گیمیفیکیشن و تاثیر آن در بازاریابی
امروز می خواهیم به بحث در مورد گیمیفیکیشن و تاثیر آن در بازاریابی که یکی از بهترین روش هایی است. که در فرمت یک بازی بازاریابی راانجام می دهد، بپردازیم. همیشه در بازیابی استفاده از روش های جدید و جذاب تاثیر بسیاری می تواند در موفقیت شما داشته باشد. شما با اضافه کردن بخش های جذاب و رقابتی به استراتژی بازاریابی خود می توانید به کاربران جدید و افزایش وفاداری کاربران قدیمی دست بیابید. در ادامه بیشتر درمورد گیمیفیکیشن و تاثیر آن در بازاریابی صحبت می کنیم.با تیم رایانیتا همراه باشید.
گیمیفیکیشن چیست؟
گیمیفیکیشن در اصل استفاده از عناصر طراحی بازی و اصول بازی در زمینه های غیر بازی است. همچنین می تواند به عنوان مجموعه ای از فعالیت ها و فرایندها برای حل مشکلات با استفاده از ویژگی های عناصر بازی تعریف شود. هزاران سال است که عناصر بازی و بازی مانند آموزش ، سرگرمی و تعامل استفاده می شوند.
می توانید گیمیفیکیشن را برای ایجاد وفاداری کاربران و افزایش تعامل بازی و پاداش را به فعالیت های عادی خود اضافه کنید.
Gamification داده های رفتاری کاربران و بینش ارزشمندی از فعالیت های کاربر را در اختیار کسب وکارها قرار می دهد. این اطلاعات بخشی از جریان بزرگ داده است. می تواند به کسب وکار شما کمک کند تا روشهای عملیاتی را بهبود ببخشید و فرصت های جدید بازاریابی را شناسایی کنید.
یک از بزرگترین مثال ها که گیمیفیکیشن استفاده می کند شرکت گوگل است. گوگل جدا از این که از روش گیمیفیکیشن در کسب کار خود استفاده می کند. از این روش جهت استخدام نیرو های خود نیز استفاده می کند. برنامه نویسان گوگل از بین مردم عادی هستند اما با ضریب هوشی بالا. گوگل جهت استخدام برنامه نویس با استفاده از گیمیفیکیشن یک بیلبورد تبلیغاتی که در منظر عموم قرار گرفته بود. یک الگوریتم را طراحی کرد تا تمام کسانی که آن را مشاهده می کنند قادر به شرکت در آزمون استخدامی گوگل باشند.
تاثیر گیمیفیکیشن در بازاریابی
هر بازاریابی به دنبال راه های جدید و نوآورانه برای دستیابی به مخاطبان هدف خود است. اما زمانیکه مصرف کنندگان ، بیشتر از هر زمان دیگر توسط تبلیغات آنلاین سنتی احاطه شدند، این مسئله به چالش کشیده شده است.
همانطور که تعداد تاکتیک ها ، استراتژی ها و کانال های بازاریابی دیجیتال افزایش یافته است. شادی مردم نیز افزایش یافته است. مردم می دانند چه موقع چیزی به آنها فروخته می شود و فقط می توانند نسبت به هر نوع ارتباطات فروش احساس دوگانگی کنند. برای شما که به دنبال راه های جدید برای دستیابی به مخاطبان هدف خود هستید. جای تعجب نیست که یک وضعیت نگران کننده است.
از گیمیفیکیشن استفاده کنید. زیرا که گیمیفیکیشن غریزه اساسی انسان یعنی “بازی” را درگیر خود می کند. ثابت شده است که روشی برای ارائه ارزش واقعی به مصرف کنندگان و تجربه مثبت دیجیتال و همچنین مزیت ایجاد آگاهی از برند ، وفاداری مشتری و سودآوری آن است.
در ادامه به مزیت های استفاده از gamification در استراتژی بازاریابی دیجیتال می پردازیم.
1- بهبود بخشیدن تعامل با کاربران
بازاریابان همیشه به دنبال روش های موثرتر جذب مخاطبان خود هستند. این موضوع وجود دارد که درصد محدودی از مردم با استفاده از مسدودکننده های تبلیغات ، به ویژه جوانان ، به طور فعال تبلیغات سنتی را پنهان می کنند. در همین حین که مردم از تبلیغات سنتی دور می شوند. روزبه زور نسبت به تبلیغات سنتی بی احساس ترمی شوند. کسب وکارها نیاز به تأمین ارزش و ایجاد روابط با مشتریان خود را بیشتر حس می کنند.
گیمیفیکیشن راهی برای برندهای تجاری ایجاد می کند تا بتوانند با مخاطبان هدف خود ارتباط برقرار کنند و روند تصمیم گیری آنها را تحت تأثیر قرار دهند. طبق گزارش ها کاربرانی که قبلاً در معرض گیمیفیکیشن قرار گرفته اند.نسبت به باقی کاربران بسیار بیشتر جذب شدند. در حقیقت ، 60 درصد از کاربران گفتند که اگر از بازی لذت ببرند ، احتمال خرید آنها بیشتر است.
توانایی گیمیفیکیشن در حفظ مغز و جلب توجه کاربران به پاداش ، سطح بندی و رقابت بی نظیر است.
2- سازگاری ساخت داده ها با GDPR
داده ها مهمترین فعالیتهای بازاریابی دیجیتال هستند. هرچه اطلاعات بیشتری درباره کاربران فعلی و مخاطبان هدف خود داشته باشید. می توانید رقابت های آینده خود را بهتر هدف بگیرید. ثبت اطلاعات عمدی که از طریق بازی های آنلاین امکان پذیر است. روشی عالی برای به دست آوردن داده های سازگار با GDPR است که می تواند به CRM شما اضافه شود.
مارک هایی که تکنیک های گیمیفیکیشن را اجرا می کنند می توانند به کاربران این فرصت را بدهند تا اطلاعات خود را برای داشتن نام خود در جدول رده بندی ارائه دهند ، پیشرفت بازی را ذخیره کنند یا سطح مختلف را باز کنند. از این اطلاعات می توان برای ردیابی رفتار ، انگیزه ها و اطلاعات جمعیتی کاربران آنها استفاده کرد.
3- حفط ارتباط با کاربران
چیزی که در میان بازاریابان اغلب فراموش می شود این است که باید روابط بین برندها و کاربران آنها سودمند باشد. یک فرصت واقعا عالی که توسط گیمیفیکیشن ارائه شده، توانایی اهدا پاداش به مصرف کنندگان برای وفاداری ، تعامل و به اشتراک گذاری پست های کسب وکار شما است. که روشی سرگرم کننده و فریبنده است.
ایجاد ارتباط با مخاطبان هدف با استفاده از روشهای گیمیفیکیشن می تواند به روش های مختلفی مانند روش های زیر صورت پذیرد:
- برنامه های وفاداری مثل پاداش ، نشان و امتیاز
- اهدا جوایزی با معرفی کسب و کار شما توسط کاربران به دوستانشان
- محتوای شخصی سازی شده مثل بازی هایی بر اساس داده های کاربر خاص
- بازی های جذاب و سرگرم کنند
تاکنون برای ایجاد یک محتوا جدید دچار سردرگمی شدید؟ از موضوع گرفته تا زمان اتنشار و… یا اینکه علاقه دارید که تولید محتوا دقیق تر و منظم تری داشته باشید. ما به شما مطالعه مقاله کاربردی مراحل تدوین تقویم محتوایی حرفه ای را شدیدا پیشنهاد می کنیم. تا به شما بگوییم برای تدوین یک تقویم محتوا حرفه ای چه مراحلی را باید پشت سر بگذارید. چگونه می توانید به طور مداوم محتوای جالب ، جذاب و مرتبط را برای مشتریان بالقوه و فعلی خود ایجاد و ارائه دهید.
4- افزایش آگاهی از برند خود
برندها همیشه به دنبال راه هایی برای دستیابی به کاربران حال حاضر خود، افزوردن کاربران جدید یا ارتباط مجدد با مخاطبان قدیمی هستند. تجارب گرافیکی این فرصت را برای مصرف کنندگان فراهم می کند تا در یک محیط سرگرم کننده با یک مارک درگیر شوند بدون اینکه احساس کنند این برند می گوید “من را انتخاب کن ، انتخاب کن من “ این تعاملات برای ایجاد ارتباطات و روابط مثبت برای کاربر در نظر گرفته شده است که امیدوارم در طولانی مدت سودمند باشد.
گیمیفیکیشن به طور مستقیم باعث افزایش فروش و جذب کاربر نمی شوند. شما باید در کسب وکار خود بازی را ببراساس پرسونای کاربران هدف خود بازی را بگونه ای طراحی کنید. تا موجب جذب کاربران به شما و افزایش فروش شما گردد.
دیدگاهتان را بنویسید