بازاریابی پیامکی (SMS Marketing) و مزایا معایب آن
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به بازاریابی پیامکی (SMS Marketing) و مزایا معایب آن بپردازیم. روش های مختلفی برای معرفی خود به کاربران هدف و تبلیغات وجود دارد. اما این شما هستید که به عنوان صاحب یک کسب و کار تصمیم میگیرد باتوجه به شرایط و بودجه خود از کدام روش استفاده کنید. در ادامه در مورد روشی که ساده تر از بقیه روش های می باشد یعنی بازاریابی پیامکی (SMS Marketing) و مزایا معایب آن صحبت می کنیم. با ما همراه باشید.
بازاریابی پیامکی چیست؟
یکی از ارزان ترین و پر بازده ترین روش ها بازایابی پیامکی (SMS Marketing) می باشد. شرکت ها می توانند با استفاده از پیام کوتاه یا “سرویس پیام کوتاه” بازاریابی را انجام دهند تا با یک کلیک و بدون خرج کردن بودجه خود ، به مخاطبان گسترده دسترسی پیدا کنند. طبق مقررات عمومی حفاظت از داده ها (GDPR) ، مصرف کنندگان باید “فعالانه و داوطلبانه با دریافت پیام شما موافقت کنند”. پس از انجام این کار ، شرکت می تواند پیام هایی با جزئیات تبلیغات ، به روزرسانی محصول ، اطلاعات رویداد و موارد دیگر برای آنها ارسال کند.
بازاریابی پیامکی یک روش خارق العاده برای شرکت برای ساختن یک بانک اطلاعاتی جامع از مشتریان و چشم اندازهای جذاب است. که می تواند برای افزایش وفاداری مشتری و تبدیل منجر به فروش استفاده کرد. یا اینکه استفاده از بازاریابی پیامکی یکی از روش های مفید برا یکمپین های مختلفی است که در کسب کار خود دارید. البته برای این کمپین های مارکتینگ خود بهتراست ابتدا لندینگ پیج طراحی بشه تا کاربران از آن طریق هدایت بشوند و یه صفحاتی که می خواهید برسند. برای اینکه بدانید لندینگ پیج چیست توصیه می کنیم به مقاله لندینگ پیج چیست و چرا لازم است؟ و برای طراحی لندینگ پیج به این مقاله یک سری بزنید.(;
مراحل اصلی یک بازاریابی پیامکی موفق عبارت اند از:
- تعیین مخاطبان هدف
- کسب اجازه از مخاطبان برای ارسال پیامک
- طراحی و نوشتن یک متن جذاب
- تعیین زمان مناسب ارسال پیامک تبلیغاتی
- انتخاب یک سامانه پیامکی برای کسب وکار خود
- آنالیز و تجزیه و تحلیل کردن بازاریابی پیامکی
در ادامه به کار هایی که باید و نباید در بازاریابی پیامکی (SMS Marketing) انجام دهید می پردازیم.
1- پیامک های خود را کوتاه و دقیق نگه دارید.
یکی از بزرگ ترین اشتباه ها ارسال پیام های طولانی است. مردم نمی خواهند از روی تلفن همراه خود رمان بخوانند. پیام کوتاه را دقیق و مختصر نگه دارید.
یک پیام متنی می تواند 918 نویسه باشد ، اما بعد از رسیدن به 160 کاراکتر، به 153 نویسه تقسیم می شود. این به این معنی است که پیام متنی بازاریابی شما باید از تمام آن شخصیت ها کاملاً استفاده کند. پیام های خود را در حین دریافت نکته، حتی الامکان کوتاه کنید. اگر واژه های اضافی اضافه کنید، ممکن است افراد احتمالی را که وقت یا تمایل به خواندن یک پیام طولانی را ندارند از دست دهید.
2- ارسال پیام های هدفمند
برخی از بازاریابان معتقدند که اشکال سنتی بازاریابی لزوماً به یک هدف یا هدف خاص فراتر از آگاهی از برند نیاز ندارند. اما بازاریابی پیامکی کاملاً این کار را می کند. شما در حال ارسال یک متن مستقیم به یک شخص هستید. بنابراین باید دلیل خوبی برای این کار داشته باشید.
هدف از بازاریابی پیام متنی شما باید به اهداف کلی کوتاه مدت و بلند مدت شما بازگردد. این موضوع را در نظر بگیرید که چرا این نوع بازاریابی را انتخاب کردید. روی یک هدف خاص مانند زمانبندی یا تأیید قرارها ، ارائه تخفیف یا ارائه اطلاعات سریع تمرکز کنید.
3- تقویت قدرت نوشتاری خود
نوشتن متن در پیام های بازاریابی تلفن همراه شما باید مشتریانی را متقاعد کند که اقدامی انجام دهند که آنها را مجبور به خرید کند. اگر مطمئن نیستید که نوشتن چه نوع متنی مناسب است. سعی کنید پیام های متنی خود را با چند روش مختلف بنویسید، محتوا را آزمایش و تنظیم مجدد کنید تا نتایج بهبود یابد.
دعوت به عمل برای جلب مشتری در خرید محصول یا خدمات شما ضروری است. از آنجا که پیام های متنی معمولاً پس از مشاهده دوباره مورد بازدید قرار نمی گیرند، پیام شما باید واضح و مستقیم باشید با استفاده از کلماتی که به آنها می گوید چه کاری باید انجام دهید.
ایجاد شخصیت های خریدار را در نظر بگیرید تا ایده ای از مشتری های خود ایجاد کنید. بازاریابی پیامکی مکانی برای استفاده از اصطلاحات خاص نیست. آن را غیر رسمی نگه دارید. ارسال پیام کوتاه ذاتاً کوتاه و مکالمه ای است. ایمیل های طولانی را در متن کپی و پیست نکنید یا اطلاعات کاملاً فنی و متراکم ارسال نکنید.
خب تا اینجا مواردی را بررسی کردیم که باید در بازاریابی پیامکی خود رعایت کنید و انجام دهید. حال چه کار هایی را بهتر است انجام ندهیم آنها را اصلاح کنیم؟
4- بدون اجازه پیام ارسال نکنیم!
طبق قانون حمایت از حقوق مصرف کننده تلفن همراه، مشاغل باید از مشتری مجوز ارسال پیام را به صورت کتبی (دستی یا الکترونیکی) کسب کنند، در غیر اینصورت عواقب حقوقی جدی برای شما در پی خواهد داشت.
روش های مختلفی برای دریافت اجازه وجود دارد. شما می توانید از کاربران بخواهید یک کلمه کلیدی را برای شما ارسال کنند، شماره تلفن آنها را ارائه دهند یا از طریق یک لینک ایمیل ثبت نام کنند. همه این روش ها به عنوان مجوز کتبی به حساب می آیند، اما شما باید اطمینان حاصل کنید که مخاطبان شما می دانند برای چه چیزی ثبت نام می کنند و اگر بخواهند چگونه می توانند از آن خارج شوند.
5- برقراری ارتباط صرفا یک طرفه
این روزها ، ارتباط شخصی با یک برند تا حد زیادی با مصرف کنندگان پیش می رود. اطمینان حاصل کنید که آنها احساس می کنند وقت و پول آنها ارزش زیادی دارد و شرکت شما به طور فعال از آنها مراقبت می کند. اگر می توانید وقت و انرژی خود را اختصاص دهید، در نظر بگیرید که پیام متنی خود را به یک ارتباط دو طرفه با مشتریان خود تبدیل کنید، به آن اجازه دهید تا به عنوان یک کانال بازخورد عمل کنند.
یکی از مسائلی که حین بازاریابی پیامکی می تواند به شما کمک بسیاری کند. داشتن یک پرسونای مخاطب دقیق است، تا به راحتی کاربران هدف را شناسایی کنید. پیشنهاد می کنیم حتما مقاله زیر را مطالعه کنید. تا بیشتر با پرسونای مخاطب آشنا شوید.
6- بی احترامی ممنوع!
پیام های متنی بیش از سایر شکل های تبلیغاتی می توانند احساس خصوصی و شخصی داشته باشند. به این احترام بگذارید از امتیازات خود سواستفاده نکنید و مراقب شیوه های پیام رسانی خود باشید. بازاریابی پیام کوتاه می تواند به عنوان منبع حیات تجارت شما تبدیل شود. اما این موفقیت بدون اشتباه به دست نمی آید.
در هنگام ارسال پیامک باید موقعیت جغرافیایی و زمانی کاربرا خود را درنظر داشته باشید تا اینکه در هر ساعتی از شبانه روز به آنها پیام ندهید.
دیدگاهتان را بنویسید