نحوه تغییر هاست بدون تاثیر بر سئو
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به نحوه تغییر هاست بدون تاثیر بر سئو بپردازیم. وقتی هاست وب را تغییر می دهید. سایت شما باید رتبه بندی موتور جستجوی خود را بدون هیچ گونه ترافیکی حفظ کند. برای انجام یک مهاجرت یکپارچه، باید مطمئن شوید که سئو وب سایت شما مختل نشده است. رتبه بندی بالای موتور جستجو مانند حقوق صاحبان خانه است. مدت زمان زیادی طول می کشد تا توسعه یابد. باید هنگام جابجایی با دقت محافظت شود. در ادامه مقاله نحوه تغییر هاست بدون تاثیر بر سئو با هم بررسی می کنیم که چگونه سئو می تواند با جابجایی هاست تغیییر نکند، با ما همراه باشید.
1- مرور مجدد تصمیم به تغییر هاست
اول از همه، باید در ذهن خود داشته باشید که چرا تصمیم به تغییر هاست دارید. مهاجرت سایت هرگز کار ساده ای نیست و همچنین می تواند منجر به از دست دادن موقت بازدید شود. با گذشت زمان، وب سایت جدید (هاست) شما کار خواهد کرد و سایت شما به همان جایی که هست باز خواهد گشت. این بهترین نتیجه ممکن است که می توانید بگیرید.
با این وجود پیچیدگی های زیادی وجود دارد که می تواند رشد و حضور وب سایت را مختل کند. اگر قادر به انجام صحیح کارها نیستید. احتمالا با مشکل روبرو می شوید و یک رتبه ارزشمند را از دست می دهید. به طور خلاصه، در تصمیم خود تجدید نظر کنید و ببینید آیا بدون مهاجرت مشکل حل می شود یا خیر. اگر یک تغییر نام تجاری بزرگ انجام دهید، هاست شما فقط ارائه خدمات مورد نیاز برای ادامه کار نیست یا به HTTPS منتقل می شوید، ارزش مهاجرت را دارد.
2- انتخاب پلتفرم مناسب هاست
اکنون که کاملا تصمیم خود را گرفتید، قدم بعدی یافتن یک ارائه دهنده هاست خوب است. می توانید با خواندن نظرات ارائه دهندگان هاست وب شروع کنید. یک پلتفرم میزبانی با ویژگی های فنی خوب قادر به پاسخگویی به نیازهای سئو شما خواهد بود. با این حال، قبل از انتخاب یکی از آن ها باید مطمئن شوید که کاملا با نیاز شما متناسب است. به عنوان مثال، می توانید موارد زیر را بررسی کنید.
- مشخصات فنی سرور مانند سیستم عامل، نسخه سیستم و…
- پهنای باند سرور
- پشتیبانی فنی و مستندات خوب
- میزان خرابی های سرور
3- انتخاب با دقت مکان سرور
مرحله بعدی انتخاب سرور مناسب برای وب سایت خود است. مزیت جغرافیایی می تواند عاملی تعیین کننده در سئو سایت شما باشد. به عنوان مثال، اگر قبل از مهاجرت ایالات متحده آمریکا را هدف قرار داده اید و از سروری نزدیک به آن استفاده می کنید، باید چیزی مشابه آن را پیدا کنید. به طور خلاصه، مکان سرور مهم است و بر رتبه بندی سئو شما تاثیر می گذارد. همچنین روی مخاطب هدف شما نیز تاثیر خواهد گذاشت. باید بدانید وب سایت شما از کدام سرور میزبانی می کند. هر کسی که به عنوان یک وبلاگ نویس شروع به کار می کند. اهمیت آن را می داند و همچنین نباید آن را در هنگام انتقال هاست وب فراموش کنید. تقریبا همه ارائه دهندگان خدمات هاست به شما اجازه می دهند سرور مورد نظر خود را انتخاب کنید. اگر این کار را نکنند، ممکن است بخواهید به طور کلی ارائه دهنده دیگری را انتخاب کنید.
4- تهیه یک نسخه پشتیبان
قبل از شروع مهاجرت، باید از وب سایت خود به طور کامل پشتیبان تهیه کنید. می توانید با استفاده از افزونه هایی مانند BackupBuddy ، BackWPup یا استفاده از سرویس پشتیبان برتر مانند VaultPress پشتیبان تهیه کنید. این مرحله اطمینان حاصل می کند که در صورت بروز مشکلی می توانید به وب سایت اصلی برگردید.
5- جابجایی وب سایت وردپرس
با پشتیبان گیری کامل، اکنون آماده انتقال وب سایت خود به هاست وب جدید هستید. این کار را می توانید توسط خودتان یا با استفاده از خدمات حرفه ای انجام دهید. همچنین می توانید از ارائه دهنده هاست وب بخواهید که این کار را برای شما انجام دهد. بسیاری از ارائه دهندگان خدمات میزبانی وب این کار را به صورت رایگان انجام می دهند. بنابراین شما نه تنها در هزینه بلکه در وقت صرفه جویی خواهید کرد.
اگر تصمیم دارید خودتان این کار را انجام دهید. می توانید از افزونه Duplicator نیز استفاده کنید. استفاده از آن آسان است و تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که طبق مراحل راهنماهای موجود عمل کنید.
6- تست وب سایت جدید
پس از انجام مهاجرت، اکنون زمان آزمایش وب سایت است. هر صفحه یا پرونده را در هاست جدید خود بررسی کنید. قبل از رفتن به مرحله بعدی اطمینان حاصل کنید که همه چیز خوب کار می کند. اگر می خواهید از عملکرد وب سایت خود در هاست جدید مطمئن باشید. توصیه می شود قبل از انجام انتقال واقعی، آن را آزمایش کنید.
7- بروزرسانی سوابق DN
DNS یا سرور نام دامنه راهی برای نقشه برداری از نام دامنه وب سایت شما به IP سرور وب سایت شماست. از آنجا که انسان نمی تواند اعداد را به خاطر بسپارد و به همین دلیل آدرس سرور را به DNS ترسیم می کنیم. وقتی هاست وب خود را تغییر می دهید، آدرس IP سرور تغییر می کند. برای فعال کردن IP سرور جدید، باید DNS را به روز کنید. تا به شناسه سرور جدید هدایت شود. با این حال، این فرایند ممکن است 24 ساعت طول بکشد که ممکن است برای کاربران و موتورهای جستجو بسیار زیاد باشد.
راه حل TTL (زمان زنده بودن) است. این زمانی است که DNS ثبت می کند تا به روز شود. خبر خوب این است که شما می توانید با تغییر مقدار TTL از 24 ساعت (86400 ثانیه) به فقط 5 دقیقه (300 ثانیه) روند کار را تسریع کنید. همچنین، این کار باید یک روز قبل از تغییر هاست انجام شود. با این حا، ارائه دهنده هاست وب برای کارکرد صحیح نیاز به پشتیبانی از این ویژگی دارد.
۸- اکنون سوابق DNS خود را تغییر دهید
مرحله آخر به روزرسانی سوابق DNS و اطلاع جهانیان از سرور جدید است. همچنین، بسیاری از برنامه ها یا سرویس هایی که از آن ها استفاده می کنید برای به روزرسانی سوابق DNS خود زمان می برند. در این صورت، شما باید مطمئن شوید که سرور قدیمی خود را برای چند روز آنلاین نگه دارید. حقایق جستجوگرها بیان می کند که شما باید سوابق DNS خود را به درستی تنظیم کنید تا بیشترین سود را داشته باشید.
ایمیل مارکتینگ یکی از موثرترین روش های بازاریابی برای هر کسب و کاری است. اما صرفا داشتن این استراتژی بدون لیست ایمیل نتیجه چندانی نخواهد داشت. اما چطور لیست ایمیل خود را رشد دهیم؟ یک سری به مقاله زیر بزنید تا با روش های این کار آشنا شوید.
تاثیرات تعویض هاست وب سایت بر سئو
تغییر هاست می تواند بر برخی از جنبه های اساسی وب سایت تاثیر بگذارد مانند:
1- سرعت بارگیری صفحه وب سایت
الگوریتم های گوگل وب سایت هایی را با زمان بارگیری کمتر ترجیح می دهند. علاوه بر این، کاربران به سمت وب سایت های ریسپانسیو جذب می شوند. گوگل اظهار داشت که با افزایش زمان بارگیری صفحه از 1 به 3 ثانیه، نرخ پرش به 32٪ افزایش می یابد.
هنگام بررسی تغییر هاست وب، ارزیابی سرعت بارگذاری صفحه محوری است. ممکن است شرکت های معروف هاست سئو وب سایت بارگیری سریع تری ارائه ندهند. زیرا سرعت وب سایت با افزایش تعداد کاربران کاهش می یابد. از آنجا که هاست های محبوب سئو ممکن است کاربران زیادی را در خود جای دهند. ممکن است سرعت بارگیری مطلوب صفحه را ارائه ندهد.
2- خرابی صفحه وب
تغییر مکان سایت با خرابی همراه است. این اتفاق معمولا هنگامی رخ می دهد که وب سایتی در انتظار انتشار DNS است. این روند 24 تا 72 ساعت طول می کشد. این خرابی می تواند به شدت رتبه وب سایت ها را وارد کند. برای جلوگیری از این موضوع، بهتر است وب سایت روی هاست قدیمی همراه با یک کپی از وب سایت در هاست جدید اجرا شود. تا زمانی که DNS کاملا منتشر شود. پس از انتشار DNS، وب سایت می تواند به طور کامل به هاست جدید منتقل شود.
3- ساختار وب سایت
توصیه می شود کپی از وب سایت اصلی داشته باشید. زیرا که خزنده های گوگل ساختار وب سایت را برای رتبه بندی در نظر می گیرند. اگر یک خزنده موتور جستجو یک عنصر اضافی را در نقشه سایت وب سایت جدید پیدا کند. ممکن است برای رتبه بندی وب سایت مشکلی باشد. ساختار جدید وب سایت ممکن است باعث شود خزنده به عنوان یک سایت کاملا جدید اشتباه کند. قابلیت خزش برای جلوگیری از مشکلات ایندکس سازی در گوگل در اولویت است.
تا حالا به اینکه وجود وب سایت برای یک کسب و کار چقدر می تواند ضروری باشد فکر کردید؟ وبسایت ها یکی از بهترین راهکار های پیشرفت کسب و کارها هستند. موجب خروج کسب و کار از حالت سنتی خود می شوند. پیشنهاد می کنیم جهت مطالعه بیشتر در این مورد مقاله زیر را از دست ندهید.
4- محل سرور
گوگل نتایج جستجو را براساس ارتباط جغرافیایی ارائه می دهد. به عنوان مثال، اگر یک جستجوی جستجو از ایالات متحده آمریکا باشد. گوگل معتقد است با اولویت بندی نتایج وب سایت های داخل ایالات متحده، نتایج مربوطه را ارائه می دهد. در ابتدا، گوگل برای دستیابی به این هدف به TLD (دامنه سطح بالا) متکی بود. اما اکنون همچنین شروع به بدست آوردن ورودی از آدرس های IP برای تعیین محل سوالات جستجو کرده است.
هنگام تعویض هاست وب، باید محل سرورها در نظر گرفته شود. اگر وب سایت مخاطبان ایرانی را هدف قرار دهد. سرور هاست وب باید در ایران واقع شود. از طرف دیگر، ممکن است به شدت به رتبه وب سایت ضربه وارد کند.
5- کیفیت سرور
کیفیت سرور هاست وب جدید باید کاملا ارزیابی شود. اگر سرور بیش از حد شلوغ باشد و سایت جدید در یک سرور مشترک میزبانی شود. ممکن است بر عملکرد وب سایت روی SERP تاثیر منفی بگذارد.
دیدگاهتان را بنویسید