برترین سیستم های مدیریت محتوا
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به بررسی برترین سیستم های مدیریت محتوا بپردازیم. بهتر است که شما به عنوان یک دیجیتال مارکتر ساختار سایت ها را به خوبی بشناسید. سیستم های مدیریت محتوا (CMS) به شما این امکان را می دهند تا بدون درک هیچ کدی حداقل در اکثر آن ها به راحتی یک وب سایت ایجاد کنید.
سیستم های مدیریت محتوا زیادی در دسترس است. به این معنی که ممکن است در انتخاب بهترین سیستم مدیریت محتوا برای نیازهای خود تلاش کنید. در این مقاله ، ما توضیح خواهیم داد که چرا انتخاب بستر CMS مناسب برای وب سایت خود بسیار مهم است. ما همچنین برخی از بهترین گزینه ها را برای بهترین سیستم مدیریت محتوا به شما معرفی می کنیم. با ما در ادامه مقاله برترین سیستم های مدیریت محتوا همراه باشید.
اگر قصد ایجاد یک مارکت پلیس خاص و منحصر بفرد را دارید. می توانید از طریق “طراحی سایت مارکت پلیس” رایانیتا طراحی سایت خود را انجام دهید. همچنین از مزایای ویژه ای چون ضمانت بازگشت وجه ، طراحی منحصر به فرد نسبت به سایر رقبا همراه با رعایت تمام نکات سئو و … را بهره مند شوید.
سیستم مدیریت محتوا چیست؟
بستر سیستم مدیریت محتوا قطعه ای از نرم افزار است که به شما امکان می دهد به راحتی محتوا را مدیریت کرده و یک وب سایت ایجاد کنید. به طور معمول ، صفحات وب به زبان های برنامه نویسی HTML ، JavaScript و CSS نوشته می شوند. اگر می خواهید وب سایتی بدون سیستم مدیریت محتوا بسازید. باید این زبان ها را یاد بگیرید و کدهای زیادی بنویسید.
سیستم های مدیریت محتوا با ساختن وب سایت بدون نوشتن کد یا یادگیری برنامه نویسی ، این مشکل را حل می کنند. مگر در مواردی ، شما به دنبال CMS سازگار با برنامه هستید که به این معنی است که شما از قبل نحوه کدگذاری را می دانید.
ویژگی های یک سیستم مدیریت محتوا
سیستم های مدیریت محتوا زیادی وجود دارد. بنابراین کدام یک را باید انتخاب کنیم؟ در زیر مواردی را آوردیم که قبل از انتخاب سیستم مدیریت محتوا مناسب خود باید در نظر بگیرید:
استفاده راحت
شما سیستم مدیریت محتوایی می خواهید که ایجاد و ویرایش محتوا را برای شما آسان کند. این اغلب به معنای داشتن قابلیت drag and drop است. بنابراین می توانید عناصر مختلفی را در صفحات خود اضافه کنید. برای شما سریع و ساده است که باید محتوای سایت خود را پس از انتشار تغییر دهید.
وجود گزینه های مختلف طراحی
سیستم مدیریت محتو شما باید الگوهای طراحی وب سایت زیادی را برای انتخاب به شما ارائه دهد. همچنین باید به شما این امکان را بدهد که بتوانید آن طرح ها را به راحتی بر اساس نیازهای خود تنظیم کنید.
قابلیت انتقال و جابجایی اطلاعات
یک سیستم مدیریت محتو باید ابزاری برای شما داشته باشد تا بتوانید داده های خود را به راحتی صادر کرده و به جای دیگری منتقل کنید. به عنوان مثال ، بعداً ممکن است تصمیم بگیرید پلتفرم دیگری یا شرکت میزبانی دیگری انتخاب کنید. قابلیت جابجایی داده ها حرکت با آزادی کامل را برای شما آسان می کند.
افزونه ها و اکستنشن ها
همه وب سایت ها یکسان نیستند. به همین دلیل غیرممکن است که هر پلتفرم CMS دارای تمام ویژگی هایی باشد که نیازهای هر وب سایت را برآورده می کند.
افزونه ها و افزودنی ها این مشکل را برطرف می کنند. این ها نرم افزارهای جداگانه ای هستند که می توانید فقط روی نرم افزار CMS خود نصب کنید. ویژگی های آن را گسترش داده و در صورت لزوم ویژگی های جدیدی به آن اضافه کنید. آن ها را به عنوان برنامه هایی برای سیستم عامل CMS خود در نظر بگیرید.
وجود گزینه های راهنما و پشتیبانی
اگرچه هدف سیستم های مدیریت محتوا ساخت وب سایت تا حد امکان ساده است. اما هنوز ممکن است سوالاتی داشته باشید. دریابید که اگر گیر بیفتید چه کمکی و پشتیبانی در دسترس است. برخی از ارائه دهندگان سیستم های مدیریت محتو تعداد معدودی سوالات متداول و یک تیم خدمات مشتری دارند. در ادامه به معرفی برخی از برترین سیستم های مدیریت محتوا می پردازیم.
1- WordPress.org
WordPress.org انتخاب شماره یک برترین سیستم های مدیریت محتوا است. وردپرس محبوب ترین نرم افزار CMS در جهان است. حدود 35٪ از کل وب سایت های موجود در اینترنت را تأمین می کند.
نکته مهم که WordPress.org را با WordPress.com اشتباه نگیرید.
WordPress.org یک سیستم مدیریت محتوا اوپن سورس رایگان است. که در ابتدا برای وبلاگ نویسی طراحی شده است. اما اکنون توسط انواع وب سایت ها یا فروشگاه های آنلاین استفاده می شود. WordPress.com یک بستر میزبانی وبلاگ است.
شما باید خود سایت میزبانی وردپرس خود را میزبانی کنید. به این معنی که یک ارائه دهنده میزبانی وردپرس مناسب پیدا کنید.
جامعه کاربری بزرگ این نرم افزار از انتخاب بی نظیری از مضامین ، افزونه ها و ابزارک ها بهره مند می شود. اما منتقدان می گویند این سیستم نه تنها بسیار پیچیده است. بلکه استفاده از آن گیج کننده و ناجور است. وردپرس مشکلات مشابهی را در همه پیشرفت های نرم افزاری موفق به اشتراک می گذارد: به دلیل تیراژ بالا ، هدف محبوب هکرها است. به همین دلیل ، کاربران باید نرم افزار وردپرس خود را به طور منظم با به روزرسانی های امنیتی به روز کنند. این به روزرسانی ها پس از حوادث امنیتی به سرعت منتشر می شوند اما همیشه با تمام افزونه هایی که برای استفاده موثر از نرم افزار لازم هستند سازگار نیستند. در نتیجه ، به روزرسانی های نرم افزاری ، خصوصاً در مورد پروژه های بزرگ ، می توانند با تلاش اداری قابل توجهی همراه باشند..
اگر برای عملکرد پایدار وب سایت تلاش می کنید ، وردپرس با افزایش بازدید بازدیدکنندگان ، تقاضای نسبتاً بالایی از سرور دارد. کاربرانی که در تلاشند پروژه های پیچیده چند دامنه ای را با تمرکز چند زبانه توسعه دهند ، باید CMS مانند TYPO3 را به جای وردپرس برای اهداف خود انتخاب کنند.
سیستم مورد نیاز برای وردپرس 5.6
- وب سرور: هر سرور با پشتیبانی از PHP و MySQL / MariaDB (توصیه می شود: Apache یا NGINX)
- Middleware: PHP 7.4 یا بالاتر
- پایگاه داده: MySQL 5.6 یا بالاتر ، MariaDB 10.1 یا بالاتر
- سایر توصیه ها: پشتیبانی از HTTPS
2- Joomla
جوملا با تقریباً 3.5 درصد پوشش بازار را در دست دارد. این نرم افزار هم برای مبتدیان و هم برای کاربران پیشرفته در نظر گرفته شده است ، اما استفاده از آن بیش از وردپرس چالش برانگیز است. برخلاف رهبر بازار ، ویژگی های جامع CMS بدون نصب برنامه های افزودنی گنجانده شده است. یک پاداش برای افراد غیر متخصص و بدون سابقه حرفه ای فناوری اطلاعات ، مستندات خوب در قالب کتاب های راهنمای آنلاین پشتیبانی شده توسط انجمن و همچنین انجمن های فعال کاربر است.
با طراحی نرم افزار کاملاً شی گرا و مبتنی بر یک چارچوب مستقل MVC مشخص می شود. این اجازه می دهد کاربران می توانند پسوندهای خود را بنویسند و در صورت تمایل با استفاده از جوملا این موارد را با جامعه به اشتراک بگذارند. فهرست افزونه ها ، که در آن می توان پسوندها را به راحتی از طریق backend نصب کرد. الگوها را می توان با جوملا ایجاد کرد! ماژول ها ، با ترکیب عناصر محتوای از پیش تعریف شده.
جوملا پسوندها را به پلاگین ، مولفه ، ماژول ، الگو و زبان تقسیم می کند. این موارد را می توان در قسمت عقب و همچنین جلو استفاده کرد. که گاهی اوقات کاربران را تحریک می کند. فرایندهای مدیریت و تأیید حقوق گه گاه فاقد پروژه های بزرگتر است. برنامه های افزودنی کمک می کنند. اما همیشه به صورت رایگان در دسترس نیستند.
سیستم مورد نیاز برای جوملا
- سرور وب: Apache HTTP Server 2.0 (2.4 توصیه می شود) با mod_mysql ، mod_xml و mod_zlib ، NGINX 1.0 (1.8 یا بالاتر توصیه می شود) ، MS IIS 7
- Middleware: PHP 5.3.10 (7.3 یا بالاتر توصیه می شود)
- پایگاه داده: MySQl 5.1 با پشتیبانی از InnoDB (5.5.3 یا بالاتر توصیه می شود) ، سرور MS SQL 10.50.1600.1 (10.50.1600.1 یا بالاتر توصیه می شود) ، PostgreSQL 8.3.18 (9.1 یا بالاتر توصیه می شود)
آیا می دانید وبسایت و پورتال چه تفاوت هایی با یکدیگر دارند؟ درست است که وب سایت و پورتال اصطلاحات متمایزی هستند. اما میان این دو رابطه نیز وجود دارد. پشنهاد می کنیم حتما مقاله زیر را مطالعه نمایید تا بیشتر با این دو و تفاوت هایشان آشنا گردید.
3- Drupal
یکی دیگر از سیستم های مدیریت محتوا اوپن سورس Drupal است. این CMS در پشت برخی از وب سایت های مهم و تعدادی از سایت های دانشگاه است. Drupal برای توسعه دهندگان یا افرادی که می توانند یک توسعه دهنده را استخدام کنند گزینه خوبی است. اگر قصد ایجاد سایتی کاملاً سفارشی را دارید که به کار با داده های زیادی نیاز دارد ، بسیار مناسب است.
شما می توانید یک سایت دروپال را در SiteGround میزبانی کنید. آن ها نصب رایگان را ارائه می دهند و حتی می توانند به شما در انتقال سایت موجود Drupal کمک کنند.
ویژگی های Drupal
- افزودن محتوا در دروپال آسان است. انواع محتوای سفارشی انعطاف پذیر هستند. گزینه های زیادی را ارائه می دهند.
- تعداد زیادی ماژول مختلف موجود است که می توانید به سایت خود اضافه کنید. این موارد مانند پلاگین های وردپرس کار می کنند.
- پشتیبانی از طریق گزینه های پشتیبانی جامعه مشابه سایر سیستم عامل های معروف مانند جوملا و وردپرس در دسترس است.
- مدیریت کاربر با داشتن یک سیستم داخلی آسان است که می توانید نقش های جدیدی را ایجاد کرده و مجوزهای آنها را تعیین کنید.
سیستم مورد نیاز برای Drupal
- وب سرور: Apache 2.4.7 یا بالاتر ، NGINX 0.7.x یا بالاتر ، MS IIS یا هر وب سرور دیگری با پشتیبانی از PHP
- Middleware: PHP 7.3 یا بالاتر
- پایگاه داده: MySQL 5.7.8 یا بالاتر ، MariaDB 10.3.7 ، سرور Percona 5.7.8 یا بالاتر ، PostgreSQL 10 یا بالاتر (با PDO) ، SQLite 3.26 یا بالاتر
دیدگاهتان را بنویسید