7 چالش شخصی راه اندازی یک کسب و کار
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به 7 چالش شخصی راه اندازی یک کسب و کار بپردازیم. راه اندازی یک کسب و کار برای بسیاری از کارآفرینان یک دستاورد مهم است، اما حفظ آن چالش بزرگ تری است. چالش های رایج بسیاری وجود دارد که هر کسب و کاری چه بزرگ و چه کوچک با آن مواجه است. شامل استخدام افراد مناسب، ساختن برند، توسعه پایگاه مشتری و غیره است. با این حال، برخی از آن ها به شدت مشکلات کسب و کار کوچک هستند، مشکلاتی که اکثر شرکت های بزرگ مدت ها پیش از آن ها رشد کردند.
سبک زندگی کارآفرینانه میتواند به راحتی توسط افرادی که از بیرون به آن نگاه میکنند جذاب باشد. اما حقیقت این است که زندگی یک کارآفرین لزوما آسان نیست. گاها با چالش های بزرگ و کوچکی همراه است.
اتفاقا اگر با یک کارآفرین موفق آشنا شوید، میتوانید مطمئن باشید که او در طول سالها از طریق سهم نسبتا زیادی از مبارزات و شکستها رنج برده است. به ندرت با کسی روبرو می شوید که با مقاومت کم یا بدون مقاومت به اوج رسیده باشد. بنابراین، با در نظر گرفتن این دانش، اگر احساس میکنید کارها مطابق میل شما پیش نمیرود، نباید ناامید شوید. سفر کارآفرینان اغلب مملو از چاله ها، موانع و مشکلات است. با ما در ادامه مقاله 7 چالش شخصی راه اندازی یک کسب و کار همراه باشید.
1- مدیریت زمان و تمرکز
اولین و مهم ترین چالش از 7 چالش شخصی راه اندازی یک کسب و کار مدیریت زمان و حفظ تمرکز است. هرکسی مجبور نیست برای خودش کار کند یا یک شرکت را رهبری کند. بسیاری از ما به طور طبیعی برای رشد در محیط های ساختاریافته طراحی شده ایم. به عبارت دیگر، بیشتر مردم نیاز به جهت دارند. آن ها مشتاق دستورالعمل هایی هستند تا آن ها را در جهت درست سوق دهند. این بدان معنا نیست که همه ما ساختار را دوست داریم. اما تقریبا همه به اندازه ای از آن نیاز داریم.
درنتیجه حتی کارآفرینان نیز ممکن است زمانی که خود را با ساختار کلی حذف شده می بینند با مشکل مواجه شوند. بزرگترین راه درخشش از طریق این در مدیریت زمان است. هنگامی که همزمان با پنج، شش یا هفت مسئولیت مختلف کار می کنید. مدیریت همه آن ها و اختصاص زمان مناسب به هر کدام تقریبا غیرممکن می شود. اگر این مبارزه ای است که در حال حاضر با آن روبرو هستید، مطمئنا شما تنها نیستید.
در حالی که نمی توانید زمان خود را کنترل یا گسترش دهید. همیشه فقط 24 ساعت در روز وجود دارد. می توانید کارهایی را که با آن زمان انجام می دهید کنترل کنید.
2- هزینه های غافلگیر کننده
هزینه های غیرمنتظره برای همه اتفاق می افتد. اما در واقعیت، تعداد کمی از کارآفرینان واقعا برای آن ها آماده می شوند. آمادگی مالی، عاطفی و ذهنی برای افزایش این هزینه ها برای حفظ آرامش ذهنی شما ضروری است.
بهترین رویکرد برای کاهش و مقابله بهتر با هزینههای غافلگیرکننده، تنظیم یک طرح تجاری کامل است. خوشبختانه این روزها ابزارهای زیادی برای طراحی یک طرح تجاری حتی بدون تجربه قبلی وجود دارد. راهنمای ابزارهای نرم افزار برنامه ریزی کسب و کار ما را برای استارت آپ ها بررسی کنید.
3- ناهنجاری های لجستیکی
قبل از مرحله آزمون و خطا ساختن کسب و کارتان، شما در یک وضعیت ناب کشف و تکامل هستید. این بخشی طبیعی از فرآیند ایجاد یک پایه برای استارتاپ شما و سپس در ابتدا ورود به بازار است. مانند هزینههای غافلگیرکنندهای که در بالا ذکر شد. برنامهها، اعداد و افرادی که به آن ها وابسته بودید به طور ناگهانی و غیرمنتظره تغییر میکنند.
آگاهی از این امکان و سپس آمادگی ذهنی برای آن، و همچنین آماده سازی خانواده و دوستان، ایده آل است زیرا مقابله با این نوع سکسکه ها در جنون ایجاد یک تجارت می تواند دشوار باشد.
3- خودفریبی
همانطور که نام تجاری شما موفق تر می شود. عارضه جانبی تاسف بار این است که با افزایش فریب ها در اطراف کسب و کار شما نیز همراه است. به طور طبیعی، رقبای شما در برابر شما موضع می گیرند. اما ممکن است تعجب آور باشد که طرفداران وفادار شرکت های دیگر شما را ترول کنند، یعنی به روش های مختلف آنلاین آزار دهند. یا نظرات منفی جعلی درباره کسب و کار شما بنویسند.
این یک اشتباه است که خود را فریب دهید و فکر کنید که شما و کسب و کارتان از چنین تاکتیک هایی مصون هستید. دروغ های زیادی وجود دارد که کارآفرینان هنگام ایجاد یک کسب و کار به خود می گویند. برخی از آن ها سالم تر از دیگران هستند. اما باید سعی کنید تا حد امکان از آن ها آگاه باشید تا خودفریبی را مهار کنید.
بسیاری از استارتاپ ها سرمایه گذار خارجی ندارند. در بازاریابی، برای پول درآوردن باید پول خرج کنید. اما چه بهتر که بتوان از روش های کم هزینه تر استفاده کرد. به همین دلیل پیشنهاد می کنیم سری به مقاله زیر بزنید.
5- وابستگی به مشتری
اگر یک مشتری بیش از نیمی از درآمد شما را تشکیل می دهد. شما بیشتر پیمانکار مستقل هستید تا یک صاحب کسب و کار جداگانه باشید. تنوع بخشیدن به پایگاه مشتری برای رشد یک کسب و کار حیاتی است. اما می تواند دشوار باشد. به خصوص زمانی که مشتری مورد نظر پول خوبی می پردازد و به موقع است. داشتن مشتری که مایل به پرداخت به موقع برای یک محصول یا خدمات باشد، برای بسیاری از کسب و کارهای کوچک موهبتی است.
متاسفانه، این می تواند منجر به یک نقص طولانی مدت شود، زیرا، حتی اگر کارمندان و غیره داشته باشید، ممکن است همچنان به عنوان یک پیمانکار فرعی برای یک تجارت مهم تر عمل کنید. این موضوع به مشتری این امکان را می دهد که از خطرات اضافه کردن حقوق و دستمزد در منطقه ای که کار ممکن است در هر زمان متوقف شود، اجتناب کند. تمام این ریسک از شرکت بزرگ تر به شما و کارمندان شما منتقل می شود. اگر مشتری اصلی شما نیاز مداوم به محصول یا خدمات شما داشته باشد. این ترتیب می تواند کارساز باشد.
6- مدیریت پول
داشتن پول نقد کافی برای پوشش قبوض برای هر کسب و کاری ضروری است. اما برای هر فردی نیز ضروری است. چه کسب و کار و چه زندگی شما، یکی احتمالا به عنوان تخلیه سرمایه ظاهر می شود که بر دیگری فشار وارد می کند. برای جلوگیری از این مشکل، صاحبان کسب و کارهای کوچک باید یا سرمایه زیادی داشته باشند یا درآمد اضافی برای ذخیره ذخایر نقدی در صورت نیاز دریافت کنند. به همین دلیل است که بسیاری از کسب و کارهای کوچک با موسسان شروع به کار یک شغل و ایجاد یک تجارت به طور همزمان شروع می کنند. در حالی که این تقسیم تمرکز می تواند رشد یک کسب و کار را چالش برانگیزد. کمبود پول نقد رشد یک تجارت را غیرممکن می کند.
مدیریت پول زمانی اهمیت بیشتری پیدا می کند که پول نقد به سمت کسب و کار جریان پیدا کند. اگر چه رسیدگی به حسابداری و مالیات کسب و کار ممکن است در محدوده توانایی های اکثر صاحبان کسب و کارها باشد. کمک حرفه ای معمولا ایده خوبی است. پیچیدگی دفاتر یک شرکت با هر مشتری و کارمندی افزایش مییابد. بنابراین دریافت کمک در امور حسابداری میتواند از تبدیل شدن آن به دلیلی برای عدم گسترش آن جلوگیری کند.
با توجه به پیشرفت روز افزون تکنولوژی راه اندازی کسب و کارهای فناورانه می تواند ایده و کار بسیار خوبی باشد. ایده های زیادی برای کسب و کارهای فناورانه وجود دارد. ایده هایی که به کارآفرینانی که دارای دانش فنی هستند اجازه می دهد تجربه خود را در ایجاد شرکت های موفق جدید به کار گیرند. پیشنهاد می کنیم در ای مورد حتما مقاله زیر را مطالعه نمایید.
7- ایجاد تعادل بین کیفیت و رشد
حتی زمانی که یک کسب و کار وابسته به موسس نیست، زمانی فرا می رسد که به نظر می رسد مسائل مربوط به رشد با مزایا مطابقت دارد یا حتی بر آن برتری دارد. چه خدمات یا محصول، یک کسب و کار باید در یک مقطع زمانی فداکاری کند تا افزایش یابد. این ممکن است به این معنی باشد که نمی توانید شخصا هر رابطه مشتری را مدیریت کنید یا هر ویجت را بازرسی نمی کنید.
متاسفانه، معمولا این سطح از مشارکت شخصی و توجه به جزئیات است که باعث موفقیت یک تجارت می شود. بنابراین، بسیاری از صاحبان کسب و کارهای کوچک خود را به این عادات وابسته می بینند که به ضرر توسعه آن ها است. حد وسط بزرگی بین کار نامرغوب و وسواس ناسالم نسبت به کیفیت وجود دارد. این به صاحب کسب و کار بستگی دارد که فرآیندهای خود را به سمت مصالحه ای هدایت کند که اجازه رشد بدون آسیب رساندن به برند را بدهد.
دیدگاهتان را بنویسید