کدام تمپلیت وردپرسی را انتخاب کنم؟
اگر در وردپرس تازه کار هستید. تیم رایانیتا در این مقاله به این موضوع می پردازد. احتمالا یکی از اصلی ترین سوالاتی که برایتان پیش می اید این است که کدام تمپلیت وردپرسی را انتخاب کنم؟ به شما نکاتی را در انتخاب تمپلیت وردپرس می گوییم.با ما همراه باشید.
انتخاب تم وردپرس یکی از مهمترین تصمیماتی است که در هنگام طراحی وب سایت خواهید گرفت و می تواند موفقیت سایت شما را تعیین کند. اگر یک موضوع را اشتباه انتخاب کنید ، هزینه بازدید و تبدیل از دست رفته شما را در پی خواهد داشت. بدتر از آن ، تغییر موضوعات بعداً بدون کمک توسعه دهنده وردپرس ممکن است دشوار باشد.
1- حفظ سادگی
بسیاری از تم ها دارای انیمیشن های پر زرق و برق ، طرح های پیچیده و رنگ های جذاب هستند. این موارد لزوماً مشکلی ندارد و در بعضی مواقع برای ساخت سایتی که مطابق با اهداف شما باشد به آنها احتیاج خواهید داشت.
اولین دلیل شما برای انتخاب یک موضوع باید توانایی آن در تحقق اهداف سایت شما باشد. یک وب سایت زیبا می تواند بازدیدکننده داشته باشد اما اگر قابل استفاده یا قابل جابجایی نباشد ، این بازدیدکنندگان علاقه ای به بازگشت یا توصیه سایت شما به گروه های اجتماعی خود ندارند. موضوعی را انتخاب کنید که در نظر آسان باشد اما بی دلیل پیچیده نباشد.
2- ریسپانسیو بودن سایت (Responsive)
زمانی داشتن طراحی ریسپانسیو صرفا یک امتیاز مثبت بود. بدون آن نیز می توانستید به رقابت بپردازید، اما دیگر نه. با توه به اینکه نسبت قابل توجهی از ترافیک وب ناشی از دستگاه های تلفن همراه است. یک وب سایت ریسپانسیو ضروری است. واقعیت این است که Google اولویت وب سایت های سازگار با موبایل را در نتایج جستجوی مرورگر تلفن همراه خود دارد ، به این معنی است که اگر صفحات وب شما ریسپانسیو نباشند ، می توانید در بازدیدهای بی نظیری ضرر کنید.
خبر خوب اینجاست که اکثریت تم های ورد پرس ریسپانسیو هستند.
3- Browser Compatibility
Google Chrome محبوب ترین مرورگر جهان است. بیش از 60 درصد سهم بازار از آن Chrome است. بنابراین برخی از توسعه دهندگان وردپرس و دارندگان سایت ، موضوعی را بر روی Chrome آزمایش می کنند و نمی توانند با سایر مرورگرهای برجسته مانند Safari ، Firefox ، UC Browser ، Opera ، Internet Explorer و Microsoft Edge سازگاری ایجاد کنند.
با این حال ، مهم است که تشخیص دهیم که تقریبا 40 درصد سهم بازار در اختیار سایر مرورگرها است. علاوه بر این ، محبوبیت مرورگر در مناطق جغرافیایی ، گروه سنی و اقشار درآمد متفاوت است. مرورگری که برای آن موضوعی را آزمایش نکرده اید می تواند همان مرورگری باشد که اکثر بازار هدف شما از آن استفاده می کنند.
بیشتر تم ها برای سازگاری با همه مرورگرهای اصلی آزمایش شده اند ، اما اگر به صراحت در صفحه ذکر نشده باشد ، ابزارهای خودکار رایگان در اینترنت وجود دارد که می توانید برای بررسی این موارد استفاده کنید.
4- پلاگین های پشتیبانی شده
وردپرس پایه به خودی خود یک سیستم مدیریت محتوای عالی (CMS) است. با این وجود ، قدرت و موفقیت وردپرس عمدتا مربوط به موجودی گسترده پلاگین(افروزنه)های آن است. بیش از 50،000 پلاگین وردپرس وجود دارد که کارهایی را که می توانید با یک وب سایت وردپرس انجام دهید بسیار گسترده می کند.
همانطور که گفته شد ، افزونه ها یکسان نیستند. همچنین بسیاری از افزونه ها می توانند نتیجه مثبتی نداشته باشند زیرا می توانند سرعت سایت شما را کم کنند. تعدادی از پلاگین ها را می توان به راحتی در فهرست موارد دسته بندی کرد. به عنوان مثال می توان به Yoast SEO ، Gravity Forms و W3 Total Cache اشاره کرد. اطمینان حاصل کنید که تم انتخاب شده شما می تواند با تمام افزونه های اصلی کار کند.
افزونه های وردپرس روش های ساده ای را برای افزودن یا گسترش عملکرد سایت وردپرس ارائه می دهند. داشتن بعضی از افزونه های ضروری کار خوبی است. همچنین کند بودن زمان بارگذاری صفحه در وب سایتتان می تواند موجب از دست دادن کاربران و مشتریان شما بشود. به همین دلیل به شما پیشنهاد می کنیم مقاله ۵ پلاگین وردپرس برای افزایش سرعت سایت را حتما مطالعه کنید.
5- پوشش دهی چند زبان و قابلیت ترجمه
زبان انگلیسی محبوب ترین زبان در اینترنت است. اما هنوز هم میلیون ها وب سایت به زبان انگلیسی نیستند. اگر انتظار دارید مخاطبان قابل توجه غیر انگلیسی زبان برای سایت وردپرس خود داشته باشید ، مطمئن شوید که تم انتخاب شده شما آماده ترجمه است و از پلاگین های چند زبانه پشتیبانی می کند.
6- داشتن پشتیبانی( Support)
هزاران تم رایگان وردپرس وجود دارد. یکی از بزرگترین نقاط ضعف استفاده از تم ها رایگان این است که پشتیبانی ندارند. متأسفانه ، برخی از تم های غیر رایگان نیز نیز از پشتیبانی متوسط مشتری رنج می برند. اگر پشتیبانی از تم نباشد ، ممکن است هنگام مواجه شدن با مشکلات پیکربندی تنها باشید. تماس با یک توسعه دهنده شخص ثالث برای راه اندازی برای یک سایت متعلق به فرد شخصی یا یک وب سایت می تواند گران باشد.
حداقل یک قالب وردپرس با پشتیبانی قوی و مستندات جامع را اتنخاب کنید.
7- بهینه سازی موتور جستجو (SEO)
اگر سایت وردپرسی شما مانند اکثریت قریب به اتفاق وب سایت های فعال در اینترنت باشد ، بیشترین بازدید سایت شما از جستجوی Google و تا حد بسیار کمتری از Bing خواهد بود.
بسیار مهم است که اطمینان حاصل کنید صفحات وب سایت شما برای موتور جستجو بهینه سازی شده باشد.
همه تم ها به یک اندازه SEO-friendly نیستند. تجزیه و تحلیل یک موضوع برای انطباق با SEO چیزی نیست که یک مالک وب سایت وردپرس به طور متوسط بتواند به تنهایی انجام دهد. خوشبختانه ، بسیاری از توسعه دهندگان تم برتر لیست کاملی از عناصر SEO مورد نظر برای بهینه سازی موضوع ارائه می دهند.
یکی الزامات هر سایتی داشتن امینت در برابر هکرها و attacker ها می باشد. راه های مختلفی برای بالا بردن امنیت یک وبسایت دارد. شما می توانید با نصب پلاگین های امنیت وردپرس سایت خود را تا حدودی در برای برابر هکر ها ایمن کنید. برای آشنایی با برخی از این پلاگین های امنیتی پیشنهاد می کنیم مقاله ۵ پلاگین برای افزایش امنیت سایت وردپرسی را مطالع فرمایید.((:
8- بررسی و رتبه بندی
اشتباه در رتبه بندی و بررسی دشوار است. بسیار بعید است که یک موضوع عالی که همه جعبه های مناسب را انتخاب می کند ، دارای تعداد زیادی از نظرات منفی و رتبه بندی پایین باشد.
تم های وردپرس می توانند سوختی باشند که وب سایت شما را به سطح بالاتری می رساند. با این وجود در وهله اول این امر به انتخاب درست موضوع بستگی دارد. با استفاده از نکات بالا تم وردپرس ایده آل را برای سایت خود انتخاب کنید.
دیدگاهتان را بنویسید