نحوه تدوین یک رپورتاژ جذاب و افزایش فروش
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم درباره نحوه تدوین یک رپورتاژ جذاب و افزایش فروش سایت صحبت کنیم. در ادامه این مقاله با قواعد نوشتن رپورتاژ خبری حرفه ای آشنا می شوید. می آموزید که به چه شکل یک رپورتاژ آگهی با بازده بالا و تاثیر گذار ایجاد کنید و چگونه با یک رپورتاژ حرفه ای برند سازی و جذب ترافیک کنید. با ما همراه باشید.((;
رپورتاژ چیست؟
در ابتدا بیایید ببینیم رپورتاژ آگهی چیست و چه کاربردی دارد. رپورتاژ یک نوع نوشته یا متنی در قالب تبلیغ است که به معرفی محصولات و خدمات و درعین حال تبلیغ محصولات شرکت شما می پردازد. نوشتار یک رپورتاژ اگهی باید فاقد هرگونه جناح گیری و کاملا بی طرفانه باشد. یکی از مزایایی که رپورتاژ های آگهی دارند این است که معمولا در سایت ها و رسانه های معتبر و خوب، نشر می یابند و در همین راستا است که مردم به صورت ناخودآگاه به این رپورتاژ ها اطمینان بیشتری پیدا می کنند.نسبت به تبلیغات معمولی دیگر زودتر و راحت تر جذب اینگونه رپورتاژها می شوند. به همین دلیل قوانین سختی برا یرپورتاژهای آگهی دارند.
محتوا میفروشد اما نه تا زمانی که خوانده نشود چیزی بفروش نمی رسد. در حقیقت عنوان محتوا چیزی است که باعث میشود تا شما به هدفتان برسید.
شناخت جامعه حدف قبل از نوشتن رپورتاژ
احتمالا تا کنون درباره پرسونا مخاطب شنیده اید. پرسونا به معنی شناخت علایق و سلیقه کاربر است. پرسونا به معنی شناخت علایق و سلیقه کاربر است. در کل شامل اطلاعاتی در کورد مخاطبان هدف شماست از سن و جنسیت کاربران و …
یکی از اصلی ترین قواعد نگارش رپورتاژ حرفه ای، شناخت علایق کاربر بالقوه کسب و کار و اشاره به آنها در طول متن رپورتاژ است. سعی کنید با شناخت پرسونای کسب و کار خود متن رپورتاژ آگهی خود را برای کاربران بنویسید نه موتورهای جست و جو، شما وقتی در یک رپورتاژ موفق خواهید بود که کاربر تا انتهای متن همراه خود داشته باشید.
انتخاب عنوان خوب و جذاب
برای انتخاب و نوشتن یک عنوان رپرتاژ آگهی جذاب زمان بگذارید. بدون شک عنوان رپرتاژ مهم ترین بخش آن است. اولین بخش از رپورتاژ شما که قرار است با مخاطب شما ارتباط برقرار کند و نقطه شروع این نوع بازاریابی تیتر و عنوان شماست. در عنوان رپورتاژ دقت کنید تا موارد زیر در آن رعایت گردد:
- حتما به موضوع اصلی اشاره کنید.
- استفاده از واج آرایی در عنوان
- بهتراست از صفاتی مثل بهترین و برترین و… به هیچ وجه استفاده نکنید.
معتبر و دقیق بودن به معنی این نیست که نمیتوانید عنوان خود را جذاب و درخشانتر کنید. راههای زیادی وجود دارند که بدون اینکه ذرهای از دقت و اعتبار آن کاسته شود. به آن روح تازه ای ببخشید.
ارائه اطلاعات دقیق و واقعی به کاربران مخاطب
در هنگام نوشتن متن رپورتاژ آگهی خود به این موضوع دقت کنید که کاربر را با وعده ها الکی سرکار نگذارید و تمام چیزی که کاربر به دنبال آن است را شفاف و در خلاصه ترین حالت ممکن به انها ارائه دهید.
انواع رپورتاژ آگهی
اکثر افراد فکر می کنند که رپورتاژ آگهی صرفا در قالب متن به کار می رود و در قالب های دیگری وجود ندارد. اما باید گفت که یک رپورتاژ آگهی علاوه بر قالب گزارش خبری قالب های دیگری نیز دارد که به آنها در ادامه اشاره می کنیم:
- رپورتاژ آگهی تصویری: در این نوع قالب محتوای رپورتاژ در قالب یک عکس قرار می گیرد. معمولاً شرکت هایی که می خواهند محصولات خود را تبلیغ کنند و آنها را به نمایش بگذارند از این نوع رپورتاژ استفاده می کنند.
- ژورنال: بیشتر شرکت های مطرح توسط این مدل از رپورتاژ ژورنالیستی باعث جلب نظر رسانه ها به خود می شوند.
- دفاعی : نوعی دیگر از انواع رپورتاژ است که برندهای شرکت های مختلف از آنها برای تحت تاثیر قرار دادن افکار و اذهان عمومی استفاده می کنند.
رپورتاژ آگهی و سئوی سایت
رپورتاژ آگهی یک وسیله برای تبلیغ محصولات و خدماتی است که می توانید به کاربران سایت های مختلف خبری داشته باشید. شما با انجام این کارعلاوه بر معرفی و عرضه ی محصولات خود به کاربران سایت می توانید چند لینک هم برای سایت خود بگیرید. که این عمل در واقع یک نکته مهم و اصلی و مثبت به برای سئوی سایت شما است. وقتی در سایت شما کلمات کلیدی مدنظرتان لینک می شود. موتور جستجو متوجه می شود که سایت شما در این حوزه کلمه کلیدی فعالیت دارد. این کلمات کلیدی که در این سایت به کار می برید می تواند، نوع محصول شما یا خدماتی که می خواهید ارائه دهید باشد.
تاکنون به تدوین یک تقویم محتوا فکر کردید؟ اینکه برای تدوین یک تقویم محتوا حرفه ای چه مراحلی را باید پشت سر بگذارید. چگونه می توانید به طور مداوم محتوای جالب ، جذاب و مرتبط را برای مشتریان بالقوه و فعلی خود ایجاد و ارائه دهید؟ برای یافتن جواب این سوالات و نحوه تدوین یک تقویم محتوا به شما پیشنهاد می کنیم به مطالعه مقاله مراحل تدوین تقویم محتوایی حرفه ای از دست ندهید.
استفاده ازعکس ها و محتوا های تصویری
طبق گزارشات تصاویر بهتر از متن در ذهن کاربران باقی می ماند. شما با استفاده از تصویر و محتوای تصویری به راحتی می توانید در عین خوانا کردن تصاویر، پیام خود را با سرعت بالاتری به کاربران خود انتقال دهید.
البته این نکته را در نظر داشته باشید که نباید در استفاده از تصاویر زیاده روی کنید، زیرا این کار باعث خسته شدن کاربران می شود.
بر روی تعداد کلمات رپورتاژ دقت کنید
نمی توان به صورت دقیق گفت که عنوان یک رپروتاژ باید چند کلمه باشد. اما عنوانهای خیلی طولانی و یا خیلی کوتاه نتایج قابل توجهی ندارند. اما این موضوع تماما به سایتی که قرار است رپورتاژ شما در آن منتشر گردد بستگی دارد.
می توان گفت زمانی که برای شبکههای اجتماعی می نویسید 8 الی 12 کلمه نتایج بهتری دارند. برای سایتهای خبری توجه به میزان فضا و تعداد کلمات متناسب با فونت عنوان بسیار اهمیت دارد.
دیدگاهتان را بنویسید