نکات مهم در استخدام طراح وب
دراین مقاله از رایانیتا می خواهیم به نکات مهم در استخدام طراح وب بپردازیم. معمولا استخدام یک طراح وب کار آسانی نیست. اما بالاخره شما باید این کار را انجام دهید. کسب و کار شما راه اندازی شده است. شما بخش بازاریابی سنتی خود مانند کارت ویزیت و بروشور را دارید. اکنون با آخرین مانع راه اندازی خود یعنی نیاز به وب سایت کناسب کسب و کار روبرو هستید. وب سایتی که حکم ویترین فروشگاه آنلاین شما را دارد. محلی جهت معرفی خود به جهان است. کسب و کار شما از این طریق به کل سیاره زمین معرفی می شود.
وب سایت شرکت شما به عنوان پلتفرم فروش و بازاریابی و پورتال آن برای ارتباط با مشتریان بالقوه باید عمل کند. برای اطمینان از اینکه شرکت شما بهترین وب سایت ممکن را دارد. مهم است که طراح وب سایت مناسبی را استخدام کنید. برای یافتن این طراح وب مناسب، درک هزینه ها و الزامات ضروری است. با ما در ادامه مقاله نکات مهم در استخدام طراح وب همراه باشید.
اگر قصد شروع فصل جدید از کسب و کار خود را با طراحی وبسات دارید. پیشنهاد می کنیم سری به صفحه سفارش طراحی سایت رایانیتا بزنید. همچنین می توانید از مشاوره رایگان توسط کارشناسان ما بهره مند شوید.
نکات مهم قبل از شروع فرآیند استخدام
- مشخص کردن اهداف وب سایت خود: برای کار موثر با یک طراح وب، تصمیم بگیرید که آیا وب سایت شما فقط اطلاعاتی باشد یا اینکه محصولات و خدمات را نیز بفروشد.
- بدانید به چه نوع وب سایتی نیاز دارید: اکثر متخصصان وب سایت در یکی از دو گروه قرار می گیرند: طراحان وب مسئول ظاهر و عملکرد وب سایت هستند. در حالی که توسعه دهندگان وب معمولا بر روی کدنویسی پیچیده برای وب سایت های سفارشی تمرکز می کنند.
- تصمیم گیری در مورد بودجه: بودجه شرکت خود را بررسی کنید تا مشخص کنید چقدر می توانید برای طراحی وب سایت هزینه کنید. این کار به شما کمک می کند تشخیص دهید که آیا باید با یک طراح وب برای یک پروژه قرارداد ببندید یا یک کارمند استخدام کنید.
نقش ها و مسئولیت های ضروری طراح وب
برای پیش برد بهتر کار و درک صحیح که به نیروی طراح وب با چه توانایی های نیازمند هستید. بهتر است لیستی از وظایف طراح وب خود داشته باشید. برای مثال طراحان وب معمولا وظایف زیر را انجام می دهند:
- برای تعیین الزامات یک وب سایت با همکاران یا مشتریان صحبت می کنند.
- ماکتها را توسعه می دهند و تست هایی را برای نمایش دادن و تایید طرحبندی و ناوبری وبسایت انجام می دهند.
- استفاده از قالب ها، تم ها و زبان های کامپیوتری مانند HTML جهت ایجاد وب سایت
- همکاری با سایر همکاران گرافیست برای به دست آوردن تصاویر و ویدیوهای وب سایت
- نظارت بر عملکرد وب سایت و ارائه به روز رسانی یا تعمیرات در صورت لزوم
ویژگی های یک طراح وب
برای پیدا کردن طراح وب مناسب برای سازمان و کسب و کار خود، به دنبال کاندیدایی با این مدارک تحصیلی، تجربه کاری و مهارت های زیر باشید:
تحصیلات
اکثر متخصصان این رشته حداقل دارای مدرک کاردانی در طراحی وب هستند. که به دو سال تحصیل در مقطع متوسطه نیاز دارد. با این حال، بسیاری از کارفرمایان ترجیح می دهند طراحان وب را استخدام کنند که دارای مدرک لیسانس با تمرکز در علوم کامپیوتر، برنامه نویسی کامپیوتر یا طراحی گرافیک هستند.
تجربه کاری
طراحان وب در سطح جونیور اغلب تجربه کارآموزی برای شرکت های محلی یا داوطلب شدن برای سازمان های دانشگاهی را دارند. طراحان وب میان حرفه ای معمولا دارای تجربه گسترده ای در ارائه خدمات طراحی و توسعه برای شرکت ها و کار بر روی پروژه های مستقل هستند. برای ارزیابی تجربه استخدام بالقوه یک وب سایت، بخواهید نمونه کارها را بررسی کنید.
مهارت ها فردی
طراحان وب موفق باید مهارت های زیر را داشته باشند:
- توجه به جزئیات: خطاهای جزئی در کد وب سایت می تواند منجر به خطاهای بزرگ شود. بنابراین طراحان وب باید به جزئیات توجه زیادی داشته باشند.
- مهارت های ارتباطی: برای درک نیازهای وب سایت و انتقال موثر نیازها به همکاران، طراحان وب نیاز به مهارت های قوی گفتاری، نوشتن، گوش دادن و خواندن دارند.
- سواد کامپیوتری: طراحان وب نیاز به تسلط بر زبان های برنامه نویسی استاندارد وب سایت مانند HTML و PHP دارند. بسیاری نیز باید اصول اولیه زبان هایی مانند XML، SQL و جاوا اسکریپت را بدانند. اکثر طراحان وب همچنین نیاز به تجربه با برنامه های طراحی مانند ادوبی فوتوشاپ و ایلوستریتور دارند.
- خلاقیت: برای تبدیل نیازها و ایده های یک شرکت به یک مفهوم بصری، طراحان وب باید خلاق باشند. آن ها همچنین باید ترندهای صنعت را نظارت کنند تا طرح های خود را به روز نگه دارند.
- مهارت های حل مسئله: برای رفع خطاها و بهبود عملکرد وب سایت، طراحان وب باید بدانند که چگونه مسائل را شناسایی کنند. گزینه ها را در نظر بگیرند و راه حل ها را به طور موثر پیاده سازی کنند.
اگر نرخ پرش وبسایت شما خیلی بالا است. در جهت کاهش آن باید باید تغییراتی در وبسایت خود اعمال نمایید. جهت آشنایی با این تغییرات مقاله زیر را از دست ندهید.
نحوه ایجاد شرح شغل برای استخدام
برای نوشتن شرح شغل طراح وب، بهتر است که مراحل زیر را دنبال کنید:
- شرح نقش و مسئولیت ها: ابتدا در مورد مسئولیت های اساسی بحث کنید. از جمله اینکه آیا به یک وب سایت کامل، چند صفحه وب سایت یا طراحی مجدد یک وب سایت موجود نیاز دارید. ذکر کنید که آیا فرد مستقل کار خواهد کرد یا اینکه مسئولیت مدیریت تیمی از توسعه دهندگان یا طراحان را بر عهده خواهد داشت.
- ذکر موارد ضروری طراحی: در مرحله بعد، برخی از جنبه های ضروری وب سایت را ذکر کنید. مانند اینکه آیا شامل اجزای تجارت الکترونیک، یک درگاه پرداخت یا یک سایت عضویت است. لینک هایی را به نمونههایی از وبسایتهایی که نیازهای شما را برآورده میکنند. در نظر بگیرید تا به نامزدها کمک کند تا نیازهای شرکت شما را درک کنند.
- فهرست کردن الزامات و مهارت ها: در شرح شغل خود، برخی از کلمات کلیدی را بگنجانید که به صلاحیت ها و مهارت هایی که نامزد باید داشته باشد اشاره می کند. مدارک مورد نیاز یا زبان های کامپیوتری را در اینجا وارد کنید.
- جدول زمانی را بیان کنید: در نهایت یک جدول زمانی معقول برای پروژه بیان کنید. با تیم های بازاریابی و فناوری اطلاعات (IT) خود کار کنید تا تعیین کنید طراح وب چقدر طول می کشد تا پروژه را از یک پروژه مفهومی به پروژه تکمیل شده برساند.
دیدگاهتان را بنویسید