رتبه بندی گوگل در ۲۰۲۱
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به رتبه بندی گوگل در ۲۰۲۱ بپردازیم. گوگل محبوب ترین موتور جستجوی کره زمین است. چیزی بیش از 200 فاکتور رتبه بندی دارد. با بیش از 5.14 میلیارد جستجو در گوگل هر روز بر سایر موتورهای جستجو مانند بینگ و یاهو مسلط است. بنابراین جای تعجب نیست که شما بخواهید در نتایج جستجوی گوگل رتبه بالاتری داشته باشید. اما هر از گاهی با تغییر سئو (بهینه سازی موتور جستجو)، پیاده سازی و همگام سازی با تمام تغییرات دشوار است.
بهینه سازی جستجو یک حوزه بسیار پویا است که با گذشت هر روز به سرعت و با سرعت بیشتری پیشرفت می کند. در حالی که ماموریت گوگل در ارائه مرتبط ترین و معتبرترین اطلاعات موجود ثابت است. هر سال و حتی هر ماه تفاوت های ظریف جدیدی به الگوریتم رتبه بندی آن اضافه می شود. اما با وجود این همه فاکتور متفاوت کدام فاکتورها مهم تر هستند. با ما در ادامه مقاله رتبه بندی گوگل در ۲۰۲۱ همراه باشید، تا مهم ترین فاکتور ها در سال 2021 آشنا شوید.
مهم ترین عوامل رتبه بندی گوگل
هنگامی که نوبت به کسب رتبه بالاتر می رسد. بسیاری از دارندگان وب سایت ها مایل هستند تمام عوامل رتبه بندی را دنبال کنند. اما بهتر است به شما بگوییم که فقط باید روی چند مورد از این عوامل تمرکز کنید. تا به نتیجه دلخواه خود دست یابید. برای کمک به شما، مهم ترین فاکتورهای رتبه بندی گوگل در سال 2021 را که باید در وب سایت خود اطمینان داشته باشید، در ادامه لیست کرده ایم.
1- محتوای با کیفیت بالا
احتمالا تا به حال به جمله “محتوا پادشاه است” روبرو شدید. در میان عوامل رتبه بندی که یقینا پادشاه است. اگر بتوانید محتوایی بی نظیر و مفید برای کاربران ایجاد کنید. گوگل آن را در نتایج صفحه موتور جستجو خود بالاتر قرار می دهد. گوگل توجه ویژه ای به کیفیت محتوای شما دارد. وب سایت شما هر چقدر بهینه باشد. اگر محتوای شما ارزشمند نباشد، نمی توانید انتظار رتبه های بالاتر را داشته باشید.
تولید محتوای اصل، منحصر به فرد
گوگل محتوای جدید و منحصر به فرد را ترجیح می دهد. شما می خواهید پست هایی ایجاد کنید که به سوالات خواننده شما پاسخ دهند، ارزشی را ارائه دهند و اصل باشند. اگر محتوای شما کپی یا مشابه سایر وبسایت ها باشد. می تواند تاثیر منفی بر سئو سایت شما بگذارد. برای مبتدیان، گوگل ممکن است صفحه شما را ایندکس و رتبه بندی نکند. همچنین اگر به طور مرتب محتوای تکراری منتشر می کنید. گوگل سرعت خزیدن وب سایت شما را کند می کند.
محتوای به روز و تازه
روش جدیدی که می توانید کیفیت مطالب خود را بالا ببرید تازه و به روز نگه داشتن آن است. با به روزرسانی مرتب پست های خود و افزودن اطلاعات جدید، شما یک سیگنال مثبت به موتور جستجو ارسال می کنید. اگر به موضوعاتی بپردازید که شامل اخبار یا ترندها باشد. تازه بودن مطالب نقش مهمی ایفا می کند. برای چنین مباحثی، گوگل صفحاتی را ارائه می کند که آخرین اطلاعات را ارائه دهند.
طول محتوا
طول محتوا نیز بخشی از عوامل رتبه بندی است. طبق مطالعات مختلف، طول محتوا در مکان شما در نتایج جستجو تاثیر دارد. به طور متوسط، پست ها با 1890 کلمه در صفحه اول قرار می گیرند. با این اوصاف، هیچ قانون سخت و سریعی وجود ندارد که در هنگام نوشتن به حد مجاز کلمات پایبند باشید.
ساختار و سازماندهی محتوا
وقتی صحبت از کیفیت محتوا می شود. پست های وبلاگ شما باید به خوبی سازمان یافته و ساختار یافته باشد. این کار بازدید کنندگان شما را آسان تر می کند. پست های شما را بخوانند و به راحتی راه حل هایی برای مشکلات خود پیدا کنند. برای بهبود ساختار و سازماندهی مقالات خود، می توانید از چندین عنوان و زیرعنوان (H2 ، H3 ، H4 و غیره) برای گروه بندی مطالب خود با هم استفاده کنید.
2- بک لینک ها
بعد از محتوا، دومین عامل مهم رتبه بندی گوگل، بک لینک است. آن ها بخش مهمی از الگوریتم رتبه بندی گوگل هستند. نحوه شناسایی خزنده گوگل وب سایت شما برای فهرست بندی است. در حقیقت، محتوا و بک لینک ها دست به دست هم می دهند. زیرا صفحات وب بدون هیچ بک لینک به سختی می توانند ترافیک طبیعی داشته باشند.
لینک های برگشتی یا لینک های ورودی مانند رای اعتماد برای وب سایت شما هستند. گوگل همه آن آرا را با هم جمع می کند. بررسی می کند آیا وب سایت شما شایسته رتبه بندی در 10 نتیجه برتر است.
اگر می توانید از وب سایت های دارای مرجع عالی لینک دریافت کنید. می توانید شانس خود را برای کسب رتبه های بالاتر افزایش دهید. دلیل این امر این است که با دستیابی به این لینک ها، شما به گوگل سیگنالی می فرستید که محتوای شما قابل اعتماد است. زیرا وب سایت های مختلف می توانند به آن متعهد شوند.
آیا با ابزار majestic آشناییت دارید؟ این ابزار یک جستجوگر بک لینک است. کاربرد بسیاری جهت سئو سایت دارد. پیشنهاد می کنیم جهت آشنایی بیشتر حتما یک سری به مقاله زیر بزنید.
3- قصد جستجو
یکی دیگر از عوامل مهم در رتبه بندی گوگل، مطابقت با هدف جستجوی محتوای شما است. هدف جستجو اساسا همان چیزی است که کاربر به دنبال آن است. هر کلمه کلیدی در گوگل متفاوت است و شما باید دلیل این سوال جستجو را بفهمید.
وقتی می خواهید در هر موضوعی محتوا ایجاد کنید. مهم است که با هدف جستجو مطابقت داشته باشید و نوع درست محتوایی ایجاد کنید. هدف جستجو می تواند بر اساس قالب و سبک محتوا متفاوت باشد. به عنوان مثال، در برخی موارد گوگل فقط ویدیوها و اینفوگرافیک ها را در نتایج برتر نمایش می دهد. این بدان معنی است که اگر می خواهید برای آن کلمات کلیدی رتبه بندی کنید باید یک ویدیو یا یک اینفوگرافیک ایجاد کنید.
4- سرعت بارگیری وب سایت
در بین این 200 فاکتور مختلف رتبه بندی گوگل، عامل دیگری که باید روی آن تمرکز کنید سرعت صفحه شما است. به این دلیل که از ماه مه 2021، گوگل سرعت بارگذاری وب سایت را بخشی از CWV خود قرار خواهد داد. این ها مجموعه عواملی است که گوگل برای تجربه کاربر در سایت شما مهم می داند. این به سرعت، ریسپانسیوی و سرعت بارگیری عناصر مختلف مانند قلم ها و تصاویر نگاه خواهد کرد.
اکنون هدف در اینجا شکست دادن رقبای خود با میلی ثانیه زمان بار نیست. اما باید توجه داشته باشید که یک صفحه برای کاربران شما با چه سرعتی بارگیری می شود. گوگل می خواهد وب سایت شما سریع بارگیری شود. تجربه کاربری فوق العاده ای را برای مخاطبان شما فراهم کند.
5- موبایل فرندلی
همراه با سرعت، نکته دیگری که باید بررسی شود این است که آیا سایت شما برای موبایل ریسپانسیو هست یا نیست. از زمانی که گوگل برای اولین بار در سال 2019 همراه شده است، مهم این است که وب سایت شما از طریق تلفن همراه ریسپانسیو باشد. پیش از الگوریتم موبایل فرندلی، گوگل از دسک تاپ شما به عنوان نسخه اصلی برای ایندکس کردن استفاده می کرد. بنابراین، اگر می خواهید رتبه بندی خود را ارتقا دهید. بهترین زمان برای ریسپانسیو کردن وب سایت با موبایل است.
6- مرجع دامنه (Domain Authority)
عامل بعدی رتبه بندی گوگل که باید روی آن کار کنید، Domain Authority وب سایت شما (DA) است. این یک معیار رتبه بندی است که تخصص سایت شما در مورد یک موضوع خاص و توانایی آن در رتبه بندی در موتورهای جستجو را نشان می دهد. Domain Authority توسط Moz ایجاد می شود. نمره ای بین 1 تا 100 را به خود اختصاص می دهد. بالاتر از درجه دامنه، شانس شما برای رتبه بندی در گوگل بیشتر است.
اکنون روش های مختلفی وجود دارد که می توانید اعتبار سایت خود را افزایش دهید. می توانید با بدست آوردن بک لینک با کیفیت بالا شروع کنید. اما در بعضی مواقع ، داشتن تعداد زیادی بک لینک تضمین کننده رتبه بندی بالاتر نیست. این جایی است که شما باید محتوای شگفت انگیزی ایجاد کنید که بر روی صنعت شما متمرکز باشد.
7- بهینه سازی کلمات کلیدی
علاوه بر ایجاد محتوا و دریافت بک لینک، یکی از بارزترین عوامل رتبه بندی استفاده از کلمات کلیدی در وب سایت شما است. کلمات کلیدی عباراتی هستند که کاربران برای جستجوی موارد در گوگل استفاده می کنند. بنابراین مهم است که وب سایت شما حاوی کلمات کلیدی مخاطبان شما باشد که آن ها را جستجو می کند. به این ترتیب، گوگل می تواند صفحه شما را در نتایج جستجوی خود نمایش دهد. برای اطمینان از بهینه سازی کلمه کلیدی در وب سایت، در اینجا چند نکته آورده شده است:
- تگ عنوان: در ابتدای پست های خود ، برچسب های عنوان SEO را وارد کنید.
- متا توضیحات: توضیحات متا غیرقابل مقاومت را بنویسید. کلمه کلیدی تمرکز خود را اضافه کنید تا کاربران بدانند صفحه شما چیست و بر روی آن کلیک کنید.
- افزودن انکرتکست: جهت پیدا کردن صفحه مورد استفاده می کند. بنابراین هنگام لینک دادن صفحات می توانید از کلمات کلیدی خود برای متن لنگر استفاده کنید.
- خودداری از پر کردن کلمات کلیدی: بهینه سازی کلمات کلیدی به معنای فقط بارها و بارها آوردن عبارت جستجوی اصلی نیست. این کار پر کردن کلمات کلیدی است و روش SEO خوبی نیست. سعی کنید چندین بار عبارت جستجوی سر خود را وارد کنید.
8- ساختار وب سایت
در حالی که بهینه سازی کلمات کلیدی مهم است. فاکتور دیگری که باید بررسی کنید ساختار سایت شماست. به خصوص اگر تازه قصد راه اندازی یک وب سایت را دارید. معماری وب سایت شما از منظر خزیدن و نمایه سازی مهم است. به خزنده های گوگل این امکان را می دهد تا وب سایت و صفحات آن را به راحتی پیدا کنند.
و برای بهبود ساختار سایت، می توانید با ایجاد یک نقشه سایت در وردپرس شروع کنید. یک نقشه سایت شامل تمام صفحات مهمی است که می خواهید موتور جستجو از آن ها مطلع شود. این به خزنده گوگل کمک می کند تا به راحتی از طریق وب سایت شما پیمایش کند. محتوای جدید کشف کند و صفحات شما را ایندکس کند.
9- تجربه کاربری
آخرین عامل رتبه بندی گولگ که برای شما داریم. تجربه کلی وب سایت شماست. اکنون موارد زیادی وجود دارد که به یک تجربه کاربری خوب کمک می کند. این برنامه از برنامه هوش مصنوعی به نام RankBrain استفاده می کند که شامل سیگنال های رتبه بندی دیگری مانند:
- CTR (میزان کلیک): درصدی از کاربران است که در نتایج جستجو بر روی پیوند وب سایت شما کلیک می کنند. با بهبود CTR می توانید رتبه بندی خود را بالا ببرید ، مخصوصاً اگر در 5 نتیجه برتر گیر کرده باشید.
- نرخ پرش: داشتن نرخ پرش بالا برای سایت شما خوب نیست. اگر تعداد زیادی از افراد بر روی سایت شما کلیک کنند و سپس بدون تعامل با وب سایت شما، دکمه برگشت را بزنند. گوگل فکر می کند که این صفحه مناسب نیست و آن را رتبه بندی نمی کند.
- زمان ساکن: این مدت زمان حضور یک بازدید کننده در سایت شما را از نتایج جستجوی گوگل اندازه گیری می کند. هرچه زمان سکونت بالاتر باشد، بهتر است.
در حالی که این ها برخی از سیگنال های مهم رتبه بندی است که گوگل از RankBrain استفاده می کند. موارد دیگر وجود دارد.
اگر از روش های سئو کلاه سیاه استفاده می کنید. یا تصمیم به انجام این کار را دارید. پیشنهاد می کنیم بار دیگری در این مورد فکر کنید. قبل از اینکه این روش ها موجب آسیب به سایت شما شوند. پیشنهاد می کنیم جهت آشنایی بیشتر با سئو کلاه سیاه مقاله زیر را از دست ندهید.
تغییرات الگوریتمی گوگل از سال 2020
تغییرات اصلی که گوگل در سال 2021 در الگوریتم خود ایجاد کرده است. با تغییرات سال 2020 متفاوت است به شرح زیر است:
- عامل شماره 1، انتشار مداوم محتوای جذاب، دارای اهمیت یک درصد است
- در حالی که قبلا، مفهوم ایجاد هاب از صفحات بهم پیوسته متمرکز بر همان کلمه کلیدی به انتشار مداوم محتوای جذاب، کلمات کلیدی در برچسب های عنوان های متا و لینک های داخلی لینک خورده بود.
- موبایل فرندلی بودن یک درصد از دست داد. بیشتر به این دلیل کهگوگل قابلیت موبایل فرندلی را فرض می کند و اکنون فقط سایت هایی را که هیچ تلاشی در این زمینه نکرده اند مجازات می کند
- کلمات کلیدی در عناوین متا با یک درصد افزایش، اهمیت استراتژی کلمات کلیدی کاملا فکری را که به هدف جستجوی بازدیدکنندگان پاسخ می دهد، بیشتر تقویت می کند.
- سیگنال های اجتماعی به ظاهر خلاف خود ادامه دادند. ین به این دلیل است که گوگل داده های زیادی را در مورد کاربران خود ردیابی می کند و نیازی نیست که به داده های اجتماعی اعتماد کند. همانطور که انتظار می رفت.
دیدگاهتان را بنویسید