5 اینفلوئنسر برتر ایران در حوزه مد و فشن
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به معرفی 5 اینفلوئنسر برتر ایران در حوزه مد و فشن بردازیم. در طول دهه گذشته ، ما شاهد رشد سریع اهمیت رسانه های اجتماعی بودیم. حدود 3.484 میلیارد نفر به طور فعال از رسانه های اجتماعی استفاده می کنند. این یعنی حدود 45٪ از جمعیت جهان را شامل می شود. این افراد به ناچار به دنبال اینفلوئنسران در رسانه های اجتماعی می روند تا آنها را در تصمیم گیری راهنمایی کنند. در ادامه مقاله به معرفی 5 اینفلوئنسر برتر ایران در حوزه مد و فشن می پردازیم که به عنوان اینفلوئنسر تاثیر بالایی در تصمیمات و انتخابات کاربران شبکه های اجتماعی مخصوصا اینستاگرام دارند.
اینفلوئنسر کیست؟
اینفلوئنسر به کسی است که توانایی تأثیرگذاری یا نفوذ نسبتا خوبی بر روی دیگران را داشته باشد. اگربتوانید حتی فقط روی تصمیمگیری یک نفر هم تأثیر بگذارید، شما یک اینفلوئنسر هستید.
از طرفی هم نمیتوان اینفلوئنسربودن یا نبودن اینفلوئنسرها را براساس محتواهایی که تولید و منتشر میکنند قضاوت کرد. یعنی شاید شخصی باشد که محتواهای او در ظاهر «زرد» و «توهینآمیز» باشد، اما در عمل عدهای از او پیروی کنند.
یک اینفلوئنسر خوب کسی است که که دارای ویژگی های زیر باشد:
- قدرت تأثیرگذاری بر تصمیمات خرید دیگران به دلیل اقتدار، دانش، موقعیت یا رابطه با مخاطبانش.
افراد زیر در یک niche متمایز ، که او به طور فعال درگیر است. - توجه به این نکته مهم است که این افراد صرفاً ابزار بازاریابی نیستند بلکه دارایی های روابط اجتماعی هستند که برندها می توانند برای دستیابی به اهداف بازاریابی خود با آنها همکاری کنند.
در ادامه به معرفی 5 اینفلوئنسر برتر ایران در حوزه مد و فشن می پردازیم.
1- عسل طاهری
عسل طاهری یک اینفلوئنسر حوزه مد و فشن است. پیج اینستاگرام وی حدود 66هزار و 800 نفر دنبال کنند دارد. عسل طاهری اشتیاق بسیاری به مد و به گفته خود معتاد کفش کتونی است. در بایو پیج خود نوشته است که دختران خوشحال زیباترین هستند. در پست های خود به معرفی لباس های برند های مختلف می پردازد. بیشتر از همه مطالب خود را از طریق انتشار عکس به اشتراک می گذارد.
پیج عسل طاهری را می تواند با نشانی assal.taheri@ دراینستاگرام دنبال کنید.
نقات قوت :
- دسته بندی دقیق هایلات های استوری ها
- کیفیت بالا و خوب عکس ها
- تداوم در انتشار پست ها
- استفاده از هشتگ های مناسب و مرتبط
نقاط ضعف :
از نقاط ضعف پیج از نظر اینشستاگرام مارکتینگ می توان به تعداد نسبتا پایین لایک ها و کامنت های پست های منتشر شده نسبت به تعداد قابل قبول دنبال کنندگان پیج دانست. پست های این پیج تعداد لایکی در بازه 2 تا 10 هزار دارد. در صورتی که با توجه به تعداد دنبال کنندگان بهتر بود این عدد چیزی در حدود 20 هزار لایک می بود.
2- نیلوفر علیپور
نیلوفر علی پور از دیگر اینفلوئنسران حوزه مد و فشن می باشد. وی متولد ایران بوده. اما در حال حاضر مهاجرت کرده و در آمریکا زندگی می کند. پیج اینستاگرام او 197 هراز دنبال کنند دارد. او خود را به عنوان یک زارح مد و استایلست معرفی می کند . از راه های ارتباطی خود ایمیل و کانال یوتیوب خود را نیس به اشتراک گذاشته است. وی در کپشن پست های خود به معرفی و تبلیغ برند هایی که از آنها استفاده کرده می پردازد. همچنین به صورت ترکیبی از عکس و ویدیو برای ارتباط با مخاطب استفاده می کند.
پیج نیلوفر علی پور را با نشانی niloox@ می توانید در اینستاگرام مشاهده و دنبال کنید.
نقات قوت:
از نقات قوت می توان به کیفیت خوب عکس ها و فیلم ها اشاره کرد.همچنین استایل های زیبا
نقات ضعف:
از نقاط ضعف این پیج می توان به عدم استفاده از هشتگ ها در کپشن پست های منتشر شده اشاره کرد. که این خود موجب سخت تر وارد اکسپلور اینستاگرام شدن می شود.
همچنین تعداد بسیار پایین لایک ها و کامنت های هر پوست نسبت به تعداد نسبتا بالا دنبال کنندگان که این موضوه یک ضعف برزگ از نظر اینستاگرام مارکتینگ می باشد.
3- فاطمه بیگی
فاطمه بیگی اینفلوئنسر حوزه مد و پوشاک است. که پیج اینستاگرام وی حدود 38 هزار و 700 دنبال کنند دارد. معتقد ازس روز های خوب همین جا هستند و روز های بهتر در راه هستند. او در صفحه خود برای اشتراک گذاری مطالب از عکس و ویدیو استفاده می کند. اما عکس ها زیبا درصد بیشتر پست هایش را تشکیل می دهند.
پیج فاطمه بیگی را با نشانی fatemebeiiigiii@ می توانید در اینستاگرام مشاهده و دنبال کنید.
نقات قوت:
از نقاط قوت این این پیج می تواند به مواردی چون تداوم مناسب اشتراک گذاری پست ها، استفاده از عکس ها و ویدیو های خوب و با کیفیت بالا تعداد لایک تقریبا مناسب نسبت به تعداد دنبال کنندگان، دسته بندی هایلایت ها استوری ها
نقات ضعف:
از نقاط ضعف می توان به هشتگ گذاری نصبتا ضعیف پست ها اشاره کرد. هشتگ ها به متن کپشن و خود تصویر تا حدودی مرتبت هستند اما در امر قرار دادن آنها ضعف عایی دیده می شود. تعداد کامنت ها نسبتا پایین با توجه به تعداد لایک ها هر پست و تعداد دنبال کنندگان پیج
4- آرش فاتح
آرش فاتح از دیگر اینفلوئنسرا های حوزه مد و پوشاک و یک استایلیست کار بلد می باشد. وی مدرس مد و لباس می باشد. پیج اینستاگرام آرش فاتح چیزی حدود 24 هزار و500 دنبال کنند دارد. وقتی به این پیج سر می زنید با یک پیج زنده و رنگی روبرو می شوید. عکس های با کیفیت و استایل های عالی. استفاده از فضای اطراف در استایل های و عکس ها به صورت زیبایی انجام شده است. پست های اصلی که همان پست های مد مد مردانه و استایل هستند تمام از عکس برای اشتراک گذاری استفاده شده. اما میان این عکس ها پست های ویدیویی هم با محوریت آموزش و انگیزشی به چشم می خورد. در پستهای خود تبلیغات نمی کند.
پیج آرش فاتح را با نشانی arashfateh@ می توانید در اینستاگرام مشاهده و دنبال کنید.
نقات قوت:
- عکس های حرفه ای و زنده
- دسته بندی هایلایت های استوری ها
- تداوم اشتراک گذاری
- ارائه پست ها و استوری های آموزشی
- تعامل تقریبا خوب با مخاطبان
نقات ضعف:
- خب اول ضعفی که به چشم می خورد و در اکثر پیج های این حوزه موجود است تعداد بسیار پایین لایک های هر پست نسبت به تعداد دنبال کنندگان پیج به طور میانگین هر پست حدود 1500لایک دارد که از نظر مارکتینگ بهتر است این عدد تو بازه 8 ای 9 هزار لایک برای این پیج باشد.
- مورد بعد نیز تعداد کامنت های پایین
- انتخاب نسبتا ضعیف هشتگ های بعضب از پست ها
برای آشنایی یا اینفلوئنسران برتر سطح جهان در حوزه مد و پوشاک مطالعه مقاله زیر را از دست ندهید.(;
5- نهال سلطانی
نهال سلطانی از اینفلوئنسران مد و فشن خارج از ایران و ساکن کانادا است. پیج وی چی حدود 1.4میلیون دنبال کنند دارد. نهال در بیو اکانت خود نوشته دنیا برای کسانی که احساس می کنند یک فاجعه است، اما برای کسانی که فکر می کنند یک کمدی است. بیشتر پست های خود را به صورت عکس های حرفه ای و جذاب منتشر می کند. تبلیغات در استوری ها و همچینین همکاری با مجلات مد خارجی را دارد.
پیج نهال سلطانی را با نشانی nahalsoltani1@ می توانید در اینستاگرام مشاهده و دنبال کنید.
نقات قوت:
- تداوم در انتشار محتوا
- تعداد نسبتا بالا دنبال کننده نسبت به اغلب ایرانیان فعال در این حوزه
- عکس های حرفه و جذاب
نقاط ضعف:
- با وجود اینکه پست های این پیج بعضا تعداد لایک بالایی دارد اما باز این مقدارد با توجه به تعداد میلیونی دنبال کنندگان خیلی کم است. همچنین تعداد کامنت ها .
- استفاده به ندرت و نادرست از هشتگ ها و همچنین خیلی کم
دیدگاهتان را بنویسید