چگونه گوگل ادوردز را متوقف کنیم؟
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به اینکه چگونه گوگل ادوردز را متوقف کنیم؟ بپردازیم. از لحظه ای که یک صفحه را باز می کنیم تبلیغات گوگل کنارمان هستند. تا زمانی که اینترنت را قطع می کنیم. قطعا بعد از دیدن این تبلیغات خسته کننده این سوال برای شما به وجود آمده است که چگونه گوگل ادوردز را متوقف کنیم؟ اگر تصمیم دارید که آن ها را متوقف کنید. پیشنهاد می کنیم در ادامه مقاله چگونه گوگل ادوردز را متوقف کنیم؟ با ما همراه باشید.
گوگل ادوردز چیست و چه کاری می کند؟
فرض کنید که شما یک کسب و کاری را راه اندازی کرده اید. برایتان خیلی مهم است که تبلیغات هم داشته باشید. یکی از راه های تبلیغات این است که شما روی گوگل ادوردز کار کنید. بنابراین گوگل ادوردز یک فضای تبلیغاتی آنلاین است که به واسطه هر کلیک، به تبلیغ کنندگان این اجازه را می دهد تبلیغ خودشان را در صفحه های گوگل نشان دهند.
کاری که شما انجام می دهید این است که با توجه به کلمه کلیدی تان هزینه تبلیغات را پرداخت می کنید. در آن تبلیغ سعی می کنید که با کلمات کلیدی خاصی تبلیغات صفحه تان در بالای صفحه نتایج جستجو قرار بگیرد. به عبارتی گوگل ادوردز شما را در زمینه سئو همراهی می کند.
پیشنهاد می کنیم جهت آشنایی بیشتر با گوگل ادوردز حتما یک سری به مقاله زیر بزنید.
انواع تبلیغات گوگل
بطور کلی در حال حاضر ما شش نوع تبلیغ گوگل در داریم:
1) جستجوی تبلیغات و تبلیغات رسانه ای PPC
این تبلیغات را در برنامه های مرتبط با گوگل نیز می توانید مشاهده کنید. تبلیغاتی که در منابع برنامه ها قرار گرفته شده است. تبلیغات رسانه ای PPC به تبلیغاتی گفته می شود که به ازای هر کلیک کاربران روی محتوای تبلیغاتی، تبلیغ کننده باید هزینه ای را پرداخت کند.
2) تبلیغات جستجو
شما این تبلیغات را فقط در نتایج جستجوی گوگل و مرورگرهای وابسته به آن مشاهده می کنید. خود تبلیغات جستجو به تنهایی به پنج زیر بخش تقسیم شده است:
1. تبلیغات متنی گسترده شده در برنامه های تلفن همراه
مثلا شما زمانی که یک اپلیکشن را باز می کنید. اگر به اینترنت متصل باشید برای شما یک سری تبلیغات را نمایش می دهد. این تبلیغات به ظاهر مزاحم شامل این دسته می شود.
2. تبلیغات نصب برنامه های تلفن همراه
این مورد هم امروزه خیلی اشباع شده است. مثلا برای دانلود یک آهنگ، وارد صفحه ای می شوید. از همان لحظه ورود به سایت، تبلیغات مبتنی بر نصب یک برنامه که اصلا امنیت آن نیز معلوم نیست شروع می شود. خیلی از این برنامه ها مخرب و بدافزار هستند و با نصب آن یک قدم به خرابی تلفن همراه تان نزدیک شده اید.
3. تبلیغاتی که کاربران را به انجام اقدامات خاصی در برنامه ترغیب می کند.
در این نوع از تبلیغات، تبلیغ کننده با توجه به استراتژی هایی که دارد. تبلیغاتی را طراحی می کند که به واسطه آن شما جذب آن شوید. به عنوان مثال؛ تبلیغی را در نظر بگیرید که به شما پیشنهاد می دهد با پاسخ به سه سوال برنده یک جایزه نفیس شوید. همین کلمه «جایزه» باعث ترغیب شما می شود که وارد صفحه شوید.
4. تبلیغات خودکار براساس محتوای وب سایت
بعضی از تبلیغات نیز هستند که با توجه به محتوای سایتی که در آن حضور دارید برای شما نمایش داده می شود. اگر برای این مورد هم بخواهیم مثالی را ذکر کنیم. می توانید این مثال را در نظر بگیرید. فرض کنید که شما وارد صفحه ای شده اید که درباره بیت کوین توضیح می دهد. در حال مطالعه هستید که تبلیغ ها نمایان می شوند. مضمون این تبلیغ ها می تواند این باشد که “هم اکنون با خرید بیت کوین پولدار شوید”. بنابراین در این دسته از تبلیغات حداقل تبلیغاتی را مشاهده می کنید که به موضوع مورد بررسی تان مرتبط است.
5. هدف تبلیغات افزایش تعداد تماس های تلفنی است
شاید برای شما هم این اتفاق افتاده باشد که تبلیغی را دیده باشید که در ابتدا از شما چند سوال می پرسد و وعده جایزه می دهد. بعد از اینکه به سوال ها جواب دادید از شما می خواهد که با شماره ای که برایتان ارسال کرده است تماس بگیرید. از این لحظه قسمت بد ماجرا شروع می شود و شما نه تنها هیچ جایزه ای را دریافت نمی کنید؛ بلکه هزینه زیادی هم به واسطه تماس ها باید پرداخت کنید 🙂
3) تبلیغات رسانه ای
این تبلیغات را دیگر در نتایج جستجو نمی بینید. پس کجا قابل مشاهده هستند؟! همین باعث تفاوت با تبلیغ نوع اول می شود. سایت هایی که شریک گوگل هستند این تبلیغات را به شما نشان می دهند.
4) تبلیغات خرید
نوع این تبلیغ هم اسمش معلوم است. شما با این تبلیغ ها وارد صفحه ای می شوید که خریدی را به همراه دارد. اما خب باید خیلی مراقب باشید که این تبلیغات کلاه برداری نباشد.
5) تبلیغات ویدیویی و تبلیغات در ویدیو
تبلیغات ویدیویی را می توانید در برنامه هایی مثل یوتیوب، آپارات و هر سایتی که محتوای ویدیویی ارائه می دهد ببینید. می دانید که مثلا تا زمانی که 5 ثانیه از آن تبلیغ را نبینید، نمی توانید به محتوای دلخواه تان دسترسی داشته باشید. بنابراین یکی از آزاردهنده ترین نوع تبلیغات است.
خود این نوع از تبلیغات ویدیویی به دو دسته تقسیم می شود:
- این نوع همان تبلیغاتی هستند که در ابتدا و یا اواسط محتوای ویدیویی پخش می شوند. معمولا با گذشت پنج ثانیه نیز قابل رد شدن است.
- نوع دوم تبلیغاتی هستند که شما ویدیوی تبلیغاتی را میان لیست فیلم های جذاب می بینید و غیر قابل رد شدن نیز هستند. تماشای این ویدیوها نیز نزدیک شش ثانیه طول می کشد.
آیا با نحوه کسب درآمد از طریق گوگل ادسنس آشنایی دارید؟ می دانید باید چه نکاتی را در این زمینه راعایت نمایید؟ پیشنهاد می کنیم جهت کسب پاسخ این سوالات و آشنایی با این نکات مهم مقاله زیر را از دست ندهید.
6) برنامه های تبلیغاتی
این نوع از آگهی ها نیز مثل همان نوع آگهی مخصوص تلفن همراه است و از شما می خواهد که یک برنامه را روی سیستم تان نصب کنید. جالب است بدانید که این تبلیغات را از جستجوی گوگل بدست نمی آورید. زمانی که با یک برنامه دیگر در حال کار و یا بازی هستید؛ این تبلیغ ها نمایان می شود.
مثلا فرض کنید که یکی از انواع بازی های candy crush را نصب کرده اید و در حال بازی هستید. زمانی که شما در این بازی هستید اگر به اینترنت متصل باشید به شما پیشنهاد می کند که دیگر بازی های candy crush را نیز نصب کنید. اگر که شما بازی را نصب کنید؛ تبلیغ کننده به هدف خودش رسیده است.
چگونه تبلیغات را متوقف کنیم
حال که با انواع تبلیغات گوگل آشنا شدیم؛ زمان آن رسیده که آن ها را متوقف کنیم.
در قدم اول به صفحه اکانت گوگل خود بروید. سپس به بخش Data & personalization بروید. در صفحه باز شده، باید به دنبال Ad Setting بروید. زمانی که روی این تنظیمات کلیک می کنید وارد چنین صفحه ای می شوید:
با غیر فعال کردن گزینه Ad personalization is ON ، تبلیغات شما غیر فعال می شود.
صحبت پایانی
دیدیم که امروزه تبلیغات گوگل در هر صفحه و هر سیستمی که داشته باشیم حضور دارند. خیلی از آن ها آزاردهنده هستند و مخرب! بنابراین بهتر است که تبلیغات را خیلی جدی نگیریم و تا زمانی که مطمئن نبودیم آن ها را باز نکنیم. اگر شما نیز تجربه در رابطه با آگهی ها و گوگل ادوردزها دارید؛ اینجا بیان کنید.
درباره فائزه طاهری
فائزه طاهری هستم. همیشه علاقه مند به نوشتن؛ نوشتن و نوشتن پیوسته! دانشجو مهندسی کامپیوتر. نویسندگی و عکاسی یا به عبارت دیگر تولید محتوای درجه یک، همیشه هدفم بوده و خواهد بود. انار محبوب ترین جز زندگی منه و رفیق هام منو دخترک انار صدا میکنن ^___^ برای رسیدن به هدف هام از هیچ تلاشی دریغ نمی کنم و معتقدم که باید تلاش کرد تا طلاش کرد و اینکه موفقیت به وقتش خودش رو نشونمون میده، مثل نور :)
سایر نوشته های فائزه طاهری
دیدگاهتان را بنویسید