادفی jane.photography.com را تایپ می کنند. در انتها در یک صفحه خطا در وب سایت photography.com قرار می گیرند.
هوشمندانه است که با چسبیدن به .com از این خطر جلوگیری کنید. ناگفته نماند ، بیشتر صفحه کلیدهای تلفن های هوشمند به طور خودکار دکمه .com را دارند.
2- استفاده از کلمات کلیدی در جستجوی نام دامنه خود
کلمات کلیدی نقش مهمی در یک دامنه دارند. با استفاده از کلمات کلیدی در نام دامنه خود ، به موتورهای جستجو می گویید وب سایت شما چیست. همراه با محتوای با کیفیت و تجربه کاربری خوب ، کلمات کلیدی موجود در دامنه شما می توانند به شما در رتبه بندی بالاتر در Google کمک کنند.
یافتن دامنه مناسب با کلمات کلیدی هدف بسیار دشوار است ، که قبلاً استفاده نشده است. شما باید خلاق باشید و کلمات کلیدی خود را با کلمات دیگر ترکیب کنید تا دامنه خود را برجسته کنید.
یکی از مواردی که می تواند نیازهای خلاقانه شما را برآورده کند. همچنین در فرآیند طراحی به شما کمک کند. انتخاب صحیح بهترین ابزار طراحی UI است. پیشنهاد می کنیم مقاله زیر را حتما مطالعه کنید.
3- کوتاه نگه داشتن نام دامنه خود
در حالی که کلمات کلیدی مهم هستند. اما با طول دامنه زیاده روی نکنید. بهتر است یک نام دامنه کوتاه و به یاد ماندنی داشته باشید.
توصیه می کنیم نام دامنه خود را زیر 15 کاراکتر نگه دارید. به خاطر سپردن دامنه های طولانی تر برای کاربران دشوارتر است.
ناگفته نماند ، کاربران همچنین مستعد ابتلا به اشتباه تایپی با نام دامنه های طولانی تر هستند که می تواند منجر به از دست دادن ترافیک شود. به همین دلیل بهتر است طول دامنه خود را کوتاه نگه دارید.
4- منحصر بودن نام دامنه نسبت به نام برند
نام دامنه وبلاگ شما باید منحصر به فرد باشد ، بنابراین می توانید در ذهن خوانندگان خود برجسته شوید. هوشمندانه است که در مورد سایر وبلاگ های موجود در سایت خود تحقیق کرده. بفهمید از چه نام دامنه ای استفاده می کنند.
شما نمی خواهید به طور تصادفی از یک نام تجاری استفاده کنید یا متهم به کپی کردن بلاگر دیگری شوید. همچنین می توانید نام دامنه ای را انتخاب کنید که دارای مارک تجاری بیشتری باشد. نام دامنه های قابل علامت منحصر به فرد ، جذاب و به یاد ماندنی هستند.
5- تلفظ و هجی آسان نام دامنه خود
شما باید بتوانید هنگام صحبت و همچنین نوشتن ، نام دامنه خود را به راحتی به اشتراک بگذارید. هیچ وقت نمی دانید چه زمانی از شما خواسته می شود نام دامنه خود را شخصاً به اشتراک بگذارید.
اگر می خواهید از نام دامنه خود برای ایجاد یک آدرس ایمیل حرفه ای کسب و کار استفاده کنید. قطعاً درک و هجی کردن آن برای هر شنونده ای آسان است.
6- انتخاب نام دامنه انعطاف پذیر
انتخاب نام دامنه ای که مربوط به صنعت یا کسب وکار شما باید هوشمندانه باشد. زیرا به شما ایده می دهد که وب سایت شما چیست. اما شما همچنین نمی خواهید گزینه های طولانی مدت خود را خیلی محدود کنید.
به عنوان مثال ، ممکن است یک گل فروشی نام دامنه ای مانند orchidblog.com را انتخاب کند. اما در این صورت ممکن است بخواهند در مورد گل های دیگر در کنار گل ارکیده وبلاگ نویسی کنند. در این صورت ، دامنه ممکن است مانع از جذب خوانندگان علاقه مند به گلهای دیگر شود.
انتقال صحیح سایت خود به دامنه جدید می تواند یک روند ناامیدکننده باشد. اگر این کار را درست انجام ندهید باعث از دست دادن رتبه بندی جستجو می شود. به همین دلیل مهم است که از ابتدا نام دامنه انعطاف پذیر انتخاب شود.
7- تحقیق درباره نام دامنه خود
قبل از ثبت نام دامنه ، سعی کنید بفهمید آیا از قبل با استفاده از همین نام کسب و کار ثبت شده ای وجود دارد یا خیر. شما می توانید یک جستجوی علامت تجاری را انجام دهید تا ببینید آیا قبلاً نام مشابه یا دقیق از قبل با علامت تجاری وجود دارد همچنین می توانید یک جستجوی گوگل انجام دهید. در دسترس بودن نام را در وب سایت های برتر رسانه های اجتماعی مانند توئیتر ، فیس بوک ، اینستاگرام و… بررسی کنید.
نام مشابه یا منطبق با آن نه تنها باعث سردرگمی می شود. بلکه می تواند تبعات حقوقی شدیدی نیز داشته باشد که ممکن است هزینه زیادی برای شما داشته باشد. هنگامی که وب سایت خود را فعال و راه اندازی کردید. می توانید در مورد چگونگی مارک تجاری و کپی رایت نام و نشان وب سایت خود اطلاعات بیشتری کسب کنید.
8- انتخاب یک نام تجاری
همان طور که می دانید نام تجاری برای موفقیت طولانی مدت بسیار مهم است. اما دقیقاً چه چیزی یک نام دامنه را به عنوان مارک تجاری معرفی می کند. فاکتورهای زیادی در اینجا وارد عمل می شوند. اما مهم ترین آن ها به شرح زیر است:
- یک نام تجاری معنی خاصی ندارد (به عنوان مثال “Google” یک کلمه نیست ، “YouTube نیز یکی نیست).
- بی نظیر است. در رقابت شما از موارد مشابهی استفاده نمی شود.
- به خاطر سپردن آن آسان است – نه خیلی واژه ، نه ترکیب واکه های پیچیده.
- تلفظ و دستور دادن از طریق تلفن آسان است.
- به نظر قابل اعتماد است. برخی از نام ها با تعریف ممکن است کمی سایه دار باشند.
برای اینکه روند ایده پردازی راحت تر شود. می توانید چند ترکیب از کلمات واقعی و پسوندهای تصادفی را آزمایش کنید. هدف اصلی در اینجا ایجاد پتانسیل برای نام دامنه برای ایجاد ارزش نام تجاری در طول زمان است.
به عبارت دیگر، تا آنجا که ممکن است. سعی کنید مطمئن شوید که نام حلقه خوبی به آن زده است. گفتن با صدای بلند باید جالب باشد و حفظ آن فوراً دشوار نیست. به موارد مشابه Uber فکر کنید: کوتاه و سریع است . در مورد چگونگی هجی کردن آن هیچ سردرگمی وجود ندارد. حتی وقتی در گفتگو به آنها اشاره می شود.
اگر تصمیم به ایجاد یک سایت مارکت پلیس دارید. قبل از این کار می تواند از مشاوره رایگان کارشناسان رایانیتا استفاده نمایید. همچنین اگر می خواهید سایتی منحصر به فرد با رعایت تمامی نکات سئو داشته باشید می توانید طراحی وب سایت خود را از طریق “طراحی سایت مارکت پلیس” رایانیتا انجام دهید. علاوه بر این از مزایای ویژهای چون ضمانت بازگشت وجه و… بهره مند شوید.
9- استفاده از مولدهای نام دامنه برای ایده های هوشمندانه
در حال حاضر ، بیش از 360 میلیون نام دامنه ثبت شده است. این امر منجر به این می شود که بسیاری از مردم می گویند همه حوزه های خوب قبلاً گرفته شده اند. جستجوی دستی نام دامنه به صورت دستی بسیار وقت گیر است.
اینجاست که تولیدکنندگان نام دامنه وارد می شوند. این ابزارهای رایگان به طور خودکار کلمات کلیدی تعریف شده شما را جستجو می کنند تا صدها ایده نام دامنه هوشمندانه پیدا کنید. می توانید از Nameboy ، یکی از قدیمی ترین و محبوب ترین ابزار تولید کننده نام دامنه به صورت آنلاین استفاده کنید.
10- نام دامنه ای را انتخاب کنید که می توانید از نظر قانونی مالک آن باشید
نقض مارک تجاری می تواند به معنای یک روز واقعا بد باشد. بنابراین ، به عنوان یک قاعده سرانگشتی ، هر زمان که ایده خوبی برای نام دامنه دارید. می خواهید آن را ثبت کنید ، به سادگی نام آن را در گوگل جستجو کرده و نتایج صفحه اول و دوم را مرور کنید. آنچه شما به دنبال آن هستید مشاغلی هستند که قبلاً از این نام استفاده می کنند. در بازار یا بازارهای مشابهی فعالیت می کنند. اگر موردی پیدا کردید ، احتمالاً باید نام دامنه دیگری را انتخاب کنید.
دیدگاهتان را بنویسید