9 درس باورنکردنی تجارت از بیل گیتس
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به 9 درس باورنکردنی تجارت از بیل گیتس بپردازیم. امروزه دیگر کمتر کسی را می توان یافت که بیل گیتس را نشناسد. این مرد جان خود را به رایانه های شخصی داده است و نوآوری هایی در فناوری اطلاعات ایجاد کرده است که نسل ها حتی شاید قرن ها باقی بماند. با این اوصاف، شما اینجا هستید تا به مغز خود درس های شایسته ای را در مورد موفقیت حاصل از یک معامله واقعی ثابت کنید. اکثر مردم بیل گیتس را به عنوان بنیانگذار مایکروسافت می شناسند. او مغز بسیاری از فناوری های رایانه ای است که جهان در حال حاضر از آن لذت می برد. مهم ترین چیز این است که از زندگی او درس بگیریم.
بیل گیتس در سال 1974 از هاروارد انصراف داد. در 1975 او مایکروسافت را تاسیس کرد. یک شرکت نرم افزار کامپیوتری که در نهایت گیتس را به یکی از ثروتمندترین مردان جهان تبدیل کرد. او با هدایت ماهرانه جهان به عصر رایانه های شخصی تحت شبکه، این پول را به دست آورد. او از سمت مدیرعاملی مایکروسافت کناره گیری کرد و در عوض خود را تمام وقت به امور خیریه از طریق بنیاد بیل و ملیندا گیتس اختصاص داد. با ما در ادامه مقاله 9 درس باورنکردنی تجارت از بیل گیتس همراه باشید.
1- برای کسب پیروزی بزرگ، گاهی اوقات باید ریسک های بزرگی را انجام دهید.
بیل گیتس دانشجوی دانشگاه هاروارد بود که تصمیم گرفت ترک تحصیل کند. به شریک زندگی خود، پاول آلن، در بوستون بپیوندد. او می توانست از یکی از معتبرترین دانشگاه های جهان فارغ التحصیل شود. اما تصمیم گرفت همه چیز را پشت سر بگذارد و فصل جدیدی را در زندگی خود آغاز کند.
ریسک او به میزان قابل توجهی نتیجه داد. اگر می خواهید در تجارت موفق شوید، باید ریسک کنید. داستان های موفقیت سایر کارآفرینان خودساخته مانند ریچارد برانسون را بخوانید و خواهید دید که همه آن ها ریسک های باورنکردنی را متحمل شدند. تا زمانی که اعداد منطقی باشند. حتی اگر آن ها تعداد کمی باشند. هیچ یک از این مردان و زنان باهوش برای اعداد و ارقام نامطلوب حرکت نمی کنند، مگر اینکه بتوانند آن ها را با کمی نوآوری اصلاح کرد.
2- صبر عنصر کلیدی موفقیت است!
ایجاد کسب و کار رویایی شما زمان می برد و حتی برای دستیابی به سطوح موفقیت، زمان بیشتری نیاز است. هیچ چیز آسان به دست نمی آید. اما اگر صبور باشید و پایه محکمی بسازید، به احتمال زیاد به ستاره ها خواهید رسید.
مهم است به یاد داشته باشید که بیل گیتس در ابتدای کار دچار مشکلات شد. او و پاول آلن در تلاش بودند تا حرکت خود را حفظ کنند و در سال 1977 چیزی جز یک نبرد قانونی برای حفظ حقوق نرم افزاری که برای Altair، یک کیت مینی کامپیوتر متعلق به MITS توسعه داده بودند، باقی نماند.
گیتس امید خود را از دست نداد و به دنبال چیزی که دوست داشت ادامه داد. فقط تصور کنید اگر او به اندازه کافی صبور نبود، ما امروز نمی توانستیم حتی از Microsoft Word و… برای شروع استفاده کنیم.
بیل گیتس فردی است که جهان کامپیوتر را تحت تاثیر قرار داد. پیشنهاد می کنیم جهت آشنایی بیشتر با وی مقاله زیر را از دست ندهید.
3- جهان از شما انتظار دارد که قبل از اینکه احساس خوبی نسبت به خودتان داشته باشید، کاری را انجام دهید.
باید بدانید که جامعه به احساسات شما اهمیت نمی دهد. پیش از آن که به درستی شناخته شوید، از شما انتظار موفقیتی کسب کنید و بس. بدون میانبر اگر نتوانید به جهان کمک کنید، حق نخواهید داشت که به خود مغرور شوید. یک حقیقت تلخ که هرچه زودتر آن را بپذیرید، زودتر متوجه خواهید شد که برای موفقیت و ساختن چیزی که اهمیت دارد باید چه کار کنید.
4- هیچ وقت خود را با هیچ کس در این دنیا مقایسه نکنید!
سخت است که خودتان را با دیگران مقایسه نکنید. به خصوص اگر تازه شروع کرده اید و آن ها در صدر هستند. همیشه به یاد داشته باشید که هر کارآفرینی سابقه متفاوتی دارد. شما نمی دانید که آن ها چقدر کار کرده اند، چگونه تجربه آن ها را تغییر داده است، یا چه نوع فداکاری هایی برای رسیدن به موفقیت انجام داده اند. به جای مقایسه خود با دیگران، انرژی خود را در مسیر خود متمرکز کنید. داستان خودت را بنویس!
5- از شانسی که به شما داده شده حداکثر استفاده را ببرید
بیل گیتس ممکن است به طرز مضحکی خوش شانس بوده باشد. اما اگر او خود را به طور کامل وقف تسلط بر آن نمی کرد، تمام وقت کامپیوتری در جهان هیچ معنایی نداشت. در نهایت، این هزاران ساعت کار متمرکز بود که گیتس را به آن نابغه کامپیوتری تبدیل کرد که می توانست یک شرکت نرم افزاری موفق را راه اندازی کند.
ما همیشه آن را تشخیص نمی دهیم، اما هر یک از ما به طور منحصر به فردی خوش شانس هستیم. چه از طریق استعدادهای طبیعی، چه از طریق شرایط یا روابطمان با دیگران، همه ما خوش شانس هستیم که راه های موفقیت زیادی در پیش روی خود داریم.
شانس خود را برای لحظه ای در نظر بگیرید و سپس روی آن سرمایه گذاری کنید. حتی کوچک ترین شانس های خود در زندگی را از دست ندهید. ار آن ها بیشترین و بهینه ترین استفاده را ببرید.
6- کنترل کیفیت بسیار مهم است
مایکروسافت با رشد خود، شروع به استخدام برنامه نویسان بیشتر و بیشتری کرد. گیتس نقش مدیرعامل را بر عهده گرفته بود و شغل او نیازی به برنامه نویسی نداشت. اما این باعث نشد که او نتواند تک تک خط کدهایی را که شرکت منتشر میکند بازبینی کند و اغلب بازنویسی کند.
نگاه دقیق بیل به جزئیات تضمین میکرد که مایکروسافت همیشه نرمافزار باکیفیت عرضه میکند. همچنین مطمئن شد که او هرگز مسیر تیمش را از دست ندهد و همیشه از نزدیک با محصولات مایکروسافت آشنا باشد. همان طور که تجارت شما رشد می کند، احتمالا باید یک تیم کارمند استخدام کنید. ممکن است وسوسه انگیز باشد که به آن ها اجازه دهید کار کنند و اعتماد داشته باشید که آن ها کار خوبی انجام می دهند. اما شرکت شما شهرتی دارد که باید از آن محافظت کنید. بنابراین یک صفحه از کتاب گیتس بردارید و نتایج تیم خود را به دقت زیر نظر داشته باشید.
7- دیدگاه خود را با تیم خود به اشتراک بگذارید
درست همان طور که بیل گیتس سال ها قبل ظهور رابط گرافیکی را دیده بود، او برتری اینترنت را مدت ها قبل از اینکه جو معمولی یک اتصال تلفنی داشته باشد، پیش بینی کرد. در ماه می 1995، گیتس آن قدر متقاعد شده بود که اینترنت آینده مایکروسافت است. به طوری که مجبور شد یادداشتی بسیار طولانی برای شرکتش بنویسد. نتیجه گرفت:
«اینترنت یک موج جزر و مدی است، قوانین را تغییر می دهد. این یک فرصت باورنکردنی و همچنین چالش باورنکردنی است. من مشتاقانه منتظر نظرات شما هستم که چگونه میتوانیم استراتژی خود را بهبود بخشیم تا رکورد موفقیتهای باورنکردنی خود را ادامه دهیم.»
گیتس برای نوشتن این یادداشت وقت گذاشت زیرا متوجه شد که برای کل تیمش چقدر مهم است که با ماموریت مایکروسافت همراهی کند. نتیجه: ویندوز 95 همراه با اینترنت اکسپلورر عرضه شد.
بیل گیتس علاوه بر خدمات بسیاری که در زمینه کامپیوتر ارائه داده است. جملات انگیزشی بسیاری نیز دارد. که پیشنهاد می کنیم جهت مطالعه جالب ترین و مهم ترین آن ها مقاله زیر را حتما مطالعه نمایید.
8- بازاریابی ساده است!
مردم محصولی را خریداری نمی کنند زیرا دارای لوگوی عالی یا قیمت پایین است. آن ها خرید می کنند زیرا مشکلی دارند و متقاعد شده اند که آن محصول مشکل را حل می کند.
بنابراین، سخت ترین بخش در مورد بازاریابی، ارائه نکردن شعار مناسب است. این یک راه حل عالی برای یک مشکل واقعی است. اگر بتوانید این کار را انجام دهید و سپس آن را نشان دهید، بازاریابی راه حل شما ساده است.
اگر مشکلات را به مردم نشان دهید و راهحلها را به مردم نشان دهید، آنها برای عمل تحریک میشوند. “بیل گیتس”
9- از موفقیت درس نگیرید
بدیهی به نظر می رسد که باید در موفقیت های خود تامل کنیم و از آن ها درس بگیریم. اگر بتوانیم عواملی را که در آن موفقیت اولیه نقش داشتند، بشناسیم. باید بتوانیم آن ها را تکرار کنیم و در نتیجه موفقیت خود را تکرار کنیم. اما بیل گیتس استدلال کرده است که موفقیت در واقع می تواند چشم انداز ما را تیره کند. باعث می شود که ما بیش از حد اعتماد به نفس داشته باشیم و آمادگی لازم را برای چالش های جدید آینده نداشته باشیم.
موفقیت معلمی کثیف است. این افراد باهوش را فریب می دهد که فکر می کنند نمی توانند از دست بدهند. “بیل گیتس”
ما نباید الگوهای موفقیت اولیه خود را نادیده بگیریم. اما ما نیز نباید کورکورانه به اقدامات یا استراتژیهای خاص بچسبیم. زیرا آن ها در گذشته موثر بودهاند. موفقیت خود را جشن بگیرید ولی بر آن غره نشوید. به دنبال پیشرفت و بهبود باشید.
دیدگاهتان را بنویسید