پرورش روحیه کار آفرینی در کودکان
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به بحث پرورش روحیه کار آفرینی در کودکان بپردازیم. بچه های نسل امروز اکثرا می خواهند کارآفرین شوند. شما به عنوان پدر یا مادر یک کودک می توانید برای پرورش این آرزو گام بردارید. مهارت لازم را برای موفقیت در پرورش آن ها آموزش و پرورش دهند.
پرورش روحیه کارآفرینی در کودکان ما به آن ها کمک می کند تا از نظر اقتصادی باهوش شوند. آن ها مسائلی چون عزم راسخ، پویایی، پشتکار و تفکر خارج از چارچوب را یاد می گیرند و به کار می گیرند که به آن ها کمک می کند تا بعداً به موفقیت دست یابند.
برای موفقیت واقعی به عنوان یک کارآفرین، یافتن احساسات تنها نیمی از راه است. ترکیبی خاص از ماجراجویی ، کنجکاوی و کوشش نیز برای موفقیت در تجارت لازم است. بسیاری از این ویژگی ها وقتی در سنین جوانی و کودکی پرورش می یابند بسیار موثرتر هستند. در نتیجه، اصولی که به فرزندان خود می آموزید می تواند تأثیر مهمی در احتمال خطر پذیری مولد آن ها در بزرگسالی که مشغول کار هستند یا حتی شروع فعالیت تجاری موفق خود داشته باشند. با ما در ادامه همراه باشید تا بیشتر در مورد پرورش روحیه کار آفرینی در کودکان صحبت کنیم.
چرا به کودکان کمک کنیم خود را بشناسند؟
این ایده خوبی است که به بچه های خود کمک کنید دلیل ایجاد مشاغل شخصی خود را دریابند. اگر شما برای آن ها هرگونه و هرچیزی را که بخواهند بخرید، آن ها دیگر هیچ انگیزه ای برای کسب درآمد نخواهد داشت.
در نتیجه اگر فرزند شما اسباب بازی یا تجربه جدیدی را که دوست دارد به شما بگوید. شما یک فرصت بسیار عالی برای شروع یک مکالمه با فرزندتان دارید: “خوب ، شما می توانید برای این کار درآمد کسب کنید.”
کودک شما ممکن است ایده های خوبی در مورد چگونگی کسب درآمد داشته باشد. یا شاید او قبلاً هرگز به فکر کسب درآمد نبوده است.
برای او حیاتی است که چیزی را شناسایی کند که واقعاً می خواهد به او کمک کند تا مشکلات اجتناب ناپذیر در شروع یک کار پول ساز را برطرف کند.
روحیه کارآفرینی فرزندتان را هدف قرار دهید
افراد زیادی هستند که آرزو دارند روزی خود به عنوان یک کارآفرین دست به اعتصاب بزنند. برخی کاملاً در این باره اظهار نظر می کننددر حالی که دیگران تخیل کوچک خود را مخفی نگه می دارند. اما کنار گذاشتن امنیت یک فیش حقوقی هفتگی برای رفتن به دنبال اشتیاق، زمان زیادی را می گیرد. خصوصاً برای شخصی با مسئولیت های یک خانواده را برعهده دارد.
بنابراین، بسیاری از مردم با این رویا خود را ساکت و آرام می کنند. تصمیم می گیرند تا در بخش بزرگی از زندگی خود برای دیگران ثروت بسازند. تصور کنید اگر آن پیچ و خم کارآفرینی از همان کودکی به عمد در خانه های ما پرورش یافته باشد.
ممکن است بگویید این یک بحث و یک فرضیه دلگیر است. اما گرچه ما نمی توانیم گذشته را تغییر دهیم. اما شاید این امر ما را مجبور کند که تجربه متفاوتی را به فرزندان خود ارائه دهیم. برای پرورش روحیه کارآفرینی در آن ها و امیدوارم آنها را برای هر کاری که می خواهند در آینده انجام دهند ، تنظیم کنند تا سرنوشت خود را به عهده بگیرند.پرورش روحیه کارآفرینی می تواند به کودکان یاد دهد که:
- به توانایی های خود اطمینان دارند
- از ایده هایشان هیجان زده شده اند
- مستقل تر
- مایل به تصمیم گیری
- در رهبری موثر است
تشویق به کارآفرینی در بچه های شما چیزی بیش از صحبت در مورد “درآمدزایی” است. در واقع ، این بیشتر به آموزش دادن آن ها بستگی دارد که دنبال شهود آنها هستند. حتی اگر این به معنای رفتن به مسیر دیگری غیر از جمعیت باشد.
آموزش مهارت های کارآفرینی به کودکان
تبدیل شدن به یک کارآفرین موفق مستلزم داشتن مهارت های خاصی مانند سواد مالی، تعیین هدف، مدیریت زمان ، ارتباطات و فروش است. استفاده از فرصت هایی که برای ایجاد این مهارت ها در فرزندانتان ایجاد می شود.می تواند موفقیت در کسب و کار در زندگی بعدی را برای آنها رقم بزند. به عنوان مثال ، صرفه جویی فرزندتان در خرید اسباب بازی یا لباس مورد نظر او می تواند در مورد سواد مالی و تعیین هدف به او آموزش دهد. حداقل بینش نمایه ای از منابع آنلاین را فراهم می کند که می توانید برای آموزش سواد مالی به کودکان استفاده کنید.
در ادامه می خواهیم به چندین مهارت و بینش کلیدی که بهتر است به عنوان والد به فرزندان دلبند خود القا کنید، صحبت کنیم.
آیا می دانید افراد با هوش چطور رفتاری دارند؟ این دسته افراد معمولا ویژگی های رفتاری خاصی دارند. ما در مقاله زیر به این ویژگی های پرداخیتم پیشنهاد می کنیم این مقاله را حتما مطالعه نمایید.
مهارت و بینش های کلیدی
اندکی انعطاف پذیری و قدردانی از شکست
انعطاف پذیری و قدردانی از شکست – جاناتان بریل در مقاله خود برای فوربس ، به خوانندگان می گوید که شکست را به عنوان یک ضرورت ببینند ، نه چیزی که باید از آن اجتناب کنند. وی توضیح می دهد: “بچه های من می دانند كه من همانقدر كه به تلاش دوباره آنها اهمیت می دهم به شکست اهمیت نمی دهم.” “ما انتظار داریم که زود شکست بخوریم ، هرچه تماشایی تر ، بهتر است.” گودمن همچنین والدین را ترغیب می کند تا به فرزندان خود بیاموزند که از روند تلاش ، شکست ، یادگیری و تلاش مجدد استقبال کنند ، زیرا این روند در کارآفرینی امری عادی است.
ایجاد روحیه استقلال
از دیدگاه کارآفرینی ، استقلال فراتر از این است که بتوانید به راحتی صورتحساب خود را پرداخت کنید و شام خود را بپزید. این امر همچنین مستلزم داشتن قدرت در اعتقادات شما و اعتماد مداوم به توانایی شما در تصمیم گیری های صحیح است. این شکل ارزشمند استقلال عاطفی را می توان در کودکان ایجاد کرد زیرا به آنها اجازه می دهد به طور مرتب و به تنهایی انتخاب های روزانه را انجام دهند ، خواه انتخاب سبزیجات غذایی یا پوشیدن لباس برای مدرسه باشد.
ایجاد روحیه مسئویت پذیری و سخت کوشی
به والدین توصیه می کند که فرزندان خود را مسئولیت پذیر و کوشا بدانند. کارآفرینی موفقیت آمیز فراتر از فشار دادن پاکت و توسعه ایده های نوآورانه است. اجرای صحیح چنین ایده هایی و ارائه پروژه های سازگار و با کیفیت بالا نیز برای موفقیت کارآفرینی لازم است.
جامعه پذیری و جذابیت
ویژگی اصلی یک کارآفرین موفق ، توانایی ترغیب دیگران به گوش دادن به خود است. ما می توانیم این رهبری یا توانایی مدیریت را بخوانیم ، یا حتی آن را سرسخت بودن بنامیم. اما هیچ یک از این موارد دقیقاً این باشد که فقط بگوییم شما باید بتوانید مردم را مجاب کنید که شما را دنبال کنند.” استیو جابز این ویژگی را داشت ، همانطور که CNET و تحسین کنندگان رهبری جابز می توانند گواهی دهند. اهمیت جذابیت در یک کارآفرین منطقی است. زیرا هر چقدر فرد نوآور و محرک باشد. اگر نتواند دیگران را پشت سر یک محصول یا خدمات قرار ده ، موفقیت تجاری غیرممکن است.
توانایی حل مسئله
بهتر است که والدین برای پرورش مهارت های تفکر انتقادی و اعتماد بنفس، با کودکان خود برای حل مسائل روزمره همکاری کنند، از آنها نظر و کمک بخواهند. هرچه والدین بیشتر بتوانند آنچه را که در آن کار حل مسئله است، تجزیه کنند. آن را به زبان بیاورند و با کودک خود صحبت کنند. کودک در وضعیت بسیاری بهتری خواهد بود.
بگذارید کودکان اشتباه کنند!
گرچه گاهی اوقات ایده های کارآفرینی بچه های خود را لغو می کنید. به خصوص اگر شامل مواردی شود که به نظر می رسد نامناسب است. اما مهم است که به فرزندتان اجازه دهید این کار را انجام دهد یا خیر.
فرض کنید که آن ها قانونی ایمن هستند و بیش از حد وقت و انرژی شما را درگیر نمی کنند!
کودک شما به احتمال زیاد شکست خوردن را تجربه می کند. خب این یک تجربه منفی است.
اما واکنش شما نسبت به این تجربیات منفی آن ها کمک خواهد کرد که این موارد اجتناب ناپذیر زندگی را بشناسند. راه حلی برای آن بیابند. به این درک برسند که هیچ چیز ناراحت کننده ای نیست.
بچه ها باید درک کنند این نیست که مردم آنها را دوست ندارند. بلکه صرفا مردم فقط محصول یا خدمات را نمی خواهند.
کمک به پر کردن شکاف ها
در بسیاری از مواقع، بچه ها شغلی را با هم تدارک می بینند. آن شغل در نهایت شکست خواهد خورد، اما این ها همچنین فرصت های بسیار خوبی برای آموختن و یادگیری هستند.
برای مثال اگر روحیه کارآفرینی دخترشما به سمت راه اندازی غرفه لیموناد سوق می دهد اما پس از یک ساعت مشتری ندارد. با او در مورد بازاریابی صحبت کنید. طوفان فکری از برخی راه ها او می تواند بازار را بهتر برای آینده بازاریابی کند. یا اگر پسرتان برای درآمدزایی پیشنهاد چمن زنی را می دهد. اما هنوز کمی جوان است، می توانید برای آماده سازی شروع کار خود به او درس هایی با ماشین چمن زنی بدهید.
وظیفه شما به عنوان والدین تقویت روحیه کارآفرینی فرزندتان و کمک به او در گذر از فضای بین ایده کارآفرینی و یک فرد معمولی است. این مستلزم توضیح نحوه کار مشاغل و حمایت آن ها است.
می توانید به بچه های خود کمک کنید تا یک یا دو قدم جلوتر فکر کنند. بنابراین کسب و کار آنها در نهایت موفق تر است. بدون اینکه کار را به عهده بگیرند و همه کارها را برای آنها انجام دهند.
کمک به فرزندتان در جهت شروع کار خود
هیچ معلمی مانند تجربه وجود ندارد. کمک به فرزندان خود برای شروع کار خود یکی از بهترین راه ها برای آموزش به آن ها به عنوان یک کارآفرین موفق است. تجربیات خود را به فرزندان خود منتقل کنید. فرصت های تجاری سنتی مانند غرفه های لیموناد ، چمن زنی و نگهداری از بچه ها امروزه همچنان پابرجا هستند. اینترنت همچنین فرصت های جدید تجاری بسیاری را برای کودکان فراهم کرده است.
مثلا، كودكانی كه در مدرسه موفق هستند. می توانند از اینترنت برای تبلیغ خدمات به عنوان مربی كودكان كوچك تر از خود استفاده كنند. نوجوانانی که در رایانه تبحر دارند می توانند به عنوان طراح وب یا پشتیبانی فنی به تبلیغات اینترنتی بپردازند. محصولات فیزیکی مانند طرح های تی شرت و کاردستی نیز به صورت آنلاین قابل فروش است.
سوخت رسانی به روحیه کارآفرینی کودکان
در نهایت، تشویق روحیه کارآفرینی در بچه های شما کمی شبیه پرورش جرقه آتش سوزی در یک آتش سوزی تمام عیار است. شعله های آتش را که می بینید پرورش دهید. تمام تلاش خود را بکنید تا به بچه ها دانش لازم برای کسب درآمد را بدهید. انگیزه ای که آن ها از کسب درآمد خود بدست می آورند ضربه اکسیژن مورد نیاز آن ها برای یافتن راه هایی برای ایجاد مشاغل پول ساز بیشتر است.
چه خوب است که سال جدید را به شیوه ای خاص خودتان به عزیزان آشنایان خود تبریک بگویید. در مقاله زیر به این موضوع پرداخیتم و روش هایی خاص و جذاب را معرفی کردیم. پیشنهاد می کنیم تا دیر نشده مقاله زیر را از دست ندید.(;
تربیت یک کارآفرین جوان به چه کاری نیاز دارد؟
واقعاً نیازی نیست که شما برای شروع ثروتمند باشید. در واقع، این ممکن است ضد تولید باشد. ذهنیت کارآفرینی معمولاً از خود حمایت می کند. یک کارآفرین در “بوت استراپینگ” پروژه های خود پیشرفت می کند.
بسیاری از ایده ها را می توان با هزینه های کم نیز منابع آن را تامین کرد. اگر فرزندتان به اندازه کافی بزرگ است. او را تشویق کنید تا یک کار بعد از مدرسه برای جمع آوریاین بودجه بدست آورد. اگر آن ها در وقت ، تلاش و سرمایه خود و منابع لازم خود برای راه اندازی یک کسب و کارسرمایه گذاری کرده باشند. احتمالاً استقامت و موفقیت در این کار را دارند.
هر برد آنها را تشویق می کند تا بیشتر رو به جلو حرکت کنند. در طول مسیر، آن ها نیز ناگزیر از شکست هستند. آنها بیش از هر زمان دیگری به شما نیاز دارند تا آن ها را تشویق و حمایت کنید. تا شکست را به عنوان یک تجربه یادگیری بپذیرند و از آن برای رشد خود استفاده کنند.
برخی از ایده هایی که می توانید برای تقویت روحیه کارآفرینی کمک کنند:
- هر ایده ای ممکن است یک ایده تجاری معتبر باشد
- شکست نه تنها خوب است ، بلکه قیمت ورود به زندگی موفق است
- یک کار سودآور نیاز به یادگیری و تغییر مداوم دارد
- خلاقیت گران نیست ، یک مهارت آموخته شده است
- نوآوری شما را از رقابت متمایز می کند
دیدگاهتان را بنویسید