نکات مهم هنگام طراحی مجدد وب سایت جهت جلوگیری از افت رتبه
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به بررسی نکات مهم هنگام طراحی مجدد وب سایت جهت جلوگیری از افت رتبه بپردازیم. وب سایت شما احتمالا اولین چیزی است که مشتریان بالقوه شما در مورد کسب و کار شما خواهند دید. اگر در چند ثانیه اول علاقه آن ها را جلب کرد، می توانید انتظار داشته باشید که تبدیل با نرخ خوبی دریافت کنید. لازم به ذکر نیست، دقیقا برعکس آن نیز امکان پذیر است. همچنین برای اینکه در چشم مشتریان خود قرار بگیرید، باید در رتبه بندی موتورهای جستجو قرار بگیرید.
تا به حال، ایده ای از آنچه می خواهیم در مورد آن صحبت کنیم به دست آورده اید. بله درست است ما در مورد طراحی مجدد وب سایت خود با در نظر گرفتن سئو صحبت می کنیم تا اطمینان حاصل شود که در رتبه های برتر هر موتور جستجو قرار دارید. اگر از نتایجی که وب سایت خود ارائه می دهد راضی نیستید. احتمالا زمان آن رسیده است که روی یافتن مشکلات آن کار کنید. ما کاملا مطمئن هستیم که با بررسی وب سایت خود از بالا به پایین، داخل و خارج، متوجه خواهید شد که چه چیزی باید بهبود یابد.
اگر متوجه شدید که باید طراحی وب سایت خود را مطابق با سئو بهبود ببخشید، در جای مناسبی هستید. پس با ما در ادامه مقاله نکات مهم هنگام طراحی مجدد وب سایت جهت جلوگیری از افت رتبه همراه باشید.
تیم فنی تخصصی رایانیتا می تواند نیازهای شما به داشتن وبسایتی حرفه ای را برطرف کند. سایتی که تمام اجزا آن به بهترین شکل طراحی شده است. برای ثبت سفارش هایتان به صفحه سفارش طراحی سایت رایانیتا مراجعه کنید.
1- استفاده از کلمات کلیدی هدفمند در محتوا وب سایت
برای هر وب سایتی، به اشتراک گذاری محتوا منحصر به فرد بسیار مهم است. این نه تنها ترافیک وب سایت شما را بهبود می بخشد. بلکه به بهبود اعتبار دامنه در حین هدایت سرنخ های با ارزش نیز کمک می کند. هدف قرار دادن کلمات کلیدی مرتبط در محتوا وب سایت خود را در نظر بگیرید تا به موتورهای جستجو اطلاع دهید که دقیقا همان چیزی را می فروشید. هنگامی که وب سایت شما رتبه بالایی از SERP دارد. شانس بیشتری برای تبدیل بازدیدکنندگان خود به مشتریان خود خواهید داشت. ممکن است مجبور باشید برای یافتن کلمات کلیدی مطابق با خدمات و محصولات خود تحقیقات زیادی در مورد کلمات کلیدی انجام دهید. اما همه چیز ارزشش را خواهد داشت.
از آنجایی که رتبهبندی وبسایت شما بر روی کلمات کلیدی کوتاه دشوار است. به دنبال کلمات کلیدی طولانی که حاوی سه کلمه یا بیشتر هستند بروید. این به شما کمک می کند تا سرنخ های واجد شرایط بیشتری برای کسب و کار خود ایجاد کنید. پس از یافتن کلمات کلیدی مناسب برای هدف، مطمئن شوید که یک قالب منحصر به فرد برای قرار دادن کلمات کلیدی در مکان های مناسب در وب سایت خود ایجاد کرده اید. یک نکته را در نظر داشته باشید که محتوایی که ایجاد می کنید نه تنها باید هدف آموزشی را حل کند بلکه باید به راحتی برای مخاطبان هدف شما قابل درک باشد تا بلافاصله پس از خواندن آن اقدامی انجام دهند.
2- بهبود سرعت بارگذاری صفحه
این یکی از مهم ترین نکاتی است که در طراحی مجدد وب سایت خود نباید نادیده گرفته شود. این است که هیچ کس نمی خواهد برای به دست آوردن اطلاعات مورد نظر خود برای مدت طولانی صبر کند. اگر مجبور باشند مدت زیادی منتظر بمانند، احتمالا وب سایت شما را ترک می کنند. وب سایت دیگری را پیدا می کنند که به اندازه کافی سریع باشد تا به آن ها در اطلاعات کمک کند. طبق داده های موجود، اگر بیش از 4 تا 5 ثانیه طول بکشد، مردم منتظر باز شدن یک وب سایت نیستند. از آنجایی که به عنوان یک تجارت، تنها هدف شما جلب رضایت مشتریان است. بهتر است آن ها را منتظر نگذارید و روی بهبود سرعت بارگذاری وب سایت خود کار کنید.
راه هایی وجود دارد که می تواند به شما کمک کند تا وب سایت خود را سبک تر کنید تا سریع تر بارگذاری شود. مثل این است که بی نظمی را از وب سایت خود پاک کنید تا فقط موارد مرتبط در آن وجود داشته باشد. با بهینه سازی تصاویر خود در اندازه و فرمت مناسب شروع کنید. اگر محتوا ویدیویی را در وب سایت خود به اشتراک می گذارید، مطمئن شوید که به درستی جاسازی شده است و به درستی کار می کند. سعی کنید حداقل تعداد درخواست های HTTP داشته باشید و HTML را پاک کنید که می تواند باعث تاخیر در بارگذاری وب سایت شود.
3- بررسی تگ عنوان
وقتی نوبت به متمایز شدن از رقبا شما می رسد، عنوان شما نقشی حیاتی ایفا می کند. آن ها به بازدیدکنندگان شما کمک می کنند تا بفهمند چه چیزی در وب سایت شما پیدا می کنند یا از کسب و کار شما به دست می آورند. این امر باعث میشود زمانی که میخواهید طراحی وبسایت خود را برای سئو بهینه سازی کنید، باید به آن توجه کنید. یک تگ هدر به تمام عنوان هایی که در وب سایت خود استفاده خواهید کرد اضافه کنید. همیشه باید بخش های مهم محتوا خود را با تگ های هدر جدا کنید. برای عنوان صفحه می توانید از تگ H1 و برای عنوان های فرعی می توانید از تگ های H2، H3 و … استفاده کنید تا در مطالب خود وقفه ایجاد کنید.
یک چیز دیگر، در کنار افزودن تگ های هدر، باید از کلمات کلیدی مرتبط نیز در عنوان ها استفاده شود. سعی کنید کلمه کلیدی اصلی را در عنوان محتوا خود داشته باشید. این به خزندههای موتور جستجو کمک میکند تا زمینه محتوا شما را بدانند و این همان چیزی است که به رتبهبندی محتوا شما در موتورهای جستجو کمک میکند. هنگامی که رتبه شما در یک موتور جستجو بهبود می یابد، شانس بیشتری برای دستیابی به مخاطبان هدف خود دارید که به راحتی قابل درک است.
روزانه با گذشت و گذار در اینترنت و سایت های مختلف با پاپ آپ های بسیاری روبرو می شوید. پاپ آپ هایی که با اهداف مختلفی چون افزایش دنبال کننده ها در شبکه اجتماعی، اعضای خبرنامه یا اینکه کسب اطلاعات بیشتر در مورد کاربران و مشتریان آن کسب و کار ایجاد شده اند. جهت آشنایی بیشتر با افزونه پاپ آپ فارسی سری به مقاله زیر بزنید.
4- تست وب سایت پس از طراحی مجدد
شما ممکن است تمام تغییرات لازم را در طراحی وب سایت خود ایجاد کرده باشید. اما اگر آن ها به درستی کار نکنند چه می شود. طراحی مجدد یک وب سایت یک کار بزرگ است و بهتر است آن را جدی بگیرید. این کار را فقط به خاطر انجام یک کار انجام ندهید. این کار را انجام دهید زیرا می خواهید بدرخشید و به جایی برسید که رقبای شما به آن دست نیافته اند. به خاطر داشته باشید که هر کاری که انجام می دهید در یک ثانیه به چشم مشتریان بالقوه شما نمی رسد. زمان می برد و بهتر است مراقب آن باشید. اگر وب سایت را بلافاصله پس از طراحی مجدد راه اندازی کنید. ایرادات موجود در آن ممکن است مشتریان شما را ناراحت کند.
ما درک می کنیم که شما برای راه اندازی وب سایت خود بسیار هیجان زده خواهید بود. اما حفظ صبر به شما کمک می کند تا از آن بهترین استفاده را ببرید. تمام تغییرات وب سایت خود را بررسی کنید. وب سایت خود را به طور کامل بررسی کنید. آن را به دیگران نشان دهید تا نظرات آن ها را دریافت کنید و روی پیشنهادهایی که مطابق با هدف شما به نظر می رسد کار کنید. کارهای خاصی مانند آزمایش CTA ها، بررسی ناوبری وب سایت، سرعت بارگذاری و غیره را انجام دهید و اگر آن ها به خوبی پیش رفتند. خوب هستید که آن را راه اندازی کنید. در صورت وجود هر گونه خطا، آن ها را تصحیح کرده و دوباره تست کنید.
دیدگاهتان را بنویسید