چگونگی تاثیر طراحی سایت بر سئو
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به چگونگی تاثیر طراحی سایت بر سئو بپردازیم. وب دنیای پیچیده ای از عناصر درهم تنیده است که بر عملکرد مجازی یک برند تأثیرگذار است.
در دنیای امروز جستجوگرها ، شیوه های طراحی وب نیز نقشی اساسی دارند. تجربه کاربر به یک عامل مهم در رتبه بندی موتور جستجو تبدیل شده است. به همین دلیل ، طراحی وب سایت شما و نحوه تعامل کاربران با آن مستقیماً بر رتبه بندی سایت شما در نتایج جستجو تأثیر می گذارد.
در این پست از رایانیتا ما قصد داریم چند روش طراحی وب را که ممکن است تأثیر مستقیم بر عملکرد سئو سایت داشته باشند، بررسی کنیم. با ما در ادامه مقاله چگونگی تاثیر طراحی سایت بر سئو همراه باشید.
چرا طراحی وب بر رتبه بندی SEO تأثیر می گذارد؟
در ابتدا ، بیایید ببینیم که چرا طراحی وب بر رتبه بندی SEO تأثیر می گذارد. یک دهه پیش ، SEO بسیار ساده بود. بیشتر حول کلمات کلیدی و محتوا می چرخید. با این وجود ، با گذشت زمان و استفاده روزافزون از اینترنت ، موتورهای جستجو بتدریج به سمت کاربر مداری پیش رفتند. شروع به جستجوی وب سایت هایی کردند که نیازهای کاربر را برآورده می کنند. به سوالات آنها پاسخ می دهند و تجربه مرور وب آن ها را افزایش می دهند.
بنابراین ، امروزه موتورهای جستجو فقط به یک وب سایت احتیاج ندارند. بلکه بر ارائه یک تجربه وب تأکید دارند که در کمترین زمان ممکن و با جامع ترین روش ، به کاربران آنچه می خواهند می دهد. در حال حاضر اصالت محتوا و کلمات کلیدی ، بیشتر عوامل فوق مربوط به طراحی و توسعه وب است. بنابراین طراحی وب تأثیر قابل توجهی بر رتبه بندی SEO دارد. در ادامه به چگونگی تاثیر طراحی وب بر سئو می پردازیم.
1- ساختار پیمایش وب سایت
ساختار پیمایش وب سایت شما بر بسیاری از معیارهای مهم تأثیر می گذارد. همچنین بر میانگین زمان حضور در صفحه، نرخ پرش ، نرخ تعامل و نرخ تبدیل تاثیر دارد. این عوامل نه تنها به بهبود رتبه بندی جستجو در صفحات نتایج موتور جستجو کمک می کنند. بلکه به افزایش درآمد و سود نیز کمک می کنند.
اگر کاربران نتوانند در وب سایت شما اطلاعاتی پیدا کنند. یا اگر نمی دانند به کجا بروند ، شما آن ها را از دست می دهید و در نهایت منابعی که هزینه کردید را از دست می دهید. حالا چگونه می توانیم یک ساختار پیمایش خوب ایجاد می کنید؟ در ادامه نکاتی مهم را برایتان آوردیم:
- منوی اصلی را ساده نگه دارید. برای جلوگیری از سردرگمی تعداد موارد موجود در منو را محدود کنید.
- از اصطلاحات اصطلاحات پیچیده و فنی در فهرست اصلی خودداری کنید. در عوض ، از اصطلاحات آشنا استفاده کنید.
- مطمئن شوید که منوی اصلی در همه صفحات وب در دسترس بوده و به راحتی قابل دسترسی است. اگر مجبور هستید آن را در بالای صفحه وب بچسبانید.
- دسترسی به منو در دستگاه های همراه کوچکتر بسیار ضروری است.
- یک نوار جستجو اضافه کنید تا کاربران وب سایت شما به راحتی صفحه وب مورد جستجو خود را پیدا کنند.
- اطمینان حاصل کنید که URL های هر صفحه وب واضح ، مختصر و توصیفی هستند. یک کاربر عادی باید فقط با مشاهده URL یک صفحه وب بتواند به درستی حدس بزند که به کجا می رود.
- جدا از URL ها ، استفاده از متن لنگر توصیفی برای پیوندهای داخلی در وب سایت خود نیز به همان اندازه مهم است.
2- نمایش صفحه “404”
به راحتی می توان گفت که اگر کاربر با صفحه خطای 404 مواجه شود. احتمالاً وب سایت شما را ترک خواهد کرد. خطای ‘404’ هنگامی رخ می دهد که کاربر یا به بن بست یا لینکی که دیگر وجود ندارد برخورد نماید.
این صفحه وب به طور پیش فرض کاری برای نگهداری کاربران در وب سایت انجام نمی دهد. با این حال ، با کمی خلاقیت و استراتژی می توانید آن را به صفحه ای کاربر پسند تبدیل کنید که بازدیدکنندگان را به ماندن در وب سایت شما ترغیب می کند. در اینجا چند نکته برای ایجاد 404 صفحه برای شما و استراتژی SEO سایت شما آورده ایم:
- از طرح عمومی استفاده نکنید. خلاق باشید و صفحه 404 جالب و جلب توجه کنید.
- به روشنی اعلام کنید که کاربر پیوند اشتباهی را دنبال کرده است یا صفحه موجود نیست.
- یک قابلیت نوار جستجو به صفحات 404 خود اضافه کنید تا به بازدیدکنندگان فرصتی دیگر برای یافتن محتوای خاص بدهید.
- مهم ترین صفحات وب را در صفحه 404 لیست کرده و بازدیدکنندگان را به بررسی آن ها ترغیب کنید.
در حالت ایده آل ، وب سایت شما نباید هیچ لینک مرده ای داشته باشد. اما از بین بردن احتمال خطای 404 غیرممکن است. به عنوان مثال یک کاربر وب سایت ممکن است با تایپ دستی آدرس اشتباه ، صفحه 404 را فعال کند.
بنابراین ، باید با ایجاد یک صفحه وب 404 منحصر به فرد و در عین حال مفید ، برای آن آماده شوید. به شما این امکان را می دهد که بازدیدکنندگان خود را در وب سایت خود نگه دارید. زمان حضور در صفحه آن ها را افزایش دهید. همچنین نرخ پرش را کاهش دهید. این علائم مثبت بعداً به شما در رتبه بندی موتور جستجو کمک می کنند.
تا کنون به تدوین یک برنامه دقیق برای بازار یابی کسب و کار خود فکر کردید؟ معمولا بازاریابیبیشترین هزینه را برای اکثر کسب و کار ها دارد. یک برنامه بازاریابی سالانه به شما کمک می کند بازاریابی خود را در یک مسیر درست قرار دهید. پیشنهاد می کنیم مقاله زیر را که حول این موضوع می باشد از دست ندهید.
3- سرعت بارگذاری وب سایت
سرعت بارگیری وب سایت شما از فاکتورهای مهم رتبه بندی موتور جستجو است. نحوه طراحی وب سایت شما می تواند تأثیر بسزایی در سرعت بارگیری صفحات وب شما داشته باشد. برای بررسی سرعت بارگذاری وب سایت خود از ابزارهای رایگان موجود می توانید استفاده کنید. در حالت ایده آل ، بارگیری وب سایت شما باید کمتر از یک ثانیه طول بکشد.
اگر مدت زمان شما بیشتر است. می توانید از نکات زیر استفاده کنید:
- پرونده های CSS و JS خود را کم کنید
- از تصاویر فشرده استفاده کنید
- در صورت امکان از CDN استفاده کنید
- درخواست های HTTP را به حداقل برسانید
- استفاده از تغییر مسیرها را به حداقل برسانید
- از محلول ذخیره استفاده کنید
- راه حل میزبانی وب خود را ارتقا دهید
4- تصاویر ، اندازه تصویر و متن alt
تقریباً همه وب سایت ها از تصاویر استفاده می کنند. تصاویر مرتبط و جالب به افزایش میانگین زمان حضور صفحه و میزان تعامل در وب سایت شما کمک می کنند.
با این حال ، استفاده از تصاویر زیاد ممکن است سرعت وب سایت شما را کم کند. این یک مشکل بزرگ است. همانطور که در مورد آن بحث کردیم ، یک وب سایت با بارگذاری کم برای رتبه بندی موتورهای جستجوگر وحشتناک است. همچنین ، اگر تصاویر شما اصلاً بارگیری نمی شوند ، چه می کنید؟ کاربران در آن زمان چه چیزی را می بینند؟ در ادامه چند نکته که باید هنگام استفاده از تصاویر رعایت کنید را آورده ایم:
- کلمات کلیدی مرتبط را به عنوان تصاویر اضافه کنید.
- اطمینان حاصل کنید که به هر تصویری که استفاده می کنید یک متن توصیفی و غنی از کلمات کلیدی alt اضافه کنید. از آنجا که موتورهای جستجو نمی توانند تصاویر را درک کنند. از متن alt برای درک و نمایه سازی تصاویر برای کلمات کلیدی خاص استفاده می کنند. متن alt نیز در هنگام بارگیری تصویر استفاده نمی شود.
- استفاده از تصاویر فشرده برای کاهش بار سرور و افزایش سرعت بارگذاری سایت بسیار مهم است.
5- پنجره های بازشونده (Pop-ups)
در بسیاری از وب سایت ها ، به محض ورود کاربر موتور جستجو در وب سایت ، پنجره های بازشو ظاهر می شوند. این یک عمل به دو دلیل زیر مشکل سازاست:
- شما اعتبار خود را از دست می دهید. در حالی که شما در حال ارائه تبلیغات و پنجره های بازشو هستید. این کاربر به دنبال اطلاعات است.
- دوم ، بازدید کننده ممکن است با دیدن بلافاصله پاپ آپ ، ناامید شده و فوراً وب سایت شما را ترک کند. این یک سیگنال منفی به گوگل ارسال می کند. که ممکن است کاربران از وب سایت شما در صفحه نتایج موتور جستجو راضی نباشند. اگر مناسب آن کلمه کلیدی نباشد که این سیگنال منفی که به گوگل نشان می دهد احتمالاً رتبه صفحه شما را در SERP پایین می آورد.
استفاده از پنجره های بازشو را به حداقل برسانید. اگر می خواهید یک رویداد رایگان را تبلیغ کنید ، استفاده از یک Pop-ups را در نظر بگیرید که فقط زمانی که کاربر قصد ترک وب سایت را دارد ، ظاهر می شود.
تا حالا به این فکر کرده اید که گوگل چطوری هنگام جستجوی کسب و کار ، اطمینان می دهد که نتایج یافت شده مربوط به منطقه محلی خودتان است.به طور خلاصه این کار را با الگوریتم کبوتر خود انجام می دهد. اما اینکه این الگوریتم چیست و چه کاری انجام می دهد را می توانید در مقاله زیر بخوانید. (;
6- تجربه خواندن
مسلماً مهمترین قسمت طراحی وب سایت شماست که به طور قابل توجهی بر اثربخشی استراتژی SEO شما تأثیر می گذارد. کاربران آنلاین اطلاعات می خواهند. آن ها برای مصرف محتوا و یافتن پاسخ سوالات خود در اینترنت و وب سایت های مختلف گشت می زنند. وب سایت شما باید به گونه ای طراحی شود که پاسخ های آن را به ساده ترین و کاربرپسندترین روش ارائه دهد.
یک تجربه خواندن دلپذیر ممکن است منجر به افزایش زمان در صفحه ، کاهش نرخ پرش و افزایش تعامل شود. همه این عوامل و سایر عوامل در نهایت به رتبه بندی بهتر موتور جستجو تبدیل می شوند.
چند نکته برای کمک به شما در ایجاد یک تجربه خواندن خارق العاده در سایت خود:
- رنگ زمینه تیره را انتخاب نکنید. آن را سفید و تمیز نگه دارید.
- فضای سفید کافی را ترک کنید.
- از اندازه های بزرگ قلم استفاده کنید.
- محتوای خود را به عناوین ، زیرعنوان ها و غیره تقسیم کنید.
- از جمله ها و پاراگرافهای کوتاهتر استفاده کنید تا مصرف مطالب را برای خوانندگان خود آسان تر کنید.
- برای تقسیم و جالب نگه داشتن مطالب از تصاویر ، اینفوگرافیک ها و فیلم ها استفاده کنید. هیچ کس دیوار عظیم متن را دوست ندارد.
دیدگاهتان را بنویسید