موثرترین روش های کاهش نرخ پرش وب سایت
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به بررسی موثرترین روش های کاهش نرخ پرش وب سایت بپردازیم. خب نرخ پرش بالا مطمئنا چیزی نیست که هیچ صاحب وب سایتی انتظار دیدن آن را داشته باشد. اما ممکن است زمانی اتفاق بیفتد که برای افزایش ترافیک وب سایت، تولید سرنخ و به دست آوردن مشتریان سخت تلاش می کنید. اما علت آن چیست؟
عمدتا این اتفاق به این دلیل است که بازدیدکنندگان یا مشتریان بالقوه وب سایت را فورا بدون دادن زمان برای تبدیل آن ها به شما ترک می کنند. با این حال، استراتژی های موثر سئو در کنار سایر عوامل می تواند به شما در کاهش نرخ پرش یک وب سایت کمک کند. اما قبل از اینکه در مورد آن عوامل یاد بگیریم. باید نحوه محاسبه نرخ پرش و دلایل داشتن نرخ پرش بالا را بدانیم. با ما در ادامه مقاله موثرترین روش های کاهش نرخ پرش وب سایت همراه باشید.
اگر قصد بهبود سئو وبسایت خود را دارید. پیشنهاد می کنیم حتما سری به صفحه “سفارش سئو” رایانیتا بزنید. همچنین می توانید از این طریق از مشاوره رایگان با کارشناسان ما بهره مند شوید.
نحوه محاسبه نرخ پرش وب سایت
نرخ پرش به درصد بازدیدکنندگانی که پس از بازدید از یک وب سایت بدون مرور صفحات دیگر آن را ترک می کنند، اشاره دارد. با تقسیم تعداد کل بازدیدهای یک صفحه بر تعداد کل بازدیدهای صفحه، می توانیم نرخ پرش وب سایت شما را بدست آوریم.
فرمول آن نیز به شرح زیر است:
نرخ پرش % = تعداد کل بازدیدهای تک صفحه ای / تعداد کل بازدیدکنندگان.
علت وجود نرخ پرش بالایی در وبسایت
شناسایی دلایل بانس ریت بالا یا همان نرخ پرش در وب سایت شما اولین قدم برای کاهش آن است. عواملی که بر نرخ پرش وب سایت تاثیر می گذارند در زیر آمده است:
- سرعت بارگذاری پایین: اگر بازدیدکنندگان متوجه شوند که وب سایت شما به سرعت بارگذاری نمی شود، آن را ترک می کنند. یک صفحه باید در 3 ثانیه بارگیری شود. بنابراین باید بررسی کنید که وب سایت شما چقدر زمان می برد تا بارگذاری شود.
- محتوا نامربوط: محتوا شما چقدر برای حفظ بازدیدکنندگان در وب سایت شما مرتبط است؟ اگر محتوا نامربوط باشد، نرخ پرش افزایش می یابد. بنابراین باید کیفیت محتوا را قبل از انتشار در وب سایت حفظ کنید.
- عنوان نامناسب: باید از عنوانی استفاده کنید که محتوا وب سایت شما را به طور دقیق توصیف کند. اگر بازدیدکنندگان صرفا به دلیل جالب بودن عنوان به وب سایت شما وارد شوند و در کل محتوا متفاوتی پیدا کنند چه؟ آن ها بلافاصله وب سایت را ترک می کنند و در نتیجه نرخ پرش را افزایش می دهند.
- صفحه خالی: خطاهای فنی یکی از اصلی ترین دلایلی است که وب سایت شما دارای نرخ پرش بالایی است. به همین دلیل، وب سایت شما همیشه هر زمان که کسی آن را باز می کند، یک صفحه خالی نمایش می دهد. در نتیجه بلافاصله سایت شما را ترک خواهند کرد.
- کاربر پسند نبودن: اگر کاربران نتوانند وب سایت شما را مرور کنند، بعید است که در آن بمانند. بنابراین، وب سایت شما ممکن است نرخ پرش بالایی را تجربه کند.
- ریسپانسیو نبودن: آیا می توان به وب سایت شما از هر دستگاهی دسترسی داشت؟ اگر کاربران تجربه مرور یکپارچه ای از دستگاهی که از آن استفاده می کنند به دست نیاورند. احتمال قوی وب سایت شما را ترک خواهند کرد.
شیوه کاهش نرخ پرش وب سایت
کاهش نرخ پرش برای موفقیت وب سایت شما ضروری است. یک وب سایت باید برای افزایش نرخ تبدیل و ایجاد سرنخ بیشتر جذاب و موثر باشد. رعایت نکات زیر می تواند نرخ پرش سایت شما را کاهش دهد.
1- برقراری ارتباط با مخاطبان هدف خود:
وقتی یک تحلیل بازار کامل از محصولات خود انجام می دهید. ایده ای از بازار هدف محصولات خود به دست می آورید. اما چگونه مشتریان بالقوه خود را به وب سایت خود جذب می کنید؟
برای انجام این کار به یک لندینگ پیج با کلمات کلیدی مناسب و مرتبط نیاز دارید. نباید فراموش کرد که کاربران از کلمات کلیدی برای یافتن وب سایت شما استفاده می کنند. بنابراین، انتخاب کلمه کلیدی مناسب ضروری است.
همیشه می توانید با یک شرکت ارائه دهنده خدمات سئو تماس بگیرید تا در جستجو کلمات کلیدی به شما کمک کند. هنگامی که وب سایت شما با موفقیت به مخاطبان هدف شما دسترسی پیدا می کند، نرخ پرش به طور طبیعی کاهش می یابد.
2- بروز نگه داشتن محتوا وب سایت:
هدف از بازدید از وب سایت شما کسب اطلاعات بیشتر در مورد محصولات و خدمات شما است. برای جلب اعتماد مشتریان بالقوه، محتوا وب سایت باید با اطلاعات کامل به روز باشد. سعی کنید هنگام تولید محتوا از موضوعات تازه و به روز استفاده نمایید. اینگونه حتی می توانید به راحتی با رقبا خود وارد رقابت شوید.
3- اولویت قرار دادن ارائه تجربیات یکپارچه به کاربر:
وب سایت شما تنها وسیله تعامل شما با مشتریان است. بنابراین بسیار مهم است که وب سایت شما بازدیدکنندگان را گیج نکند. مدیریت وب سایت شما نباید چالشی برای بازدیدکنندگان باشد. در غیر این صورت، مشتریان شما چگونه محصولات شما را می خرند یا خدمات ارائه شده توسط شما را برنامه ریزی می کنند؟ اطمینان حاصل کنید که وب سایت شما در ارائه یک تجربه کاربری یکپارچه موفق است.
4- افزایش سرعت بارگذاری وب سایت:
سرعت بارگیری وب سایت شما نیز می تواند بر نرخ پرش شما تاثیر مثبت یا منفی بگذارد. اگر وب سایت شما زمان زیادی برای بارگذاری طول بکشد، بازدیدکنندگان ممکن است بلافاصله وب سایت را ترک کنند.
چه کاری باید در این مورد انجام دهید؟ عوامل خاصی را در نظر داشته باشید که به کندی بارگذاری وب سایت شما کمک می کند. اندازه تصاویری که استفاده می کنید، سرور سایت و محتوا چند رسانه ای وب سایت خود را در نظر بگیرید. بررسی کنید که آیا عاملی سرعت بارگذاری وب سایت را کاهش می دهد یا خیر. اگر چنین است، وقت آن است که روی آن کار کنید.
5- پیگیری عملکرد وب سایت:
تاثیرگذاری وب سایت شما پایان مسئولیت شما نیست. نظارت بر عملکرد وب سایت ضروری است. تنها یک تغییر در وب سایت شما ممکن است بر ترافیک وب سایت شما تاثیر بگذارد. بنابراین تغییراتی استراتژیک ایجاد کنید که به کاهش نرخ پرش کمک می کند.
رتبه بندی سایت شما نزدیک به بالا صفحات نتایج گوگل یک هدف مهم برای هر کسب و کاری است. آشنایی با تغییرات الگوریتم های گوگل نیز یه امر ضروری در این زمینه است. به همین دلیل پیشنهاد می کنیم حتما مقاله زیر را مطالعه نمایید.
کلام پایانی
نرخ پرش کمتر برای هر صاحب وب سایتی مطلوب است. با این حال، دستیابی به موفقیت 100 درصد بدون کمک متخصصان غیرممکن است. امیدواریم نکاتی که ارائه کردیم برای شما مفید بوده باشد. اگر شما نیز روش های موثر دیگری را می شناسید با ما در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید