5 نکته مهم بازاریابی رسانه های اجتماعی در استارتاپ ها
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به 5 نکته مهم بازاریابی رسانه های اجتماعی در استارتاپ ها بپردازیم. وقتی صحبت از ساختن یک برند شخصی می شود، رسانه های اجتماعی عالی هستند. این به دلیل آسان بودن ارتباط با مردم است. شما می توانید افرادی را از هر طبقه اجتماعی، علایق و شخصیت های مختلف پیدا کنید. اگر استارتاپ شما جدید است، ساختن یک برند و ایجاد آگاهی بخش مهمی برای موفقیت است. علاوه بر مزایا، معایب دیگری نیز در بازاریابی رسانه های اجتماعی برای تجارت وجود دارد.
بازاریابی رسانه های اجتماعی یک راه ارزان، موثر و عالی برای کمک به راه اندازی استارتاپ شما است. البته اگر استراتژی دارید. شما به عنوان یک استارتاپ، این پلتفرم های رسانه اجتماعی مقرون به صرفه را دارید که می توانید به مخاطبان زیادی دسترسی داشته باشید. از طیف وسیعی از ویژگی ها را استفاده کنید. سپس جدیدترین ابزارها برای پشتیبانی از اهداف رسانه های اجتماعی شما وجود دارد. با استفاده از این پلتفرمها و ابزارها، میتوانید به راحتی یک استراتژی بازاریابی برنده برای استارتآپ خود تنظیم کنید.
بازاریابی رسانههای اجتماعی به برندها اجازه میدهد تا در جمعیتشناسی بزرگتر مشارکت کنند. با این حال، چالش این است که چگونه می توان تاثیر موثری بر آن ها گذاشت. ما نکات و ترفندهایی را جمع آوری کرده ایم که چگونه می توانید از رسانه های اجتماعی برای برند خود استفاده کنید. با ما در ادامه مقاله 5 نکته مهم بازاریابی رسانه های اجتماعی در استارتاپ ها همراه باشید.
1- شناسایی بازار و مخاطبان هدف خود
این اولین و مهم ترین استراتژی بازاریابی اجتماعی است که باید هنگام استفاده از رسانه های اجتماعی برای تبلیغ استارتاپ خود انجام دهید. شما باید درک عمیقی از بازار و مخاطبان هدف خود داشته باشید. برخی از معیارهای مهمی که باید در نظر داشت عبارتند از:
- لوکیشن
- جمعیت شناسی
- منافع
- افراد و رقبای شما که مشتریان ایده آل شما دنبال می کنند چه کسانی هستند.
- بازار هدف شما هر چند وقت یک بار در رسانه های اجتماعی هزینه می کند.
- سایر رفتارهای آنلاین در رسانه های اجتماعی و سایر پلتفرم ها
دلیل اینکه چرا باید این معیارها را در نظر داشته باشید این است که برای موفقیت در ایجاد حضور در رسانه های اجتماعی، باید مشخص باشید و استراتژی ها و برنامه های خود را ارائه دهید. استراتژی ها از کسب و کار به کسب و کار متفاوت است، با این حال، اصول اولیه همیشه یکسان باقی می مانند.
2- انتخاب پلتفرم مناسب
بعد از اینکه مشتریان ایدهآل خود را شناسایی و درک کردید. در مرحله بعد باید درک کنید که مخاطبان شما بیشتر با چه پلتفرمی ارتباط برقرار میکنند. طبق آمار، هر فرد به طور متوسط 7 حساب رسانه اجتماعی دارد. اما همیشه یک پلتفرم وجود خواهد داشت که مشتریان شما بیشتر از آن استفاده می کنند.
مثلا اکثر کاربران اینستاگرام و پینترست زن هستند در حالی که اکثر صاحبان کسب و کارها B2B بیشتر در لینکدین فعال هستند.
کدام پلتفرم برای چه نوع کسب و کاری مناسب است؟
- فیس بوک: فیس بوک در واقع یک پلتفرم رسانه اجتماعی چند منظوره است که هم برای نوع خدمات و هم برای نوع محصول به خوبی کار می کند. اما اگر محصولات را به جای خدمات بفروشید بهتر عمل می کند.
- اینستاگرام: اینستاگرام، از آنجایی که یک پلتفرم اشتراک گذاری تصاویر است. اگر کسب و کار شما محصولاتی را بفروشد، ترجیح داده می شود.
- توییتر: توییتر به دلیل قابلیت نوشتن محدودش، برای بهروزرسانی وضعیت کوچک در مورد کسبوکار شما و ارتباط با افراد همفکر مناسبتر است.
- لینکدین: همه لینکدین را به عنوان بستری برای یافتن کار می شناسند. اما بسیاری از مردم کمی می دانند که این ابزار در واقع یک ابزار بسیار قدرتمند برای برقراری ارتباط با افراد با سابقه تجاری است. در صورت فروش خدمات، این مناسب ترین پلتفرم است.
- پینترست: به دلیل شباهت آن با اینستاگرام که پلتفرمی اشتراکگذاری تصاویر است. برای تجارت نوع محصول مناسب است.
هدف از این نکات جلوگیری از فعال بودن شما در چندین حساب اجتماعی نیست. بلکه تمرکز بر روی یک پلتفرم است.
از مهم ترین مسائلی که استارتاپ ها با آن روبرو هست، نحوه هک رشد کسب و کار می باشد. توصیه می کنیم جهت آشنایی با استراتژی های هک رشد استارتاپ ها مقاله زیر را حتما مطالعه نمایید.
3- ارسال منظم مطالب
منظم بودن عامل کلیدی برای موفقیت در بازاریابی رسانه های اجتماعی است. مردم در رسانه های اجتماعی یکپارچگی را دوست دارند. این در واقع یکی دیگر از نکات مهم رسانه های اجتماعی برای هر استارت آپ یا کسب و کار کوچک است. به این دلیل است که دنیای رسانه های اجتماعی همیشه در حال تغییر است. یک روز شما در فضای خود مرجع هستید. روزی دیگر ممکن است شخص دیگری این مقام را تصاحب کند. مردم در رسانه های اجتماعی چیزهای جدید و پرطرفدار را دوست دارند.
با ارسال منظم و مداوم محتوا، آن نوع از مخاطبان و وفاداری به برند را ایجاد می کنید. ایده کلیدی برای ثبات، استفاده از یک الگوریتم رسانه اجتماعی است که در سال 2019، به شدت بر تعامل تمرکز داشت. بنابراین یکی از راههای افزایش تعامل این است که هنگام انتشار محتوا منظم باشید.
4- اطمینان از ارزش و جذابیت مطالب
صرف نظر از پلتفرم رسانه اجتماعی که استفاده می کنید. این قانون را فراموش نکیند که محتوا پادشاه است. یکی از مهمترین نکات رسانههای اجتماعی برای کسبوکارهای کوچک این است که به استراتژی محتوای خود دست پیدا کنید. محتوایی ایجاد کنید که به مخاطبان شما ارزش بیافزاید.
اطمینان حاصل کنید که محتوای شما منحصر به فرد است، از بقیه متمایز است. همانطور که در بالا ذکر شد، مردم در رسانه های اجتماعی چیز جدید و پرطرفداری را دوست دارند. برای ایجاد هر محتوا زمان و تلاش خود را صرف کنید. از تصاویر استوکی که هزاران نفر استفاده می کنند استفاده نکنید.
آن ها خسته کننده هستند و به ارزش متن شما اضافه نمی شوند. از ابزارهایی مانند Canva استفاده کنید، که به شما امکان می دهد پست های رسانه های اجتماعی سفارشی را برای هر پلتفرمی در کمتر از 5 دقیقه ایجاد کنید، اما حرفه ای به نظر می رسد.
جدا از ارزش ها، مطمئن شوید که محتوای شما جذاب است. پست ها و ویدئوهای پرسش و پاسخ دو نمونه از مواردی هستند که نیاز به مشارکت کاربران دارند. ویدئوها این روزها یک ترند هستند. مطمئن شوید که روی آن نیز تمرکز کرده اید.
پیشنهاد می کنیم جهت آشنایی با ترندهای رسانه های اجتماعی در سال 2022 مقاله زیر را از دست ندهید.
5- یافتن بهترین زمان برای ارسال محتوا
یکی دیگر از نکات مهم بازاریابی رسانه های اجتماعی که باید به خاطر بسپارید این است که محتوای خود را زمانی که فعالیت مخاطبان در اوج است، پست کنید. به هر حال، وقتی مخاطب حتی فعال نیست، ارسال محتوا چه فایده ای دارد؟
اگر تلاش، زمان و هزینه زیادی برای ایجاد محتوای با کیفیت خوب صرف می کنید اما مخاطبان شما حتی آن را مشاهده نمی کنند، در این صورت ضرر کرده اید.
به روزها و نقاط زمانی در طول روز که مخاطبان شما بیشتر فعال هستند توجه داشته باشید. محتوای خود را بر اساس این اوج فعالیت مورد انتظار در پلتفرم ها ارسال کنید. این امکان دسترسی بیشتر و تعامل بیشتر با نام تجاری شما را فراهم می کند.
زمان مناسب برای پست گذاشتن در هر یک از پلتفرم های بازاریابی که استفاده می کنید پیدا کنید. بر اساس آن یک استراتژی زمان بندی محتوا بسازید.
دیدگاهتان را بنویسید