۵ ابزار عالی برای بهینه سازی هسته وب سایت
در دنیای دیجیتال بهینه بودن سایت یک عامل مهم در رشد و شکوفایی کسب و کارها است. در این مقاله از رایانیتا به بررسی ۵ ابزار عالی برای بهینه سازی هسته وب سایت می پردازیم. اکثر افرادی که با سایت سر و کار دارند می دانند که بهینه بودن سایت از چندین نظر مورد بررسی خواهد بود. برای مثال سرعت وب سایت یک فاکتور مهم در میزان سنجش بهینه بودن آن سایت است. شاید برای شما سوال باشد که یک وب سایت را چگونه می توان با ابزار هایی بهینه کرد، برای پاسخ به این سوالات با ما در ادامه مقاله ۵ ابزار عالی برای بهینه سازی هسته وب سایت همراه باشید.
بهینه بودن سایت چیست؟
اگر شما برای بار اول وارد یک وب سایت شوید. قصد شما می تواند خرید محصول، خواندن یک مقاله و دلایل دیگری نیز باشد. اولین چیزی که شما را راغب می کند که در آن وب سایت بمانید، سرعت وب سایت است. چون هرچه سایت سریع تر باز شود؛ شما زودتر به مقصود خواهید رسید. دومین فاکتور می تواند چیدمان و یا به صورت کلی ظاهر آن وب سایت باشد. اگر وب سایت موردنظر زیبایی بصری نداشته باشد. شما دلیلی برای ماندن و گشت و گذار در سایت نخواهید داشت. پس زودتر سایت را ترک می کنید.
فاکتور های گفته شده فقط قسمت های کوچکی از لیست بلند بالای معیار های بهینه بودن وب سایت بودند. یک وب سایت باید از زوایای زیادی بررسی شود تا بتوان بهینه بودن آن را تایید کرد.
دلایل استفاده از ابزارها
باید این تفکر را که همه چیز باید به صورت دستی انجام شوند تا بتوان یک سایت را بهینه کرد را فراموش کنید. امروزه شرکت های نرم افزاری بسیاری در زمینه بهینه سازی و کمک به سئو کردن به وسایت ها اقداماتی را انجام داده اند. این اقدامات در راستای آسان تر کردن بهینه سازی وب سایت ها برای افرادی که وب مستر نیستند. یا آشنایی با مدیریت و انجام موارد فنی سایت ندارند انجام گرفته است. پس می توان نتیجه گرفت بهینه سازی وب سایت ها همانند گذشته فقط به دست افراد متخصص و وب مستران با سابقه قابل انجام نیست. بلکه اکثر افراد می توانند با ابزارهایی بهینه سازی وب سایت خود و یا دیگران را انجام دهند.
1- ابزار سرچ کنسول گوگل
این ابزار را می توان معروف ترین و پر استفاده ترین ابزار برای بررسی بهینه بودن وب سایت و همچنین بررسی سئو وب سایت معرفی کرد. با قابلیت های فراوان این ابزار شما می توانید بخش های زیادی از وب سایت خود را بررسی کرده. ایرادات و عیب های آن را رفع کنید. یکی از اصلی ترین ویژگی های این ابزار که غیرقابل چشم پوشی است، رایگان بودن آن است. برای استفاده از این ابزار کافیست که وب سایت خود را در آن وارد کرده و از قابلیت های فوق العاده آن استفاده کنید.
مزایا:
- قابلیت بررسی سایت در بازه های زمانی مختلف
- بررسی موارد مربوط به ایندکس شدن سایت توسط خزنده گوگل
- دریافت گزارشات مربوط به موارد امنیتی و ایرادات سایت
- فضای کاربری ساده
آیا می دانید که ابزار گوگل آنالیتیکس چیست و چه کاری انجام می دهد؟ در مقاله زیر به این ابزار کاربردی گوگل پرداختیم که در کنار سرچ گنسول گوگل غوغا می کند. پیشنهاد می کنیم که مقاله زیر از دست ندهید.
2- ابزار Yoast Seo
این ابزار از دید بعضی افراد بیشتر برای نوشتن مقالات و پیدا کردن عیب و ایراد های آن استفاده می شود. اما در واقع محتوایی که شما تولید می کنید از اجزای جدا نشدنی هسته وب سایت شماست. با این وجود باید تمرکز زیادی بر روی تولید و نشر محتوای تولید شده در وب سایت خود داشته باشید.
از این رو این ابزار می تواند کمک بسیار زیادی برای نظارت و پیدا کردن عیب های محتوا به شما بکند. اگر وب سایت شما وردپرسی است تنها کافیست این افزونه شگفت انگیز را نصب کنید تا به قدرت آن پی ببرید. افزونه Yoast Seo هم دارای نسخه پولی و هم نسخه رایگان است. نسخه رایگان آن دارای گزینه های قابل قبولی است که می توان از آن ها استفاده ی لازم را داشت.
مزایا:
- داشتن کنترل زیاد بر روی نوشتن مقالات و تولید محتوای وب سایت
- نمایش خطاها و ایرادات محتوای نوشته شده در زمان تولید محتوا برای بهتر کردن اصول سئوی آن
- آپدیت های همیشگی ابزار با توجه به تغییر الگوریتم های گوگل
در مورد سئو کلاه سیاه چقدر اطلاعات دارید؟ پیشنهاد می کنیم قبل از استفاده از این روش ها باری دیگر به آن فکر کنید چون درست است که این روش ها زودتر نتیجه می دهند. اما به همان نسبت اگر گوگل متوجه آن شود می تواند به شدت برای سئو و رتبه بندی شما مضر باشد. برای آشنایی بیشتر با این روش ها به مقاله زیر مراجعه نمایید.
3) ابزار Animalz Revive
گوگل همیشه برای تجربه بهتر کاربران خود اقداماتی را لحاظ می کند. یکی از این اقدامات آپدیت محتوا های قدیمی وب سایت هاست. به این صورت که پس از گدشت مدتی از انتشار محتوا ها توسط شما، گوگل از شما انتظار دارد که آن ها را آپدیت کنید. شاید اگر شما در سایت خود هزاران مقاله داشته باشید. برای شناسایی مقاله های قدیمی تر به مشکل بخورید. اگر چه با جست و جو در میان مقالات وب سایت می توان مقاله های قدیمی تر را جدا کرد و به آپدیت آن ها پرداخت. اما این کار زمان زیادی از شما می گیرد. شما با کمک این ابزار می توانید در سریع ترین زمان ممکن مقالاتی را که نیاز به بروز رسانی دارند پیدا کنید.
مزایا:
- سرعت بسیار زیاد در پیدا کردن مقالات قدیمی
- داشتن جدول زمان بندی برای مقالات
- قابلیت ایجاد تقویم محتوایی
4) ابزار Xneus Link Sleuth
به لینکی که با کلیک بر روی آن به صفحه بدون محتوا وارد شده اید Broken Link یا لینک شکسته گفته می شود. صفحه ای که بعد از کلیک بر روی لینک شکسته مشاهده می کنید؛ صفحه 404 یا 404 page گفته می شود. لینک های شکسته می توانند برای سئوی سایت شما بسیار مضر باشند. گوگل هم حساسیت بسیار زیادی بر روی صفحات 404 دارد. می توان گفت لینک های شکسته یک اتفاق بسیار ناخوشایند و خطرناک برای وب سایت شما هستند. شناسایی این لینک ها کاری زمان بر و طاقت فرساست. برای این کار ابزار Xneus Link Sleuth یک ابزار فوق العاده است که همانند خزنده گوگل کل وب سایت را اسکن و بررسی می کند.
مزایا:
- اسکن تمامی لینک های شکسته وب سایت و اطلاع رسانی به شما
- شناسایی اعتبار لینک ها و عکس ها
- فضای کاربری ساده
۵) ابزار XML Sitemap Generator
هر وب سایت یک نقشه از تمامی لینک ها و صفحات خود باید داشته باشد. این نقشه به خزنده گوگل کمک می کند که سریع تر و آسان تر وب سایت شما را ایندکس کند. حالا فرض کنید شما نقشه سایت نداشته باشید و سایت شما دارای صفحات بسیار زیادی باشد. در این مواقع خزنده گوگل نمی تواند به خوبی در سایت شما بخزد و یا به عبارتی سایت شما را crawel کند. همین امر باعث کاهش رتبه ی سایت شما می شود. ابزار XML Sitemap Generator برای تولید نقشه سایت و همچنین فایل لیست های URL سایت مورد استفاده قرار می گیرد.
مزایا:
- فضای کاربری فوق العاده ساده
- قابلیت آپدیت نقشه های قدیمی سایت
- ایجاد url های بهینه
سخن پایانی
امیداوریم که مقاله ۵ ابزار عالی برای بهینه سازی هسته وب سایت برای شما عزیزان مفید واقع شده باشد. ابزار های گفته شده در مقاله فقط بخش کوچکی از ابزارهای بسیاری کاربردی برای بهینه سازی وب سایت هستند. ما سعی کردیم با معرفی بهترین ها و کابردی ترین ابزارهای موجود به شما برای بهینه سازی وب سایت خود کمک کوچکی کرده باشیم. اگر شما هم تجربه ای از استفاده از این ابزارها دارید، خوش حال می شویم با ما در بخش نظرات آن ها را به اشتراک بگذارید. شاد و موفق باشید!
درباره ایوب اخلج
تو کارم خیلی مصمم هستم و اگه بخوام کاریو انجام بدم همه تلاشمو میکنم تا در نهایت بهترین عملکرد رو داشته باشم، عاشق دنیای it هستم و هرچیزی که حس کنم میتونه برام مفید باشه رو شروع میکنم به یادگیری و همیشه خودم رو به روز نگه دارم و سعی میکنم به جای کلمه ی "نمیدونم" از کلمه ی "هنوز نمیدونم" استفاده کنم.
سایر نوشته های ایوب اخلج
دیدگاهتان را بنویسید