گوگل تگ منیجر چیست و علت استفاده از آن
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به اینکه گوگل تگ منیجر چیست و علت استفاده از آن بپردازیم. بازاریابی دیجیتال از طریق داده رشد می کند. مهم نیست که چه نوع سایتی دارید. خواه یک سایت بزرگ تجارت الکترونیکی ، یک وب سایت شخصی یا سایتی برای یک کسب و کار کوچک خود دارید. درک نحوه تعامل افراد با سایت شما ضروری است. گوگل آنالیتیکس می تواند بسیاری از بینش های مهم مورد نظر شما را ارائه دهد.
اما وقتی به تنهایی استفاده می شود، محدودیت هایی نیز دارد. اما با برچسب گذاری سایت خود و استفاده از گوگل تگ منیجر همراه با گوگل آنالیتیکس ، می توانید داده های بسیار بیشتری از آنچه در غیر این صورت می توانید جمع آوری کنید.
برچسب ها قطعه کدی است که برای جمع آوری اطلاعات و ارسال آن به اشخاص ثالث به یک سایت اضافه می شود. شما می توانید از برچسب ها برای انواع مختلفی از جمله ردیابی پیمایش، نظارت بر ارسال فرم ها، انجام نظرسنجی ها، تولید نقشه های حرارتی ، بازاریابی مجدد یا پیگیری نحوه ورود افراد به سایت خود استفاده کنید.
گوگل تگ منیجر ابزاری با رابط کاربرپسند و مبتنی بر وب است که روند کار با برچسب ها را ساده می کند. با GTM، می توانید بدون نیاز به لمس کد منبع، برچسب ها را اضافه، ویرایش و غیرفعال کنید. گرچه GTM، به طور واضح، یک محصول گوگل است. اما فقط کار با برچسب سایر سرویس های گوگل مانند ادوردز یا آنالیتیکس محدود نیست. می توانید از آن برای مدیریت برچسب های مختلف شخص ثالث مختلف، از جمله توئیتر و… استفاده کنید. با ما در ادامه مقاله گوگل تگ منیجر چیست و علت استفاده از آن همراه باشید.
گوگل تگ منیجر(GTM) چیست؟
Google Tag Manager ابزاری رایگان است که به شما امکان می دهد بدون نیاز به تغییر کد ، برچسب های بازاریابی قطعه کد یا پیکسل پیگیری را در وب سایت خود یا اپلیکیشن تلفن همراه مدیریت و استقرار دهید. برخی از افراد گوگل تگ منیجر را با گوگل آنالیتیکس اشتباه می گیرن می پرسند از کدام یک استفاده می کنند. در واقع ، پاسخ این است که آن ها باید از هر دو استفاده کنند.
در اینجا یک مثال بسیار ساده از نحوه کار در اینجا یک مثال بسیار ساده از نحوه کار GTM آورده شده است. اطلاعات از یک منبع داده با یک منبع داده دیگر (آنالیتیکس) از طریق گوگل تگ منیجر به اشتراک گذاشته می شود. GTM هنگامی که برچسب های زیادی برای مدیریت دارید بسیار مفید است. زیرا همه کد در یک مکان ذخیره شده است.
یک مزیت بزرگ تگ منیجر این است که شما به عنوان بازاریاب، می توانید به تنهایی کد را مدیریت کنید. هیچ گونه نیازی به توسعه دهنده ای ندارد. اگرچه ایده توانمندسازی بازاریاب برای انجام کارهای فنی در وب سایت ها بسیار جذاب بوده است. اما عدم درک کامل مفاهیم فنی درج کد و برچسب گذاری می تواند برای ساختار صفحه و عملکرد زمان بارگذاری ضرر داشته باشد. در ادامه می خواهیم به دلایلی که شما باید از گوگل تگ منیجر استفاده کنید، بپردازیم.
یکی از مواردی که می تواند یک عامل سازنده یا تخریب کننده برای سایت شما باشد، سرعت لودینگ آن است. باید توجه ویژه ای به آن بکنید. همچنین با بهبود سرعت می توانید پیشرفت چشمیگیری در موفقیت وبسایت خود مشاهده کنید. اما چطور باید این سرعت را اندازه گیری کنیم؟ ما در مقاله زیر به این موضوع پرداخیتم پیشنهاد می کنیم ایم مقاله را مطالعه نمایید.
1- استقرار سریع کدهای رهگیری
بیایید یک قدم به عقب برگردیم و روش کلاسیک نحوه مدیریت کدهای ردیابی را به خاطر بسپاریم:
- یک بازاریاب ،تحلیلگر یا هر شخص دیگری تصمیم می گیرد که از یک بستر بازاریابی جدید برای ردیابی رفتار کاربر استفاده کند.
- او یک کد رهگیری دریافت می کند و آن را برای یک توسعه دهنده ارسال می کند.
- سازنده می گوید که مشغول کار است و هفته آینده این کار را انجام خواهد داد.
- اگر لازم است رویدادهای اضافی را ردیابی کنید چه می کنید؟ در این صورت ، برای نصب این کدها ، باید یک کار دقیق بنویسید. با توسعه دهنده ایمیل ارسال کنید. این حتی ممکن است بیش از چندین هفته طول بکشد.
به هر کد رهگیری یک برچسب گفته می شود و می توانید از طریق رابط GTM آنها را مدیریت کنید.
گوگل تگ منیجر بسیاری از فرایندها را تسریع می کند. برچسب های جدید می توانند به سرعت اضافه شوند. بسیاری از آن ها نیازی به تغییر کد در وب سایت ندارند. این یک ابزار عالی برای بازاریابان است. زیرا واقعاً می تواند با آزمایش هر تغییر خود و استقرار در زمان آماده سازی ، سرعت راه اندازی را تسریع کند.
2- امنیت
گوگل به طور خودکار تمام اسکریپت های ردیابی اضافه شده با برچسب های سفارشی HTML در حساب های گوگل تگ منیجر را اسکن می کند. اگر با یک دامنه بدافزار شناخته شده ، آدرس IP یا URL مطابقت داشته باشد ، مکث می کند. علاوه بر این ، می توانید افرادی را که به حساب های گوگل تگ منیجر شما دسترسی دارند کنترل کنید. در هر زمان می توانند دسترسی را لغو کنند.
همچنین می توانید با افزودن چند دستور به لایه داده خود در وب سایت خود ، لیست های سفید یا لیست های سیاه را تنظیم کنید. این امر توسط سرور وب سایت کنترل می شود. بنابراین حتی اگر گوگل تگ منیجر به خطر بیفتد. شما در مورد اینکه اسکریپت های پیگیری سفارشی در سایت شما مجاز به اجرا هستند یا نه صحبت می کنید.
3- همه برچسب ها در یک مکان مدیریت می شوند
در زمان های قدیم ، زمانی که مدیریت برچسب فقط یک اصطلاح ناشناخته بود ، همه کدهای ردیابی مستقیماً در کد منبع وب سایت / برنامه کدگذاری می شدند. بدترین قسمت ، آن تکه های کوچک قطعه کد JavaScript در پرونده های مختلف پراکنده شده است. بنابراین اگر شما نیاز به انجام یک تغییر جزئی داشتید ، توسعه دهنده باید: (1) همه آن کدها را پیدا کند ، (2) آنها را به روز کند.
با تشکر از GTM ، این روند آسان تر می شود: همه برچسب ها در یک مکان کنترل می شوند.
4- ابزار تست
عیب یابی و تصحیح خطاهای برچسب از طریق Google Tag Manager Preview و حالت اشکال زدایی ساده است که نشان می دهد کدام برچسب ها در یک صفحه شلیک می شوند و کدام یک خیر. همچنین شامل اطلاعاتی درباره راه اندازهایی است که باعث برچسب زدن برچسب ها و داده های موجود در برچسب های ردیابی می شوند.
5- مجوزهای کاربر
گوگل تگ منیجر به شما امکان می دهد با داشتن سطح دسترسی ، مشاهده ، ویرایش و انتشار از سطح مختلف ، به چندین نفر دسترسی داشته باشید. این ویژگی راحتی آژانس هایی را فراهم می کند که می خواهند به چندین کارمند دسترسی داشته باشند یا نیاز به دسترسی مشترک با مشتری دارند در حالی که اطمینان حاصل می شود فقط افراد خاصی کنترل اصلی دارند. می توانید از سطح مجوز زیر استفاده کنید:
- هیچ دسترسی
- خواندن
- ویرایش کنید
- انتشار
- تایید
- انتشار
5- قالب های قابل استفاده مجدد (دستور العمل ها)
دلیل جالب دیگر اینکه چرا باید از گوگل تگ منیجر استفاده کنید. امکان صادر کردن همه برچسب ها ، محرک ها و متغیرها به یک فایل واحد است که بعداً می تواند وارد شود. شما می توانید الگوهای خود را با کدهای ردیابی یا تنظیمات معمول استفاده کنید.
این به ویژه برای آژانس هایی که مجبورند رویدادهای استاندارد Google Analytics را بارها و بارها پیاده سازی کنند ، به عنوان مثال بسیار مفید است. ردیابی مشاهده صفحه ، کلیک های لینک خروجی و غیره
در حقیقت ، این ویژگی آنقدر محبوب است که کتابخانه رایگان GTM Recipes من (الگوها) یکی از پربازدیدترین بخشهای این وبلاگ است. پیش بروید ، روی این پیوند کلیک کنید ، هر الگویی را که دوست دارید بارگیری کنید ، دستورالعمل ها را دنبال کنید و در چند دقیقه پیگیری را شروع کنید.
شاید بنظر بیاید که استفاده از سئو کلاه سیاه راهی میانبر برای بهبود رتبه بندی و ارتقا سئو باشد. اما مشکل اینجاست که این روش ها بیسش از این که به شما کمک کنند می توانند به شما آشیب برسانند. پیشنهاد می کنیم مقاله زیر را از دست ندهید تا با روش های جلوگیری از سئو کلاه سیاه آشنا شوید.
6- الگوها را برچسب بزنید
GTM دارای چندین برچسب داخلی داخلی برای Analytics کلاسیک و Universal ، تبدیل AdWords ، بازاریابی مجدد و موارد دیگر است. این به بازاریاب با دانش برنامه نویسی کم یا بدون دانش اجازه می دهد تا برچسب ها را بدون اجرای کد پیچیده یا درخواست کمک از برنامه نویس ، شخصی سازی کند.
در حال حاضر ، بیش از 80 الگو در اختیار شماست و انتظار می رود این تعداد در آینده رشد کند. همچنین در سال 2019 ، تیم GTM عملکردهای Custom Templates را معرفی کردند که بسیار شگفت انگیز است!
7- محبوبیت رو به رشد و جامعه دوستانه ومفید
Google به راه اندازی و از بین بردن بسیاری از محصولات مانند Google Glasses ، RSS Reader و غیره مشهور است. اما به نظر می رسد گوگل تگ منیجر به این زودی از بین نخواهد رفت: محبوبیت آن در حال افزایش است. افراد بیشتری از آن به عنوان محصولات خود استفاده می کنند ابزار کار ، تعداد منابع گوگل تگ منیجر رایگان و پرداخت شده نیز به طور مداوم در حال افزایش است.
هرچه تعداد افراد بیشتری از گوگل تگ منیجر استفاده کنند. پست های وبلاگ ، آموزش ها و انواع دیگر مطالب بیشتری در دسترس خواهد بود. چندتا را نام بردن:
- لیست نهایی بیش از 90 منابع گوگل تگ منیجر
- کتابخانه دستور العمل های مدیریت برچسب گوگل
- آموزش گوگل تگ منیجر
دیدگاهتان را بنویسید