چگونگی ساخت یک قیف فروش ایده آل
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم چگونگی ساخت یک قیف فروش ایده آل را بررسی کنیم. یک قیف فروش می تواند به شما کمک کند تا با نزدیک شدن به مشتری پردرآمد، پیشرفت خود را دنبال کنید. یک قیف فروش ابزاری است که برای ردیابی سرنخ با پیشرفت از چشم انداز به مشتری استفاده می شود. با بررسی قیف فروش خود، می توانید تلاش های فروش و بازاریابی خود را بهینه کنید. با ما در ادامه مقاله چگونگی ساخت یک قیف فروش ایده آل همراه باشید.
اگر علاقه مند به دنبال کردن اخبار روز کسب و کار و…. هستید.بخش خبری رایانیتا را از دست ندهید. می توانید ما را در “رایانیوز” دنبال نمایید.
قیف فروش چیست؟
یک قیف فروش مراحلی را که فرد در مسیر مشتری شدن شما برمی دارد ، توصیف می کند. این متشکل از سه قسمت است:
- بالای قیف بازاریابی است که چشم اندازهای تجاری شما را جلب می کند. به عنوان مثال: تبلیغات در ویترین فروشگاه فیزیکی یا صفحه فرود وب سایت شما.
- وسط قیف که شامل تمام قسمت های فرآیند فروش شما قبل از فروش است. به عنوان مثال افرادی که در فروشگاه شما لباس می پوشند یا بازدید کنندگان وب سایت در مورد مزایای محصولات شما مطالعه می کنند.
- قسمت پایینکه همان قیف خرید نهایی است. به عنوان مثال مشتریانی که برای پرداخت لباس در صندوق پرداخت می کنند. یا مشتریان وب سایت اطلاعات کارت اعتباری خود را برای تکمیل خرید وارد می کنند.
اهمیت یک قیف فروش
تجزیه و تحلیل قیف فروش به شما کمک می کند تا نحوه کارکرد و کارایی آن را درک کنید. همچنین به شما کمک می کند اشکال های موجود در مراحل مختلف قیف فروش خود را شناسایی کنید.
دانستن قیف فروش به شما کمک می کند تا حرکات خود را پیش بینی و مشتری های جدید جذب کنید.
همچنین بینشی از آنچه مشتریان در هر مرحله از قیف فروش فکر می کنند و انجام می دهند فراهم می کند. بنابراین شما می توانید در فعالیت های بازاریابی سرمایه گذاری کنید که چشم اندازهای بیشتری را به خود جلب می کند.
چهار بخش از قیف فروش
- آگاهی و اطلاع: این زمانی است که شخصی برای اولین بار از محصول یا خدمات شما مطلع می شود.
- گرایش: در این مرحله، مشتری در مورد شرکت و نام تجاری و محصولات یا خدمات شما اطلاعات کسب کرده است و تصمیم گرفته است که آن را بر اساس گرایش خود ارزیابی کند.
- تصمیم گیری: اکنون مشتری آماده خرید است و ممکن است قبل از خرید چندین گزینه را مد نظر داشته باشد. این زمانی است که آنها قیمت ها ، بسته ها و سایر عوامل را مقایسه می کنند تا بهترین گزینه را برای خود پیدا کنند.
- اقدام کردن: مشتری با خرید محصول یا خدمات شما مشتری می شود. یا آنها تصمیم می گیرند بدون خرید آنجا را ترک کنند. اگر مشتری خریدی انجام دهد. اکنون بخشی از اکوسیستم شرکت شما است.
روند کار هرگز پایان نمی یابد. هدف شما تمرکز بر حفظ مشتری است تا مشتری خریدهای مداوم یا آینده را انجام دهد. محتوای شما باید به ایجاد وفاداری مشتری کمک کند.
نحوه ساخت یک قیف فروش
حال به یک شناخت کلی از قیف فروش رسیدیم. بیاید با هم نحوه ساخت یک قیف فروش را بررسی کنیم.
1- ایجاد صفحه ورود
صفحه ورود اغلب اولین فرصت برای یک چشم انداز برای کسب اطلاعات در مورد کسب و کار شما و محصولات و خدمات آن است. کاربران به روش های مختلفی به صفحه مقصد شما می رسند. آن ها ممکن است روی یک تبلیغ یا لینک در صفحه رسانه های اجتماعی کلیک کنند.
2– پیشنهاد دادن چیزی با ارزش
برای ارائه آدرس ایمیل توسط افراد باید در عوض چیزی به آن ها بدهید. به عنوان مثال، شما ممکن است یک کتاب الکترونیکی رایگان یا یک محتوای مفید و آموزنده ارائه دهید.
3- چشم انداز را پرورش دهید
اکنون که مشتری مورد نظر برای ارائه آدرس ایمیل علاقه کافی نشان داده است. با محتوایی که آن ها را در مورد محصول یا خدمات شما آموزش می دهد این مشتری را پرورش دهید .
4_معامله
برای بستن معامله بهترین پیشنهاد خود را ارائه دهید. پیشنهادی که نادیده گرفتن یا رد کردن آن برای مشتری دشوار است .
5_برقراری ارتباط
در این مرحله از مشتری یا خریدار شده است یا تصمیم به خرید ندارد. در هر صورت، شما باید روند برقراری ارتباط و ایجاد رابطه را ادامه دهید.
6- بهینه سازی قیف فروش خود
حتی اگر یک قیف فروش ایجاد کرده باشید کار شما هرگز تمام نمی شود. شما باید به طور مداوم به دنبال راه هایی برای بهبود و بهینه سازی باشید. بهینه سازی می تواند به شما کمک بسیار زیادی بکند.
مدیریت قیف فروش
قیف فروش یک استراتژی پایدار و منظم برای تبدیل مشتری احتمالی به مشتری ثابت است. این استراتژی شامل مراحلی است که مشتری احتمالی از طریق آن می تواند تصمیم به خرید بگیرد.
داشتن یک فرایند صحبح و دقیق، تبدیل کردن مشتری احتمالی به مشتری ثابت را آسان تر کرده و نرخ تبدیل بیشتری را ارائه می دهد.
Pipeline از یک رویکرد مرحله ای با استراتژی فروش از پیش تعریف شده برای هر مرحله استفاده می کند. ساختار آن بگونه ای است که تجمعش با سیستم CRM کار نسبتا راحتی است.
آیا تا به حال به اینکه چطور مهارت های تصمیم گیری خود را تقویت کنید و بهبود ببخشید فکر کردید؟ پیشنهاد می کنیم جهت آشنایی با این مهارت ها مقاله زیر را از دست ندهید.
هفت نکته برای ساخت یک قیف فروش عالی
موفقیت یک تجارت در استراتژی های قیف فروش آن است. بدون برنامه ریزی مناسب، حفظ شکوفایی طولانی مدت دشوار است.
1- صفحه ورود عالی
صفحه ورود اولین ارتباط مستقیم بین تبلیغات و تجارت شماست.
بهینه سازی و مشخصات تبلیغاتی شما باید نشان دهنده هدف ارائه شده در آگهی باشد که بینندگان شما روی آن کلیک کرده اند.
2- پشتیبانی آنلاین
مشتریان شما می خواهند در مورد هر شکی که دارند با شما مشورت کنند. آنها می خواهند وارد تیم شما شوند, مثل یک خانواده بزرگ آنها را به تیم خود راه دهید. این تأثیر پیوند اعتماد را ایجاد می کند.
3- همیشه در دسترس باشید(CRM)
بخش های پشتیبانی و فروش هر دو برای اینکه در هر زمانی با مشتریان خود در ارتباط باشند، به پشتیبانی از ابزارهای CRM نیاز دارند.
4- وبلاگ های عالی بنویسید.
مشتریان مدرن همیشه دوست ندارند همه چیز را از شما بخواهند. سلف سرویس اولین اولویت آنها قبل از معامله برای اولین بار است و کارآمدترین راه برای کسب اطلاعات راجب معامله ، وبلاگ نویسی است.
5- تبلیغات بازاریابی
تبلیغات بازاریابی به برند شما کمک می کند تا با خروج از صفحه وب از بازدیدها غافل نشوید.
6- استفاده از شبکه های اجتماعی
وقتی بیشتر کاربران اینترنت به طور فعال از رسانه های اجتماعی استفاده می کنند مطمئناً نمی خواهید با نادیده گرفتن این شبکه ها ، هیچ یک از مشتریان خود را از دست بدهید. این پلتفرم گسترده ای است که در آن میتوانید توجهات را جلب می کنید.
7_شناسایی نقاط قوت
تا پیش از این ما در حال بحث در مورد راه های ایجاد کانال فروش شما بودیم. اما برای ساخت استراتژی در هر فرآیند فروش ، ابتدا باید نقاط قوت و ضعف شرکت را بشناسیم. در این فرآیند می توانید از تجزیه و تحلیل SWOT استفاده کنید.
نرم افزار CRM چیست؟
برای تعریف CRM، ابتدا باید تاریخچه آن را درک کنید. CRM مخفف مدیریت ارتباط با مشتری است.
مدیریت ارتباط با مشتری هرگونه ابزار ، استراتژی یا روندی است که به سازمان ها کمک می کند تا داده های مشتری را بهتر سازماندهی کرده و به آنها دسترسی پیدا کنند.
همه چیز با یادداشت های دست نویس و Rolodexes آغاز شد ، اما با ظهور و گسترش فناوری دیجیتال سرانجام به پایگاه داده های ذخیره شده در رایانه های شخصی تبدیل شد و سپس تعریف CRM به چیزی بسیار پیچیده تر تغییر یافت. دیگر فقط یادداشت نبود و مدیریت روابط کسب و کار شما با مشتریان به روندی پیچیده تبدیل شد.
اکنون ، برای رقابت در هر صنعتی ، شما به یک سیستم قابل اعتماد ساخته شده بر روی نرم افزار CRM نیاز دارید.
درباره اشکان رمضانیان
سلام! اشکان هستم 20 سالمه و دانشجوی رشته مهندسی برق هستم علاقهمند به حوزههای برنامه نویسی, تولیدمحتوا, بازیسازی و گیم.
سایر نوشته های اشکان رمضانیان
دیدگاهتان را بنویسید