اهمیت وجود سایت برای کسب و کار
در این مقاله از رایانیتا می خواهیم به اهمیت وجود سایت برای کسب و کار بپردازیم. امروزه بسیاری از افراد به دنبال راهی برای پیشرفت کسب و کار خود می باشند. تمایل دارند کسب و کار خود را از شیوه ی سنتی خارج کنند. اهمیت وجود سایت برای کسب و کار آنجا مشخص می شود که در دنیای امروز اغلب مردم زمان زیادی را در اینترنت می گذرانند. تا از این طریق بتوانند نیاز خود را برطرف کنند. امروزه بیشتر افرادی که با طراحی سایت سر و کار دارند معتقد اند که استفاده از بستر اینترنت در دنیای امروز یک شیوه مدرن در کسب و کار می باشد. با ما در ادامه مقاله اهمیت وجود سایت برای کسب و کار همراه باشید، تا بیشتر به این مسئله بپردازیم.
دلایل راه اندازی سایت برای کسب و کار
دلایل راه اندازی یک وبسایت برای انواع کسب و کار به صورت زیر می باشد:
- راه اندازی سایت یکی از روش مدرن برای پیشرفت کسب و کار است. باعث خارج شدن کسب و کار از بستر سنتی می باشد.
- علاوه بر آن داشتن وب سایت باعث حضور پر رنگ کسب و کار در دنیای اینترنت می شود. در نهایت موجب افزوده شدن مخاطب و مشتری به کسب و کار می گردد.
دنیا امروز به سمتی پیش رفته است که فضای اینترنت سراسر جهان فراگیر شده است. اکثر مردم ترجیح می دهند در منزل بمانند و نیاز خود را از طریق سایت های اینترنتی برطرف کنند. اینگونه در زمان رفت و آمد خود صرفه جویی کنند. بنابراین این افراد می توانند با جستجو در گوگل سایت های مورد نظر خود را پیدا کنند و نیاز خود را برطرف سازند. اگر وب سایت شما دارای سئو خوبی باشد و در جایگاه درستی از گوگل قرار داشته باشد. می تواند باعث هدایت مشتریان زیادی به وب سایت شما گردد.
7 علت اهمیت وجود سایت برای کسب و کار
مهم ترین مزایای ایجاد وب سایت برای کسب و کار به صورت زیر می باشد:
1- صرفه جویی در راه اندازی کسب و کار
اگر شما هم در حال راه اندازی کسب و کاری هستید احتمالا این مسئله را درک کرده اید که برای ایجاد کسب و کار هزینه هایی مانند خرید یا اجاره فروشگاه نیاز است. اما شما می توانید در فضای اینترنت با راه اندازی یک وب سایت مناسب و حرفه ای از صرف هزینه های اضافی جلوگیری نمایید. با رعایت و اجرای نکات صحیح به تعداد مشتریان و مخاطبان خود بیافزایید.
2- به نمایش گذاشتن محصولات
با راه اندازی وب سایت می توانید تمامی محصولات و خدمات قابل ارائه را به صورت کامل به مشتری و مخاطبان معرفی کنید. به صورت پیوسته آن ها را آپدیت نمایید. علاوه بر آن امکان مشاهده کالا بدون حضور فیزیکی مشتری فراهم می گردد. بدین ترتیب مشتری می تواند تمامی اطلاعات محصول را از طریق ویدئو و تصاویر در سایت شما مشاهده نماید.
3- بازاریابی اینترنتی
یکی از مزایای وجود سایت برای کسب و کار بازاریابی اینترنتی می باشد. در واقع شما می توانید بجای صرف هزینه های گزاف برای بازاریابی و تبلیغات حضوری وب سایت خود را به نحوی بهینه سازی کنید که گوگل برای جذب مشتریان شما تبلیغات انجام دهد. در دنیا اینترنت تبلیغات بسیار سریع تر راحت تر با بازده بیشتری می باشد. شما می توانید برای ایجاد تبلیغات وب سایت خود از خدمات گوگل ادورز استفاده نمایید.
4- برقراری ارتباط با مشتری
در فضای اینترنت مخاطب و مشتریان بسیار راحت می توانند پیشنهاد و نظرات خود را در خصوص محصولات و خدماتی که ارائه کرده اند بیان نمایند. این امکان برای شما نیز فراهم می گردد که با استفاده از نظر سنجی با سلیقه مخاطبان و مشتریان خود بیشتر آشنا شوید. اقدامات لازم را برای جذب مخاطبان بیشتر به عمل آورید.
استفاده از فرم های تمام می توانند کمک بسیاری در بالا بردن کیفیت ارتباط با مشتری به شما بکنند. چطور این فرم ها را به سایت خود اضافه کنیم؟ بهترین و راحت ترین روش استفاده از افزونه های فرم تماس وردپرس می باشد. در مقاله زیر به معرفی برخی از بهترین افزونه های فرم تماس پرداختیم. این مقاله را از دست ندهید.
5- برند سازی از طریق وب سایت
شما می توانید با راه اندازی کسب و کار از طریق وب سایت محصولات و خدمات خود را در فضای اینترنت به هزاران مشتری ارائه و معرفی کنید. با این کار اعتبار و شهرت کسب و کار خود و وب سایت تان را افزایش دهید. خود را به کسب و کاری شناخته شده و برند تبدیل نمایید.
6- دسترسی شبانه روزی به سایت
در صورتی که فعالیت کسب و کاری بر اساس وب سایت انجام گیرد. بصورت شبانه روزی فعال است و مشتریان و مخاطبان می توانند هر ساعتی از شبانه روز به وب سایت مراجعه کنند. خدمات و محصولات مورد نظر را دریافت نمایند. اینگونه می توانید بدون صرف انرژی و هزینه اضافه به صورت شبانه روزی به مشتریان خود خدمات ارائه دهید. در نهایت کسب درآمد داشته باشید.
7- خدمات پس از فروش
امروزه کارشناسان بر این باورند که فعالیت کسب و کار ها به صورت فروش محور به پایان رسیده است. دوره جدیدی به نام مشتری محوری آغاز شده است که باعث افزایش سهم کسب و کار در بازار می گردد. البته باید به این نکته اشاره کرد که هزینه جذب مشتری بیش از هفت برابر هزینه نگهداری مشتری می باشد. اهمیت وجود سایت برای کسب و کار به این گونه می باشد که پاسخ گویی مشتری به صورت شبانه روزی زیر بنای مشتری محوری محسوب می گردد. حال پس از بررسی مزایای راه اندازی وب سایت در کسب و کار نوبت به بررسی مراحل تهیه یک وب سایت می رسد.
آیا می دانید هوش تجاری در جذب مشتری می توانند چه تاثیری برای شما داشته باشد؟ اینکه اصلا هوش تجاری چیست و چه اهدافی دارد؟ در مقاله زیر به این موضوع مهم در رشد کسب و کار پرداختیم. پیشنهاد می کنیم حتما مقاله زیر را مطالعه نمایید.
مراحل طراحی وب سایت
راه اندازی وب سایت شامل مراحل مختلفی می باشد که عدم توجه به هر یک منجر به کاهش راندمان و کارایی وب سایت می گردد. در ادامه این مطلب قصد داریم مراحل برای طراحی سایت اشاره کنیم:
مرحله اول: تحقیق و پرسش
مرحله اول که تحقیق و پرس و جو می باشد یکی از حیاتی ترین مراحل برای طراحی سایت محسوب می گردد. در این مرحله لازم است تمرکز بر جمع آوری اطلاعات می باشد. در واقع باید برای درک کسب و کار در شرکت ها بازار هدف را شناسایی کرد. برخی از افراد برای راحتی کار خود در طراحی سایت تحقیق و برنامه ریزی را نادیده می گیرند. مستقیم به سراغ طراحی و راه اندازی سایت می روند. اما باید گفت تحقیق و برنامه ریزی برای طراحی سایت مناسب با نیاز مشتری امری مهم و ضروری می باشد. قبل از شروع به طراحی سایت باید از مشتری سوالاتی بپرسید که در ادامه به تعدادی از این سوال ها اشاره شده است:
- شرکت یا سازمان در چه حوزه ای فعالیت دارد؟
- وجود چه عاملی باعث تمایز شرکت یا سازمان شما از رقبا می گردد؟
- رقبای تجاری شرکت یا سازمان شما چه وب سایت هایی هستند؟
- چه افرادی مشتریان شما را تشکیل می دهند؟
- هدف تان از طراحی سایت برای کسب و کار چه می باشد؟
- دوست دارید چه کسانی به وب سایت شما مراجعه کنند؟
- در آخر آیا برای طراحی وب سایت شرکت خود هزینه ای در نظر گرفته اید؟
تمامی موارد بالا نمونه سوال هایی است که می بایست از مشتری خود در مرحله اول بپرسید. تا به طور کلی، اطلاعاتی از مشتری خود برای افزایش کیفیت و راندمان پروژه به دست آورید. شما می توانید با برگزاری جلسات با مشتریان خود این امکان را فراهم آورید که نظرات و پیشنهادات خود را بر اساس نیاز و هدف مشتری به او اعلام کنید تا در صورت نیاز از این نظرات آن ها بهرمند شوند.
مرحله دوم: برنامه ریزی
بعد از مرحله اول مهم ترین مرحله طراحی سایت برنامه ریزی می باشد. این مرحله مسیر طراحی سایت را مشخص می کند و در طول پروژه راهنمای بسیار مناسبی می باشد. هر چقدر برای این مرحله وقت بگذارید در نهایت از صرف هزینه های اضافی جلوگیری می شود و باعث صرفه جویی در زمان پیشرفت پروژه می گردد.
درباره عطیه سادات بیات
متولد سال 1373 دانش آموخته ی رشته ی فناوری و اطلاعات هستم که بعد از تجربه های کاری گوناگون علاقه ی زیادی به بحث دیجیتال مارکتینگ و سئو پیدا کردم و در حال حاضر برای بدست آوردن تجربه در زمینه سئو شروع به همکاری با تیم آکادمی رایانیتا کردم.
سایر نوشته های عطیه سادات بیات
دیدگاهتان را بنویسید